Jautājums par viesnīca Riu Republica 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Viesnīcas iezīme, dozatori istabās, vai tie darbojas? Ja nē, lūdzu, norādiet aptuveno laika posmu.
Mums ļoti patīk mūsu uzturēšanās Dominikānas Republikā. 2019. gadā atpūtāmies viesnīcā "Rio Republic", bijām ļoti apmierināti ar šo viesnīcu. Mēs to atkal apmeklēsim 2021. gadā. Lidojam sezonas laikā (decembrī). Ekskursiju rezervējam iepriekš, sešus mēnešus iepriekš (vasarā). Vēlējos uzzināt visus viesnīcas ieviestos jauninājumus. Ēdieni (zviedru galds), vai tas joprojām ir tas pats? Un šīs viesnīcas iezīme, dozatori istabās, vai tie darbojas? Ja nē, lūdzu, norādiet aptuvenos datumus. Paldies jau iepriekš, ģimene no Krievijas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2020-12-233 gadā atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар 0676307776
2020. gada oktobrī bijām Dominikānas Republikā, tiesa, citas ķēdes viesnīcā. Visi mūsu restorāni un bāri strādāja kā parasti. No tūristiem, kas atpūtās Riodežaneiro ķēdē, viņi dzirdēja, ka no istabām izņemti alkohola automāti.Iespējams, ka karantīna.Bet viņi lido uz Dominikānas Republiku ārzemēm un sauli, un bāros un restorānos ir pietiekami daudz kvalitatīva alkohola.Viesnīcu rezervēšana pusgadu iepriekš koronavīrusa laikā neuzskatu to par piemērotu.
аватар AllOverTheWorld
tāpēc rakstiet tieši uz viesnīcu.
precīzāk par pašu viesnīcu neviens tev nedos informāciju par jauninājumiem.
Vai jūs lidojat uz Rio tīklu tikai tāpēc, ka istabās ir dozatori?))
ja nebūtu 0676307776, man likās, ka interesē dozatori ar dezinfekcijas līdzekļiem uz koronavīrusa fona.. un var dzert rumu, viskiju utt visā teritorijā un bez dozatoriem, nu vai kā galējais līdzeklis ja neesi pirmā reize Dominikānas Republikā, tad zini, ja sadraudzēsies ar bārmeni, viņš tevi ņems līdzi, vismaz litrs uzlies jebko
аватар ollennka
))) Arī es abonēju jautājumu tikai dēļ noslēpumainajiem dozatoriem. Bija versijas: tualetes papīra dozatori, antiseptiķi, ziepes/šampūns... Bet alkohola dozatori ir īsts foršs. Vispār velti noņēma, alkohols palīdz dezinficēt.
аватар Elenka08
Es arī domāju, ka tas ir par dezinfekciju. Vispār par visiem jauninājumiem, un ēst vairāk terminu, nejautājiet tūristiem
аватар 0676307776
Tie ir skapītis ar dozatoriem 4 stiprā alkohola pudelēm.Parādā pāris veidu rums,vodka,viskijs.Vidējā klase.Bāros var paņemt par kārtu labāk un izvēle neierobežota.Dažās viesnīcās ir flamingo un citi putni un dzīvnieki.Rio alkohols istabās.Nesaprotu kur ir karantīnas pasākumi,tikai taupa uz visu.
аватар ollennka
Velns. Un es jau iedomājos vīna cauruļvadu. Un šampanieša strūklaka.
аватар AllOverTheWorld
šādas apgrieztas pudeles ar dozatoriem (es nekad tos nesaucu par dozatoriem, sava veida bezmaksas bāru) ne tikai Rio ķēdē, bet patiesībā satikās galvenokārt Meksikā, Dominikānas Republikā un Jamaikā.
ollennka, šampanieša strūklaka, tas ir interesanti)))))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Riu Republica 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl