Riu Republica 5*– Atsauksmes

17
Novērtējums 8.710
№2 viesnīcas reitingā Punta Cana
9.3 Numurs
9.2 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.4 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Viesnīca Riu Republica, atvērta 2016. gadā. Atrodas Puntakanas kūrorta Arena Gorda pludmales pirmajā līnijā. Tirdzniecības un izklaides centri atrodas 8 km attālumā no viesnīcas. Viesnīca atvērta 2016. gada jūnijā. Piemērota jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар tusi4ka1986
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca pā rspē ja visas manas cerī bas, milzī ga sakopta teritorija, lielisks akvaparks. Daudzi bā ri un restorā ni, 7 Ala Carte, no kuriem katru var apmeklē t bez maksas vienu reizi uz visu atpū tas laiku. Ē diens vienkā rš i izcils, izvē le milzī ga, un viss nenormā li garš ī gs: jū ras veltes, augļ i, gaļ a, ko vien vē lies un milzī gā sortimentā . … Tomēr ▾ Viesnī ca pā rspē ja visas manas cerī bas, milzī ga sakopta teritorija, lielisks akvaparks.
Daudzi bā ri un restorā ni, 7 Ala Carte, no kuriem katru var apmeklē t bez maksas vienu reizi uz visu atpū tas laiku.
Ē diens vienkā rš i izcils, izvē le milzī ga, un viss nenormā li garš ī gs: jū ras veltes, augļ i, gaļ a, ko vien vē lies un milzī gā sortimentā . Pie baseina vienmē r ir daudz sauļ oš anā s krē slu, jā ņ em vismaz divi. Okeā ns ir tī rs, aļ ģ es reizē m bija, bet ļ oti maz un personā ls ļ oti atsaucī gs, ar negatī vismu nekad nav sastapuš ies, visi ir maksimā li pieklā jī gi.
Istaba milzī ga, viss jauns un tī rs, tī rī š ana katru dienu. Teritorija ir pelnī jusi atseviš ķ us apbrī nas vā rdus - milzī gi, zaļ i, pā vi staigā .
Ļ oti aktī va un jautra animā cija, viss augstā lī menī .
Noteikti iesaku apmeklē t.
аватар djstreamteck
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lieties viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m par aļ ģ u klā tbū tni. Tā kā.2021. gadā bija liels sargasieš u pieplū dums, es negribē ju viņ u dē ļ uzkrā ties pē c ieraš anā s. Lidojumam bija brī vas vietas 2 dienas pirms izlidoš anas, un mē s lidojā m. … Tomēr ▾ Izvē lieties viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m par aļ ģ u klā tbū tni. Tā kā.2021. gadā bija liels sargasieš u pieplū dums, es negribē ju viņ u dē ļ uzkrā ties pē c ieraš anā s. Lidojumam bija brī vas vietas 2 dienas pirms izlidoš anas, un mē s lidojā m.
Viesnī ca 18+. Tas priecē )
Tikā m reģ istrē ti 15:00 bez jebkā diem jautā jumiem. Istaba liela, plaš a, vē sa. Minibā rs ir pildī ts ar alu, ū deni, sodas ū deni. Karantī nas dē ļ istabā s nebija alkohola karantī nas. Liela "king" izmē ra gulta. Skats uz pagalmu ar skatuvi. Man likā s, ka traucē s, bet pus 11 vakarā viss beidzā s, acī mredzot disko zā le ir iekš ā , bet bija ciet.
Tī rī š ana notika katru dienu, tika mainī ti dvieļ i un gultas veļ a. Bā rs tika papildinā ts. No seifa neviens nezaga, lai gan es tur neko neliku. Es izmantoju č emodā na slē dzeni. Un personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs, nevis kā zaglis.

Ir pieejami aptuveni 8 baseini un viens ū dens atrakciju parks. Gandrī z katram basam ir bā rs. Bet pati satiksme bija uz basa ceļ ā uz pludmali. Cilvē ki dzē sti visu diennakti.
Baseinos var peldē ties lī dz rī tam. Ē ģ iptē vai Turcijā tā nebija.

Pludmale ir liela un plaš a. Aļ ģ u bija maz, un tā s tika tī rī tas lī dz pulksten 9. Okeā ns nav tik garš kā Š rilankā , pā ris dienas kopumā bija mierī gas. Ļ oti forš s ū dens.
Kaimiņ os esoš ā m viesnī cā m ī paš i nepaveicā s, pa piekrasti gā ja lī dz Rio Palazzo un ofigeli. Visas pludmales ir izraibinā tas ar smirdī gā m aļ ģ ē m, daž ā s pludmalē s gandrī z atvemtas no smakas. Š ai viesnī cai, iespē jams, ir vieta, kur viņ i mazā k peld. Pateicoties sievai, es izvē lē jos to, kas man bija vajadzī gs.
Pludmalē zem palmā m ir ē rti sauļ oš anā s krē sli, vē ss.

Peldē ties ar kajakiem un citas lietas var bez maksas.

Kartē ir vairā ki restorā ni. Bet ē diens ir lī dzī gs, zā le man patika vairā k. Vienu dienu bija krabji, apmē ram trī s dienas garneles, č aumalas. Nu, daudz citu ē dienu. Izripinā jā m uzreiz pē c ē š anas pludmalē , lai noliktu klausuli

Vienī gais mī nuss ir tas, ka daž reiz ir smirdoš i dvieļ i.
Un latī ņ u valoda vakaros apnika lī dz beigā m.
Pirmajā nedē ļ ā krievvalodī go viesu bija 10 procenti. Kas ir ļ oti forš i. Cilvē kus varē ja atrast no visiem kontinentiem. Baseinā bija mū zikas norma. Bet tad atveda krievvalodī go, un nebija tik forš i) Baseinā varē ja dzirdē t un Valē riju un Morgentš ernu.

WiFi ir atļ auts divā s vienlaikus savienotā s ierī cē s. Pā rklā jums ļ oti labi sasniedza visu ceļ u lī dz okeā na pludmalei. Viņ i nolē ma nepirkt SIM karti.

Personā ls knapi angliski, krievu tikai viens puisis reģ istratū rā jokoja. Viss spā ņ u valodā . Sagatavojiet daž as standarta frā zes spā ņ u valodā , saziņ a bū s ā trā ka.
Personā ls apkalpo ļ oti ā tri, pastā vī gi nā k un piedā vā kaut ko ieliet). Viss maskā s un uniformā s tā dā karstumā . Viņ i strā dā kā zirgi. Viņ iem var pateikties par padomiem. Neviens nekad nav skaidri lū dzis tē ju, jo Ē ģ iptē tiek prasī ta dzeramnauda.

Veikals viesnī cā ir ļ oti dā rgs.
Vajag sakravā t mantas, lai dotos uz pilsē tu ar ū beru (labi tur ir un reizes lē tā k nekā vietē jie taksisti). Aiz viesnī cas ir tukš s, ī paš i nav kur staigā t. Un š oreiz mums tas nebija vajadzī gs.

Man ļ oti patika peldbiksī š u pilnā s emocijas.
аватар brainrock.od
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esot atvaļ inā jumā , gribē jā m uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu. no pirmā s dienas mē s vienkā rš i pacilā jā m atmosfē ru, personā lu, ē dienu utt. , utt. Bet mē s tikko savā cā mies, tā pē c punktu pa punktam: 1. … Tomēr ▾ Esot atvaļ inā jumā , gribē jā m uzrakstī t atsauksmi par viesnī cu. no pirmā s dienas mē s vienkā rš i pacilā jā m atmosfē ru, personā lu, ē dienu utt. , utt. Bet mē s tikko savā cā mies, tā pē c punktu pa punktam:
1. Viesnī ca
Mē s diezgan ā tri iekā rtojā mies. Viņ u nodroš inā tā istaba atbilda rezervā cijai, tā pē c ar to nebija nekā du problē mu. Istaba tī ra, viss darbojā s. Lai gan televizors tika ieslē gts vienu reizi visas uzturē š anā s laikā ) Istaba tika iztī rī ta katru dienu, labi un efektī vi. Jauks bonuss: minibā rs ir bez maksas! Tas tiek papildinā ts arī katru otro dienu. Bet tomē r tas ir jauki)
Visas vē rtī gā s mantas tika atstā tas seifā , viss palika vesels un vesels.
Viesnī cas teritorija ir sakopta un tī ra. Milzī gs zaļ o zonu daudzums. Ū denim baseinos pastā vī gi tiek pā rbaudī ta tī rī ba, tiek ņ emti paraugi - viņ i paš i bija liecinieki. Ja nepiecieš ams, baseins tiek slē gts un dezinficē ts.
Milzī gs š ī s viesnī cas PLUSS: 18+ Tas ir, bē rnu nav VISPĀ R. Tā pē c viesnī ca ir ideā li piemē rota jaunlaulā tajiem, uzņ ē mumiem un visiem tiem, kas nolemj atpū sties no bē rnu sabiedrī bas)
2. Pludmale
Pludmale ir liela un tī ra. Pludmalē ir liels skaits palmu un zem tā m ir sauļ oš anā s krē sli. Lī dz ar to ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu vispā r nav, tos aizņ emt nav nepiecieš ams. Lai gan aļ ģ u sezonā atpū tā mies, pludmale tika tī rī ta katru dienu. Jā , dienas laikā okeā ns izskaloja aļ ģ es. Bet, salī dzinot ar tuvā ko viesnī cu pludmalē m, mū su viesnī cas pludmale izskatī jā s tī ra.
3. Personā ls
Tik brī niš ķ ī gus, draudzī gus, dzī vespriecī gus un smaidī gus cilvē kus nekur citur neesam satikuš i. Un, lai gan visi darbinieki pastā vī gi valkā maskas, mē s redzē jā m, ka viņ i mums smaida acī s)
4. Ē DIENS (izcelts ar lielo burtu, jo š is ir ī paš i svarī gs brī dis atvaļ inā jumā )
Mums bija viss! ) Jū ras veltes, gaļ a, zivis, augļ i utt. katrai gaumei un daž ā dī bai. Par svaigā m sulā m klusē jam, jo tie ir no vietē jiem produktiem, kas š eit ir neticami. Ananā si ir tikai bumba! ! ! Atseviš ķ i ir vē rts izmē ģ inā t Pekinas pī li. Mē s nekad neesam piedzī vojuš i š ā du gastronomisku baudī jumu un ļ oti iesakā m to izmē ģ inā t.
Lai cik dī vaini tas neizklausī tos, ne visā s Puntakanas viesnī cā s bija š ā da ē dienu izvē le. Ekskursijā s satiku puiš us no citā m viesnī cā m (ne no RIU tī kla) un viņ i sū dzē jā s par pilnī gu jū ras velš u trū kumu un ierobež otu gaļ as daudzumu.
Atseviš ķ i mē s atzī mē jam saldummī ļ iem: saldumu, konditorejas izstrā dā jumu un kū ku izvē le patī kami pā rsteigs. Ieskaitot š okolā des strū klaku (balta, piena un melna).
Mī nusi: NAV)
Mē s ceram, ka pā rskats bū s noderī gs, jo. paš i sapratā m, ka tas ir svarī gi, izvē loties viesnī cu. Pirms š ī s viesnī cas rezervē š anas mē s lasī jā m pretrunī gas atsauksmes, tač u tomē r nolē mā m to izvē lē ties un NENOŽ Ē LOJĀ M! ) NOTEIKTI IESAKAM!
Un ī paš s paldies mū su ceļ ojumu aģ entē m Marinai un Evgenia par viesnī cas ieteikš anu un pā rē jo pavadī š anu)
аватар alina_12346
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sā ksim ar to, ka viesnī ca ZOG no seifa un no istabiņ as! ! ! Un jū s to nevarat pierā dī t nekā dā veidā un jū s neatgriezī sit lietas, jo nav kameru, administrā cijai ir vienalga, un pā rē jais sabojā jas! Pirmajā dienā no istabas nozagtas dā rgas brilles, pē c tam no SEIFAS zelta rotaslietas! Kad viņ i saka, ka seifs ir droš ā kā vieta, tā nav taisnī ba! Atcerieties č emodā nu ar slē dzeni – tā ir droš ā kā vieta, kur glabā t lietas! Viesnī cas numuriņ i nav svaigi, slikti tī rā s (dvieļ i netī ri, gultas veļ a ne reizi nav mainī ta 14 dienu laikā ) un ar un bez dzeramnaudas. … Tomēr ▾ Sā ksim ar to, ka viesnī ca ZOG no seifa un no istabiņ as! ! ! Un jū s to nevarat pierā dī t nekā dā veidā un jū s neatgriezī sit lietas, jo nav kameru, administrā cijai ir vienalga, un pā rē jais sabojā jas!
Pirmajā dienā no istabas nozagtas dā rgas brilles, pē c tam no SEIFAS zelta rotaslietas!
Kad viņ i saka, ka seifs ir droš ā kā vieta, tā nav taisnī ba! Atcerieties č emodā nu ar slē dzeni – tā ir droš ā kā vieta, kur glabā t lietas!
Viesnī cas numuriņ i nav svaigi, slikti tī rā s (dvieļ i netī ri, gultas veļ a ne reizi nav mainī ta 14 dienu laikā ) un ar un bez dzeramnaudas.
Baseini ir tī ri, arī dvieļ i, kas tiek doti baseiniem un pludmalei, ir š ausmī gā stā voklī ! Raibs un apdedzis, neglī ts.
Ē diens normā ls, vairā k patika A la carte restorā ni, vispā rē jā restorā nā ē diens paliek garlaicī gs.
Personā ls normā ls, draudzī gs, bet angliski runā tikai menedž eris, pā rē jie trī s vā rdi un viss! Par ukraiņ u un krievu valodu mē s nerunā jam par viņ u š eit viņ i nezina!
Animā cija ir garlaicī ga, nav diskotē ku (
Otro reizi uz Riu viesnī cu ķ ē di nebrauksim un jums neiesakā m!
аватар Anna57Max
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā kā š is bija mū su pirmais brauciens uz Dominikā nas Republiku, tad ļ oti rū pī gi izvē lē jā mies gan vietu, gan viesnī cu. Un kopumā es domā ju, ka jū s to uzminē jā t. Galvenais ceļ ojuma trū kums bija pats lidojums. … Tomēr ▾ Tā kā š is bija mū su pirmais brauciens uz Dominikā nas Republiku, tad ļ oti rū pī gi izvē lē jā mies gan vietu, gan viesnī cu. Un kopumā es domā ju, ka jū s to uzminē jā t.

Galvenais ceļ ojuma trū kums bija pats lidojums. Viņ am, protams, nav nekā da sakara ar viesnī cu, bet puiš i, padomā jiet 1000 reizes, pirms lidojat ar Azur Air. Lidmaš ī nā ir tik maz vietu, ka pat ar 164 cm augumu man bija ļ oti neē rti un lidojums likā s kā mū ž ī ba!

Un tagad par labo!

Viesnī cā bijā m 9os, izsniedza, pateica kurā istabā , bet diemž ē l lī dz 16-00 neviens nenokā rtojā s. Mē s piedā vā jā m $ un devā mies pā rbaudī t, istaba patieš ā m tika tī rī ta pulksten 15:00. Lieta tā da, ka koronavī rusa dē ļ tie apdzī vo tikai 60% telpu. Mē s ieradā mies pē c nedē ļ as nogales. Brī vdienā s tur ir apmetuš ies daudz cilvē ku un ī sti nav laika sagatavot telpas.

Istabas. Plaš s, jauns, labi iztī rī ts un bez dzeramnaudas. Bā rs tiek regulā ri papildinā ts.
Istabas nav mega forš as, bet diezgan normā las, bez traipiem, lū zumiem un nobruž ā tā m mē belē m. Bija nedaudz dī vaini vannas istabā redzē t kaut kā du "viss vienā " š ķ idrumu - š ampū nu un duš as ž eleju. Joprojā m esmu pieradusi, ka 5* ir vairā k kosmē tikas. Lai gan es vienmē r izmantoju tikai savu))

Uzturs. Ļ aujiet man jums pateikt, tas viss ir relatī vi. Kopumā izvē le ir liela un daudzveidī ga. Gaļ a, zivis, jū ras veltes, suš i, augļ i (daudz mango un saldais arbū zs un ananā si, pā rē jais tā ds-tā ), daž ā di sieri, deserti un daudz kas cits. Papildus galvenajam ir arī restorā ni. Izmē ģ inā jā m Ā zijas - nekas ī paš s. Kopumā ir no kā izvē lē ties. Tu noteikti nebū si izsalcis. Mums bija labi. Satikā m savus tautieš us, kuri bija vienkā rš i sajū smā par restorā niem. Tā tad, katram savs.

Bā ros, nu, godī gi sakot, standarta trī ce. Maz alkohola. Garš a ir atš ķ aidī ta.

Teritorija. Liels, kopts, zaļ š , skaists. Ir ū dens parks. Mē s tur negā jā m, tā pē c neko neteikš u.
Ir 3 peldbaseini ar bā riem. Turklā t baseinos varat uzturē ties visu diennakti.

Pludmale. Nu ļ oti skaists! Ir viļ ņ i un tas ir forš i! Reizē m stiprs vē jš pū š no okeā na. Uz 2 nedē ļ ā m bija 3 reizes. . Nā cā s iet uz baseiniem - tur tas vispā r nav manā ms. Aļ ģ u bija maz, un tā s tika izņ emtas katru rī tu. Man nepatika, cik tuvu sauļ oš anā s krē sli atradā s viens otram. Tas ir dī vaini, ņ emot vē rā lielo pludmali un situā ciju ar pandē miju. Pa pludmali staigā suvenī ru, apģ ē rbu, briļ ļ u pā rdevē ji, tač u tie nav uzbā zī gi.

Personā ls. Restorā ns - ļ oti lē ns un $ joprojā m neglā bj. Bet tā da ir viņ u mentalitā te. Viņ i ir veikli pie stieņ iem – pū lis liek. Kopumā vadī bas personā ls ir labs. Visas problē mas tiek ā tri atrisinā tas. Viņ i mums palī dzē ja ar seifu tikt galā ar balkona durvī m. Mums bija ā rkā rtas situā cija, es savainoju kā ju okeā nā , tā pē c mū s pā rcē la uz pirmo stā vu, uz tuvā ko istabu restorā niem un baseiniem, bez $ un jebkā diem jautā jumiem.
Vakaros teā trī tiek rī kotas izklaides programmas. Tie pat nebija slikti un neatkā rtojā s 2 nedē ļ u laikā.

Wi-Fi ir pieejams visā ī paš umā un ir diezgan labs. Tač u ņ emiet vē rā , ka vienai personai varat pievienot tikai 1 sī krī ku.

Ekskursijas tika pasū tī tas internetā no Republica Pro. Daudz lē tā k nekā piedā vā ja Anex, arī ar krieviski runā još iem gidiem, ļ oti bagā ts un interesants.

Kopumā ar atpū tu bijā m apmierinā ti un varam ieteikt viesnī cu.
аватар olapapa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ar skaistu sakoptu teritoriju, sniegbaltu smilš u pludmali, kurā aļ ģ u praktiski nebija (tā s parā dī jā s tikai paisuma laikā , atš ķ irī bā no kaimiņ u viesnī cā m, kurā s aļ ģ es bija visu laiku). … Tomēr ▾ Viesnī ca ar skaistu sakoptu teritoriju, sniegbaltu smilš u pludmali, kurā aļ ģ u praktiski nebija (tā s parā dī jā s tikai paisuma laikā , atš ķ irī bā no kaimiņ u viesnī cā m, kurā s aļ ģ es bija visu laiku). Ir daudz baseinu un ū dens parku))
Ē diens ir daudzveidī gs, tur bija daudz zivju un jū ras velš u, kā arī daž ā da veida gaļ as un, pats galvenais, tropiskie augļ i)) Bā rā ir milzī gs skaits gardu kokteiļ u))
Jā patur prā tā , ka viesnī ca š obrī d strā dā ar 30% noslodzi. Brī vdienā s ir lielā ka kustī ba un trokš ņ oš ana, daudzi atpū tnieki ierodas uz nedē ļ as nogali. No atpū tniekiem š obrī d tikai amerikā ņ i, ukraiņ i un dominikā ņ i. Jū tams, ka tagad viesnī ca nedaudz ietaupa (noņ ē ma apsveikumus ar DR un jaunlaulā tajiem numuriņ i izskatā s noguruš i).
Iesakā m apskatī ties istabiņ u, kas tiks iedota, pā rbaudī t visas mē beles un rozetes, ja kaut kas nestrā dā , iet mainī t istabu (recepcijā maina bez problē mā m).
Wi-Fi darbojas visur teritorijā . Personā ls cenš as bū t pē c iespē jas pieklā jī gā ks un izpalī dzī gā ks))
Kopumā viesnī ca tieš ā m vairā k piemē rota jaunatnei, aktī vai atpū tai (liels pluss, ka viesnī cā ir 18+).
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss bija lieliski, nebija nekā du mī nusu. Istabā viss dzī voš anai nepiecieš amais, internets, TV, mini bā rs, istaba ar balkonu. Viesnī cai ir sava trenaž ieru zā le, ieeja bez maksas, tā pē c pē c sā tī gā m pusdienā m var doties paskriet pa trasi. … Tomēr ▾ Viss bija lieliski, nebija nekā du mī nusu. Istabā viss dzī voš anai nepiecieš amais, internets, TV, mini bā rs, istaba ar balkonu. Viesnī cai ir sava trenaž ieru zā le, ieeja bez maksas, tā pē c pē c sā tī gā m pusdienā m var doties paskriet pa trasi. Pludmale ir tuvu, viesnī cā ir dž akuzi un peldbaseins.
аватар tatiana256
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Man patika, ka viesnī ca ir paredzē ta tikai pieauguš ajiem. Viesnī cā ieradā mies ap 20:00, ā tri iekā rtojā mies un aizsū tī jā m vakariņ ā s. Istaba plaš a, gulta 2x2m, naktsgaldiņ i, dī vā ns, kafijas galdiņ š , liela kumode, plakanā ekrā na TV (atradā m 3 krievu kanā lus-23. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Man patika, ka viesnī ca ir paredzē ta tikai pieauguš ajiem. Viesnī cā ieradā mies ap 20:00, ā tri iekā rtojā mies un aizsū tī jā m vakariņ ā s. Istaba plaš a, gulta 2x2m, naktsgaldiņ i, dī vā ns, kafijas galdiņ š , liela kumode, plakanā ekrā na TV (atradā m 3 krievu kanā lus-23.24 un 95), liels skapis (20 pakaramie), laba izmē ra seifs (der portatī vais dators), gludeklis, gludinā mais dē lis, 2 izlietnes, duš a, tualete (vienmē r ir ū dens - Dominikā nas Republikā ir sakā rtota kanalizā cijas sistē ma), 3 lielie dvieļ i, 2 mazie dvieļ i un kā ju dvielis, 2 frotē peldmē teļ i, š ķ idrā s ziepes duš ā , 2 kondicionieri, 2 ķ ermeņ a pieniņ š , cietā s ziepes, salvetes, trauks ar paciņ ā m, tualetes papī rs pietiekamā daudzumā , ledusskapis ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem, dzeramais ū dens un 4 kannas alus, mini bā rs (rums, viskijs, dž ins, kapitā la degvī ns). Mē s atstā jā m 1 dolā ru. , istabiņ ai nekas netrū ka, regulā ri tika tī rī tas, ū dens tika papildinā ts katru otro dienu, minibā rs tika papildinā ts pē c vē lē š anā s. Uz balkona ir veļ as ž ā vē tā js. Viesnī cā ir divi galvenie restorā ni Mangu un Altagracia, kā arī.6 a la carte restorā ni. Ē diens ir lielisks, vienmē r var atrast kaut ko pē c savas gaumes. . Visu veidu gaļ a: vistas, tī tara, cū kgaļ a, liellopa gaļ a, jē ra gaļ a. No jū ras veltē m bija mī dijas, garneles, sarkanie ikri. Sā lī tas sarkanā s zivis, ceptas, sautē tas zivis. Daudz daž ā du uzkodu. Augļ i visu laiku: banā ni, ā boli, kivi, vī nogas, arbū zs, mango, ananā si, papaija un vē l kaut kas. Svaigas sulas no rī tiem, š ampanietis pē c pieprasī juma, sula, soda, kafija automā tos (kafiju atnes arī viesmī ļ i). Pusdienā s ir 2 veidu zupas. No rī ta garš ī gi kruasā ni, pankū kas, plā nā s pankū kas. Pā rsvarā konditorejas izstrā dā jumus nemē ģ inā jā m, bet sagriezti smalkmaizī tes ir garš ī gas. No galvenajiem restorā niem ē dienu var iznest uz istabu un uz baseinu. A la carte restorā ni galvenokā rt darbojas pē c š ā das sistē mas: uzkodas, deserti - bufete, pamatē diens - ē dienkartē , ir vī nu karte (par maksu), lī dzi var ņ emt kokteiļ us no bā ra. Mums patika visi restorā ni, izņ emot itā ļ u (nav nekā jauna un viss ir bufete). Pirms nokļ ū š anas pludmalē ā ra kafejnī cā pirms pusdienā m varat uzkost grilē tu vistu. Viesnī cā ir 9 bā ri, Pacha diskotē ka, 2 skatuves, 6 peldbaseini, akvaparks, spa, trenaž ieru zā le (kura vienmē r ir pā rpildī ta), ir tū ristu veikals (augļ u nav). Iepirkties, ieskaitot augļ us, varat doties uz Sanhuanas iepirkš anā s centru (5 USD / persona tur / atpakaļ ), 3 reizes dienā , biļ etes reģ istratū rā . Jū s varat arī iegā dā ties augļ us ekskursijā s uz Saonu, Samanu (mē s to darī jā m). Anex ir bezmaksas brauciens uz Fabriku, kur nopirkā m kafiju, rumu, kosmē tiku, suvenī rus. Mū su gide Alī na no Aneksas aizmirsa mums piedā vā t š o braucienu, nā cā s pajautā t paš iem. Pludmale pie viesnī cas ir laba, bet mums nepaveicā s - visas dienas bija dzeltensarkanais karogs, spē cī gi viļ ņ i, nebija iespē jams peldē t. Jū ras aļ ģ u nebija. Viņ i teica, ka labajā pusē nav viļ ņ u. Izstaigā jā m 3 viesnī cas, bet tur ir tie paš i viļ ņ i, un okeā nā un krastā ir daudz aļ ģ u. Izbaudī ja brī vdienas! ! ! Ieteicams.
Array Array Array Array Array Array
аватар angelinaeril
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir pilnī gi jauna, vē l nav nolietota un nav izjaukta. Tikai 18+, kas padara to vē l vē sā ku. Un tad gā ja daž i plusi, gandrī z bez sū dzī bā m. Nedaudz pietrū kst sulī gu zaļ umu, bet vē l augs, lai gan viss pā rē jais ir brī niš ķ ī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pilnī gi jauna, vē l nav nolietota un nav izjaukta. Tikai 18+, kas padara to vē l vē sā ku. Un tad gā ja daž i plusi, gandrī z bez sū dzī bā m. Nedaudz pietrū kst sulī gu zaļ umu, bet vē l augs, lai gan viss pā rē jais ir brī niš ķ ī gs. Bet turpat paš as pludmales priekš ā ir arī plata augstu un plaukstu palmu josla, daudz ē nas no to lapā m, turpat ir izkaisī ti sauļ oš anā s krē sli. Tieš i š eit mums visvairā k patika atpū sties un pat izdevā s apdedzinā ties, tā pē c iesaku paņ emt lī dzi spē cī gā ko sauļ oš anā s lī dzekli. Pludmale vienkā rš i brī niš ķ ī ga, brī niš ķ ī gas smiltis, perfekta tī rī ba, nav aļ ģ u vai medū zu, pats okeā ns ir unikā ls skaistums, tajā vajadzē tu peldē ties paš am, vā rdi un fotogrā fijas nevar nodot š o skaistumu, pat caur video! Viesnī cas zona ē rta, viss sadalī ts zonā s, jau ir 8 baseini daž ā da veida atpū tai, aktī vi, ar animā ciju, ar slidkalniņ iem, nav daudz, tikai 4, bet forš i, ar bā ru pat ar galdiem un apaļ iem krē sliem pareizi ū denī , turpat iekš ā ir ū dens krē sli, lieliska vieta pē cpusdienas kokteilim vai vienkā rš i mierī gai atpū tai, dziļ ai peldē š anai, volejbola un basketbola spē lē š anai, tā tad noteikti katrai gaumei. Papildus ir daudz citu izklaiž u, aktī va un jautra animā cija, mū zika un dejas, vakara izklaides, diskotē kas, mū ziķ i, ū dens aktivitā tes. Arī sports netiek taupī ts. Brī niš ķ ī ga trenaž ieru zā le, savs sporta RiuFit ar rī ta treniņ u programmā m. Mē s lieliski pavadī jā m laiku un izklaidē jā mies. Izvē loties viesnī cu, lū gumu bija daudz, un tie visi Riu Republica viesnī cā sakrita. Un izvē lē ties š o viesnī cu mums palī dzē ja izcils sava amata meistars un vienkā rš i brī niš ķ ī gs tū risma aģ ents Dmitrijs Kukins. Ā tri, efektī vi, bez kavē š anā s, un galvenais ļ oti profesionā li un galvenais desmitniekā pē c visā m vē lmē m. Mē s vē rsā mies pie viņ a internetā vai drī zā k caur sociā lo tī klu VKontakte. Ā tri atradā m, tikpat ā tri visu paņ ē mā m un izsniedzā m, kopumā viss ir super! Mē s ceļ ojā m ar grupu, tā pē c rezervē jā m trī s daž ā dus numurus ar daž ā diem pieprasī jumiem un visi izrā dī jā s lieliski, viss, ko gaidī jā m, un pat vairā k. Istabas ir svaigas un tī ras, mums bija sā nskats uz okeā nu, bet var teikt, ka gandrī z ar tieš u. Telpa ir plaš a, viss nepiecieš amais no ū dens lī dz augstā kā s klases alkohola dozatoram. Viena liela gulta, mū su gadī jumā , 2 x 2 metri, nesalī dzinā mi ē rta. Dī vā ns viesistabas zonā , kafijas automā ts, ē rta un liela duš as telpa, ē rti savietojami kopā . Mums bija vienkā rš i brī niš ķ ī ga terase ar galdu un krē sliem un skatu, vienkā rš i krā š ņ s skats! Tī rī š ana ir izcila, pat ja kaut ko varē ja aizmirst, tad pirmajā izsaukumā uz reģ istratū ru uzreiz viss tika atvests vai papildinā ts, un tad tikai pā ris reizes, bū tī bā viss ir kā rtī bā . Un protams atseviš ķ i par ē dieniem un dzē rieniem. Ir daudz visa kā , alkohols jebkurā augstas klases bā rā , pat š ampanietis. Liela suš i un rullī š u izvē le. Sautē tas jū ras veltes ar dā rzeņ iem, izcila sieru izvē le, bija jamons un aukstie gaļ as gabali, liela augļ u izvē le. Smū tiji, sulas, saldē jums, saldumi. 9 restorā ni izvē lī gā kajam klientam, bet steiku nams bija ā rpus jebkā das konkurences. 10 daž ā di bā ri, jū s pat varat pasū tī t brī niš ķ ī gas romantiskas vakariņ as. Visa kompā nija ir tikai sajū smā , tas bija vienkā rš i mega brī vdienas!
аватар Alyaeva_kv
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu pē c labā m atsauksmē m! Patiesī bā viss izrā dī jā s ne tik skaisti, kā bija rakstī ts! 1) ē diens: vienmuļ š (katru dienu viens un tas pats) Brokastī s tikai olas, kas vā rī tas daž ā dos veidos Pusdienas, vakariņ as, tas pats, bez jū ras veltē m (tikai mī dijas, zivis), nekas neparasts un jauns! Ja parā dā s kas jauns, rinda uz to ir kā PSRS desa. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu pē c labā m atsauksmē m! Patiesī bā viss izrā dī jā s ne tik skaisti, kā bija rakstī ts!
1) ē diens: vienmuļ š (katru dienu viens un tas pats)
Brokastī s tikai olas, kas vā rī tas daž ā dos veidos
Pusdienas, vakariņ as, tas pats, bez jū ras veltē m (tikai mī dijas, zivis), nekas neparasts un jauns!
Ja parā dā s kas jauns, rinda uz to ir kā PSRS desa.
Plā ksnes biež i nā k netī ras, noslī pē tas.
2) tualete pie baseina ir neglī ti netī ra, tur nevar tikt
3) anamastja darbojas tikai amerikā ņ iem
4) uz veļ as var bū t neizmazgā ti bioloģ iski traipi
5) pati viesnī ca atgā dina psihiatrisko slimnī cu, balti koridori, teritorijā maz zaļ umu.
6) arī restorā nos nav nekā laba, bet uz ē dienu jā gaida pusotra stunda
Mums patika tikai pludmale: smiltis tī ras, ū dens bez dubļ iem!
Parādīt vairāk »


iemiesojums tanya.n
Vai pēc karantīnas kāds ir palicis viesnīcā Rio Republica? Vēlos uzzināt par ēdināšanu (zviedru galds vai apkalpošana), peldbaseiniem (bezmaksas vai ierobežots), pludmali (tīrītu vai netīrītu), vakara izrādi (vadīta vai nē)? Vai ir vērts apmeklēt šo viesnīcu šogad vai nē?
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums ciplatonov
Mums ļoti patīk mūsu uzturēšanās Dominikānas Republikā. 2019. gadā atpūtāmies viesnīcā "Rio Republic", bijām ļoti apmierināti ar šo viesnīcu. Mēs to atkal apmeklēsim 2021. gadā. Lidojam sezonas laikā (decembrī). Ekskursiju rezervējam iepriekš, sešus mēnešus iepriekš (vasarā). Vēlējos uzzināt visus viesnīcas ieviestos jauninājumus. Ēdieni (zviedru galds), vai tas joprojām ir tas pats? Un šīs viesnīcas iezīme, dozatori istabās, vai tie darbojas? Ja nē, lūdzu, norādiet aptuvenos datumus. Paldies jau iepriekš, ģimene no Krievijas.
3 gadā atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Riu Republica, открыт в 2016 году. Расположен на первой береговой линии пляжа Арена-Горда на курорте Пунта-Кана. Торговые и развлекательные центры расположены в 8 км от отеля. Отель был открыт в июне 2016 г. Подходит для молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 28 км от аэропорта Пунта-Кана, в 35 км от города Игуэй, на первой линии пляжа Арена-Горда.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж рядом с отелем.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Романтический ужин (за дополнительную плату), услуги консьержа, напитки премиум класса во всем отеле, карта избранных вин (за дополнительную плату), терраса для загара, 5 баров, магазин (бутик), 4 ресторана, бутик и киоск, 5 бассейнов, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца (бесплатно), компьютеры с доступом к Интернету (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Izklaide un sports Дискотека, ночная развлекательная программа Riu, живая музыка или шоу (ежедневно), развлекательная программа ( в которую входят виндсерфинг, плавание на каяке, подводное плавание с маской и ластами, пробное погружение с аквалангом в бассейне (1 урок бесплатно), водное поло (бесплатно) и гандбол, аэробика, аквафитнес, упражнения для ягодиц, ног и живота и тд.), водные виды спорта на пляже (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Один 4-этажный корпус и одно дополнительное здание. Всего в отеле 1382 номеров.

Istabās

Электронный сейф (бесплатно), ванная комната с душем и двойной раковиной, туалетно-косметические принадлежности, фен, халат, телефон, Wi-Fi, розетка USB, спутниковое ТВ, мини-бар (бесплатно), ликер-диспенсер (бесплатно), пополнение мини-бара и диспенсера для крепких напитков в номерах, централизованная система климат-контроля, потолочный вентилятор, утюг и гладильная доска, кофеварка, обслуживание номеров, смена белья (через день), уборка номера (ежедневно), балкон или терраса.

Adrese Carretera El Macao, Arena Gorda, Sección Baigua, Punta Cana, República Dominicana 23000
Tālruņi: Tel: +1 809 933 0101
Tīmekļa vietne: Riu Republica
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.