Grand Bahia Principe Cayacoa 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
7.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Samanas krastā, gleznainā līcī. Celta koloniālā stilā un atvērta 2006. gada 1. novembrī. Viesnīcas viesi var izmantot citu Gran Bahia Principe ķēdes viesnīcu infrastruktūru Samanas pussalā. Viesnīca ir piemērota gan ģimenēm, gan pāriem.Vairāk →
аватар jk21-2011
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dominikā nas Republika — 2012.  gada februā ris–marts. Paradī ze uz zemes vai Karī bu jū ras reģ ionā. Mums ar sievu jau sen un vairā kkā rt ir bijusi vē lme plunč ā ties Atlantijas okeā nā . (...Mē s dzersim, lai mū su vē lmes vienmē r sakristu ar iespē jā m! ). … Tomēr ▾ Dominikā nas Republika — 2012.  gada februā ris–marts.
Paradī ze uz zemes vai Karī bu jū ras reģ ionā.
Mums ar sievu jau sen un vairā kkā rt ir bijusi vē lme plunč ā ties Atlantijas okeā nā . (...Mē s dzersim, lai mū su vē lmes vienmē r sakristu ar iespē jā m! ). Februā rī -martā tas, protams, ir Karī bu jū ras reģ ions. Sā kumā noteikti braucā m uz Kubu (Brī vī bas sala, Fidels, Roma, Cigā ri), bet, izlasot "rozā " atsauksmes par Dominikā nas Republiku, nolē mā m - vispirms brauksim uz turieni. Un es ļ oti gribē ju redzē t vaļ us, kas no janvā ra lī dz martam ierodas Samanas lī cī Dominikā nas Republikas austrumu daļ ā.
Lidojums.
Apvienotais UIA lidojums no Airfrance: Kijeva-Parī ze-Santodomingo. Bū tu labā k, ja viņ i tik cieš i nesadarbotos. Vai varbū t man, naivajam, bija tā da ideja par Air France - Eiropu! Boeing ā tri un viegli aizlidoja uz Parī zi, interesanta nosē š anā s - pilnī gā miglā.
Lidojumu aizē noja tikai kaimiņ š pē c kā rtas: ļ oti bā ls "varž u ē dā js", viss lidojums nenovilka savu garo melno mē teli un sē dē ja tajā neceļ oties, visas 3.5 stundas; kamē r viņ š neko neē da, bet tikai izsū ca no pudeles kaut ko tumš u. Vai vampī rs vai slims. Vē lā k izrā dī jā s, ka viņ š ir slims, kuce! Apkaimes rezultā ts: mī nus 3 atpū tas dienas (temperatū ra zem 39)! Un esmu pā rliecinā ts, ka ne tikai man ir viens, bet arī visi pā rē jie kaimiņ i ar lidmaš ī nu.
Labdien, franč u zeme! Š arla de Golla lidosta atstā ja drū mu iespaidu. Tas izskatā s pē c ļ oti lielas "Boryspil" - laiki "pirms rekonstrukcijas": pelē ks un drū ms. Konjaks ir dā rgs! Un viņ i vispā r nekur nesmē ķ ē ! "Lū dzu, ā rā ", un nevienu neinteresē , kā es tieku pie š ī viņ u autsaidera. Atrasts Wi-Fi — 15 minū tes bez maksas, un tad — Monsieur, norā diet savas kredī tkartes numuru.
Neskatoties uz nelielā m neē rtī bā m, 4 stundas gaidot nā kamo lidojumu paskrē ja gandrī z nemanā mi - Francija tomē r (kafija, kruasā ni). Un š eit ir mū su transatlantiskais laineris! Divstā vu! Bet nez kā pē c ar 8 dzinē jiem (visā s reklā mas bildē s - ar 4). Tū lī t iezogas doma, un vai viņ š neuzsā ka savu ilgo dienestu tautai aukstā kara laikā kā stratē ģ iskais bumbvedē js ar kodolieroč iem uz klā ja? Nu joprojā m ir interesanti. Cilvē ki ir tumsā , lidmaš ī na gandrī z pilna, mū su vietas bija astē , bet pie iluminatora (paveicā s: 3. brī vs un nav tualetes tuvumā ). Vecais vī rs š ķ ē rsoja okeā nu 9.5 stundā s.
Zeme.
Š eit ir Dolminikā ns! Lidosta kā lidosta. Visi steidz aizpildī t emigrā cijas karti. Uzraksti uz tiem - spā niski, angliski un ļ oti mazi - krieviski, ar labu, nav sabojā ts ar garo sē dekli pie monitora, redzi - nav problē mu aizpildī t. Tomē r NVS aita, kas lidoja mums lī dzi, kliedzot: -Sieviete! sieviete! !!
! ! Vai arī : -Č au, cilvē k! ! ! !!
Tie, kas prot lasī t un rakstī t, dzenā ar saviem tautieš iem. Izliekamies, ka neesam no š ejienes, un vispā r: bet komprese. Bet š eit ir mī nuss: zaļ ā s, rozā un baltā s kartī tes, ar kurā m franč i lidoja mums lī dzi, aizpilda arī daž as baltas A4 lapas. Nu tie ir stulbā ki kapitā listi. Aizpildiet - zaļ š . Robež a. -Laba piezī me! - Ak! Savā ziņ ā - sveiki! Un kur ir tava muitas deklarā cija (š ī arī tī rā spā ņ u valodā ) - Kā pē c? ! ! (tas ir tī ri krieviski). UN! Ruso! Nu nā c, nā c. Starp citu, pē c lidostas vē l 7 dienas neesmu dzirdē jis krievu valodu - AUGSTS!
Pē c ieraš anā s bija doma piestā t Santadomingo, apskatī t "Kolumbusa bā ku", kas ir ī paš i skaista naktī . Tač u izrā dī jā s, ka Las Americas lidosta atrodas 30 km attā lumā . uz dienvidiem, kas ir vismaz stundu garš ā ķ is, un esam diezgan noguruš i: mē s izgā jā m no mā jā m pirms vairā k nekā.20 stundā m. Nolemjam: vizī ti atlikt uz labā kajiem laikiem.
Saņ ē mu bagā ž u, stumpē ju izejā un brī nums! Sastopos ar vī rieti, kuram ir lapiņ a ar manu vā rdu. -Apsveicu! -Bet biedri! -Un angliski? -Bet. -Tu runā ukraiņ u valodā ? (Mans nā kamais joks ā rzemē s) -Bet! -Samana? -SI! - "Grand Bahia Princip Kayakoaa"? -SI! ! ! ! ! Paldies Dievam. Pirmais dū mu pauze viesmī lī gajā Karī bu zemē un ceļ ā . Uz maksas š osejas un vienkā rš i labs ceļ š , ar minivenu "Toyota", pē c 2 stundā m 20 minū tē m sasniedzam viesnī cu. Ž ē l, ka uz ceļ a gandrī z nekas nebija redzams - ap 19.00 kļ uva tumš s. Secinā jums: sanā ca bū tī bā kā plā nots – no durvī m lī dz durvī m 25 stundu laikā.
Samana.
Grand Bahia Princip Kayakoaa atrodas skaistā vietā , 2 km attā lumā . no Samanas pilsē tas. Tas sastā v no 5 stā vu ē kas un 3 villu kompleksiem. Villā m ir sava dzī ve - sava pludmale, restorā ns, baseins, uz kuru no galvenā s ē kas doties vienkā rš i laiski (bet vismaz vienu reizi aiziet tomē r ir tā vē rts).
Dzī vojot villā s, pā rsvarā bagā ti amerikā ņ i, kū st tikai baseinā , ar alu pilnā m alus krū zē m rokā s. Mē s rezervē jā m - galveno ē ku - istabu "Junior World" (sakarā ar to, ka junioriem ir garantē ts skats uz okeā nu, un jū s to joprojā m varat dzirdē t), un par cenu - ne daudz dā rgā k nekā parasti " luksuss".
Uzņ emš ana. -Buenos piezī me. Steidzos uz…. Ī sā k sakot: esam sagatavojuš i villu vismī ļ ā kajiem viesiem! ! ! ! ! -Bet villa, ejam "junioru pasaule", un augš ā ! -Tā tad villa ir "juniora" un pat daudz labā ka. Pa to laiku dodieties vakariņ ā s, un tad pē c 30 minū tē m restorā ns tiks slē gts...Un galu galā , muļ ķ i, lai gan š ī nav pirmā reize, kad mē s redzam "reģ istratora draudzī gus smaidus". Varbū t ceļ š bija pamanā ms, vai varbū t vienkā rš i gribē ju ticē t, ka lidojot pā ri Atlantijas okeā nam nesastapsiet tū ristu "arā bu" pieeju, jo Dominikā nas Republikā dzī vo nemusulmaņ i. Skrū ve! ! ! !!
Villa № 18 (Hill Villas komplekss) izrā dī jā s vistā lā k un smirdoš ā kā vieta viesnī cā . No viesnī cas aiz barjeras 100 metri un kā di 50 pakā pieni uz augš u, tad vē l 50 metri. Turklā t no tā s logiem vienā pusē paveras skats uz 6 sarū sē juš ajiem 5 metru satelī tantenā m, bet no otras – uz pievedceļ u viesnī cai. Papildus visam, kad viņ š izgā ja uzpī pē t, uz terases bija apsargs ar sū knī ti, viņ š tur visu nakti slē jā s ā rā , tad zem viena loga, tad zem cita, nu, lai gan nedziedā ja skumjas dziesmas. Kā apoteoze pusstundu pē c nosē š anā s ū dens tika atslē gts. Viss. "Es steidzos, " pē c 25 stundu brauciena. NOMET! ! ! ! ! Uzreiz vakarā mē ģ inā m nomainī t numuru, demonstratī vi izvelkam portatī vo datoru, viesnī cas mā jaslapā meklē jot uzrakstu "junioru pasaule". Bet mē s sasniedzam tikai: - nā k audzē ji 10.00. Es nā ku "audzē ji 10.00" (paldies Dievam, no rī ta vismaz ū dens parā dī jā s). — Deguns. Nā c 13:00. Un izdrā ž tevi. Sekoju pastiprinā jumiem.
Kopā ar sievu mē s veicam treš o "pieeju lā diņ am". Sieva pē c labā kajā m Latī ņ amerikas temperamentī gajā m tradī cijā m un ar krievu paklā jiņ u prasa apmaksā tu numuru. Reģ istratū ras darbiniece atvainojas, ka nesaprot krievu valodu. Es iesaku viņ am skaļ i iztulkot visu, ko kundze saka angļ u valodā burtiski. Sanā k neliels interesentu pulks. Pē c pā ris minū tē m š ī cirka reģ istratū ras darbiniece atvainojas un saka, ka vē l ir viena istaba, bet ar atseviš ķ ā m gultā m. Un drā ž jū s un gultas, tas joprojā m ir sliktā k nekur - nā c! Bet vispirms mē s to aplū kosim. Ejam, skatamies, istabiņ a 5 stā vā , skats traks! Viss, mē s no š ejienes nekur nebrauksim. 7 dienas vē lā k satikā m krievvalodī gos kanā dieš us (starp citu viesnī cā.90% kanā dieš u). Izrā dī jā s, ka viņ i ierodoties "draudzī gā reģ istratū ra" "steidzī gi" piedā vā ja to paš u villu, bet viņ i Dominikā nas Republikā ir pirmo reizi un lido uz š ejieni viņ iem tikai 3.5 stundas, tas ir numurs ar numuru un nav caurlaide.
Tač u viņ i tomē r gā ja paskatī ties uz "debesu mannu" un, protams, atteicā s. Secinā jums ir paš saprotams: villa № 18 - kā rtē jā š ķ irš anā s par saviem lī dzekļ iem. Nonā cis š ajā graustā , par tā du naudu tū rists izliks jau simts vai divus dolā rus par normā lu numuru, kurā tas un tā arī bū tu jā izmitina. Nā kamais mini izkā rtojums ir Dominikā nas "viss iekļ auts" minibā rs. Tieš i pirms doš anā s uz Karī bu salā m man bija jā noskatā s filma ar Dž oniju Depu par to, kā viņ š sadalā s Puertoriko. Tā tad Dž onijs ieradā s viesnī cā , atvē ra mini bā ru, un tur ir pudeles! ! ! ! ! Nu gandrī z kā maksas minibā rā Turcijā...Atbrauca, atvē ra minibā ru (izskatā s tā pat kā Dž onijam), un tur...2 pudeles ar 0.25 apļ iem, vē l 2 tā das paš as spraitas un fantas, un nez kā pē c saldē tava, saldē ta ledū - 2 bundž as alus, viss. Š eit ir š ā ds minibā rs - iekļ auts.
Par viesnī cu nerakstī š u - viss ir uz vietas un gandrī z viss ir patiesī ba.
Bet uz salas - posts: Sinjors - ī rē t 2 sauļ oš anā s krē slus - 2 USD. Varbū t arī tā , bet visā s reklā mā s rakstī ts, ka Bahia viesnī cu ķ ē des viesi var izmantot visu Bahia Levantado Hotel infrastruktū ru - bez maksas - aproces ir pat tā das paš as. Labi: tev ir dolā rs un iekrī t acī s, netraucē – mē s atpū š amies. Starp citu, suvenī rus un gliemež vā kus uz salas, kā izrā dī jā s, varē ja nopirkt lē tā k nekā uz lielas zemes (domā ju, ka tie paceļ cenas, kad kruī za laineri piebrauc krastam un nolaiž as uz salas lielu summu nosē š anā s).
Samanas pilsē ta. Augstā kā ē ka parasti ir baznī ca. Galvenā iela ir divstā vu mā jas, krā sotas kodī gā s krā sā s, bet skaistas. Pirmajā stā vā atrodas veikali, otrajā - mā jokļ i. Akmeņ i. Lieš anā jau plkst. 11 sē ž piedzē ruš ies vī rieš i un nogalina "ā zi". Galvenā iela, no rī ta, ir "Č ikiti" - viņ u darbs ir š ā ds (osta nav maza).
Jū s ejat nedaudz tā lā k no galvenā s ielas - ē ka (es neriskē tu tā s saukt par mā jā m) no rievotas loksnes ar izgrieztā m caurumiem - logi (reizē m ir rā mji ar stikliem caurumos) - viņ i dzī vo š ā di (klimats viņ iem ir tā ds š is). Vispā r, manuprā t, dzī ve š eit ir kā anekdotē : “Kungs! Aborigē ni badā jau otro nedē ļ u! - Kā pē c? – Bet jau divas nedē ļ as nav vē ja – banā ni no palmā m nekrī t! »
Pā rvietojas.
8. dienā zvanā m vietē jā tū risma operatora pā rstā vim. -Ak, mē s tevi tikko pieminē jā m! Nu, paldies par to, lai gan minē ts: nav tikš anā s ar krieviski runā još u gidu, nav prospekta ar vietē jo apskates vietu aprakstu. Lai gan pā rē jais netraucē ja un tā pē c paldies. -Jā , mē s jums nosū tī sim maš ī nu rī t lī dz pulksten 12! Š eit ir palmas. 12.00 sē ž am vestibilā uz koferiem. Kaut kur 12.30, tikai pateicoties asajai tū risma izjū tai, noķ eram š oferi (angļ u vai krievu valodā he - nibelmes).
Zvanā m tū roperatoram (turpmā k tā ar š oferi un sarunā jā m - zvanam - runā jam - tulkojums). Kraujam apvidus auto Toyota. Ejam. Acs uz visā m pusē m - interesanti, skaisti. Izbraucam ap pulksten 6, ar vairā kā m pieturā m: atgriež amies "Las Americas" un no turienes uz Punta Cana. Viņ iem vienkā rš i nav ceļ a, izņ emot lidmaš ī nu - vietē jais "kukurū za", viņ i saka ļ oti jauki, ja nav sū knē ts. Pa ceļ am vairā kas reizes aprunā jamies ar viesnī cas gidu. -Jā , es tevi noteikti gaidī š u! Tā ir skaista meitene!
Punta Cana
Otrā brī vdienu daļ a tika iecerē ta kā tī ri pludmales un roņ u atpū ta ar visā m izklaidē m: no kapuč ī no kafijas un mohito kokteiļ a lī dz vakara apmeklē jumam kazino. Tā pē c tika izvē lē ta viesnī ca "Grand Palladium Palace Resort Spa and Casino". Veselī gs komplekss, viens no daudziem 10 km garajā Punta Cana smilš u pludmalē.
Grand Palladium ietver vairā kas viesnī cas, bet Pelas… š ķ ita vispievilcī gā kā numuru atraš anā s vietas un tū ristu atsauksmju ziņ ā.
Reģ istratū rā : -Buenos tades! Es steidzos ...- NĒ ! ! ! ! ! Ī sā k sakot, atstā jot liriskā s detaļ as: "labā meitene" - viesnī cas gids un "draudzī gā reģ istratū ra" mums nolaupī ja 150 $ "piemaksu" par numuru otrajā stā vā bungalo pirmajā rindā . Kredī tkarš u maksā jumu terminā lis izrā dī jā s "uz laiku nestrā dā jis", tā pē c maksā jums tika veikts skaidrā naudā , bez formalitā tē m č eka veidā utt. Š ajā brī dī lī dz izbraukš anai tika pabeigti visa veida kontakti ar tū risma operatora pā rstā vjiem.
Par viesnī cu ir rakstī ts daudz un gandrī z pareizi. Atzī mē š u tikai to, ka, rezervē jot un iekā rtojoties, esiet uzmanī gi: Grand Palladium Palace un, piemē ram, Grand Palladium Bavaro - ir atš ķ irī gas viesnī cas lī meņ a un atraš anā s vietas ziņ ā.
Tā pē c jau iepriekš jā izdrukā viesnī cas plā ns, ka, samaksā jot dā rgā ko, lai tik lē tā k netiktu (pie mums arī tā ds joks gribē ja apgriezties - neizturē ja).
Tū risma operatora piedā vā tā s ekskursijas nav tā m tē rē tā laika un naudas vē rtas. Kad beidzot palika garlaicī gi gulē t pludmalē , pē c 5 minū tē m un nelielas kaulē š anā s ar laiviniekiem, devā mies ar ā trlaivu gar pludmali uz gleznainu lagū nu snorkelē š anai (nav izraidī š anas, bet uz okeā na laivas - klase, satricinā jumi un š ļ akatas ). Pē c kā da laika uz galda blakus uzņ emš anai no draudzī ga mulata pasū tī jā m "izjā di ar zirgu pludmalē zem palmā m". Neskatoties uz to, ka es aiz ieraduma berzē ju kā ju pret kā pš ļ iem, man bija liels prieks: braukt ar zirgu pa okeā nu sē rfot!
"Krievu veikals" patieš ā m notiek pludmalē.
Ja jū s stā vat ar seju pret okeā nu, tad pa labi, 500 metri, viņ š ir.
Liels veikals ar labu preč u izvē li un labā m cenā m (iedomā jos, ka š is kā vienmē r ir mazs š ķ ū nis). Tač u, ja man patiks vē lreiz apmeklē t viesmī lī go dominikā ņ u zemi, kafiju (kakao) vai cigā rus nevarē š u paņ emt lī dzi, bet kā rumu.
Turpinā t
Kopumā man patika svē tki. Laika gaitā sliktais - izgaist, un okeā ns, palmas un pozitī vais - paliek. Vai es ieš u vē lreiz? Ja ir veselī ba, nauda un iespē jas – jā . Bet ir vē l daudzas citas interesantas vietas, kuras es vē lē tos apmeklē t. Tā tad ardievu – Dominikā nas Republika!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на побережье Самана в живописной бухте. Построен в колониальном стиле и открыт 1 ноября 2006 года. Гости отеля могут пользоваться инфраструктурой других отелей цепочки Gran Bahia Principe на полуострове Самана. Отель подойдёт как для семейного отдыха, так и для пар.

Atrašanās vieta Отель расположен в 45 км от аэропорта Samana El Catey и в 93 км от аэропорта Лас-Америкас.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 открытых бассейна, главный ресторан Las Dalias (открыт с 07:00 до 22:00), ресторан на пляже 1 La Casita (10:00 - 19:00), ресторан a`la carte Dolce vita (19:00 - 22:00), ресторан a`la carte El Pescador (19:00 - 22:00), ресторан a`la carte Orquidea (19:00 - 22:00), бар у бассейна Flamboyan (10:00-18:00), лобби-бар Premier (10:00 - 23:30), диско-бар (23:00-02:00), бар на пляже Hibiscus (10:00 - 18:00), снэк-бар (22:00 - 07:00), круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
Bērniem Детские телеканалы, игровая зона в помещении, настольные игры и/или пазлы.
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: волейбол, дартс, катамаран (1 час/чел./день), каякинг, демонстрационные кулинарные шоу, развлекательные программы. Платно: водные виды спорта, казино, театр.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • kazino
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 295 номеров, расположенных в 4-5-этажных зданиях. Категории номеров: 132 Standard (площадь 28 кв. м., макс. вместительность: 2 взрослых + ребёнок/3 взрослых), 73 Standard sea view (28 кв. м., макс. вместительность: 2 взрослых + ребёнок/3 взрослых), 90 Junior suite superior (38 кв.м., макс. вместительность: 2 взрослых + 2 детей/3 взрослых + ребёнок).

Istabās

Кондиционер, собственная ванная комната, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, ванные принадлежности, вентилятор, спутниковое ТВ, Wi-Fi, телефон, набор для приготовления чая/кофе, утюг и гладильная доска (в номерах Junior suite superior), мини-бар, сейф.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Loma Puerto Escondido, Samana, 32000 Санта-Барбара-де-Самана, Доминиканская Республика.
Tālruņi: +1 (809) 538 31 31
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.