Jautājums o Dominikānas republika

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
825 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pirmo reizi kopā ar vīru pulcējāmies Dominikānas Republikā. Līdz šim mēs esam izvēlējušies Emotions By Hodelpa Hotel 4 *. Varbūt kāds tur bija un var padalīties savos iespaidos gan pozitīvajos, gan negatīvajos?
Vai arī ieteikt kaut ko par līdzīgu budžetu... Plānojam lidot uz 11-12 naktīm, marta sākumā. Paldies visiem jau iepriekš!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2019-10-294 gadā atpakaļ
Atbildes  •  60
аватар alex...
Es fotoattēlā neko neaizklāju, uzliku monokli, gribēju pievienot vecu nūju, bet es to nedarīšu ....
аватар alex...
esi pieticīgāks, lai arī esi tikai karalis, bet neuzspied savu viedokli citiem.... IMHO
аватар alex...
viedoklis....
аватар V.Zolot
Puiši, es aizmirsu vissvarīgāko! Mēs ar vīru daudz lidojam, bet TIK PRIEKRI kā Dominikānas Republikā ---- TUR NOTEIKTI NEKUR !!!!! Tagad man patīk latīņamerikāņi (tā viņus sauc mana meita), latīņu mūzika, spāņu valoda. Un sporta zālē es trenējos tikai Dominikānas Republikas mūzikas pavadījumā. Dominikānas Republika ir mūžīgi jautras un aizdedzinošas dejas!
аватар alex...
Latīņu valoda un spāņu valoda ir lieliski, es jūs pilnībā atbalstu
аватар ollennka
Aleks, pupsa, tu tagad būsi pārsteigts un, iespējams, pat pārvārīsies, taču pareizi ir nevis “uzvilkt monokli”, bet gan “uzvilkt”)). Uzticieties gudrai vecenei, es zinu, kādai jābūt labai fotogrāfijai. Bet iemiesojumā tik un tā neliksi, jo ir izmēra ierobežojums.
аватар ollennka
Latīņamerika kopumā ir aizdedzinoša)). Bet jūs mani atvedāt tieši no debesīm uz zemi ar komentāriem par noziegumu (((. Es to negaidīju, tagad es nevēlos doties uz Dominikānas Republiku.
аватар alex...
atslēgvārds veca gudra sieviete .... atpūta vecmāmiņa, atpūta
аватар ollennka
Es palaidu garām domuzīmi un komatu, tāpēc vārīti))). Nāc pie manis mācīties un govs un vilks))).
аватар V.Zolot
Lai nepiesaistītu uzmanību, gāju bez telefona, bez rotaslietām, bez somas. Bankas karte atradās kleitas krūšu kabatā. Ātri aizskrēju uz lielveikalu, ātri nopirku kafiju, kakao, dažus krēmus ar gliemezi un ātri lēcu uz viesnīcu. 2 nedēļas tikai trīs neatkarīgi izbraukumi. Kāds precēts pāris tika aplaupīts no mūsu viesnīcas gaišā dienas laikā ceļā no OLE uz viesnīcu. Vienkārši no veikala atņēma visu ko nesa + naudu + telefonus.
аватар nadin65
V.Zolots Vai ir ekskursijas uz Dominikānas Republiku par tādu cenu? Atteikums, vai pie TO?
Es tik daudz sapņoju...
аватар alex...
Olenka, es nenācu pie jums uz eksāmenu krievu valodā, nesakropļo pliz ...
аватар alex...
Jums noteikti vajadzētu vismaz vienu reizi apmeklēt Dominikānas Republiku, burvju valsti, neskatoties uz tās dīvainībām, maģisko okeānu un maģisko Karību jūru, un jūs, Olenka, apēdiet citronu.
аватар V.Zolot
Prakse parāda, kas notiek! Mēs Aneksai samaksājām 1360 dolārus. Un šī nav atcelta ekskursija. Bija seši priekšlikumi. Tas bija lidojums ar Azur Air. Mums visiem lidmašīnā tika pasniegtas dāvanas - rokassomas ar spilveniem, ausu aizbāžņi un aizsegs acis.
Kāpēc jūs nepārsteidz cena 1400 USD par 13 dienām Kubā ar viss iekļauts labā viesnīcā Varadero? Mūsu dzīvē viss notiek. Un mēs lidojām uz Šrilanku par velti, par 21 300 UAH 2 personām tajā gadā uz 11 dienām ar brokastīm un vakariņām Lankas Super Corals. (tieši jūs man ieteicāt šo viesnīcu)
Un, kad pēc remonta tika atvērts Tivoli Ēģiptē, cena bija 183 USD par 2 uz 6 naktīm ar brokastīm un vakariņām. Un nededzinot, mums bija 5 dienas, lai iepakotu. Vispār par visu pasaules naudu lidoju tikai uz Parīzi, kad vēl nebija zemo cenu aviokompānijas, bet gribējās uz Parīzi :)) Mans princips: kur lētāk, tur lidojam.
аватар ollennka
alex, bet ir jau par vēlu, mans mīļais, es pieteicu tevi eksāmenam un fotografēšanas kursiem))). Tikai aiz žēluma pret jums ir gatavs nodrošināt nomaksu))). Nesāciet, mēs iemācīsim, izlabojiet seju bildē, viss būs kārtībā!
аватар alex...
Nu, Olenka, tas ir viss, kas man bija vajadzīgs, es par kaut ko tādu sapņoju kopš bērnības, jo es neslēpju savu fotoattēlu, tā nav veca nūja, piemēram, daži ... gggg
аватар alex...
un neaizmirstiet veikt Botox Olya
аватар alex...
varbūt tas palīdzēs .... IMHO
аватар alex...
un lai nebūtu tik dzeloņains rullītis uz GORILKAS dārgais
аватар alex...
un viss pāries, es jums apliecinu
аватар alex...
kā šis, un uzkodas pēc gorilkas, uzkodas
аватар alex...
šodien strīds ir beidzies, es aizgāju, sveiki visiem un lai jums veicas Olenka
аватар ollennka
Botox ir paredzēts vīzdeņiem, es praktizēju sejas fitnesu!)
Smacks, Aleks, un par tavu dedzinošo humoru un karalisko dāsnumu es tev atbalstu ar pareizrakstības vārdnīcu))). Atsūti man savu adresi rīt!
аватар ollennka
Ak, mīļais mazulīt, viņš uzjautrināja vecmāmiņu, lai gan fotogrāfijā ir skumjš. Dievs svētī jūs Vladimiru Ivanoviču!
аватар botn
Un tad viņa uzdeva tikai nekaitīgu jautājumu ...... un šeit tas ir)))) Es pa pastu redzēju 45 atbildes, es domāju, labi, labi, viņi man deva padomu! bet nē! Kabals iestudēts)))
V.Zolots paldies par detalizēto komentāru!
Noziegums nenobiedēja, es braucu ar savu vīru - lai viņš baidās))))
аватар V.Zolot
botn, nekādā gadījumā! Uzdodiet jautājumus, es ar prieku jums atbildēšu. Es visu laiku izmantoju foruma dalībniekus. Jauku atpūtu!
аватар klichko
Jums noteikti vajadzētu vismaz vienu reizi apmeklēt Dominikānas Republiku,
============
Daudzās vietās vajag apmeklēt vienu reizi... un bieži vien pietiek. Man pietika ar vienu lidojumu, un prieks bija fragmentārs. Lai gan viesnīca tajā laikā bija Bavaro princešu cienīga. Bet tas vairs nevelk pat ar tiešajiem reisiem. Tāds vienreizējās lietošanas tūristu slāpētājs. Un tāpēc ir grūti atrast apmeklētājus konkrētai viesnīcai, kā tajā pašā egi
аватар DDLine
Laba diena. Tiesa, salas otra puse, bet varbūt palīdzēšu: mūs vadīja mūsu viesnīca, jo gribējām atpūsties pie Atlantijas okeāna un redzēt rītausmu, un arī Karību jūra noteikti tiks ekskursijās, tāpēc: https:// www.turpravda.ua/do/punta_kana/Vista_Sol_Punta_Cana4Beht
viesnīca maksāja 40k vienai personai, tiešais lidojums no Kijevas.
Ir ļoti jauki cilvēki (ģimenes bizness), kuri organizē ekskursijas labāk nekā atvērtie uzņēmumi, raksta pastu vai viber, atstāj kontaktus (šeit vietne pastāvīgi noņem jebkādu "reklāmu ")
аватар artiomlukyanov
Jebkuras Dominikānas viesnīcas 4 * un 5 * ir aptuveni vienādas. Jūs nenožēlosiet. Sīkāka informācija šeit: www.turpravda.ua/do/punta_kana/blog-393067.html
аватар botn
DDLine Apskatījos arī jūsu viesnīcu), bet tās cena martam ir gandrīz 100 UAH. uz 11 naktīm, bet uz 63. novembri īve. par tām pašām 11 naktīm. Kaut kas tamlīdzīgs.
Redzēsim tuvāk martam, varbūt cenas mainīsies.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dominikānas republika
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl