Paciešama.

Rakstīts: 15 oktobris 2015
Ceļošanas laiks: 12 — 14 oktobris 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 4.0
Infrastruktūra: 8.0
Patika:
1. Atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas aptuveni vienā dā attā lumā no Kadriorgas un vecpilsē tas, 10 minū š u gā jiena attā lumā no prā mju terminā ļ iem. Blakus viesnī cai ir autobusu pietura, tramvajs.
2. Draudzī ga krievvalodī go uzņ emš ana.
3. Mani ļ oti iepriecinā ja tē jkannas un pilnvē rtī ga ledusskapja (nevis minibā ra, bet ledusskapja) klā tbū tne istabā .
4. Daudz tirdzniecī bas vietu. Es saskaitī ju veselus 5 gabalus! Tomē r vannas istabā nav nevienas rozetes.
5. Jauna santehnika.
6. Apkopē jams akumulators ar termostatu. Istabā bija silts - kas ir svarī gi oktobra vidum.
7. Bezmaksas wi-fi istabā .
Nepatika:

1. Telpas izmē rs un tā konfigurā cija. Mazā s istabiņ ā s esmu apmetusies arī iepriekš , bet š oreiz telpas mazo izmē ru pasliktinā ja tā s L formas plā nojums. Viesiem ar lielgabarī ta bagā ž u nebū s kur apgriezties. Vannas istabas durvis, atverot tā s, balstā s pret vienu no gultā m un arī č ī kst.
2. Maz dvieļ u. Katram viesim tiek nodroš inā ts tikai viens vannas dvielis.
3. Istabā logs nav aizsegs! Aizkari ir tik š auri, ka neatkarī gi no tā , kā jū s tos pā rvietojat, joprojā m ir liela sprauga. Bet istabas logi vē rsti uz ielu!
4. Pats logs neveras, telpu nav iespē jams izvē dinā t.
5. Vannas istabā nav tualetes papī ra turē tā ja. Nu, tie ir sī kumi.
6. Tī rī ba atstā j daudz vē lamo. Atkritumi nav izvesti, dvieļ i nav mainī ti, logs nav mazgā ts, laikam jau 10 gadus, gultas pā rklā ji (balti! ) notraipī ti, aizkari pelē ki no putekļ iem.
Bet numurā ir fē ns, pagalmā ir paredzē ta autostā vvieta viesnī cas viesiem, pirmajā stā vā ir vē rtslietu noliktavas telpa (par papildus samaksu).
Viesnī ca absolū ti nav piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Tas vispā r nav piemē rots atpū tai. Biznesa ceļ otā ji vai aktī vi nepretenciozi tū risti, kas visu dienu klī st pa pilsē tu un atgriež as viesnī cā tikai pā rnakš ņ ot, varē s to novē rtē t cienī gi.
Novē lu visiem patī kamus ceļ ojumus un spilgtus iespaidus!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu