Diezgan pieklājīga viesnīca

Rakstīts: 29 novembris 2014
Ceļošanas laiks: 30 oktobris — 3 novembris 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
MANA PILSĒ TA VIESNĪ CA
Tā sauc viesnī cu, kuru rezervē jā m labi zinā majā Booking (kā arī aviobiļ etes 3 dienas pirms ieraš anā s). Reģ istratū rā sē dē ja darbinieks ar š aurā m acī m, vai nu no Ketlas, vai no Koreikas, vai no kaut kur citur no tā m daļ ā m. Kā izrā dī jā s, viņ a nerunā krieviski boom-boom, bet angliski runā diezgan pieļ aujami, kas izrā dī jā s vairā k nekā pietiekami, lai mē s ar sievu reģ istrē tos viesnī cā . Tad pienā ca cita darbiniece, kas š oreiz runā ja krieviski, un jautā ja, vai viņ ai nav vajadzī ga palī dzī ba, bet es atbildē ju, ka vienosimies arī angliski. Tomē r, reģ istrē joties, radā s neliela problē ma: darbinieki nezinā ja ...ka mē s tur vispā r esam rezervē juš i istabu! Tač u viņ i uzreiz mū s mierinā ja, sakot, ka ir brī vas istabas un mē s jebkurā gadī jumā tiksim mierā . Un tikai minū ti vē lā k tika atrasta "rezervā cijas" rezervā cija.
Tad mums prasī ja aizpildī t veidlapas un samaksā t par viesnī cu vai vismaz ļ aut rezervē t vajadzī go summu uz kartes. Nolē mu uzreiz samaksā t par istabiņ u mā ju, pē c kā uzreiz saņ ē mā m 2 atslē gu kartes. Dabū jā m istabiņ u 3. stā vā ar skatu uz kazino, kura ē ka atgā dina teā tri (iespē jams, tas tur bija agrā k). Es nedomā ju, ka tas ir sliktā kais veids. Kad iegā jā m istabā un sā kā m pierast pie tā , es pamanī ju, ka lā de ir nevis ar kodu, bet gan ar atslē gu, bet es nezinā ju, cik tā ir brī va (nez kā pē c neskatī jos rezervē jot ). Atslē gas lā dē nebija, tā pē c nogā ju lejā uz reģ istratū ru un prasī ju to no jau minē tā s dzeltenā dainā s darbinieces. Viņ a to uzreiz man iedeva, un uz jautā jumu, vai man ir jā maksā par lā des ī ri, viņ a atbildē ja sirsnī gi. Nu, tas ir lieliski!


VIESNICAS ISTABA
Istaba diezgan plaš a (19 kvadrā ti), mā jī ga un silta, diezgan pieklā jī gas mē beles, mī ksta un ē rta gulta.
Ir kondicionieris ar sienā iebū vē tu tā lvadī bas pulti, kā arī diezgan liels Samsung plakanā galda televizors ar USB ieeju (tā tad, ja laiks ir ļ oti slikts, var vismaz noskatī ties kā du filmu vai kaut kā du seryaku , kas iepriekš ierakstī ts zibatmiņ as diskā ). Mē s neuzzinā jā m, kā di kanā li tur ir, jo, pirmkā rt, mē s gandrī z nekad neskatā mies televī ziju, un, otrkā rt, laika apstā kļ i mū s ļ oti iepriecinā ja (labi, ja mē s, protams, labosim novembri : )). Istabā ir aizliegts smē ķ ē t, jo atbilstoš ā zī me brī dina: “Paldies, ka nesmē ķ ē jat š ajā telpā ! Ja tomē r nolemjat smē ķ ē t, mē s paturam tiesī bas iekasē t 200 eiro, lai kompensē tu zaudē jumus. Tiem, kas nepā rzina Dž ordž a Buš a valodu (Zvaigž ņ os un svī trā s bija tā ds preziks, ja kā ds ir aizmirsis), tas tulko apmē ram š ā di: “Paldies, ka nesmē ķ ē jā t š ajā telpā . Ja tomē r izlemjat smē ķ ē t, mē s paturam tiesī bas izrakstī t jums rē ķ inu 200 eiro apmē rā , lai kompensē tu nodarī to kaitē jumu.

SANITĀ RĀ IEKĀ RTAS TELPĀ

Santehnika apkalpojama un moderna. Bet tiem, kas dod priekš roku vannā m, nā ksies nolauzt: tur ir uzstā dī ta duš as kabī ne, kas ir aizvē rta ar stikla durvī m, un tā nav ideā li noslē gta, tā pē c daž reiz ū dens noplū st. Tā pē c ieteicams uzmanī ties, lai neapplū dinā tu kaimiņ us no apakš as (un skatī ties paš i, lai viņ i netī š ā m neapplū st no augš as : )). Vienā pudelī tē ir gan š ampū ni un ķ ermeņ a ž elejas, gan pudelī tes ar balzaka kondicionieri, matu vā ciņ i un vē l daž i ziepju gabaliņ i (roku mazgā š anas ziepes tiek izspiestas no speciā la dozatora). Visi š ie krā mi tiek papildinā ti, tiklī dz tie tiek iztē rē ti. Ir fē ns. Kaut kā ds pirmsū dens, bet š ķ iet, ka pū š . Bet grī da ir apsildā ma, kas ir patī kami, jā saka (arī grī das apsildes regulators ir iebū vē ts sienā ā rpus vannas istabas).

NEOBJEKTĪ VS RAZVODILOVO
Uz viena no naktsskapī š iem atradā s minerā lū dens pudele, kas tika piedā vā ta par rubli.
Turklā t etiķ ete ar š ī ū dens aprakstu un cenu zī mi ir diezgan liela, un pati pudele ir viltī gi koniska forma, tā ka zem š ī s etiķ etes š ķ iet, ka tas ir pusotrs litrs. Reā li pē c uzraksta uz etiķ etes tur ir tieš i 2x mazā k š ķ idruma. Blakus izlietnei gulē ja maza plastmasas pī le, kuru pē c vē lē š anā s varē ja paņ emt lī dzi tieš i par to paš u trī skā rš u. Starp citu, š ā ds triks ir raksturī gs ne tikai š ai igauņ u divstā vu mā jai: kad pē dē jā braucienā atpū tā mies Clarion Euroopa divstā vu mā jā , uz gultas atradā s adī ts jē rs, tomē r tas jau tika piedā vā ts par č ivinā š anu. Un, protams, kā tas varē tu bū t bez ļ oti izplatī tas razvodilovas, ko sauc par mini bā ru? Es pat, grē cinieks, ļ ā vos š ā dā veidā nedaudz atš ķ aidī t, izdzerot 2 zvī ņ as viskija (katra 50 ml) pa 5.10. Varē ja arī pa telefonu pasū tī t kā du zhrachka un/vai Bukhara uz savu istabu, bet š ā ds pakalpojums maksā ja vai nu 6 vai 8.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар