Lieliska viesnīca, lieliska uzturēšanās Dominikānas Republikā

Rakstīts: 21 februāris 2021
Ceļošanas laiks: 8 — 19 februāris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Radisson Blu Punta Cana 5* viesnī ca lī dz 2020. gadam saucā s Blue Beach Punta Cana-Luxury Resorts un BlueBay Grand Punta Cana. Iepriekš ē jiem nosaukumiem ir vieglā k atrast papildu. informā cija, fotoattē li/videoklipi un atsauksmes. Padoms tiem, kas meklē s viesnī cas nosaukumu, lai biļ etē iegū tu QR kodu. migrā cija. gob. darī t: izvē lieties BlueBay.
La Romana lidostā ieradā s 12:30, viesnī cā - 15:30.
Mū s sagaidī ja ar atspirdzinoš iem dzē rieniem un dvieļ iem, operatī vi iekā rtojā mies, istaba atradā s stā vā virs reģ istratū ras, balkona nebija. Mini durvju atvē rš anas karte ir uz viesnī cas aproces, ļ oti praktiska. DND zī mju vietā Clean up ir skā rienpanelis blakus durvī m, ko kontrolē no telpas. Ir zvans. Pati istaba ir pietiekami liela, ir griestu ventilators un kondicionieris, gulta nepū š . Nebija ne peldmē teļ u, ne č ī bu. Par pā rē jo telpu sū dzī bu nav: salī dzinoš i jauna un viss darbojas. Nakts lampā m ir USB savienotā js ierī č u uzlā dē š anai un strā vas kontaktligzda. Odi lido pa istabu un koridoru, to ir manā ms skaits, fumigators nebū s lieks.

Skaņ as izolā cijas praktiski nav, tā pē c, ja esat viegls gulē tā js un esat pieradis iet gulē t agri, iesaku ausu aizbā ž ņ us: istabas durvis aizveras ar jū tamu klauvē jumu.
Tā da sajū ta, ka ierodoties viesnī ca tika noslogota maksimums par 10%, un ar tā du noslogojumu atpū ta tajā ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga: klusa mierī ga mū zika, bez trokš ņ a, sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas pat pie baseina, pat pludmalē , restorā nos un bā ros nav krā mu tirgus, pilnī ga atpū ta. Tač u Dominikā nas Republikā ir tradī cija: uz nedē ļ as nogali vietē jie iedzī votā ji ierodas viesnī cā s ar daudzbē rnu ģ imenē m, un situā cija uzreiz mainā s: kļ ū st pā rpildī ts, trokš ņ ains, š aurs un neē rts. Ī paš i tas ir pamanā ms viesnī cai, kas nevar lepoties ar lielu teritoriju. Š ajā s dienā s es ieteiktu doties ekskursijā s.
Ē dieni (AI) pē c ē dienkartes, QR kods uz lapas ar kuru ir istabā s vai arī atnesī s papī ra versiju (ar tulkojumu krievu valodā ). Ē diens ir garš ī gs, labi pagatavots, bet nav daudz daž ā du.
Augļ i, kuru pat ē dienkartē nav, pā rsvarā vē l nav gluž i gatavi. Svaigas sulas ir smuki atš ķ aidī tas, kafija nav iespaidī ga, bet ne sarū gtinā ta, kokteiļ i alkohola kvalitā tes un daudzuma ziņ ā - tā pat loterija. Apkalpoš ana (darba dienā s) ir diezgan operatī va. Kopumā serviss viesnī cā solī ds 5-ku, visi ļ oti draudzī gi, uzmanī gi, operatī vi reaģ ē uz pieprasī jumiem. Spā ņ u valodas zinā š anas vē l vairā k palielina iespē ju iegū t adekvā tu rezultā tu saziņ ā ar personā lu.

Teritorija ir galvenā ē ka (caur 3. stā vu var nokļ ū t SPA un trenaž ieru zā lē ) ar galveno restorā nu un ap desmitiem villu pie baseina.
Viesnī ca atrodas Plaja Cabeza de Toro 1. lī nijā , pludmales josla ir plaš a, pa labi un pa kreisi ir vairā kas blakus esoš ā s viesnī cas (Serenade, Katalonija), un tā lā k gar krastu ir tikai smiltis un palmas.
Tie, kas nā k smelties silto debeszilo okeā nu, var bū t vī luš ies: ū dens nepā rsteigs ar skaistā m nokrā sā m, ir neskaidrs un visur peld aļ ģ es, arī apakš ā to ir daudz, un temperatū ra (februā rī ) ir + 22-23. Viļ ņ u praktiski nav. Piekraste regulā ri tiek attī rī ta no aļ ģ ē m, jā , bet, protams, ne ū dens. Zinā mu diskomfortu rada arī ļ oti stiprs auksts vē jš , ī paš i piekrastes joslas tuvumā . Laivu stā vvieta tieš i pie viesnī cas pludmales. Tomē r tas nesmarž o pē c benzī na. Netā lu atrodas delfinā rijs, vietē jā atrakcija un ekskursiju zona.
Laikapstā kļ i Dominikā nas Republikā visu laiku mainā s: saule, mā koņ i, mā koņ i, neliels lietus un atkal saule dienas laikā var mainī ties vairā kas reizes riņ ķ ī , tikai vē jš vienmē r ir. Gaisa temperatū ra ļ oti komfortabla, patī kams okeā na brī ze, pa dienu slē pš anā s kondicionē tā telpā nemaz nevelk.
Tikai pē c saulrieta (ap 19:00) var bū t nepiecieš ams kaut ko uzmest no vē ja.

Kopā : lieliska viesnī ca klusai meditatī vai atpū tai un pilnī gai relaksā cijai. Steidzieties ciemos, kamē r tas ir tikko pilns.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu