Labi, bet ne bez aplokiem

Rakstīts: 26 marta 2018
Ceļošanas laiks: 22 — 25 marta 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu savā m brī vdienā m, galvenokā rt baseina dē ļ , kā arī mums patī k š ī ķ ē de.
Mums kopumā viss patika: labi numuriņ i, labas brokastis, lieliska spa zona, skats pa logu, kafijas automā ts istabā . Un, ja ne sē rija BET, rezultā ts bū tu 10.
Tagad par BET:
1 — kā pē c tik netī ri skatu logi? Krā š ņ s skats no 15 stā va, bet pirms daudziem gadiem mazgā tie logi ir š ausmī gi.
2 - tualete mū su istabā nekad netika mazgā ta. Pareizā k bū tu teikt, ka izmazgā ta, bet acī mredzot bez lī dzekļ iem, tā tad, tī ri ar otu.

3 - "Patī kama" dā ma restorā nā , pē c vecuma viņ a bū tu paguvusi par padomju skolotā ju. Situā cija, kas sabojā ja, godī gi sakot, pusi no svē tku pieredzes, radā s brokastī s. Uzreiz jā saka - brokastī s kafiju/tē ju tur atnes viesmī ļ i. Kafijas automā ta nav. var pasū tī t - vienkā rš u tē ju, kafiju tē jkannā vai kapuč ī no. Visu mū su brokastu laikā viesmī ļ iem nebija nekā du problē mu pasniegt mums kapuč ī no no bā ra un pat aiziet pē c kanē ļ a. Papildus padomju skolotā jam (sauksim to tā ). Palū gusi kapuč ī no, "saldā " tante mainī ja seju. Ierodoties ar divā m krū zē m, viņ a acī mredzot nolē ma nedaudz reabilitē ties sejā un lū dza mū s vairs nenā kt uz brokastī m gumijas č ī bā s. Un it kā nekas briesmī gs, ņ ē mā m zinā š anai, pat atvainojā mies, bet uzreiz pē c š ī nā ca bariņ š vī rieš u ne tikai gumijas č ī bā s, bet arī baltā s viesnī cas kurpē s un priekš ā viņ a plī voja kā tauriņ š .
Izņ emot to, restorā ns ir ideā ls. Brokastis garš ī gas, reiz tur vakariņ ojā m un viss bija ļ oti augstā lī menī .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар