Melia Caribe Beach Resort 5*– Atsauksmes

21
Novērtējums 8.110
pamatā
21 atsaukt
№7 viesnīcas reitingā Punta Cana
8.1 Numurs
7.9 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.6 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Puntakanā, blakus iepirkšanās ciematam Palma Real. Uzcelta 1999. gadā. Istabu skaits atjaunots 2015.gadā, koplietošanas telpas - 2016.gadā. Melia Caribe Beach Resort viesi izmanto tikai savas viesnīcas teritoriju, Melia Punta Cana Beach Resort (18+) teritoriju viņi nevar izmantot. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm un pāriem.Vairāk →
аватар demka003
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Esam apmierinā ti, viss kā rtī bā , teritorija zaļ š Ē denes dā rzs. Tū ristu ir ļ oti maz, cilvē kus satikā m tikai restorā nā . Pilnī ga atpū ta! … Tomēr ▾ Esam apmierinā ti, viss kā rtī bā , teritorija zaļ š Ē denes dā rzs. Tū ristu ir ļ oti maz, cilvē kus satikā m tikai restorā nā . Pilnī ga atpū ta!
аватар v-irena
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nekad nevienam neiesakiet Melia Caribe Tripical! Visos mū su pasaules ceļ ojumu gados es neesmu redzē jis sliktā ku apkalpoš anu un apkalpoš anu! Sā kš u visu pē c kā rtas. AZUR lidmaš ī nas parasti nav piemē rotas š ā diem tā lsatiksmes lidojumiem. … Tomēr ▾ Nekad nevienam neiesakiet Melia Caribe Tripical! Visos mū su pasaules ceļ ojumu gados es neesmu redzē jis sliktā ku apkalpoš anu un apkalpoš anu!
Sā kš u visu pē c kā rtas. AZUR lidmaš ī nas parasti nav piemē rotas š ā diem tā lsatiksmes lidojumiem. Attā lumi starp sē dekļ iem ir tik mazi, ka ceļ i balstā s uz krē slu priekš ā , un mē s visi neesam tik lieli. Sē dē t ir neē rti, nevis kā izstiept kā jas, lidojot pulksten 13. Jau 90. gados lidmaš ī nā bija austiņ as un uz vispā rē jā ekrā na rā dī ja vismaz kā du filmu, bet vispā r nekā nav, cilvē ki nezina, ko darī t. Ja jums nav sava video, tad viņ i nī kuļ o no ilga lidojuma.
Par tikš anos ielidoš anas lidostā sū dzī bu nav, viss notiek diezgan ā tri un efektī vi, lai gan bez rindā m droš i vien joprojā m neiztikt. Pie autobusu sadales pults maksā tikai viens cilvē ks un, protams, savā c rindu, jo jā sadala visa lidmaš ī na, un tas ir aptuveni 300 cilvē ku.
Bet tas viss ir muļ ķ ī bas, salī dzinot ar to, kas sā kā s viesnī cā . Mū su reģ istrā cija notika 3 posmos. Pirmkā rt, menedž ere no reģ istratū ras sā ka meklē t mū su numurus, vienu atrada, un ar otro viņ i sā ka staigā t no viena datora pie otra, kaut kur zvanī t, sarunā ties ar citu vadī tā ju un tā apmē ram 30 minū tes. Tad mums teica, ka istabas bū s gatavas uz 15, bet vismaz iedeva rokassprā dzes un varē jā m iet ā rā ē st. 15:00 pie reģ istratū ras ieradā s tikai 2 meitenes, no kurā m viena reģ istrē ja ā rzemju grupu, bet otra telefoniski uzzinā ja apmē ram 20 minū tes, un neviens mums vispā r nepievē rsa uzmanī bu. Cilvē ku rinda pulcē jā s pulksten 12-15. Tad izrā dī jā s, ka viņ iem visiem bija tikš anā s no reģ istrā cijas un viņ i aizgā ja pē c 30 minū tē m. Pē c tam viss pirmais reģ istrā cijas process sā kā s jaunā veidā ar pā rieš anu no viena datora uz otru, telefona sarunā m un neskaidrā noskaidroš anu. Rezultā tā pē c 40 minū tē m saņ ē mā m vienas istabiņ as atslē gu un uz otro pasaku nā c pē c 17. Kā pē c nesapratā m, ja reģ istrē š anā s bija 15, bet par to jau priecā jā mies, jo tu pats saproti, ka pē c tā da lidojuma ļ oti gribas uz okeā nu, vai uz istabu! Pulksten 18 es atkal ierados reģ istratū rā , tagad man paveicā s vairā k, un pē c 15 minū tē m es saņ ē mu savu ilgi gaidī to atslē gu. Mū su draugi, kuri ieradā s ar 7 gadus vecu bē rnu 30. decembrī , pie reģ istrā cijas pavadī ja 2 stundas.
Bet tas bija tikai sā kums. Tad viss kļ uva vē l skaistā ks! Jaungada vakariņ ā s mū s sē dinā ja dominikā ņ u restorā nā . Galds, kas mums tika uzklā ts, atrodas tieš i zem gaisa kondicioniera. Ā rā.28 grā du karstumā visi nā ca vaļ ē jā s vakarkleitā s, tā pē c pie tā da galda vienkā rš i nebija iespē jams sē dē t. Pē c mū su lū guma samazinā t kondicionieri, viņ i laipni pamā ja ar galvu, sakot, ka protams, bet neviens neko nedarī ja. Kad prasī jā m, lai mū s pā rceļ pie cita galdiņ a, viņ i mums tikai atklā ti smē jā s sejā , ka galdiņ u vairs nav un neko nevar darī t. Tikai tad, kad mans dē ls jau bija pieprasī jis administrā ciju un sā ka ar viņ iem runā t paceltos toņ os, viņ i pē kš ņ i atrada galdiņ u, kur vē ja nebija vispā r. Bet, ja jū s domā jat, ka viņ i to visu izdarī ja ā tri, tad jū s dziļ i maldā ties. Tikai pē c treš ā s saziņ as ar administrā ciju un jautā juma, kad viņ i mums klā s galdu, viņ i piekrita kustē ties. Viss š is process ilga apmē ram 30-40 minū tes, un visu š o laiku mē s bijā m spiesti sē dē t zem gaisa kondicioniera vai stā vē t uz ielas, jo sē dē t vienkā rš i nebija iespē jams. Tik atklā tu nolaidī bu un rupjī bu nebiju redzē jis nevienā pasaules viesnī cā , lai cik zvaigž ņ otā tā bū tu! Un par 5 zvaigž ņ u viesnī cu nav ko teikt!
Bet ar to viss š ī s viesnī cas š arms nebeidzas! 1. janvā rī ap pulksten 21.00 itā ļ u restorā nā kaut kas uzdzirksteļ oja vai kū pē ja, un visā Tropical restorā nu daļ ā nodzisa gaismas. Cilvē kus no tumš ajā m zā lē m sā ka pā rvest uz Caribe sekcijas restorā niem. 23:00 mē s devā mies uz savu istabu, kas atradā s tieš i pretī galvenā restorā na ieejai, pilnī gā tumsā , tikai taciņ a bija izklā ta ar svecē m, kas ņ emtas no galdiņ iem no restorā niem. Apmē ram 0-15 - 0-30 mē s pamodā mies no spē cī ga blī kš ķ a, un viņ i sā ka klauvē t pie mū su durvī m. Atverot durvis, ieraudzī jā m apsardzes vai apsardzes personā lu, kas lū dz mū s steidzami atstā t telpu un doties ā rā . Un tad mū su priekš ā paveras vē l nebijis attē ls: Visi trī s restorā ni deg tā dā ugunī , ka tur vienkā rš i nav jē gas kaut ko dzē st. Tur kaut kas sprā gst, jumts iebrū k, liesmas tā das, ka var apskaust jebkurš uguns š ovs! To neviens ne ar ko nedzē š , lai gan tuvumā ir daudz dī ķ u un strū klaku. Ugunsdzē sē ju maš ī na ieradā s apmē ram 20 minū tes pē c tam, kad mū s izveda ā rā . Aptuveni 40 minū tes visi evakuē tie stā vē ja uz ielas, kurš kurā izskrē ja un kurš uzminē ja, ko ņ emt lī dzi. Kazino tobrī d sē dē ja kā da radinieki, tā pē c informā cijas nebija vispā r. Sā kā m zvanī t, lai saprastu, kā da ir situā cija otrajā puslaikā . Cilvē ki caur krū miem devā s pie radiem. Kopumā tas bija pilnī gs murgs. Pē c tam visus aizveda uz Lī meņ a nodaļ u, bet tur arī nebija iespē jams visus izmitinā t. Kurš sē dē ja uz ielas, kurš lapenē s. Tikai pulksten 2 mums atļ ā va atgriezties istabā . Visas restorā nu ē kas gruzdē ja, un tur vienkā rš i nav ko atjaunot.
Viesnī cas administrā cija pat neuzskatī ja par vajadzī gu atvainoties cilvē kiem, kuri pavadī ja 2 stundas uz ielas, piedzī voja nervu š oku. Kurš ar viņ iem sazinā jā s, viņ i to vienkā rš i nostū ma malā un acī mredzot uzskatī ja, ka tas ir normā li, ugunsgrē ks 5 zvaigž ņ u viesnī cā , kad priekš noteikumi tam parā dī jā s pulksten 21:00, un neviens nesā ka pā rbaudī t un meklē t iemeslus. Un viņ i vienkā rš i ļ ā va pusei restorā na nodegt. Dū mu detektori istabā s tajā vakarā nedarbojā s.
Tad tikai sā kā s mež onī gas š ausmas ar ē dienu. Galdiņ i nebija notī rī ti, visur bija rindas. Pasniedz restorā nos 1.5 stundas. Ideā lā gadī jumā par papildu samaksu strā dā ja tikai restorā ni.
Telpu uzkopš ana atstā ja daudz vē lamo. Pē c telpu uzkopš anas uz grī das varē ja atrast smiltis, netī ras glā zes un diegus. Veļ u mainī ja tikai tad, ja uz gultas tika uzlikts ī paš s papī rs. Bet diemž ē l viņ a nebija visā s istabā s, un tā pē c veļ a man nebija neviena, lī dz jū s noķ ersiet kalponi aiz rokas. Servisā bija jā pieprasa č ī bas un peldmē teļ i, lai gan tie ir deklarē ti un tiem jā atrodas numurā pē c ieraš anā s. Nevienā bā rā nebija vieglas uzkodas ne tikai naktī , bet arī pa dienu starp brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m. Lai gan tas viss arī tika pateikts.
Pludmale vispā r netiek tī rī ta. Baseinu tī ra tad, kad tur jau peldas. Teritorija ap baseinu tiek mazgā ta, kad cilvē ki jau sauļ ojas sauļ oš anā s krē slos. Ar spaiņ iem lej ū deni un dzen to lī dz teritorijas malai. Visapkā rt ir slapjš un slidens.
Tā tad, paskatieties, vai š ā da viesnī ca var bū t 5 zvaigž ņ u viesnī ca un vai ir iespē jams to ieteikt saviem klientiem, nesabojā jot sava uzņ ē muma reputā ciju. Es negribē tu, un es brī dinā š u visus savus draugus un radus no š ī s viesnī cas apmeklē juma
аватар olga.yakina.90
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Melia Caribe Tropical ir burvī ga eksotiska viesnī ca. Janvā rī tajā atpū tā mies, atvaļ inā jums atstā ja daudz patī kamu iespaidu. Komplekss sastā v no divā m viesnī cā m, viena, kas ir mū su, atrodas tuvā k jū rai. … Tomēr ▾ Melia Caribe Tropical ir burvī ga eksotiska viesnī ca. Janvā rī tajā atpū tā mies, atvaļ inā jums atstā ja daudz patī kamu iespaidu. Komplekss sastā v no divā m viesnī cā m, viena, kas ir mū su, atrodas tuvā k jū rai. Turpat pie jū ras atrodas divstā vu bungalo, un mē s tur palikā m pē c pieprasī juma nosū tī š anas viesnī cai. Lidojā m caur Parī zi, lidojums nedaudz aizkavē jā s un ieradā mies viesnī cā vē lā k par paredzē to laiku. Pasū tī jā m transfē ru no 2 banā niem, iepriekš sazinā jā mies, rezervē jā m ekskursijas un sarunā jā m tikš anos. Neskatoties uz kavē š anos, mū s sagaidī ja uzreiz, nebija jā gaida, un pē c 20 minū tē m nokļ uvā m viesnī cā , pa ceļ am noklausoties nelielu apskati pa valsti. Ko es gribu teikt par viesnī cu, neskatoties uz to, ka pē dē jo reizi remonts tika veikts 2008. gadā , pē c rezervā cijas viss ir teicamā stā voklī . Istabas ir ē rtas, atmosfē ras, teritorija atgā dina gleznainu Ē denes dā rzu, flamingo pastaigas, daudz dzī vu radī bu, eksotiski koki, vestibila zonas ir ē rti aprī kotas, daudzi bā ri un uzkodu bā rs netā lu no pludmales, tas ir ļ oti ē rti, jo piekrastes ē kas atrodas prom no galvenā restorā na, dodieties uz turieni apmē ram 12 minū tes ar kā jā m, jū s varat nokļ ū t ar vietē jiem transfē riem, kas kursē pa viesnī cu, bet biež i vien tikai slinkums. Daudz, daudz sauļ oš anā s krē slu jū su ē rtī bā m. Aļ ģ es ir atrodamas jū rā , bet tā s ļ oti ā tri tiek noņ emtas, smiltis ir marmora, tī ras. Pierakstī ties uz a la carte restorā niem var tieš i pa telefonu, nav jā dodas uz reģ istratū ru. Uzkopš ana parasti tiek veikta katru dienu, kamē r viesi atrodas pludmalē vai dodas ekskursijā s. No restorā niem man patika ē dienkarte un galvenie restorā ni, daž ā du jū ras velš u pā rpilnī ba, ļ oti garš ī ga zupa amerikā ņ u bruņ urupuč u restorā nā un steiki meksikā ņ u restorā nā . Personā ls galvenokā rt slavē , ir iepriekš pā rliecinoš s un taktisks. Bija ļ oti pā rsteigti!
аватар viktora.fr
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m ar draugiem pusotru nedē ļ u, bijā m no bē rniem slē gtā ē kā , atpū tā mies no saviem bē rniem. Viesnī cas teritorija ļ oti skaista, staigā flamingi, tī ra katru dienu. Pludmale tī ra, skaistas palmas, baltas smiltis. … Tomēr ▾ Bijā m ar draugiem pusotru nedē ļ u, bijā m no bē rniem slē gtā ē kā , atpū tā mies no saviem bē rniem. Viesnī cas teritorija ļ oti skaista, staigā flamingi, tī ra katru dienu. Pludmale tī ra, skaistas palmas, baltas smiltis. Pludmalē var sauļ oties visu dienu, pludmalē ir animā cija, lai gan vakarā parā dā s aļ ģ es. Lieliska restorā nu izvē le, mums patika Vidusjū ras (CAPRI) un franč u (MA MAISON). Bijā m ekskursijā s - Dominikā nas Republikā ir ļ oti skaistas vietas, iesaku aizbraukt uz Samanu un izjā t ar zirgiem. Viesuļ vē tras dē ļ varē jā m doties tikai vienā ekskursijā , ļ oti atvainojamies. Kad sā kā s viesuļ vē tra Irma, mē s sē dē jā m istabā , dzē rā m kokteiļ us un vakariņ u vietā ē dā m atnesto. Rezultā tā mums bija dzī res mū su istabā diviem cilvē kiem lī dz rī tam. No rī ta gandrī z viss bija pazudis, bet mē s joprojā m centā mies neiziet no istabas. Viesnī ca operatī vi atrisinā ja visus jautā jumus, un viesuļ vē tras sekas nā kamajā dienā vairs nebija redzamas!
аватар Lordshlemtm
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nedē ļ u bijis liels uzņ ē mums. Man patika liela zaļ ā zona, daudz faunas, skaistas un plaš as telpas. Ļ oti labs ē diens, ī paš i a la carte. Lai gan omā rs un japā ņ i maksā ja par to, par ko tū roperators pieticī gi klusē ja. … Tomēr ▾ Nedē ļ u bijis liels uzņ ē mums. Man patika liela zaļ ā zona, daudz faunas, skaistas un plaš as telpas.
Ļ oti labs ē diens, ī paš i a la carte. Lai gan omā rs un japā ņ i maksā ja par to, par ko tū roperators pieticī gi klusē ja. Tagad par trū kumiem. Domā ju, ka viesnī cas vadī ba ir mainī jusies. Viņ i ir diezgan sasodī ti lē ni. Trauki netika tī rī ti 2 stundas. Vietē jie stā sta, ka tas vē l nekad nav noticis. Otrais internets. Sasodī ts, es maksā ju 5 000 dolā ru par visu iekļ auto, un es neredzu jē gu atņ emt no manis vē l 50 par vā ju internetu. Un ja paņ ē mi 50 tankus, tad dod vismaz ā trumu, citā di rā da 1 strē meli no 5 un par Skype var aizmirst. Vestibilā ir bezmaksas, bet to paš u problē mu var apspriest Skype katru otro reizi.
Otrs tū risma operatora trū kums. Drī zā k pat pirmā svarī gā kā no 5 ekskursijā m patika tikai 1. Ekskursijas uz tabakas fabriku, uz Santo Domingo un iepirkš anos neņ em jebkurā gadī jumā . Jū s esat muļ ķ ī gi aizvests uz dā rgu dā vanu veikalu. lielveikalā pie viesnī cas viss ir 2x lē tā k.
Ekskursija uz Samonu. Kaut kur 50 uz 50. Pirmkā rt, ir 2 transporta veidi ar lidmaš ī nu stundu 2 galos un ar autobusu uz 5. Attiecī gi ar autobusu nebraukt. Otrajā mū s aizveda vē rot vaļ us. Tie, kas tur cerē ja ieraudzī t kaut ko satriecoš u, bija pamatī gi vī luš ies, redzē ja spuru no 50 metriem un viss. Pē c tam mū s aizveda uz ļ oti skaistu salu, bet mē s tur bijā m 15 minū tes nevis stundu, jo ilgi meklē jā m vaļ us, otrā daļ a bija vairā k kā jā š ana ar zirgiem uz ū denskritumu un peldē š ana tajā . Viss tur ir labi, tač u jums ir jā izlemj, vai tas ir 270 dolā ru vē rts. Tū roperators ā rpus viesnī cas piedā vā ja š o par 220. Vienī gais, kas mums patika bija brauciens uz salu, devā mies ar kompā niju, bija ļ oti jautri un skaisti.
Atgrieš anā s transfē rs bija drausmī gs, viesnī ca nav vainī ga, tikai Kijevas slikto laikapstā kļ u dē ļ tikā m aizturē ti uz 2 dienā m Parī zē Charles de Gaulle, nelaiž ot mū s ā rā no lidostas. . Bet kopumā es izbaudī ju savu atvaļ inā jumu.
аватар gorgona-1967
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca. Atpū ta ar jaunlaulā tajiem draugiem. Tik zaļ u parku-viesnī cu nebiju satikusi, lai gan esmu daudz ceļ ojis. Flamingo, gā rņ i, pī les, bruņ urupuč i. . . Paradī ze. Labs ē diens daž ā dos restorā nos. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Atpū ta ar jaunlaulā tajiem draugiem. Tik zaļ u parku-viesnī cu nebiju satikusi, lai gan esmu daudz ceļ ojis. Flamingo, gā rņ i, pī les, bruņ urupuč i. . . Paradī ze.
Labs ē diens daž ā dos restorā nos. Daž us lē nus viesmī ļ us var uzmundrinā t tikai par USD 1 dienā . Pē c tam jau no tā lienes atpazī st, atceras, ko ē di un dzē ri : ) Ā tri atnes visus nepiecieš amos dzē rienus.
Mē s bijā m apmetuš ies Melia Caribe, tuvā k reģ istratū rai. Dzī vojā m 4302. istabā.1. stā vā . Skaitlis ir normā ls. Tam ir balkons ar skatu uz klusu parku. Nekā di kukaiņ i (izņ emot odus) mū s netraucē ja. 2 reizes pā vi ieradā s mū su balkonā ar visu ģ imeni. Ē dā m krekeri (no Krievijas) tieš i no rokā m . Lī dz jū rai 4 minū š u gā jiens vai 1-2 minū tes ar vilcienu.
Ivans, viesnī cas pā rstā vis no Dienvidu krusta, ā tri atrisinā ja visas mū su problē mas. Par ko izsakā m viņ am pateicī bu.
Noteikti pierakstieties vakaros visos viesnī cas restorā nos.
Ļ oti iesaku apmeklē t gaisa safari tū ri. Krā saina un bagā tī ga dominikā ņ u ekskursija uz iekš zemi. Viņ i parā dī s gaiļ u cī ņ as, pastā stī s par dzī vi plantā cijā s, parā dī s, kā aug kafija, un pacienā s ar svaigu malš anu. Peldieties mež onī gā pludmalē un brauciet ar zirgiem. Tas ir neaizmirstami!
бассейн ланшафт павлин кормление фламинго доставка туристов на паровозике экскурсия ВДВ сафари
аватар shitikov
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nesen atgriezos no š ī s viesnī cas. Tur atpū tā mies ar veselu draugu pulku, speciā li lidojā m svinē t vienas skaistas sievietes jubileju. Viesnī ca ir ļ oti liela, ka nevar uzreiz saprast, kur atrodas reģ istratū ra, kopā ir divas viesnī cas. … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no š ī s viesnī cas. Tur atpū tā mies ar veselu draugu pulku, speciā li lidojā m svinē t vienas skaistas sievietes jubileju. Viesnī ca ir ļ oti liela, ka nevar uzreiz saprast, kur atrodas reģ istratū ra, kopā ir divas viesnī cas. Ī paš i sā kumā , kad Maskavā ir 10, Dominikā nas Republikā ir 3, gulē t vairs nevar un tumsā klī st pa viesnī cu, tikai celiņ i ir iesvē tī ti. Istaba dabū ja labu (velti paņ ē mu tikai ceļ ojumu gludekli, ir gludeklis un fē ns, viss ir) - lai gan standarts ir tuvā k jū rai un blakus baseinam, tā pē c mē s brokastojā m un pusdienā m. restorā nā pie baseina. Bet no rī tiem vajag ieņ emt vietas pie baseina - uz jū ras-okeā na pastā vī gs vē jš un vilnis, tā pē c devā mies tikai peldē ties. Turklā t aļ ģ u ir ļ oti daudz, un, lai gan to apkopē ji no rī ta tā s attī ra no pludmales, tā s paliek jū rā . Baseini lieli un skaisti, baseina bā rs, dzē rienus var pasū tī t tieš i no ū dens, tur visas sievietes nemitī gi pasū ta š ampanieti, vī rieš i rum-cola vai tekila san rī si, kokteiļ u ir daudz. Lai gan tiek uzskatī ts, ka viss ir iekļ aujoš s, bet visur jā maksā.1-2 dolā ri, tā pē c ņ emiet lī dzi mazu naudu. Ļ OTI DAUDZ AMERIKĀ Ņ U ar bē rniem - aizbā zt galvas, ī paš i vakarā vakariņ ā s. Lai gan restorā ni ir pilni ar vakariņ ā m galvenajā restorā nā . Visi nokļ ū st uz restorā niem un pā rvietojas pa viesnī cu pā rsvarā ar vilcienu, tač u droš i apstā diniet golfa ratus, tie vienmē r jums pacels. Bija meksikā ņ u valodā arī ir normā li, bet japā ņ u valodā maksā . Ē diens, tā pat kā citur, ir pilns, daudz jū ras velš u, gaļ as utt. Lai jū s nepaliksit izsalkuš i. Tagad par animā ciju. Dienā nav ī paš i labi, pludmalē ir daudz cilvē ku, daudz cilvē ku, kas vē las spē lē t volejbolu, un daž reiz nevar nokļ ū t arī tenisa kortos. Ir sporta zā le, kas tiek atvē rta pulksten 7, kad sā kas brokastis. Vakarā visi publiskie pasā kumi notiek spā ņ u un angļ u valodā s. tā pē c valodas barjera liek par sevi manī t. Bet tur ir š iks kazino atvē rts lī dz trijiem naktī – tas izglā ba. Pasū tī jā m sev atseviš ķ u jū ras makš ķ erē š anu - trakos viļ ņ us okeā nā , bet noķ ē rā m 11 dorado. Valsts ir dā rga, tur nav ko ī paš u pirkt (Maskavā ir vairā k preč u), tas ir tikai suvenī ri, rums, cigā ri. Pā ri ielai no viesnī cas ir liels iepirkš anā s centrs, bet viss ir divreiz dā rgā ks nekā viesnī cu veikalos vai pludmales veikalos. Jā , un atlikuš o naudu var iztē rē t beznodokļ u rež ī mā lidostā , ja viņ i pie ieejas paņ em 10 USD, tad izbraukš anas maksa (20 USD) tiek atcelta, bet lidostā viņ i atrod vainu bagā ž as svarā - 20 kg ne vairā k, tā pē c aprē ķ iniet svaru un ņ emiet to labā k galvenā krava rokas bagā ž ā Puiš i visur labi atpū š as. Lai jaukas brī vdienas!
аватар Dima036
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki! Novembrī atpū tā mies 10 dienas. Viss kopumā patika! Protams, ja atrod vainu, var ilgi un nogurdinoš i kritizē t! Viņ i ir labi cilvē ki gan viņ iem, gan viņ iem, kauns par krieviem, kas pē c 5 gadiem no Dominikā nas republikas taisī s to paš u Turciju, jo viņ i uzvedas kā dievi, ka visi ir parā dā un parā dā visu, viņ i cenš as pieklauvē t kokosrieksti ar nū jā m, viņ i kā pj peldē ties naktī peldbaseinā un daudz ko citu! Viesnī ca ļ oti liela, zaļ i, rozā flamingo, pā vi un visā das pī les un putni, 10 dienā s ne visur bijā m! ē diens arī labs, pietiekami daudzveidī gs! var droš i izvē lē ties š o viesnī cu! lai gan kad iekā rtojā mies iedevā m 10 dolā rus lai mums iedod villu tuvā k pludmalei, bet tas ir tā lu no restorā na, nekā du problē mu nebija kā pa teritoriju kursē vilciens!. … Tomēr ▾ Sveiki! Novembrī atpū tā mies 10 dienas. Viss kopumā patika! Protams, ja atrod vainu, var ilgi un nogurdinoš i kritizē t! Viņ i ir labi cilvē ki gan viņ iem, gan viņ iem, kauns par krieviem, kas pē c 5 gadiem no Dominikā nas republikas taisī s to paš u Turciju, jo viņ i uzvedas kā dievi, ka visi ir parā dā un parā dā visu, viņ i cenš as pieklauvē t kokosrieksti ar nū jā m, viņ i kā pj peldē ties naktī peldbaseinā un daudz ko citu! Viesnī ca ļ oti liela, zaļ i, rozā flamingo, pā vi un visā das pī les un putni, 10 dienā s ne visur bijā m! ē diens arī labs, pietiekami daudzveidī gs! var droš i izvē lē ties š o viesnī cu! lai gan kad iekā rtojā mies iedevā m 10 dolā rus lai mums iedod villu tuvā k pludmalei, bet tas ir tā lu no restorā na, nekā du problē mu nebija kā pa teritoriju kursē vilciens!
аватар Natali2530
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem, mē s ar vī ru bijā m pirmo reizi uz Dominikā nas Republiku, vispā r braucā m uz GOA, bet mū s atrunā ja un ieteica doties uz š ejieni. Pirms tam bijā m Turcijā un Ē ģ iptē . Viesnī cā viss ļ oti patika-ļ oti zaļ š , ir kur pastaigā ties, atnā k daudz bē rnu, bet viņ i nekā di netraucē , jo viesnī ca ir milzī ga , ir bē rnu baseins, lai gan tajā nav slī dkalniņ u, ir bē rnu klubs, pat redzē ju, kā viņ i "nodeva" bē rnu, kurš vē l pat nestaigā ja, bet viņ i noteikti nebija mū sē jie : -), mums ir arī meita - 8 gadi (lī dzi neņ ē mā m), bet no vecā ku viedokļ a visu novē rtē ju - ir ar ko pabarot: graudaugi, zupas, gaļ a, jū ras augļ i, svaigi sulas no rī ta, animā cija noteikti cieš , nevis kā Turcijā . … Tomēr ▾ Sveiki visiem, mē s ar vī ru bijā m pirmo reizi uz Dominikā nas Republiku, vispā r braucā m uz GOA, bet mū s atrunā ja un ieteica doties uz š ejieni. Pirms tam bijā m Turcijā un Ē ģ iptē . Viesnī cā viss ļ oti patika-ļ oti zaļ š , ir kur pastaigā ties, atnā k daudz bē rnu, bet viņ i nekā di netraucē , jo viesnī ca ir milzī ga , ir bē rnu baseins, lai gan tajā nav slī dkalniņ u, ir bē rnu klubs, pat redzē ju, kā viņ i "nodeva" bē rnu, kurš vē l pat nestaigā ja, bet viņ i noteikti nebija mū sē jie : -), mums ir arī meita - 8 gadi (lī dzi neņ ē mā m), bet no vecā ku viedokļ a visu novē rtē ju - ir ar ko pabarot: graudaugi, zupas, gaļ a, jū ras augļ i, svaigi sulas no rī ta, animā cija noteikti cieš , nevis kā Turcijā .
Galvenajā restorā nā viss ir ļ oti garš ī gs, viss ir pietiekamā daudzumā jebkurā laikā . Bijā m arī daž ā dos restorā nos: franč u ir vislabā kie, amerikā niskajā ir ļ oti lieli gaļ as gabali : -), taizemieš u valodā viss ir ļ oti pikants, bet Vidusjū rā viss ir ļ oti garš ī gs.
Daž as izrā des tiek rī kotas vakarā , bet mē s uz tā m nedevā mies, jo agri devā mies gulē t, acī mredzot lielā s laika starpī bas dē ļ . Pa viesnī cu brauc gaiš i vilcieni - bē rniem ļ oti patī k. Ir golfa laukumi. Divi baseini un divi restorā ni pludmalē , kur var pilnī bā paē st. Mē s neesam baseinu cienī tā ji, tā pē c gandrī z visu laiku bijā m pludmalē , un tur ir tā ds skaistums........ Ja stā vat ar seju pret okeā nu, tad piecas minū tes pa labi ir tirgus, kur jū s var nopirkt suvenī rus, cigā rus un rumu, visu to paš u pā rdod ekskursijā s, tikai dā rgā k, galvenais ka kaulē ties! !
Par ekskursijā m - devā mies uz salā m, pareizā k sakot, lidojā m ar lidmaš ī nu 25 minū tes, un tad ar laivu, un arī zirga mugurā , vispā r bagā ta ekskursija, daudz iespaidu, bet ar bē rnu es tur nebrauktu, starp citu š ī ir visdā rgā kā ekskursija 270 dolā ri. cilvē ki bet mē s nenož ē lojam to atdot.
Papildus informā cija meitenē m: istabā ir gludeklis un gludinā mais dē lis, fē ns principā ir normā ls, savu nevar ņ emt.
Visvairā k man nepatika istaba, bet mē s tajā tikai gulē jā m, tā pē c ī paš i nesamulsinā jā mies. . Neatceros precī zi seifu istabā vai divus vai divus no grī das. dolā ru dienā . Mē beles ir VECAS : -((, mini bā rs tika papildinā ts katru dienu (bez maksas), ir tē jas komplekts.
Viesnī cas teritorijā ir SPA centrs, pirts, divas recepcijas, pa teritoriju staigā krā š ņ i pā vi, ezerā neparasti flamingo, bruņ urupuč i - bē rniem tas viss ļ oti patī k! !
Man tā bija SUPER ATPŪ TA, un viesnī ca ir SUPER, un pats galvenais, tā ir neparastā DOMINIKĀ NA daba, baltas kā milti smiltis un palmas - iesaku visiem aizbraukt, nenož ē losiet.
P. S. staigā jā m pa krasta lī nijā m un ļ oti patika viesnī ca, man liekas, ka saucā s Barcelo Bavaro Palace de Luxe, tur ir super bē rnu akvaparks un pati viesnī ca ir augsto tehnoloģ iju stilā , un mū sē jā ir klasikā , bet ļ oti zaļ a , tā pē c izvē lieties atbilstoš i savai gaumei, izbaudiet savu uzturē š anos.
аватар mai14021983
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ī viesnī ca ir milzī ga platī ba, bet pilnī gi stulba! Man vispā r nepatika apkalpoš ana numurā , bā rs nav piepildī ts, dvieļ i tiek mainī ti, bet ne vienmē r pakā rti pilnā komplektā cijā . Mē beles istabā s ir ļ oti vecas, istabā smird pē c mitruma, atbraucot man likā s, ka pat gultas veļ a ir mitra. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir milzī ga platī ba, bet pilnī gi stulba! Man vispā r nepatika apkalpoš ana numurā , bā rs nav piepildī ts, dvieļ i tiek mainī ti, bet ne vienmē r pakā rti pilnā komplektā cijā . Mē beles istabā s ir ļ oti vecas, istabā smird pē c mitruma, atbraucot man likā s, ka pat gultas veļ a ir mitra. Koridorā no gaisa kondicioniera no griestiem pil ū dens, no blakus istabā m dzirdamas tā das skaņ as, ka š ķ iet, ka viņ i sarunā jas manā istabā . Vispā r jau pirmajā dienā ieejot istabā , no vilš anā s izplū du rū gtā s asarā s. Naktī lī st, bet tas mani ī paš i netraucē ja, dienā laiks joprojā m ir labs. Vē l daž i negatī vie punkti: es precī zi neatceros, kad, manuprā t, no 09/04/10 lī dz 09/07/10 viesnī cā iebrauca 400 geju un lizbieš u, viņ i apskā vā s un skū pstī jā s tieš i pludmalē , vecā ki nezinā ja, kur likt savus bē rnus. Omā rus viņ i nedeva, katrā ziņ ā kaimiņ u viesnī cā s iedeva vakariņ ā s. NAUDAS ASARA par visu iespē jamo un lielos daudzumos (tas attiecas uz ekskursijā m) ! ! ! Nezinu kā nevienam, bet domā ju, ka mū zika jā spē lē ne tikai pie baseina, bet arī pludmalē un tā , lai tā bū tu labi dzirdama, jo. tas rada noteiktu atmosfē ru atpū tai. Turklā t es vē rsu uzmanī bu uz to, ka tie labi neizņ em aļ ģ es no pludmales.
Pozitī vi: patī k, ka teritorijā dzī vo liels skaits putnu un tos var pabarot no rokas, patī k, ka ir vilciens, skaista daba. Dominikā ņ i mā cā s krievu valodu.
не тянет он на  5*
Parādīt vairāk »


iemiesojums tigrena.08
mēs jaunlaulātie vēlamies izklaides diskotēkas un šovus. mēs nezinām, kuru viesnīcu izvēlēties Barcelo Bavaro Beach & Convetion Center vai Melia Caribe Tropical ????? Lūdzu pasaki man)))
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 10 atbildes
iemiesojums gushin
Labdien! Sakiet, lūdzu, atlikušajā laikā mums ar vīru būs maza jubileja - 15 laulības gadi. Vai ir kādi pakalpojumi vai piedāvājumi no viesnīcas mūsu jubilejā. Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums capibara_new
Un vai būs problēmas ar telefona un kameras uzlādi?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums work_bvv
Vai šīs viesnīcas parastajos numuros ir pieejams internets?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums lobanovrn
Atpūšos ar ģimeni (es, sieva un bērns 5 gadi) kur un ko iegādāties kā dāvanu mājoklim, kādas cenas, kādas ekskursijas visvairāk interesē tūristus, ko ņemt no zālēm ??
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в Пунта Кане, рядом с торговым центром Palma Real Shopping Village. Построен в 1999 году. Номерной фонд обновлен в 2015 году, общие зоны – в 2016 году. Гости отеля Melia Caribe Beach Resort пользуются только территорией своего отеля, они не могут пользоваться территорией отеля Melia Punta Cana Beach Resort (18+).

Отель прекрасно подойдёт для семей и пар.

Atrašanās vieta 22,7 км от аэропорта Пунта Кана. 28,6 км от г. Игуей. 220 км от Санто Доминго.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

6 бассейнов, 8 ресторанов, 8 баров, 4 конференц-зала.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых детских бассейна. Baby Club – клуб для малышей от 8 месяцев до 4 лет. Kids Club – мини-клуб со спортивными и развивающими играми для детей от 5 до 8 лет. Teens Club – клуб для подростков от 9 до 12 лет. Спортивные игры и обучающие программы для подростков от 14 до 17 лет. Зал видеоигр для детей и подростков.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 7 теннисных кортов с искусственным освещением
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • tenisa korti
  • golfs
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • kazino
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 546 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Playas de Bávaro, Punta Cana, Provincia La Altagracia. Punta Cana
Tālruņi: Tel (1) 809 221 1290,
Fax (1) 809 221 6638
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, гольф (платно), баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).