Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa 5*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.810
№15 viesnīcas reitingā Punta Cana
7.9 Numurs
8.4 apkalpošana
7.9 Tīrība
9.1 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Bavaro balto smilšu pludmalē. Viesnīca tika dibināta 1995. gadā un pilnībā atjaunota 2017. gadā. Ideāli piemērots āra entuziastiem un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар andrej.filimonov.1995
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien. Nekad iepriekš neesmu rakstī jis atsauksmi, tomē r pē c uzturē š anā s Palladium Punta Cana nolē mu atstā t savus iespaidus par pā rē jo. Pirmo reizi Dominikā nas Republikā . Pagā juš ajā gadā mani draugi atpū tā s š ajā viesnī cā un konsultē ja. … Tomēr ▾ Labdien. Nekad iepriekš neesmu rakstī jis atsauksmi, tomē r pē c uzturē š anā s Palladium Punta Cana nolē mu atstā t savus iespaidus par pā rē jo. Pirmo reizi Dominikā nas Republikā . Pagā juš ajā gadā mani draugi atpū tā s š ajā viesnī cā un konsultē ja. Mē s bijā m jū lija beigā s - augusta sā kumā . Lidojums bija garš , bet ne grū ts. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja ļ oti draudzī gi cilvē ki, no kuriem daž i, kā vē lā k izrā dī jā s, dež urē jot nedaudz runā krieviski. Viesnī cas teritorija ir neticami tī ra, nekur jū s neatradī sit izsmē ķ i vai papī ra gabalus. Smiltis pludmalē ir pā rsteidzoš i baltas, arī pati pludmale ir ļ oti tī ra, neskatoties uz lielo viesu skaitu dienas augstumā . Kopumā viesnī cas pilsē tiņ as teritorija ir milzī ga, tajā ir č etras atseviš ķ as viesnī cas. Jū s varat brī vi staigā t pa jebkuras personas teritoriju, jums ir atvē rti visi restorā ni un bā ri. Iesaku apmeklē t Hemingvejas bā ru, pamē ģ inā t kokteiļ us. Tā pat noteikti pamē ģ ini viesnī cā Dominikā nas rumu, ja vē lies iegā dā ties mā jas, tad paņ ē mu Ol veikalā , 4 min gā jiens gar pludmali pa labi. Kas attiecas uz restorā niem - noteikti apskatiet, kā tie strā dā un vai tur ir nepiecieš ama tikš anā s. Vienī gais negatī vais ir tas, ka daudzi viesnī cas darbinieki (izņ emot reģ istratū ru) un vietē jie nerunā angliski, iesaku iegā dā ties krievu-spā ņ u frā ž u grā matu, ja vē laties papļ ā pā t ar vietē jiem. Tas arī viss, ceru, ka noderē s.
аватар Aellorien
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Marta beigā s paliku pie vī ra. Bū tī bā viņ i vē lē jā s dzī vot bungalo, lielā un jautrā viesnī cā , tā pē c izvē lē jā s GRAND PALLADIUM BAVARO 5 *. Es nerunā š u par lidojumu - katram ir daž ā di pā rvadā tā ji. … Tomēr ▾ Marta beigā s paliku pie vī ra. Bū tī bā viņ i vē lē jā s dzī vot bungalo, lielā un jautrā viesnī cā , tā pē c izvē lē jā s GRAND PALLADIUM BAVARO 5 *.
Es nerunā š u par lidojumu - katram ir daž ā di pā rvadā tā ji.

Viesnī cā nonā cā m vakarā , ap astoņ iem. Izsniedza diezgan ā tri, š veicars bija jautrs.
Atzī mē ju - piedzē ruš ies viesstrā dnieki cē la viesnī cu, neviena lī dzena ceļ a, izņ emot divus apkalpojoš os. Ar sarkaniem akmeņ iem noklā tas celiņ as maldā s tā , ka bez "susanī nas" atrast ī sto mā ju praktiski nav iespē jams – pat kartē s, kas ir ik pē c simts metriem, grū ti saprast – un puse bungalo nav iezī mē ta. Turklā t tie ī sti neiedegas. Un tā kā mā jas arī ir vienā das, ar atš ķ irī bu tikai statujā s pie ieejas, tad trī s reizes var paiet garā m vajadzī gajai, neatrodot.
Uz jautra portera viss atnā kš anas prieks beidzā s.

Apmetā s pirmajā stā vā , un istaba bija briesmī ga.
Duš a nestrā dā ja, vienkā rš i norauta š ļ ū tene, vannas istabā aizsē rē jusi kanalizā cija. Ieslē dzot, elektriskā tē jkanna izspļ ā va verdoš u ū deni un izplū da brū ns ū dens - visticamā k, kā ds izdomā ja uzsildī t atdzisuš o kafiju. Seifs nedarbojā s un ledusskapis neaizvē rā s. Bet kondicionieris strā dā ja, paldies. Tumsā un neapmierinā tā s sajū tā s devā mies vakariņ ā s, bet nedaudz apmaldī jā mies. Vispā r kaut kur treš ajā dienā jau labi orientē jies, bet tumsā vē l nedē ļ u varē tu pagriezt nepareizo ceļ u.
Paē duš i stutē jā m uz reģ istratū ru, kur solī ja visu salabot. Jā , nemainiet numuru, bet labojiet to. Š eit es gribē tu atzī mē t dominikā ņ u plaš o dvē seli. Lasot atsauksmes par š o valsti, man vienmē r patika, kā viņ i runā ja par š iem mū ž ī gi dejojoš ajiem, dzī vespriecī gajiem, draudzī gajiem cilvē kiem. Lī dz š im ar š ā du raksturojumu man asociē jā s tikai š rilankieš i - smaidī gi, bet neuzkrī toš i labsirdī gi cilvē ki, kuri vienmē r palī dzē s. Realitā te par dominikā ņ iem izrā dī jā s daudz prozaiskā ka.
Viņ iem galva nav mā koņ os, un viņ i nesmaida, kad jū s dodaties uz tikš anos. Viņ i vienkā rš i ir slinki. Ja traucē viņ u atpū tai, komunicē ar personā lu, ja prasī si darī t tos darbus, kurus negrib darī t, bet jā dara, viņ i ilgi izskatī sies neapmierinā ti duuumaaat un vē l ilgi neckeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Un tas attiecas uz visiem - zē niem reģ istratū rā , bā rmeņ iem, viesmī ļ iem, apkopē jā m utt.

Viņ i mainī ja mū su istabu tikai nā kamajā dienā , bet jaunajā istabā nebija tē jkannas. Nu, labi, mē s domā jā m, galvenais š eit ir - atpū sties. Bet...

Sakarā ar tikš anos ar gidu un telpu maiņ as pludmalē nokļ uvā m ap desmitiem. Tā nav Turcija, mē s domā jā m naivi, septiņ os no rī ta nav jā ņ em sauļ oš anā s krē sli. Bet patiesī bā desmitos pludmalē nebija neviena bezmaksas sauļ oš anā s krē sla, kā arī lietussargu. Man nā cā s apgulties uz dvieļ iem palmas ē nā . Un ē na no palmas ir ļ oti mā nī ga, lū k, tā ir, un tā s vairs nav, pavirziet divus metrus.
Kopumā š ī s viesnī cas lielā kais trū kums ir nepā rdomā tā infrastruktū ra un vā jā s vietas. Maz sauļ oš anā s krē slu. Vē l mazā k lietussargu. Bet mū sē jie nezaudē drosmi un kā pj zem jau aizņ emtajiem lietussargiem. Un tas ir mū su. Reiz pie mums apsē dā s kā ds precē ts pā ris ar trim maziem bē rniem, un tad viņ i š ņ ā ca, ka mans vī rs uzdroš inā jā s smē ķ ē t viņ u bē rnu tuvumā . Nu labi, tā ir viņ u problē ma. Mē s, ņ emot vē rā pirmā s dienas priekus, pusastoņ os aizņ ē mā m sauļ oš anā s krē slus - tie nokrita tieš i saullē ktā un apkopē jas. Kaut kur ap septiņ iem bā riem un tualetē m tuvā kie sauļ oš anā s krē sli bija aizņ emti, astoņ os brī vu vairs nebija. Un jā , š ī nav Turcija, jū su lietas bez uzraudzī bas var nonā kt uzņ ē mī go haitieš u kabatā s.

Pludmalē ir č etras tualetes. Visi. Visā m 4 viesnī cā m uz 4 tū kstoš iem cilvē ku ir 4 tualetes, katrā trī s kajī tes, kurā s viņ i tī ra stundu č etras reizes dienā . Rezultā ts – rindas. Alternatī va - skrien puskilometru lī dz numuram vai jū rai)))
Pludmalē ir apmē ram 5 duš as.
Kamē r duš as ir glaimi, patiesī bā tā s ir jaucē jkrā na stabs. Rezultā ts ir rinda. Bā rā ir tikai viens bā rmenis. Rezultā ts ir rinda. Brokastī s viens pankū ku meistars. Burito vienā s vakariņ ā s parastā restorā nā kļ uva par galī go, pilnī gu apdomu un finito la holiday komē dijas krahu - rindā bija 3 cilvē ki, katrs paņ ē ma divus burito, un, kad pē c 40 minū tē m rinda tuvojā s man, es biju ļ oti apmierinā ts ar meitene, kura ar ā trumu gliemež i pildī ja kū kas ar trim sastā vdaļ ā m. Un jā , burrito bija auksts.

Lai gan ē diens ir vienī gais, kas patieš ā m iepriecinā ja. Svaigas svaigas sulas brokastī s - carom, ananā si, banā ni, laims ar seleriju, multivitamī ni. Divi plaukti omleš u, viens pankū ku.
Daž ā das gaļ as – liellopu gaļ a, vista, tī tars, cū kgaļ a. Bet zivju ir maz. Karaļ a garneles bija tikai reizi divā s nedē ļ ā s. Bez krabjiem, omā riem, mī dijā m.
Augļ i ir pazī stami - ā boli, banā ni, ananā si, mandarī ni, mango, apelsī ni, granā tā boli, persiki, bet bija arī neparasti - marakujas, gvajava, karamele, papaija) Vienmē r bija rī si, kartupeļ i, bija atseviš ķ s plaukts spageti .
Katram galdam ir kā rts, zaļ a vienā pusē un sarkana otrā pusē . Nā ciet un apgrieziet to ar sarkano pusi, kas nozī mē , ka galds ir aizņ emts.
Visus dzē rienus atnes viesmī ļ i.

Pusdienu laikā nestrā dā galvenie restorā ni - strā dā pludmales restorā ni. Mē s atradā m divus no tiem. Un rindas pē c ē diena tajos ir nemainī gas, neatkarī gi no apmeklē juma laika. Bet gaspač o ir garš ī gs.

Labi ir arī a la carte restorā ni. Tā kā mē s ilgi atpū tā mies, devā mies gandrī z uz katru. Man ļ oti patika restorā ns ar Show Chef, lai gan mē s stundu stā vē jā m rindā , spā ņ i, gaļ as restorā nā viņ i valkā daž ā dus gaļ as veidus, lī dz uzliek sarkanu zī mi, ka esi pilns. Bet š eit apģ ē rba kods nav š orti un pareos.

Bā ros no "sniega" izgatavota pina colada, cubalibra ir š ika, mohito ir nedaudz salds ...
Un mamahuana vispā r ir burvī ga, bet mā jā s labā k nenest, veikalos nav tā , kā bā ros.
Sporta bā rs ir atvē rts visu diennakti, ir pica, divu veidu salā ti, burritas, taco, č ipsi, tī rradņ i. Jū s varat ē st, bet jums tas nav jā dara.

Pati viesnī ca ir milzī ga. Bijā m pat uz tā saucamo slē gto daļ u THE ROYAL SUITES 5*. Neviens mū s no turienes neizdzina. Viņ u pludmale ir iež ogota no viesnī cas puses - ir arī citi sauļ oš anā s krē sli.
SPA zona izrā dī jā s ļ oti patī kama, tur ir garš baseins ar daž ā da veida hidromasā ž u. Pā rtraukums nav ī paš i ē rts, no 13 lī dz 15. Arī diezgan patī kama vieta ir Bar Hemingway, tur nesmē ķ ē , ir galdi kā rš u spē lē m, un vakaros puisis spē lē klavieres. Bet tas ir atvē rts tikai vakarā.
Uz sporta zā li labā k neiet, piedeguš ā s gumijas smaka un vecie simulatori neiepriecina. Reizē m dzirdē jā m animā ciju, bet neredzē jā m.

Tā kā viesnī ca ir liela, uz turieni kursē vilciens. Un, lai gan viņ i saka, ka vilciens kursē ik pē c 15 minū tē m, mē s to nepamanī jā m.
Mē s nebraucā m pat vienu reizi - es negribē ju stā vē t rindā.

Atseviš ķ a rindkopa okeā nam. Cik daudz esmu dzirdē jis par zelta pludmalē m un zilu ū deni. Jauka krā sa, jā . Bet pie krasta ū dens ir dubļ ains – smiltis paceļ as. Un tā lā k burā t nevar, trī sdesmit metru attā lumā ir bojas, kurā m ir aizliegts peldē t motorolleru un vindsē rfinga cienī tā ju dē ļ.

Kaut kur atvaļ inā juma vidū mē s ar vī ru nolē mā m, ka, ja mē s paš i nesabojā sim atvaļ inā jumu, neviens to nedarī s. Un viņ i sā ka pievē rt acis uz mī nusiem un vienkā rš i atpū sties. Bet es teikš u ikvienam, kurš dodas uz š o viesnī cu – š ī viesnī ca nav tā s naudas vē rta, ko viņ i par to iekasē . Personā ls ir slinks un rupjš , istabas ar saplī suš u santehniku ​ ​ un centimetru putekļ u kā rtu uz skapja, pludmale š aura un nav aprī kota tā dam viesnī cas apmeklē tā ju skaitam. Un garš ī gus ē dienus var ē st mā jā s restorā nos, daudz lē tā k.

Plusi – ē dinā š ana, spa zona, Hemingveja bā rs. Trī s nelaimī gie flamingo. Bruņ urupuč i.
Mī nusi - Rindas, darbinieki, "celies atvaļ inā jumā septiņ os, aizņ emies sauļ oš anā s krē slus" spē le, telpas, infrastruktū ra, jā tū kstoš iem! ! !
Пляж в 11 часов=) Пляж в 6:30 утра Пляж в семь утра Несчастные фламинго Чистый голубой океан
аватар Wert099
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laipni lū dzam visus! Tā pē c mē s ar sievu apmeklē jā m Dominikā nas Republiku. (No 2012. gada 3. februā ra lī dz 2012. gada 16. februā rim) Sā kš u ar lidojumu, lidoja Transaero, apmē ram 12 stundas, baroja 2 reizes, varē ja bū t labā k un vairā k, bet principā viss mums derē ja, izlasot atsauksmes par barojot, paņ ē mā m lī dzi daž as sviestmaizes un augļ us, bet vispā r, kurš nav aizrā vies ar pā rtiku, badā nemirs un ū deni un sulu deva bez problē mā m, tad lidmaš ī nā bija monitori, kas rā dī ja filmas, multenes , un kā da ir interesantā kā kartogrā fiskā vieta, kur lidojam, augstums, temperatū ra aiz borta, ā trums, attā lums lī dz Punta Cana un treš ais kanā ls rā dī ja attē lu no kameras lidmaš ī nas apakš ā . … Tomēr ▾ Laipni lū dzam visus! Tā pē c mē s ar sievu apmeklē jā m Dominikā nas Republiku. (No 2012. gada 3. februā ra lī dz 2012. gada 16. februā rim) Sā kš u ar lidojumu, lidoja Transaero, apmē ram 12 stundas, baroja 2 reizes, varē ja bū t labā k un vairā k, bet principā viss mums derē ja, izlasot atsauksmes par barojot, paņ ē mā m lī dzi daž as sviestmaizes un augļ us, bet vispā r, kurš nav aizrā vies ar pā rtiku, badā nemirs un ū deni un sulu deva bez problē mā m, tad lidmaš ī nā bija monitori, kas rā dī ja filmas, multenes , un kā da ir interesantā kā kartogrā fiskā vieta, kur lidojam, augstums, temperatū ra aiz borta, ā trums, attā lums lī dz Punta Cana un treš ais kanā ls rā dī ja attē lu no kameras lidmaš ī nas apakš ā . Pirmā s gaiš ā s un pozitī vā s emocijas, kad lidmaš ī nai nolaiž oties ir redzams tirkī zzils piekrastes iesms...
: ) Pē c nosē š anā s ieraugā m jautru lidostu vietē jā stilā , piemē ram, palmu lapā m noklā tas bū diņ as, bet tad, kad visi gandrī z 400 cilvē ki sā k lauzties un grū stī ties uz stoiķ iem, ir nedaudz skumji, nu tā t ilgs ilgi, visa izbraukš ana cauri ielidoš anas zonai, ja ne drū zma, tas aizņ emtu maksimums 5 minū tes, tajā ietilpst maksā jums 10 USD, 50 metru eja, kurā redzams č eks, zī mogs pasē un bagā ž as saņ emš ana : ) ko viņ i teica, kur un kurā autobusā jā kā pj, gaidī ja kā das piecpadsmit minū tes, lai visi sanā ktu un devā mies ceļ ā , kas ilga apmē ram stundu, lai gan nobraucā m maksimums 30 kilometrus, sakarā ar to, ka mū su viesnī ca ( Grand Palladium Punta Cana) tika iecelts par ceturto vietu sacensī bu rindā , un katrs brauciens tika palē ninā ts par 15 minū tē m. Bet tas nav biedē još i pā rē jo priekš ā un tikai pozitī vi!
No autobusa loga, izņ emot š auru taciņ u, un mež a brikš ņ us, gandrī z nekā interesanta nav.
Sā kš u ar Grand Palladium Punta Cana hoteli, viesnī cai dotu ne vairā k par 4, bet vispā r svarī gā kais ir kā da istabiņ a un kur tā atrodas, nopirkā m lē tā ko akciju - un pareizi darī jā m lieta, jo par 100$, pē c ī sa darī juma, kas sā kā s ar 280 dolā riem, mums iedeva istabiņ u ceturtajā ē kā otrajā stā vā.4128 un kā vē lā k izrā dī jā s š ī viesnī ca ir viens no labā kajiem variantiem.
Istaba, protams, nav jauna, bet ne absharpanny, jo daudz lasī ju, kur ... , viss strā dā ja, saturs: dž akuzi, duš a, divguļ amā gulta, parasts televizors, seifs, kafijas automā ts , fē ns, gludeklis, gludinā mais dē lis, balkons...vispā r viss kas vajadzī gs un vē l vairā k...tī ri labi katru dienu, neatkarī gi no tā vai ir vai nav, minibā rs tiek papildinā ts katru dienā , bet tī rī š anas laiks no dienas uz dienu daž kā rt svā rstī jā s no 8-10 no rī ta, š ajā periodā mē s brokastojā m un sē dē jā m internetā reģ istratū rā.
Vai pē cpusdienā pulksten 2. Š ajā skaistajā valstī mē s satikā m trī s pā rus no Krievijas, Iru un Mihaelu, Igoru un Taņ u no Ņ iž ņ ijnovgorodas un Ž eņ u un Oļ u no Maskavas (milzī gs sveiks viņ iem visiem! ) Mē s apmeklē jā m viņ us. istabas - tā ir pils, kaimiņ u ē ka Punta Cana, viņ iem ir apmē ram tas pats, galvenais, ka viss strā dā ja un visi bija apmierinā ti ar visu. Nu tad pats pā rē jais....!!!
Tas ir lieliski!! ! Okeā ns, kaut kas neaprakstā ms, iesaku visiem tur aizbraukt! Ī paš i kam nepatī k intensī vs karstums...vienmē r ir komfortabla temperatū ra, un, pat ja paliek nedaudz karsts, ziemā vienmē r var peldē ties veldzē još ā okeā nā (ū dens t 22-24), bet vasarā , kā saka vietē jie. no aprī ļ a t 25-27, tā vairs nenotiek, bet atkal, kam silts ū dens 28-30 nav. No 14 dienā m bija pā ris mā koņ ainas un gandrī z katru nakti lija lietus, bet lī dz 10 no rī ta nekas par to neatgā dinā ja.
Ē diens, principā , bez liekš ķ ī bā m, bet ļ oti labs, bija dienas, kad mū su restorā nā (“bufete” jeb ē damzā le, kā mē s tos vē lā k sā kā m saukt) nebija ī paš i liels sortiments, bet mē s nekritā m izmisumā , gā ju uz nā kamo un vienmē r bija izcils sortiments arī pirms slē gš anas un otrā di...Vispā r brokastī s viss kā visur citur, olas jebkurā formā , graudaugi, graudaugi.. , dā rzeņ i, augļ i (nevis a ļ oti liela izvē le un ne ī paš i garš ī gi, salī dzinot ar Taizemi, bet ļ oti pat nekā..
), un sausais š ampanietis pā ris dienas nedē ļ ā , jau zinā ju, kurā vakarā varē š u ieslē gt alkoholu, tā kā no rī ta veselī ba uzlabosies...J Pusdienas arī bez nekā ī paš a, pā ris gaļ as veidi, ne vienmē r ceptas, vistas kotletes, piedevas, picas, pastas ...zupas, saldē jums, kū kas...Nu vakarā jau interesantā k, vai nu tematiskie vakari tajā s paš ā s ē dnī cā s, vai a la carte, es' Uzreiz teikš u, ko darī t Marenostrumā , bet pā rē jā s ir apskates vē rtas, japā ņ u valoda nav ļ oti slikta, ir pavā ra š ovs, un tik un tā nav slikti. Brazī lijas, tur baro tikai gaļ u, nav slikti, un galvenais, viss ir garš ī gi un cepts. J, ķ ī nieš u nav slikti, jū ras veltes ir piekrastē Bavaro. Jū s varat ieturē t uzkodas visu diennakti sporta bā rā pie Bavaro reģ istratū ras. Kopumā izsalkuš am noteikti nevajadzē tu doties prom! Ja vien, protams, neesat super-duper gardē ž i... tad vajag meklē t viesnī cu vismaz par 40 tū kstoš iem vairā k uz cilvē ku.
Atcerieties, ka principā š ī viesnī ca nav slikts č etrinieks, lai gan tajā ir rakstī ts 5! No izklaides uz vietas, viss, kas rakstī ts viesnī cas aprakstā jebkurā vietnē . Vakaros amfiteā tros notiek daž ā di pasā kumi, piemē ram, zvaigž ņ u š ovs Maikls Dž eksons, š o iesaku noskatī ties, diskotē ka lī dz 2 naktī . Vestibilā katru vakaru skan dzī vā mū zika . . Ir vē rts atzī mē t viņ u mū ziku bač atas, merengue, regeton . . (Aventura, Don Omar, Zacarias Ferreira ... ) jautra, vienkā rš a, neforsē još a ...viss atpū tai J Tranquilo - spā niski, atpū tieties, kaut kā tā , ja es neko nesajaucu. Bavaro teritorijā esoš ajā Hemingway bā rā kokteiļ i nav slikti, priekš manis neesmu ī paš i kokteiļ u mī ļ otā js un sapratē js, visos pā rē jos bā ros ar alkoholu apmierinā jā s, galvenais paskaidrot kas un ar ko maisī juma proporcijas.
Runā jot par apkalpoš anu, bez dzeramnaudā m nemanī ju nekā du lē numu un nolaidī bu, viss ir diezgan cienī gi un ā tri, ar smaidu un reizē m dejojot un dziedot, jo pats redzē ju, kā č aļ i, tikai par to, ka viņ i ielē ja kokteili un iedeva 5 un 10 dolā ri, varbū t viņ iem, protams, ir vagoni naudas, bet es domā ju, ka tas tā nav, vienkā rš i patoss ...un jū s varat dot 1 dolā ru un tad, kad kaut kas jau ir pā ris reizes celts pie galda un viņ i labi saprot, ko tev vajag, viss pā rē jais ir bezvē rtī gs diž oš anā s. Krievu viesnī cā ir maz, 10-15 procenti no kopē jā atpū tnieku skaita, respektī vi, krievu valoda, izņ emot pā ris trī s izteicienus, nezina, bet jau mē ģ ina kaut ko atcerē ties, labā k, protams, zinā t angļ u valodu un vislabā k vismaz nedaudz spā ņ u valodu, bet var arī bez valodas .
Internets (Wi-Fi) vestibilā ir bez maksas, bet, kad gribē tā ju ir daudz, ā trums nav ī paš i labs un daž reiz pat 0. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli, un mē s gandrī z vienmē r tur tikai gulē jam dienā m ilgi, labā k ņ em lī dz 8.30 vē lā k, vietas ar ē nu var nebū t, mums tā nebija problē ma, jo dzī vojā m netā lu no pludmales un mums ar dzimteni ir 13 stundu starpī ba J vienmē r cē lā mies 7os, un sā kumā tas parasti bija pulksten 3 no rī ta, un tas tika nocirsts pulksten 21. Kopumā paš us sauļ oš anā s krē slus vienmē r var atrast bez problē mā m. Tirgojoš ie cilvē ki pludmalē ī paš i netraucē ja, ja neinteresē , vienkā rš i atsaka un viņ i uzreiz dodas prom. Ja satiek Saš u, viņ š parasti piedā vā makš ķ erē t pie baseina Punta Cana, pasveicinies, viņ š diezgan labi runā krieviski, un vispā r forš s puisis...J Runā jot par ekskursijā m, mē s devā mies uz Santo Domingo galvaspilsē tu ar forš u gidu. Antoņ ina (Tez Tour ) viņ a dzī vo Dominikā nas Republikā jau 33 gadus, tā pē c viņ as stā sti bija ļ oti interesanti un izzinoš i, iesaku visiem!
Pē c tam braucā m ar kvadracikliem - nekas ī paš s, č ū skas viena pē c otras mazā ā trumā , bet es gribu braukt ar L, bet par bagijiem neiesaku, bū si dubļ os no galvas lī dz kā jā m. Citas ekskursijas ir Saona, Samana…. aizbraucā m uz nā kamo reizi J Nu, š ķ iet, ka viss, ko gribē ju pastā stī t. Iesaku visiem apmeklē t š o brī niš ķ ī go valsti! Iesaku Palladium viesnī cas. Bū s jautā jumi, jautā jiet jautā jiet, es ar prieku pastā stī š u, ko zinu.
аватар Ximera
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s Grand Palladium Punta Cana 5* no 03.07. lī dz 17.07. 11. Palladium kompleksā ietilpst č etras viesnī cas: Bavaro, Palace, Punta Cana un Royal Suites Turquesa. Teritorija ir kopē ja, un tajā var izmantot visa kompleksa bā rus, peldbaseinus un restorā nus, izņ emot Turkē zas teritoriju un a la carte Royal Gourmet restorā nu (tas ir paredzē ts tikai Turkezas viesiem). … Tomēr ▾ Atpū tā s Grand Palladium Punta Cana 5* no 03.07. lī dz 17.07. 11.
Palladium kompleksā ietilpst č etras viesnī cas: Bavaro, Palace, Punta Cana un Royal Suites Turquesa. Teritorija ir kopē ja, un tajā var izmantot visa kompleksa bā rus, peldbaseinus un restorā nus, izņ emot Turkē zas teritoriju un a la carte Royal Gourmet restorā nu (tas ir paredzē ts tikai Turkezas viesiem). Pa visu kompleksu kursē vilciens (no 10.00 lī dz 2.00), tas apstā jas tikai pieturā s, tā pē c viņ am ir bezjē dzī gi bļ aut un vicinā t rokas)). Maš ī nas joprojā m brauc, tā s apstā jas tur, kur saki. No viesnī cas teritorijā esoš ajā m dzī vajā m bū tnē m dī ķ os var atrast vistas, pī les, flamingo, zivis, bruņ urupuč us.
Numurs:
Ē rtā kā okeā na tuvuma, reģ istratū ras un restorā nu 2000.3000 un 4000 ē ku ziņ ā . Iesaku apmesties 4000 ē kā , jo tā ir jaunā kā no tā m! Mē s ievā cā mies tajā no 2000. gada un uzreiz sajutā m atš ķ irī bu: 4000 numuriņ os kā viesnī cas reklā mas fotogrā fijā s (tieš i istabā ir dž akuzi, atseviš ķ a vannas istaba ar duš u un tualeti, skapī peldmē teļ i un č ī bas, seifs, piepildī ts mini bā rs ar Pepsi, Fanta , sprite, alu un ū deni, ir arī gludinā mais dē lis un gludeklis, kafijas automā ts, matu fē ns), 2000. gada ē kā nebija peldmē teļ u un č ī bu, nebija duš as kabī nes. nu tā vietā bija dž akuzi vannasistabā , tualete, izlietne, bija viena kolas pudele. Bija mitra smaka, lai gan mums bija treš ais stā vs. Visu laiku atskanē ja nesaprotama knock-buzz. Sā kumā domā jā m par kondicionieri un ledusskapi, bet izrā dī jā s, ka tiem ar to nav nekā da sakara. Visā s ē kā s ir problē mas ar ū dens spiedienu, ī paš i tas ir jū tams maksimumstundā s (pirms pusdienā m un vakariņ ā m), kad visi cilvē ki mazgā jas pē c pludmales. Kopumā nolē mā m pā rcelties uz citu ē ku. Reģ istratū rā teica, ka 4000 ē kā nav vietu, un 3000 bū s tikai divas dienas vē lā k: ( Bet, kad viņ i ieraudzī ja naudu, viņ i uzreiz atrada brī vu istabu 4000 ē kā ))
Tī rī š ana tiek veikta katru dienu, un arī mini bā rs tiek papildinā ts katru dienu. Protams, bija arī neveiksmes, kad trī s dvieļ u vietā mums ielika tikai vienu, un kad prasī jā m vairā k, atnesa 3 spilvenus : ))) Mū su skapī durvis bija ļ oti grū ti atvē rt, tā pē c vajadzē ja 3 dienas, lai saņ emtu remontu)) Reiz viņ i ieradā s istabā pirms vakariņ ā m, uzkā pa mazgā ties, putojā s, un viņ iem notika nelaime, un viņ iem beidzā s ū dens)))) Protams, tie ir visi sī kumi, kas mums izraisī ja vairā k smieklu nekā aizkaitinā jums : )
Restorā ni:
Punta Cana ir divi bufetes restorā ni - La Uva (ā ra restorā ns blakus pludmalei) un Las Torres (netā lu no reģ istratū ras). Brokastis un pusdienas labā k izvē lē jā mies pludmales restorā nā , bet vakariņ ā s devā mies uz restorā nu Bavaro teritorijā - Catedrel. Kopumā Bavaro viesnī cas restorā ns mums š ķ ita labā kais sortimenta un komforta ziņ ā . Piemē ram, mū su viesnī cas restorā nos brokastī s svaigu sulu skaits bija 3-5, bet Bavaro lī dz 12 vienī bā m. Ir kā di seš i saldē juma veidi, no kuriem izvē lē ties, bet pie mums ir tikai divi. Arī Bavaro brokastī s vā rī ja pankū kas, bet mē s ne : ( Pusdienas visur vienā das. Bavaro arī vakariņ as daudz labā kas un daudzveidī gā kas .
Kopumā ē diens nebija slikts: brokastī s katrā no restorā niem bija omlete, kas tiek pagatavota jū su priekš ā ar jū su izvē lē tā m sastā vdaļ ā m, pankū kas, auzu pā rslas, olas, desiņ as, musli, sagriezti sieri un desiņ as. , gurķ i, tomā ti, salā ti, saldumi , augļ i (arbū zi, melones, papaija, ananā si, mango, ā boli, banā ni, daž reiz mandarī ni, marakujas augļ i), svaigi spiestas sulas utt.
Daž kā rt brokastī s iedeva š ampanieti.
Pusdienā s bija tikai viena zupa (dā rzeņ u, jū ras veltes, vista, zirņ i u. c. - katru dienu savā dā ka) Mī lē tā jiem ikdienas tomā tu gaspač o zupa ar sastā vdaļ u iespē jā m (krekeri, tomā ti, gurķ i, paprika, sī poli).
Vakariņ as tematiski: spā ņ u, itā ļ u, dominikā ņ u, meksikā ņ u, japā ņ u, Vidusjū ras, svinī gais vakars. Ē diens atbilst vakara tē mai, tā pē c bija suš i un jamons, un karaliskā s garneles, paella, fajitas, mī dijas un daudz kas cits))) Lai gan, kā mē s dzirdē jā m no tautieš iem, kuri pusdienoja nevis Bavaro, kā mē s, bet mū su teritorijā viņ i neredzē ja viesnī cu, jamonu un garneles, un suš i izvē le bija acī mredzami mazā ka, tā pē c jums noteikti jā iet pusdienā s Bavaro! Pirms ieieš anas restorā nā tiek piedā vā ti dzē rieni atbilstoš i vakara tē mai. Piemē ram: tekila, mama juana, sangria, sake : ) Vienā s no vakariņ ā m Bavaro (neatceros tieš i kurā ) mū ziķ u grupa staigā ja pa restorā nu un dziedā ja pie katra galdiņ a (ļ oti jauki : )) )
Uz visiem galdiem restorā nos ir kā rtis, zaļ a vienā pusē , sarkana otrā . Ja atnā cā t paē st, vajag tikai karti apgriezt ar sarkano pusi uz augš u, lai visi zinā tu, ka galds ir aizņ emts un var droš i doties pē c ē diena.
Ē dieni un dzē rieni visu diennakti ir pieejami tikai sporta bā rā Bavaro, kas atrodas tieš i pretī vestibilam.
Palladium kompleksā ir 7 a la carte restorā ni. Trī s no tā m blakus Punta Cana ir brazī lieš u (vispopulā rā kā s savukā rt), japā ņ u un itā ļ u. Bavaro teritorijā ir vē l č etri. Bijā m tikai divos - itā ļ u un meksikā ņ u. Itā ļ u valoda man patika labā k. Lai gan visur pasū tī juma sagatavoš ana aizņ em ļ oti ilgu laiku. Likā s, ka gatavoš anas laikā var paspē t pavakariņ ot parastā restorā nā un paspē t pat izsalkt : ) Visi, kas vē las pusdienot š ajos restorā nos, veido dzī vu rindu. Katram tiek iedots kaut kas lī dzī gs peidž erim, un kad tas sā k mirgot un pī kstē t, tad galds ir brī vs un var iet! Redzē jā m cilvē kus, kuri tikai 22.00 gā ja ar mirgojoš u peidž eri, lai gan rindā stā jā s 19.30! Mums visu laiku paveicā s, jo nā cā m agri (18.30-18.45) un visu laiku bija brī vi galdiņ i))
Pludmale:
Baltas smiltis, palmas, lietussargi, sauļ oš anā s krē sli, š ū puļ tī kli, silts, debeszils okeā ns, ko lai saka? ! Skaistums! ! ! Bija dienas, kad no rī ta krastā bija daudz aļ ģ u, bet lī dz 10 no rī ta tā s visas tika aizvā ktas, gadī jā s, ka aļ ģ es peldē ja ū denī pē c pusdienā m, bet bija arī dienas, kad ū dens bija kristā ldzidrs. ! Punta Cana piekrastes lī nija ir visveiksmī gā kā , salī dzinot ar citā m kompleksa viesnī cā m. Ieieš ana ū denī ir gluda, dziļ ums nav tuvu krastam. Vē tru neredzē jā m, lai gan pā ris dienas bija viļ ņ i, bet tie ir vairā k kā bē rni, tā dā s nenoslī ksi) Ū denī nav nevienas dzī vas radī bas, tikai nedaudz pa labi gar pludmalē ir neliela zemū dens klints, kur pulcē jas neliels zivju bars) Krastā redzē jā m mazus krabjus un ķ irzakas.
Pirmā s dienas mē s, beidzot sasniedzot sauli, pat nedomā jā m par vietu ē nā ! Pē c tam visi kopā sadega (kaut gan bija smē rē ti ar 20 SPF) un pā rvā cā s zem lietussarga : ) Uzreiz gribu brī dinā t, cilvē ki pludmalē un pie baseina labā kā s vietas ieņ em zem lietussargiem no 6 rī tā ! Lī dz septiņ iem no rī ta var izrā dī ties, ka nav no kā izvē lē ties! Mums, protams, tā nebija problē ma! Visi krievi laika starpī bas dē ļ viegli piecē lā s seš os!
Pludmalē katru dienu viņ i klā ja galdu ar uzkodā m: hotdogus, hamburgerus utt. Pludmales bā rs ir atvē rts no 10:00 lī dz 17:00. Baseina bā rs lī dz 18:00.
Gandrī z katru dienu pludmalē notika kā zu ceremonijas. Dizains katru reizi bija atš ķ irī gs, bet vienmē r ļ oti skaists! Papildus pludmales ceremonijai ceremoniju varē ja rī kot dā rza lapenē , bet lielā kā daļ a notika pludmalē .
Animatori dara lielisku darbu! 10:00 sā kas pludmales dejas, pilates, ū dens aerobika, pē c tam sacensī bas, pludmales futbols, volejbols. Jū s varat bez maksas iznomā t kajaku vai masku, snorkeli un spuras ($ 20 depozī ts). Ir vindsē rfings un katamarā ni, bet, ja neproti tos izmantot, tad vispirms bū s jā maksā par nodarbī bu! Viņ i brauc ar banā nu un izpletni.
Vairā kas reizes nedē ļ ā no rī tiem vietē jie strā dnieki pludmalē un dā rzā palmā m nogā ž kokosriekstus un nogriež liekos zarus. Jū s varat nā kt klajā un palū gt kokosriekstu. Viņ i to atvē rs, un jū s varē siet baudī t kokosriekstu pienu. ) Mē s izdomā jā m to pā rgriezt uz pusē m un ē st mī kstumu. ) Daž reiz kokosrieksti tiek izdalī ti pludmales bā rā , bet ne biež i, un to ir par maz!
Vietē jie iedzī votā ji laiku pa laikam dodas uz turieni un piedā vā ekskursijas gida pavadī bā . Mē s no viņ iem neņ ē mā m, tā pē c nevaru teikt par cenu un kvalitā ti. Biež i vien iet ar mē rkaķ i, papagaiļ iem, č ū sku : )) Piedā vā nobildē ties. Fotogrā fijas var uzņ emt vakarā pie restorā na Bavaro. Viena fotogrā fija - 10 ASV dolā ri.
Bē rniem:
Tā kā bijā m kopā ar bē rnu, mū s galvenokā rt interesē ja jautā jums par bē rnu brī vā laika pavadī š anu. Varam droš i teikt, ka bē rniem ir viss nepiecieš amais: gultiņ as istabā (no š ū puļ iem lī dz pilnvē rtī giem dī vā niem), restorā nos augstie krē sli, vienmē r varē ja atrast vā rī tus dā rzeņ us, tvaicē tas zivis un vistas u. c. Blakus 2000. gada ē kai atrodas lielisks miniklubs ar š ū polē m, mā jiņ ā m, slidkalniņ iem, smilš u kasti, lielo š ahu, telpu video spē lē m un galda izklaidē m! Blakus Bavaro vestibilam ir klubs vecā kiem bē rniem. Reizi nedē ļ ā animatori bez maksas ved bē rnus uz Manati parku (parku ar dzī vniekiem, kas atrodas netā lu no viesnī cas). Tur bē rni skatā s delfī nu, roņ u, zirgu un papagaiļ u š ovus)) Pulksten 20.30 Saulrieta amfiteā trī blakus Bavaro vestibilam sā kas bē rnu animā cija - dejas un konkursi. kā du vakaru bē rni, kuri devā s uz mini klubu, sagatavoja veselu š ova programmu ar parodiju par pasaules zvaigznē m (Š akī ra, Lady Gaga, Bejonsē , Maikls Dž eksons...) Viņ i bija aizkustinā ti un uzjautrinā ti lī dz asarā m ! !
Vakara izklaide:
Vakara programma sā kas 22.00, bet mē s to nekad neesam izturē juš i ((Tē mas gan es zinu miglaini: cirka š ovs, Mr. and Miss Hotel ievē lē š ana, parodiju š ovi, karaoke vakars, Harley Davidson š ovs. . . Ir divi amfiteā tri, ikvakara programma tajos atš ķ irī ga.
Katru dienu pē c vakariņ ā m Bavaro un Palace vestibilā skan dzī vā mū zika. Mū su viesnī cas vestibils ir vispamestā kais, jo mums mū zika skan ne katru dienu un ne tik ilgi kā citos.
Blakus Saulrieta amfiteā trim Bavaro ir diskotē ka. Mē s tur nebijā m, bet viņ iem ir arī tematiskā s ballī tes, piemē ram, "tekila nakts")) Reiz bija pludmales ballī te, kuru mē s arī nevarē jā m apmeklē t ((
Iepirkš anā s:
Palladium teritorijā ir vairā ki mini tirgi. Viens atrodas blakus mū su viesnī cai, otrs atrodas blakus Bavaro vestibilam. Cenas tur ir než ē lī gas! Mē s pirkā m preces krievu veikalā , kas atrodas piekrastē , ja paskatā s uz okeā nu, tad jā iet pa labi lī dz Palladiuma galam, gar krastu ir vairā ki mazi veikaliņ i. Krievs ir pē dē jais š ajā rindā , viņ a priekš ā ir liela zī me "mē s runā jam krieviski". Cenas ir fiksē tas, bet, manuprā t, nav augstas. Kafija -3.5$, Barcelo imperiā lais rums - 20$, brugal -15$. Salī dzinā jumam, mini tirgū un lidostā kafija - 9 USD, imperatora - 45 USD! Mē s braucā m ar bezmaksas taksometru, lai iepirktos, bet pat veikalā , kur mums atveda kafiju, bija 5 USD, imperatora 21 USD.
Ekskursijas:
Ar bē rnu jū s maz ceļ ojat, tā pē c bijā m tikai manati parkā , bet peldē jā mies ar delfī niem Animal Advance parkā . Abas ekskursijas ir diezgan vā jas un interesantas tikai maziem bē rniem. Un peldē š ana ar delfī niem par USD 109 vienai personai izrā dī jā s banā la visas grupas fotosesija, savukā rt ar delfī nu, stā vot uz platformas lī dz ceļ iem ū denī . Un tad viņ i joprojā m atņ em no jums lielu naudu par fotogrā fijā m un videoklipiem! Jums tas joprojā m ir jā uzņ em, jo ​ ​ jū s nevarat fotografē t un fotografē t sevi; (
Uzņ ē mā m fotosesiju pie tū roperatora. 360 USD par 300 kadriem. Viss apstrā dā ts programmā Lightroom, pieci labā kie Photoshop (mē s veicā m 15). Plus vē l transfē rs uz Makao pludmali, kur notika apš aude. FD Studio organizā cija. Pieder mū su krievu fotogrā fam, bet kolumbietis Santjago mū s bildē ja : ) Burvī gs puika))) Pats maestro bildē par 860$! Kadru skaits ir attiecī gi lielā ks. Es paskatī jos viņ a vietni, kur cenas ir par 60 USD lē tā kas, tā pē c ir jē ga vienoties tieš i, nevis ar tū risma operatora starpniecī bu. Viesnī ca piedā vā arī fotosesiju, tač u cenas ir dā rgā kas.
Kopumā svē tki izvē rtā s ļ oti pozitī vi! Š is bija mū su otrais brauciens uz Dominikā nas Republiku! Nekad nenož ē lojā m, ka atgriezā mies! Un mē s atgriezī simies vē lreiz!
аватар Julechca
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies lietus sezonā no 12.06-23.06. 2011. Neviena lietus (izņ emot daž as lā ses mū su pē dē jā uzturē š anā s naktī ). Silts, skaists, maigs okeā ns, tā da pati silta, bet ne pā rā k maiga saule (tu bez aizsardzī bas uzreiz nodeg). … Tomēr ▾ Atpū tā mies lietus sezonā no 12.06-23.06. 2011. Neviena lietus (izņ emot daž as lā ses mū su pē dē jā uzturē š anā s naktī ). Silts, skaists, maigs okeā ns, tā da pati silta, bet ne pā rā k maiga saule (tu bez aizsardzī bas uzreiz nodeg). Viesnī ca nav jauna, bet ļ oti omulī gi, zaļ i un lieli . Uzsā ktā viena peldbaseina rekonstrukcija mū s nemaz nesatrauca, nepamanī jā m. Istabas ir labi uzkoptas neatkarī gi no tā vai iedevā t dzeramnaudu vai nē . Ē diens ir daudzveidī gs un visur garš ī gi. Iesaku apmeklē t brazī lieš u un japā ņ u restorā nus a la carte. Hemingvejs. ir arī š ampanietis, konjaks. Skaisti vakara š ovi: kostī mi, dejas. Vienī gais trū kums, ka tie notiek angļ u, spā ņ u un franč u valodā...Visur draudzī ga, mierī ga atmosfē ra, visi smaida, sveicina viens otru ar savu jautro un laipno "ola" . Tikko apmeklē ju pasaku.. .
аватар maria7508
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2011. gada jū nijā , kā ģ imene, ar bē rnu 10 gadi (puika). Lidojiet ar Air France. Lidojums man ļ oti patika, neskatoties uz to, ka bija garš un ar pā rsē š anos, absolū ti nenogurdinoš s, apkalpoš ana no kompā nijas ir visaugstā kajā lī menī , ka ē diens ir apkalpoš ana, lidojumi visi pē c grafika. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2011. gada jū nijā , kā ģ imene, ar bē rnu 10 gadi (puika). Lidojiet ar Air France. Lidojums man ļ oti patika, neskatoties uz to, ka bija garš un ar pā rsē š anos, absolū ti nenogurdinoš s, apkalpoš ana no kompā nijas ir visaugstā kajā lī menī , ka ē diens ir apkalpoš ana, lidojumi visi pē c grafika. Tā pē c lidojums turp un atpakaļ bija ļ oti viegls. Mē s paš i pasū tī jā m biļ etes internetā , pasū tī jā m bē rnu ē dienkarti bē rnam un sē dvietu lidmaš ī nā . Vietas saņ ē ma to, ko pasū tī ja. Bē rnam no Parī zes uz Dominikā nas Republiku lielā lidmaš ī nā tika atvesta ī paš a ē dienkarte, š ika, ar augļ iem, saldumiem un pat mazā m dā vaniņ ā m.
Viesnī ca man iepatikā s uzreiz. Tā nebija dā rgā kā no izskatā majiem priekš likumiem, bija viesnī cas krietni dā rgā kas, tač u š ī viesnī ca mū s nepievī la. Pirmkā rt, tā ļ oti lielais pluss ir liela teritorija. Vē l pareizā k teikt milzī gu. 12 dienas viņ i visu neapgā ja. Kompleksu veido trī s viesnī cas un VIP viesnī ca Royal Suites. Teritorija un visa infrastruktū ra ir kopī ga visā m kompleksa viesnī cā m, izņ emot Royal Suites pakalpojumus. Viņ iem ir pā ris savi restorā ni un bā ri, kuros citu viesnī cu viesi nedrī kst ieiet. Bet bez tiem pietiek. Ap kompleksu kursē tvaika lokomotī ve. Ja nevē laties staigā t (lai gan tas arī nav tik tā lu, apmē ram 15 minū tes lī dz Bavaro viesnī cai), tad ar vilcienu jebkurā vietā varat nokļ ū t pā ris minū tē s.
Mē s dzī vojā m 2000. gada ē kā . Ir eiro rozetes bet spriegums 110 volti! Ja nepiecieš ams adapteris, tos pā rdod jebkurā kompleksa teritorijā esoš ajā veikalā . Ar izmitinā š anu problē mu nebija. Mums bija rezervē ts luksusa reklā mas numurs. Tā mē s vē lā k noskaidrojā m, ka visvienkā rš ā kā s telpas nav ar to labā ko atraš anā s vietu. Sā kumā bijā m iekā rtojuš ies pirmajā stā vā , tur ir ļ oti mitrs. Reģ istratū rā bez problē mā m pusstundas laikā tikā m nomainī tas uz istabiņ u treš ajā stā vā , jo otrā s nebija, par ne pā rā k lielu papildus samaksu. Viņ iem ir š ī s istabas ar skatu uz okeā nu, un viņ i par to maksā.15 USD. dienā papildus. Mainī jā mies par pusi lē tā k un plus vē l pa taku. dienā apmierinā tā reģ istratū ras vadī tā ja mums pasniedza dā vanu - ruma pudeli un augļ us. Sī kums, bet jauki.
Istabas ir labas. Kas attiecas uz interjeru un apdari, tad Turcijā un Ē ģ iptē numuriņ i izskatī jā s bagā tā ki labā s viesnī cā s. Bet mē s ar to ī sti neuztraucamies. Tā kā mē s maz laika pavadā m istabā . Jā , telpas nav ī paš i jaunas. Bet jū s burtiski tam nepievē rš at uzmanī bu otrajā dienā , tie ir plaš i un istabā ir viss nepiecieš amais, tostarp gludeklis ar gludinā mo dē li un kafijas automā ts. Tas ir ļ oti ē rti. Tu piecelies pirms rī tausmas, izdzer rī ta kafiju uz terases un dodies uz pludmali. Mini bā rs (alus, kola, fanta, sprite un dzeramais ū dens) tiek papildinā ts katru dienu, kā arī kafija un tē ja.
Vannas istabā ir dž akuzi, ir visi nepiecieš amie aksesuā ri, pat vienreizē jā s lietoš anas skuvekļ i. Numurā ir numuri ar dž akuzi, tas ir paredzē ts romantiķ iem vai medusmē neš iem. Telpu uzkopš ana ir laba un rū pī ga. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Tiesa, uzgaļ i tī rī š anas kvalitā ti neietekmē . Katrā ziņ ā bū s labi. Mē s aizbraucā m, bet ne katru dienu. Pā ris reizes viņ i no dvieļ iem veidoja skaistas figū riņ as. Vē l viena atš ķ irī ga tī rī š anas iezī me ir tā , ka katru dienu vannas istabu rotā tikko plū kti skaisti sarkani ziedi.
Cilvē ki atstā j lasī tā s grā matas vestibilā , tā pē c, ja esat aizmirsis lasī š anu, jū s vienmē r varat atrast kaut ko lasā mu. Bija daudz grā matu un ž urnā lu krievu valodā .
Pati viesnī ca un viss komplekss atrodas tropiskā dā rzā ar kokosriekstu palmā m. Varat pajautā t dā rzniekam, un viņ š nolasī s un sagriezī s svaigu kokosriekstu par USD 1.
Ē diens ir vienkā rš i lielisks. Ļ oti daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs. Viņ iem restorā nu netrū kst. Uzturē š anā s laikā mums nebija laika apmeklē t visus restorā nus. Ļ oti labs restorā ns pie baseina un pludmales brokastī m un pusdienā m. No mū su ē kas mē s devā mies tieš i uz restorā nu, un tur jū s esat gandrī z pludmalē . Ļ oti ē rti. Vakariņ ā s devā mies uz Bavaro Hotel galveno restorā nu, tur ir daudz lielā ka izvē le. Vai a la Carte restorā nos. Bija 2 reizes japā ņ u valodā , ir ē dienkarte, suš i vai pavā ru š ovs, bet uz to jā piesakā s tajā paš ā dienā.18:00. Viņ i tur gatavo ļ oti garš ī gus ē dienus, un ē dienkartei un pavā ra izrā dei ļ oti patika. Iesaku arī spā ņ u restorā nu, ļ oti garš ī gs un izsmalcinā ts. Tur nosvinē jā m mana vī ra dzimš anas dienu un bijā m ļ oti apmierinā ti. Bija arī brazī lieš u un meksikā ņ u valodā . Brazī lijas ir ļ oti garš ī gi un interesanti apmeklē t. Vispirms paņ em uzkodu bufeti, tad sā kas gaļ as apkalpoš ana. Vairā ku veidu grilē ta gaļ a un zivis pē c kā rtas tiek nē sā tas uz lieliem iesmiem. Viņ i piedā vā lī dz brī dim, kad pagriež at karti uz galda uz sarkano pusi. Tas nozī mē , ka jū s vairs nebū siet gaļ a. Tad viņ i atnes ē dienkarti ar desertiem. Arī meksikā ņ u ē dieni ir labi, meksikā ņ u ē dieni ir labi pagatavoti, bet daudzi no tiem ir pikanti. Bet bē rniem ir atseviš ķ a ē dienkarte. Kopumā š ajā viesnī cā jū s varat atrast ē dienus katrai gaumei. Viņ iem pat ir krievu salā ti (piemē ram, Olivier) un, starp citu, tie ir ļ oti labi. Visu veidu gaļ a - cū kgaļ a, teļ a gaļ a, vistas gaļ a; zivis, jū ras veltes, pagatavotas daž ā dā s formā s – un sautē tas un ceptas un ceptas, ko vien sirds kā ro. Viesnī cā Bavaro katru dienu ir tematiska vakariņ u ē dienkarte - itā ļ u, spā ņ u, dominikā ņ u, starptautiskā s utt. virtuves. Visos restorā nos pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r ir vairā ku veidu picas (ļ oti garš ī gas).
Svaigi spiestas sulas brokastī s, un kā das ir papaijas, ananā su, banā nu, arbū zu, meloņ u, maisī juma un pat dā rzeņ u sulas. Tie ir karafes, mē s tos uzreiz nepamanī jā m. Turklā t maš ī nā s ir arī labas sulas, apelsī ns un vē l pā ris veidi, nevis Jupi! Kafiju lej viesmī ļ i, kafija arī ļ oti garš ī ga. Brokastī s nebija š ampanieš a (kā lasī ts atsauksmē s pirms brauciena)!
Augļ i - arbū zi, melones, papaijas, mango, pasifloras augļ i, ananā si. Vī nu pusdienā s un vakariņ ā s lej no pudelē m, vī ns ļ oti labs, Č ī les sauss, sarkans un balts. Ļ oti garš ī gs alus. Man ļ oti patika apkalpoš ana restorā nos. Man nebija laika doties uz restorā nu, viņ i tū lī t nā ks pie jums, uzklā s galdu, ja bū s vairā k cilvē ku, piedā vā s dzē rienus. Restorā nos vienmē r pilns ar brī viem galdiņ iem, vienmē r viss ir tī rs, nosegts un iztī rī ts. Pie ieejas restorā nos rokas tiek apstrā dā tas ar antibakteriā lu š ķ idrumu.
Ala Carte restorā ni arī nav problē ma iekļ ū t. Nav iepriekš ē jas reģ istrā cijas (izņ emot japā ņ us pavā ra š ovā ). Ja ierodaties pirms pusastoņ iem vakarā , vienmē r varat uzreiz apsē sties. Ja nav brī vu galdu, viņ i dod peidž eri, kas iedegsies, kad galds ir brī vs. Parasti jū s gaidā t ne vairā k kā.30-40 minū tes. Š ajā laikā varat doties uz bā ru, iedzert kokteili. Viss, kas viņ iem ir š ajā sakarā , ir ļ oti pā rdomā ts, nekā das až iotā ž as un krā mu tirgus. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka vakariņ ā s restorā nos ir jā ievē ro apģ ē rba kods, vī rieš iem ir nepiecieš amas bikses vai Bermudu salu š orti, bet š orti nav atļ auti.
Vestibila bā ros tiek pagatavoti gardi kokteiļ i. Ļ oti populā ri un arī gardi kokteiļ i ar rumu, mohito, banā nu mammu, pina colada. Vestibilā katru dienu vakaros skan dzī vā mū zika.
Pludmalē ir kioski ar dzē rieniem un tiem paš iem kokteiļ iem. Nav bā ra kā tā da, kur sē dē t pie galda, uz pludmali ņ em lī dzi dzē rienus.
Ir bē rnu klubs un pusaudž u klubs (saukts par Black and White). Otrais mū s ļ oti izglā ba. Ir spē ļ u istabas (Play Station, Xbox un citas spē ļ u konsoles, liela spē ļ u izvē le diskos), biljards un neliels teniss. Klubs bē rniem no 10 gadu vecuma, bet atļ auts 8-9. Š ajā viesnī cā ir daudz krievu. Mū su dē ls iepazinā s ar krievu zē niem un viņ i pavadī ja savas pē cpusdienas š ajā klubā . Tur ir animatori, paš u lielā kajiem bē rniem, kuri vē ro bē rnus un arī spē lē ar viņ iem spē les pie baseina, reizē m rī ko sacensī bas. Maziem bē rniem ir sava animā cija, viņ i redzē ja meiteni pludmalē ar maziem bē rniem, viņ a arī strā dā ja ar viņ iem un spē lē jā s. Visi runā spā niski vai angliski. Bet mums ar to nebija problē mu, jo mē s esam draugi ar angļ u valodu.
Ir liels sporta laukums, pā ris tenisa korti, futbola laukums, volejbols, galdi mazajiem tenisiem.
Ļ oti skaists dī ķ is ar flamingo netā lu no Bavaro viesnī cas reģ istratū ras. Pē c Palladium Palace gribas ir arī mazā ks dī ķ is.
Viesnī cā ir sporta bā rs, kas ir atvē rts visu diennakti, kur vienmē r varat ieturē t maltī ti vai kā du dzē rienu. Bet lī dz tam nesanā ca : ) Atrodas pretī flamingo dī ķ im Bavaro viesnī cas teritorijā . Tajā paš ā vietā , nedaudz tā lā k, ja iziet cauri Tī ņ u klubam, par kuru es rakstī ju. Baseini lieli, skaisti, bet mē s nepeldē jā mies, tikai bē rns skrē ja, tā pē c neko nevaru pateikt.
Vakaros labas izrā des. Ir divi amfiteā tri, ir arī bā rs, viesmī ļ i piedā vā dzē rienus, kas ir ļ oti ē rti. Un tu skaties š ovu un dzer kokteili.
Personā ls pā rsvarā ļ oti draudzī gs, visi smaida un sveicina. Tur galvenā tū rista panā kumu atslē ga ir smaids. Ja tu smaidī si, tad tevi sagaidī s ar prieku. Bija pā ris reizes, kad pastaigā jā mies vakarā ar bē rnu, ja brauca elektromobiļ i, kas apkalpoja Royal Suites vai citas maš ī nas, kas apkalpo kompleksu, viņ i vienmē r apstā jā s un piedā vā ja braukt.
Animā cija š ajā viesnī cā ir ļ oti laba gan pludmalē , gan pie baseina. Uzlā de, deju nodarbī bas, volejbols, futbols pludmalē , pludmales spē les, sacensī bas. Kurš uzvar dienas laikā spē lē s un konkursos, vakarā pirms izrā des amfiteā trī tiek apbalvoti uzvarē tā ji. Pieauguš ajiem tiek dota pudele ruma vai kafijas, bē rniem pā rsvarā vā ciņ i. Mē s ar dē lu uzvarē jā m divas reizes un saņ ē mā m dā vanā kafiju un cepurī ti ar viesnī cas logotipu.
Bet pats iespaidī gā kais protams ir okeā ns, pludmale un ļ oti skaista daba. Tā pē c ir vē rts tur doties. Laika starpī bas dē ļ cē lā mies agri, pludmalē bijā m jau septiņ os no rī ta vai pat agrā k. No rī tiem tur ir ī paš i skaisti, cilvē ku tikpat kā nav, okeā ns ļ oti skaists, neparastā tirkī zzilā krā sa, tas viss skaisti apvienots ar apburoš u rī tausmu, un maziem mā koņ iem debesī s. Ū dens ir ļ oti silts. Smiltis tieš ā m baltas, jū rā staigā kā pa paklā ju. Kad bijā m tur, viļ ņ u nebija, okeā ns bija silts un maigs. Lieliski piemē rots bē rniem. Netā lu no pludmales ir sekla. Tā tad ir kur peldē ties gan pieauguš ajiem, gan bē rniem.
Pludmale ir laba, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, bet, lai iegū tu labu vietu ē nā , jau no agra rī ta ir jā ņ em sauļ oš anā s krē sli. Atnā cu pusastoņ os, un labā kā s vietas ē nā tuvā k okeā nam jau bija aizņ emtas! Lai gan tur vienmē r var atrast vietu un sauļ oš anā s krē slu, pat ja atnā kat vē lā k. Bet tas bū s vai nu pludmales beigas, vai saulē . Saule ir ļ oti aktī va, apdedzies vienā mirklī , paņ ē mā m krē mu ar aizsardzī bu 50, ne reizi neapdegā m un iedegā mies, tomē r arī nav slikti.
Kas attiecas uz laika starpī bu, tad tā ir ļ oti jū tama un lī dz atvaļ inā juma beigā m lī dz galam nepielā gojā mies. Tu pamosties ļ oti agri, bet 10 vakarā jau esi š ausmī gi miegains.
Klimats tur tieš ā m ir ļ oti mitrs, piekarina dvieļ us vai slapju peldkostī mu un tie neizž ū st, tā pē c jā ņ em drē bes ar cerī bu, ka bū s mazā k mazgā š anas.
Mē s baidī jā mies iekļ ū t tropisko lietusgā ž u sezonā , par kurā m lasī jā m, braucot vasarā . Mums nebija ī paš i paveicies ar laikapstā kļ iem pirmajā s trī s dienā s pē c ieraš anā s. Lietus lija diezgan biež i un ilgstoš i, bet, kā stā stī ja, iekļ uvā m ciklonā , kas tur nonā ca tikai pā ris dienas pirms mū su ieraš anā s. Pē c trim dienā m laiks uzlabojā s, bija karsts un nepilē ja ne pile. Lai gan arī tad, kad lī st, joprojā m ir silts, un pē c pā ris minū tē m lietus no tā nav ne miņ as. Reiz mē s pludmalē zem lietussarga gaidī jā m tā du lietusgā zi.
Kas attiecas uz ekskursijā m un suvenī riem, tie visi ir ļ oti dā rgi. Mē s bijā m Saonas salā , tā atrodas Karī bu jū rā . Viņ i solī ja ļ oti skaistu dabu. Bet mū s ī paš i nepā rsteidza, pludmale nav sliktā ka kā viesnī cā , Un jū ra ir lī dz ceļ iem, tā pē c tur var tikai iegremdē ties un peldē ties. Pusdienas bija iekļ autas, tā tad. Tā pē c š ī ekskursija nav naudas vē rta.
Par suvenī riem, cigā riem un rumu lasā m, ka tie tur ir ļ oti lē ti, bet es tā neteiktu, labi cigā ri un rums tur nav nemaz tik mazi. Lai gan ar viņ iem var kaulē ties. Populā ri suvenī ri no Dominikā nas Republikas ir rums, cigā ri, kafija un dekorā cijas, kas izgatavotas no nacionā lā larimara akmens.
Vienī gais, kas mazliet sabojā ja mū su brī vdienas, bija mobilā telefona pazaudē š ana. Viņ i aizmirsa vestibilā , atgriezā s pē c 15 minū tē m un tas jau bija prom, reģ istratū rā nekas netika iedots un vestibilā tobrī d nebija neviena tū rista. Ļ oti dī vaini. Esam ne reizi vien aizmirsuš i mantas atvaļ inā jumā un vienmē r bez problē mā m atradā m tā s reģ istratū rā . Bet valsts ir nabadzī ga, un kā es saprotu, ja kā ds kaut ko ir aizmirsis, tad š o lietu ī paš nieks ir tas, kurš to atrada. Visticamā k, kā ds no darbiniekiem. Tā pē c sekojiet lī dzi lietā m, neaizmirstiet neko. No cilvē kiem arī dzirdē ju, ka viņ i lasa par š ā diem zā dzī bu gadī jumiem š ajā viesnī cā . Lai gan, dodoties peldē ties, viņ i pludmalē atstā ja dā rgu kameru, nauda un nekas netika zaudē ts. Bet ir tū risti, daudzi ā rzemnieki, kuri parasti nekad neko neņ em. Bet jebkurā gadī jumā jums ir jā bū t uzmanī gam.
Neskatoties uz to, bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos. Š ī ir valsts, kurā gribas atgriezties, jo daba un skati tur ir neaprakstā mi skaisti, jū ties kā paradī zē . Ierodoties mā jā s, negatī vais bija pazudis, bet nostalģ ija pē c Dominikā nas Republikas palika. Nā kamgad, ja iespē jams, brauksim vē lreiz, lai gan cenš amies divas reizes nebraukt uz vienu un to paš u. Runā jot par viesnī cu, es labprā t tur atkal atpū stos. Turklā t joprojā m ir daudz vietu, kur mums nav bijis laika apmeklē t. Tā pē c, ja izvē lē sities š o viesnī cu, es domā ju, ka jū s bū siet apmierinā ti. Visa patī kama atpū ta un pozitī vas emocijas.
Остров Саона Вид с балкона номера Пляж Остров Саона Вид на бассейн Остров Саона Пляж Остров Саона
аватар forosya
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir forš a tieš i pē c izmē ra, ļ oti glī ta - ļ oti rū pī gi uzrauga teritoriju. Vienī gais tagad, ja ņ emat š o viesnī cu, noteikti pajautā jiet, vai tur rekonstrukcija ir beigusies. Kad ieradā mies, viesnī ca mū s pā rsteidza ar saviem izmē riem, zaļ o zonu, okeā nu, balto smilš u pludmali, bet burtiski treš ajā vai ceturtajā dienā tur izvē rtā s vē rienī ga rekonstrukcija un ne tikai vienā vietā , bet mazliet visas viesnī cas (piemē ram, ja vakar pie punta cana palladium recepcijas bija skaists zā liens ar palmā m un darbojā s peldbaseins, tad pē c divā m dienā m bija izrakta teritorija ar slē gtu rež ģ i un baseins bija arī bloķ ē ts), tas pats bija bavaro pallā dijā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir forš a tieš i pē c izmē ra, ļ oti glī ta - ļ oti rū pī gi uzrauga teritoriju. Vienī gais tagad, ja ņ emat š o viesnī cu, noteikti pajautā jiet, vai tur rekonstrukcija ir beigusies. Kad ieradā mies, viesnī ca mū s pā rsteidza ar saviem izmē riem, zaļ o zonu, okeā nu, balto smilš u pludmali, bet burtiski treš ajā vai ceturtajā dienā tur izvē rtā s vē rienī ga rekonstrukcija un ne tikai vienā vietā , bet mazliet visas viesnī cas (piemē ram, ja vakar pie punta cana palladium recepcijas bija skaists zā liens ar palmā m un darbojā s peldbaseins, tad pē c divā m dienā m bija izrakta teritorija ar slē gtu rež ģ i un baseins bija arī bloķ ē ts), tas pats bija bavaro pallā dijā . Cik ā tri darbi tiks pabeigti, nav zinā ms, bet tas, ka mums ir nedē ļ a ar dominikā ni, ir izstiepts laikā . Protams, viesnī cā s jau ir pietiekami daudz skaistu stū rī š u un vietu, rekonstrukcija mums netraucē ja un mums ļ oti patika, bet nolē mā m brī dinā t. Starp citu, ē diens ir ļ oti daudzveidī gs, daudz gaļ as (vistas, cū kgaļ as, teļ a gaļ as) daž ā dos ē dienos un daž ā dā s versijā s, ir zivis, jū ras ē dieni - tā s ir mī dijas, austeres un kalmā ri, reiz deva sautē jumu ar mī dijas, astoņ kā ji, kalmā ri. OMĀ RUS viņ i nedod, a la carte maksā.60 dolā rus. Š ampanietis brokastī s, kā rakstī ja forumos, nedod, tā nemaz nav - tikai par naudu. Vestibila bā ros kokteiļ i ir vienkā rš i lieliski, labi, kioska bā ri noteikti ir sliktā ki, tač u tajos netaupa alkoholu un alkohols nav ķ ermeņ a dzerš ana (ja rums ir bacardi vai barcelo, ja martini ir martini). Telpas tiek uzkoptas normā li, tač u tā ir taisnī ba, ka pat tad, ja jū s atstā jat dzeramnaudu, viņ i to noņ ems tā pat kā jū s to neatstā jā t. Animā cija pludmalē runā spā niski un angliski, kas vē las piedalī ties izklaidē s, izklaidē ties, un animā cija pie baseiniem un pludmalē m, vakarā ir izrā des teā tros vai dejas vai dziesmas, kur valodas zinā š anas nav nepiecieš amas, ja jums nepatī k izrā de vienā teā trī , dodieties uz citu - mē s tā darī jā m. Kopumā viesnī ca mums patika un, ja ne rekonstrukcija, tad iesaku - tikai atceries, ka atvaļ inā jumā jā dodas optimisma un jautrī bas pilnam, nevis jā meklē kaut kas tik ļ auns, ko vē lā k pastā stī t. VEIKSMI!! ! !
аватар SladkayaI
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
Номер Вид из номера Это самый крутейший десерт! Блинчики крезусе или как то так =) Любименький французский ресторанчик
аватар lyud-mila
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki visiem Dominikas Republikā bijā m pirmo reizi. Lidojums bija smags, bet mē s bijā m tam gatavi). ) Transaero Airlines. Viesnī cā mū s sagaidī ja ar vē su, rozā dzē rienu. . . bija jauki. . . )) Mē s ā tri iekā rtojā mies, blakus, ar labu skatu, iedevā m, no istabiņ as katrs pa 10 dolā riem, NEEEE. … Tomēr ▾ Sveiki visiem Dominikas Republikā bijā m pirmo reizi.
Lidojums bija smags, bet mē s bijā m tam gatavi). ) Transaero Airlines.
Viesnī cā mū s sagaidī ja ar vē su, rozā dzē rienu. . . bija jauki. . . )) Mē s ā tri iekā rtojā mies, blakus, ar labu skatu, iedevā m, no istabiņ as katrs pa 10 dolā riem, NEEEE. nevar izdarī t, viņ i ir diezgan draudzī gi, dzī vespriecī gi . Tā bija mū su iniciatī va. ))
Ē diens izcils, ļ oti daudzveidī gs, garš ī gs. Katrs bez problē mā m var atrast sev tī kamu....Kad ir pirmā s dienas, acis skrien uz daž ā dā m pusē m))). Tā ir cū kgaļ a, liellopu gaļ a, vista, tī tars, daž ā das zivis un tas viss ir kā grils, un kā mē rcē s. Cū ka pildī ta, milzī gi tī tari. Picas daž ā dā s interpretā cijā s, pastas. . Parmezā na siers, dor zils uc Dā rzeņ i, salā ti, augļ i: mango, arbū zi, ananā si, ā boli, banā ni uc Svaigas sulas. Alkoholiskie kokteiļ i garš ī gi, š ampanietis sestdienu rī tos utt. . . Ī sā k sakot, izsalcis jau neaizbrauksi. . . ))) "viss iekļ auts" Turcijā , Ē ģ iptē , vienkā rš i nestā vē ja blakus Dominikā nai.
Okeā na BOMBA, cilvē ki ir draudzī gi, dzied un dejo. Daž i cilvē ki zina un mā cā s krievu valodu, ja jū s runā jat kaut ko spā niski, viņ i ir ļ oti priecī gi)) BET ir vē lams zinā t angļ u valodu, ja ne, tad bū s grū ti...Mums vienkā rš i paveicā s ar laiku, saulains, silts, lai gan pē c prognozē m bija lietus.
Viesnī ca ir laba, jū s to nenož ē losit. Viesnī cas platī ba ir milzī ga, bet ir vilciens, ja kā dam slinkums iet. Pē c tā dā m vakariņ ā m vē lams pastaigā ties. . . ))) Palmas, krū mi. . viss tī rs, apgriezts. . .
Meitenē m: nevajag daudz papē ž u . . ))) Mē s ar draugiem guvā m vā rtus, BET viņ i pā ris reizes tos uzvilka restorā nā ; viens no maniem draugiem vispā r nenē sā ja kurpes))) . Vieglas č ī bas, sandales tieš i tā , vienkā rš i negribas to visu vilkt. . )))
Novē lu jums visiem jaukus svē tkus un, galvenais, ar labu attieksmi. Iesaku viesnī cu... .
Вечер...наш номер..)) о.Саона...экскурсия
аватар sawalox
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir laba, it ī paš i izmē rs. Kamē r tajā neorientē jies, var nemanot uztī t pā ris trī s kilometrus. Labi, pirmajā s dienā s visi bū s sajū smā par redzē to: pat zā le, lielas tiecas palmas ar nokareniem kokosriekstiem, bet ierodoties tur jau ir 5-8 dienas (ī paš i, kad zini visu un visur) sā c zayo ? ! wow . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba, it ī paš i izmē rs. Kamē r tajā neorientē jies, var nemanot uztī t pā ris trī s kilometrus. Labi, pirmajā s dienā s visi bū s sajū smā par redzē to: pat zā le, lielas tiecas palmas ar nokareniem kokosriekstiem, bet ierodoties tur jau ir 5-8 dienas (ī paš i, kad zini visu un visur) sā c zayo ? ! wow ...tie ir narkotiku tirgotā ji ......š ī ir stulba nobaroš ana it kā uz kauš anu.....tarakā ni rā po pa istabā m ......manā acu priekš ā tika iestā dī ts kokosrieksts francū zim plecu (par laimi viņ am ne pā rā k liels) un viņ š rā poja gandrī z raudā dams........joprojā m š ausmā s no cilvē kiem, daž ā di cilvē ki, kas klī st pa viesnī cu ģ ipsi un katru jaunu dienu jauns ķ ermenis ģ ipsi ......personā ls, kas pā rsvarā.80-90% runā tikai vietē jā valodā un š ie retie indivī di reģ istratū rā runā lauzī ti angliski ......š ī s IZSADĪ TĀ S apkopē jas lī dz malai (tas ir pavisam cits stā sts ...... ko tu dod viņ ai laupī jumu, ko tu nedod viņ a iztī ra vienlī dz SASADĀ TI).......
PATIKAMATĀ K ir nedzirdī gie amerikas jaunieš i, viņ i bļ auj uz radī jumiem, it kā beidzot bū tu vieni ......Es jau klusē ju par nodzē ruš ajiem kanā dieš iem, viņ i bļ auj ne mazā k, bet tā kā viņ i ir veselā ki, tad iztur garā kas un š ī s naksnī gā s bļ auš anas aizrauj.......animā cija ir SŪ DA - tā das nemaz neeksistē , izņ emot divus melnos (klusos cilvē kus) pludmalē..... viss ko viņ i tur piedā vā : ekskursijas, cigā ri , gleznas, dā vanas, vienalga - droš i sadaliet visu uz pusē m un kaulē jieties lī dz pē dē jam.... nekad neaiziet un kaulē ties kaulē ties. Un smē ķ ē tā jiem - parasto cigareš u paciņ a maksā.6 naudiņ as, paturiet prā tā (pē rc visu mā jā s)!! ! Parunā ar ā rstu - 120 dolā ri un nav svarī gi, vai viņ š tevi izā rstē ja vai nē . Konsultā cija ar viņ u nav iekļ auta apdroš inā š anā....Vē l viens negatī vs moments - izgā jā m cauri Ņ evas ceļ ojumu aģ entū rai un izrā dī jā s, ka atvaļ inā juma vidū mums zvanī ja no reģ istratū ras un teica, ka jā maksā.3400 dolā ri. par istabu, jo nauda bija no mū su ceļ ojumu aģ entū ras, tā nenā ca.
Un viņ i to teica, kad Pē terburgā jau bija nakts. Rezultā tā apskatī jā m visus pa nakti Sanktpē terburgā , tikā m cauri gidam, kas mū s sagaidī ja lidostā un viss tika pā rcelts uz nā kamo dienu...pē c negulē tas nakts pavadī š anas viņ i sā ka zvanī t gidam - viņ š stulbi necē la klausuli. Sanktpē terburgas tū risma aģ entū rā teica, ka viss kā rtī bā , nauda pazudusi. Pieejot pie reģ istratū ras un jautā jot, vai tas tā ir - mums tika dots negatī vs rezultā ts ...rezultā tā , visu dienu sē ž ot reģ istratū rā , gaidot mū su gidu (kurš joprojā m necē la klausuli), mē s viņ u gaidī jā m. trī s stundas - neizpratnē viņ a teica, ka mē s velti uztraucā mies - tā ir viņ u parastā situā cija ...nauda par viesnī cu atnā ca tikai nā kamajā dienā ...jū s paš i saprotat, kā das brī niš ķ ī gas trī s dienas mē s bijā m tā vietā , lai izbaudī tu mū su atvaļ inā jums - sē dē jā m uz adatā m !!! ! Tā pat vē l viena lieliska š ķ irš anā s no mū su tū risma aģ entū rā m ir skats uz jū ru...
Ja tomē r vē laties, noteikti pā rbaudiet - tas ir jā ieraksta jū su viesnī cas kuponā . Ja tas tā nav, jū s tiksiet ievietots parastā telpā . Varu arī teikt, ka no š ī s viesnī cas paveras diezgan š aurs skats uz jū ru - tā di ir tikai daž i (un okeā ns knapi redzams palmu un neliela smilš u pilskalna dē ļ ) ...PEOPLE PEOPLE!! ! ! ! ņ em lī dzi daudz krē ma vismaz 10 spf uz vienu (ar nosacī jumu, ka beidzot nesmē rē ju ar aizsargiem) vajag smē rē t pē c 30-60 min un nav svarī gi kas uz tava krē ma rakstī ts....uzsmē rē ts otogā uz apdeguš a ķ ermeņ a 40 un absolū ti DEGUŠ S....

P. S. Cilvē ki iet, atpū š as, sadedzina)))))
Parādīt vairāk »


iemiesojums mabris
Beidzot esmu viesnīcā. Gaidu jautājumus. Būvniecība netraucē. Dažas ēkas Bavaro un restorāns Punta Cana ir slēgtas. Mēs īpaši meklējām šo ēku. Blēņas man pat nemaz netraucē.
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 26 atbildes
iemiesojums mabris
Pārskatos tūristi raksta, ka viesnīcas teritorijā notiek būvniecība un viņi tiek izmitināti blakus esošajās viesnīcās. Un, ja viņi neapmetīsies, vai mēs dzīvosim drupās? 1. decembrim atpūsties šajā viesnīcā
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 13 atbildes
iemiesojums mabris
Paņēmām biļetes uz 1. decembra standarta akciju. Baidos, ka viņi apmetīsies ellē nekurienes vidū. Cik dolāru jums jāiegulda, lai iekļūtu 4. ēkā?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 19 atbildes
iemiesojums firru
Radās vēl viens jautājums. Tie, kas devās uz viesnīcu ar bērniem, kā jūs centāties sevi pasargāt? Saprotu, ka viesnīcā nav īpaša riska saslimt. Bet tāpat kā holēra var būt pat sāļā jūras ūdenī. Bet jūs varat iedzert malku ūdens un peldēties. Labi, iztīriet zobus ar minerālūdeni. Bet kā ir ar nejauši norītu ūdeni baseinā, vai jūrā. Vai esat par to uztraucies? Pat pieaugušie var iedzert malku
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на белоснежном пляже Баваро. Отель основан в 1995 году, полная реновация была проведена в 2017 году. Идеально подойдёт для любителей активного отдыха и семей с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 20 км от аэропорта Пунта-Кана.
Pludmales apraksts Между отелем и пляжем пешеходная дорога. Протяжённость пляжа: 1 км.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

6 бассейнов,15 ресторанов, 12 баров и 6 баров на пляже. Интернет-уголок. Услуги доктора по запросу. Терраса для загара, доставка прессы, круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, обслуживание номеров, услуги по глажению одежды, люкс для новобрачных, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, трансфер (за дополнительную плату), семейные номера.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей с 4-12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Спортивно-развлекательные мероприятия у бассейна и на пляже. Караоке. Дискотека Sunset Boulevard Caribean, гости до 18 лет не допускаются. Водные виды спорта: водные лыжи, банан, водный мотоцикл. 6 теннисных кортов с твердым покрытием. Освещение теннисного корта и уроки тенниса платно, оборудование бесплатно. Бесплатно: каноэ, бадминтон, стрельба из лука, стрельба из ружья, аквааэробика, водное поло, мини-гольф, поле для мини-футбола, катамаран.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • kazino
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 451 номер в комплексе из трёхэтажных зданий.

Istabās

В номере представлено: ванная комната, фен, кондиционер, ТВ, Wi-Fi (бесплатно), мини-бар, набор для приготовления чая/кофе, утюг и гладильная доска, балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • džakuzi
Adrese C/ El Cortecito, Playa Bávaro, Баваро, 23000 Пунта-Кана, Доминиканская Республика
Tālruņi: +1 809-221-8149
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.