Jautājums o Dominikānas republika

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
825 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pirmo reizi gribam lidot uz Dominikānas Republiku. Un šeit ir jautājums: kurš pēdējo pusgadu un kādās viesnīcās ir atpūties Dominikānas Republikā?
Nevaram izvēlēties, viena TA slavē vienas viesnīcas, otra citas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2021-02-163 gadā atpakaļ
Atbildes  •  12
аватар V.Zolot
Iesaku Karību jūras pērli Bahia Principe Luxury Cayo Levantado 5 *. Eleganta viesnīca labākajā Karību jūras salā un elpu aizraujoša pludmale un skati!
аватар LindaLinda
Atrodiet Sašas alexdominicana lapu Instagram, jūs atradīsit daudz noderīgas informācijas par visu, tostarp par viesnīcām. Viņš arī diezgan ātri atbild uz jautājumiem.
аватар 0676307776
Atpūtāmies 2020.gada oktobra beigās.Viesnīcu izvēlējāmies uz ilgu laiku.Izvēlējāmies Puntakanā Atlantijas okeāna krastā Bovaro pludmalē ..Catalonia Bovaro Beach.Skatiet manu atsauksmi par ceļojumu patiesību.Man ļoti patika viesnīca.
аватар agent_borabora
Visas viesnīcas ir labas savā kategorijā. Nav sliktu viesnīcu, ir nepareizas prioritātes izvēloties.
аватар LindaLinda
agent_borabora, nekas tāds, ir sliktas viesnīcas, piemēram, WhalaBayahibe. Nevienam neieteiktu šo pārpratumu. Turklāt tūrisma operatori to uzskaita kā 4 *, bet patiesībā ne vairāk kā 2. Nekur pašā viesnīcā nav zvaigžņu.
аватар agent_borabora
LindaLinda, tas ir tīri tavs personīgais viedoklis. Es varu sniegt brīnišķīgas atsauksmes par WhalaBayahibe, kā arī neapmierinātas atsauksmes par Bahia Principe Luxury Cayo Levantado.
Katram ir savas vēlmes un cerības.
аватар LindaLinda
agent_borabora, nu protams, ja cilvēks neko labāku dzīvē nav redzējis, tad WhalaBayahibe darīs. Viss ir relatīvs.
аватар 0676307776
Pilnībā atbalstu Lindu Lindu, it īpaši tagad covid periodā. Ir daudzas viesnīcas un ķēdes, kurās agrāk bija zīmols un tagad tajās ir maz tūristu, atvērta tikai daļa restorāna, daudzi bāri ir slēgti, nav animācijas, serviss nokritis.strādā un atpūšas attiecīgi ar blīkšķi.Mūsu pludmalē nāca atpūtnieki no citām viesnīcām peldēties.Pastaigājām kādas 30-40 min.saulrieta un viļņu praktiski nebija.Ne visi raksta labas vai sliktas atsauksmes , bet, satiekot tūristus no dažādām viesnīcām ekskursijās vai lidmašīnā, uzzini daudz interesanta no pašiem tūristiem.Par sliktām, ļoti sliktām un izcilām viesnīcām Nepiekrītu, ka visas viesnīcas ir labas Cena ne vienmēr ir kvalitātes rādītājs.
аватар agent_borabora
0676307776, viena un tā pati viesnīca vienam labākā atpūta un dzīve, bet citam netīrība. Tāpēc sliktu viesnīcu nav. Ir nepareizi izvēlētas viesnīcas.
аватар LindaLinda
agent_borabora, Runa nav par netīrumiem, tas ir normāli ar tīrību. Mēs runājam par viesnīcas nožēlojamību un tās niecīgo teritoriju, savas pludmales trūkumu, ēdienu trim, animācijas trūkumu, atkritumu izgāztuvi tieši pie viesnīcas. Un vispār ļoti nožēlojams Bayahibe ciems, kur iet.
аватар V.Zolot
LindaLinda, kas par valsti, tāds ciems. Tikai “miljonāru ciemats” Casa de Campo tur nav nožēlojams. Starp citu, Bayahibe pludmale ir iekļauta Dominikānas Republikas labāko vietu reitingā. Kam no ceļojuma ko vajag. Man patīk Dominikānas Republikas daba, pludmales, vaļu vērošana, valsts ugunīgais ritms un, protams, Karību kokteiļi.
аватар Luda.solovey6
Labdien, kopiena. Tikko atbraucu no Dominikānas Republikas. Viesnīca Barcelo Bavaro Palace. Man ļoti patika viesnīca. Jūra ir krāšņa. Smiltis no aļģēm tiek noņemtas. Restorāni un ēdieni ir lieliski. Teritorija ir milzīga. Es iesaku par 100 procentiem.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dominikānas republika
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl