Jauna pasaule

Rakstīts: 3 marta 2021
Ceļošanas laiks: 17 — 27 februāris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Lē mums apmeklē t Dominikā nas Republiku bija diezgan spontā ns. Ziemas un pandē mijas beigā s es gribē ju jū ru, sauli un svaigus iespaidus. Izvē loties viesnī cu, vadī jā mies pē c ceļ ojumu aģ enta viedokļ a, komforta lī meņ a un budž eta. Nekļ ū dī jā s.
Viesnī ca bija burvī ga. Ā rē ji - č etrstā vu ē ka koloniā lā stilā ar kupoliem.
Plaš s, balts, lakonisks. Balts mež ģ ī ņ u rež ģ is. Pelas ir viena no piecā m RIU viesnī cā m. Viesnī cu teritorija ir kopī ga. Gā jā m, skatī jā mies, visur dzē rā m kafiju. Pelas manai neobjektī vajai gaumei - visvairā k.

Numurs: standarta divā m personā m tā dā paš ā tī rā koloniā lā stilā . Aprī kots ar nelielu stū rī ti ar pilienveida kafijas automā tu un bezmaksas bā ru ar dzē rieniem. Alus prezidents - ledus nav. Paņ emiet savu š ampū nu. Nav halā tu un č ī bu. Nekad nav kritisks.
Teritorija ir ļ oti labi kopta. Strū klakas, palmas, viss zaļ š . Kluss. Č etri peldbaseini: bē rniem ar ū denskritumu, sports ar volejbola tī klu, ar ū dens bā ru un mū ziku un ar sauļ oš anā s krē sliem tieš i ū denī (laime). Regulē jamas nojumes. Gultas ir stacionā ras. Visi baseini ar dž akuzi.
Pludmales krē sli zem palmā m. Romantismu papildina kokteiļ i ar visuresoš o rumu un bez tā . Atlantijas okeā ns ir varens pirmatnē jais okeā ns, tas rada troksni un dā rdo kā ā trvilciens. Jū s dzirdē siet š o troksni savā istabā naktī , kad mē ģ inā t pā rvarē t 6 stundu laika starpī bu un aizmigt. Izcila skaistuma tirkī za distance. Peldē t var, bet okeā na vilnis peldē š anai pieš ķ irs savu dinamiku. Nirš anai ar masku nav jē gas. Nevis Ē ģ ipte. Snorkelē š anai un nirš anai jums jā dodas uz salā m. Svē tā Katalī na ir pati lieta. Piñ a colada ananā sos pē c pusstundas nirš anas ir debesu debesu pā rspē ja.
Dosimies atpakaļ uz viesnī cu. Restorā ni: galvenie (bufete), č etri a la carte (bez iepriekš ē jas pasū tī juma) un viens pludmalē . Daudzveidī gs, garš ī gs, skaists. Dā rzeņ i un augļ i ir pā rpilnī bā . Avokado ir lieliski! Tur bija austeres, omā ri un melnie ikri. Lai gan biež ā k sastopama cū kgaļ a un vista : ) Grils. Bā ri ar kokteiļ iem un rumu visā s variā cijā s.

Personā ls: daudz dzirdē ts par dominikā ņ u gausumu un izvē les iespē jā m. Nepamanī ja. Viņ i tī ra, mazgā , apgriež no rī ta lī dz vakaram. Vienmē r uz vietas reģ istratū rā . Draudzī gs. Neuzkrī toš s. Neredzams.
Viņ i runā spā niski, bet pamata angļ u valoda jums noderē s.
Kordiljeru kalniem nepiecieš ama atseviš ķ a dziesma, mē ģ iniet tos apmeklē t. Es ļ oti iesaku ekskursiju uz Santo Domingo, bet vaļ i ir ā rpus konkurences. Tagad ir tikai periods, kad š ie kolosi peldas ģ imenē s. Neaizmirstami. Kopumā Dominikā nas Republika nav ne Turcija, ne Ē ģ ipte, ne Zanzibā ra. Š ī ir tā pati Jaunā pasaule, ko Kolumbs atklā ja tev un man, un tagad katrs to atklā j pats.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu