Be Live Collection Punta Cana 5*– Atsauksmes

45
Novērtējums 7.510
№11 viesnīcas reitingā Punta Cana
7.2 Numurs
7.6 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.2 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Cabeza de Toro pludmales pirmajā līnijā, ko aizsargā koraļļu rifs, 20 minūšu attālumā no Puntakanas starptautiskās lidostas, 15 minūšu brauciena attālumā no iepirkšanās centriem un diskotēkām. Atvērts 1999. gadā, pēdējo reizi renovēts 2016. gadā. Tas sastāv no 17 trīsstāvu ēkām, kas atrodas zaļā parka zonā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар zhurayeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
"+": + Aktī vā animā cija visas dienas garumā . + Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens. Kompleksa teritorijā : 11 restorā ni un 7 bā ri. + Pludmale ir aizsargā ta ar koraļ ļ u rifu no spē cī giem viļ ņ iem. + Zaļ a un skaista teritorija, ko ieskauj tropiskais dā rzs. … Tomēr ▾ "+":
+ Aktī vā animā cija visas dienas garumā .
+ Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens. Kompleksa teritorijā : 11 restorā ni un 7 bā ri.
+ Pludmale ir aizsargā ta ar koraļ ļ u rifu no spē cī giem viļ ņ iem.
+ Zaļ a un skaista teritorija, ko ieskauj tropiskais dā rzs.
"-":
- Ne visi numuri ir rekonstruē ti, mē s iesakā m dot priekš roku augstā kā s klases luksusa kategorijai un augstā kai.
аватар pitonn
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieradā mies karantī nā , visur tukš s, viesnī cu uz nedē ļ as nogali piepilda tikai ukraiņ i un vietē jie. Ī sumā par lietu: SVARĪ GS! ! ! Valsts ir nedroš a tā pē c: - nav jē gas bez ī paš as vajadzī bas ņ emt lī dzi dā rgas lietas, rotaslietas, portatī vos datorus, jo tie zog viesnī cā un ā rpus viesnī cas tiem var uzbrukt, manas uzturē š anā s laikā bija gadī jums mež onī gā pludmalē , lai gan pē c tam policija katru dienu tur tika ierī koti posteņ i; - noteikti paņ em lī dzi maksas seifu, 3 c. … Tomēr ▾ Ieradā mies karantī nā , visur tukš s, viesnī cu uz nedē ļ as nogali piepilda tikai ukraiņ i un vietē jie.
Ī sumā par lietu:
SVARĪ GS! ! ! Valsts ir nedroš a tā pē c:
- nav jē gas bez ī paš as vajadzī bas ņ emt lī dzi dā rgas lietas, rotaslietas, portatī vos datorus, jo tie zog viesnī cā un ā rpus viesnī cas tiem var uzbrukt, manas uzturē š anā s laikā bija gadī jums mež onī gā pludmalē , lai gan pē c tam policija katru dienu tur tika ierī koti posteņ i;
- noteikti paņ em lī dzi maksas seifu, 3 c. u. dienā , tas nav 100% garantija, bet tas palī dz 99%;
- paņ emiet galveno skaidru naudu un papildus karti, ja plā nojat doties uz lielveikalu vai lieliem veikaliem, tač u ne katrā veikalā aparā ti nolasa modernos č ipus uz kartē m. Skaidras naudas ņ emš ana maza 5.10, 20, nauda tiek dota, bet ļ oti maz vietā s ir;
- nopē rc adapterus eiro spraudnim vai pē rc tur par 1-2 dolā riem, ja ej pa kreisi no ieejas un pē c 50 metriem bū s daudz veikalu, tieš ā m vajag kaulē ties, novē rtē drē bes un pā rspē j cena -30-50% var viegli noņ emt, pretē jā gadī jumā visi 60;
- tie, kas lido gulties krastā uz pludmali viesnī cā un nepatī k iet, tad nebrauciet uz š o viesnī cu, tas nav ū dens bet purvs, viesnī ca ir ieplakā , plus laivas, tuvumā ir novietoti kuģ i, vai straumes, vai citi iemesli, bet, ieejot ū denī lī dz ceļ iem, jū s neredzat savas kā jas, tas ir brū ni zils purvs, tikai viņ iem tur ir smiltis)) Bet ja tu ej pa kreisi pa pludmali, tad uzreiz ū dens pamazā m maina krā su, pakā pā m lī dz 2km un nokritā m paradī zē , dž ungļ i, dzidrs ū dens, kokosrieksti, bijā m mež onī gi sajū smā un ja nekur negā jā m vienmē r sē dē ja, un bija patī kami staigā t pa siltu ū deni un tī rā m smiltī m, pē c incidenta ar uzbrukumu tū ristiem, kuriem tika paņ emti 35 dolā ri un iPhone, viņ i tur ievietoja policistu, mē s vienmē r viņ am paņ ē mā m dzē rienus no viesnī cas un pacienā jā m ar ko varē jā m, viņ š bija ļ oti pateicī gs, jo karstumā bez ū dens ir skumji, tur klī st vietē jais kokosriekstu pā rdevē js - Manuels, pā rdod tos no 1.2- 2 plkst. e. kokosriekstam ļ oti dzī vespriecī gs un pozitī vs, neapvainojiet viņ u, tie ir viņ a ienā kumi, viņ š vienmē r staigā un dzied, zina angļ u valodu. Pateicoties š ī m vietā m, mē s piedevā m viesnī cai purvu;
- nepē rciet rumu un kakao vietē jos veikalos, citos veikalos viss ir daudz lē tā k, rakstī š u zemā k.
Viesnī ca liela, ļ oti patī kama, lai gan daudz kas nestrā dā ja.
Istabas ir noguruš as, bet plaš as un ē rtas, mums paveicā s viss, izņ emot televizoru, nebija noregulē ts uz kanā liem, bet tā kā mums nevajadzē ja, tad nepieteicā mies.
Ē diens: mē s gaidī jā m, ka bū s sliktā k, bet viss ir ļ oti garš ī gs, vienmē r bija zivis, biež i bija jū ras veltes, visvairā k mani iekrita sarkanvī ns - tas bija labā kais vī ns no visā m valstī m, kas ir iekļ auts "viss iekļ auts", nevis pā rpalikumi no pulvera, bet no pudeles patī kams galda vī ns, cienī gs alus , viss pā rē jais kā visur citur, bet ņ ē mā m lī dzi stipros dzē rienus, proti, rumu, tas ir tas, ko tur vakaros jā dzer)) ļ oti garš ī gs saldais galds, daudz vietē jā augļ i, ē dieni ar banā niem trā pī ja, viņ i cep, planē , lai neatš ķ iras no kartupeļ iem, ļ oti garš ī gi, un mannas putra ar banā niem un kanē li ir fantastiska, bē rnam bija no kā izvē lē ties.
Apkalpoš ana: pasmaidiet un viņ i jums uzsmaidī s, pieklā jī gi jautā jiet un ar jums viss bū s kā rtī bā , un, ja neesat mantkā rī gs un iedosiet 5-10 dolā rus, tad jū s nenož ē losit))
Noī rē jā m auto no vietē jā , netā lu no viesnī cas veikalā , kur var sarunā t arī aizveš anu uz lielveikalu un atpakaļ , ja vajadzē s kontaktus izmetī š u.
Visas tū res tika nopirktas daudz lē tā k no vietē jā VIP TUR, jo cenas bija divas reizes lē tā kas, ignorē t visus biedē kļ us no tū roperatoriem, ietaupī ju 360 USD savai ģ imenei 2 + 1 divā s ekskursijā s, zē ni ī paš os T-kreklos staigā pa pludmali, varat iemaksā t avansa maksā jumu 20 USD. un pā rē jo var samaksā t pirms paš as ekskursijas, adobe 2 + 1 cenas ir 245, š ajā ekskursijā viņ iem ir jā brauc ar zirgu lī dz ū denskritumam, mū sē jiem nebija, es vispā r domā ju, ka ar mū sē jiem braukt uz adobe par 2 + 1 - 380 dolā riem nav jē gas programmai bū t niecī gai, saona - 2 + 1 - 150.
Tikai rums un citi dzē rieni jā iegā dā jas Licormart Punta Cana veikalā , kur paš am kartē var atrast trī sreiz lē tā ku cenu, divas reizes devā mies turp ar ī rē tu auto un lū dzā m vietē jam aizvest mū s uz Jumbo lielveikalu un tad netā lu ir Licormart Punta Cana. Lielveikalā pē rciet lē tu kakao un citas lietas.
Lai visiem laba atpū ta. Es priecā š os, ja tas palī dzē s.
аватар usicthe
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Istaba liela un gaiš a. Ir gaisa kondicionieris un tas darbojas labi. Tā pat kā santehnika. Tī ra katru dienu un kaut kā ļ oti nemanā mi. Runā jot par - paš u procesu nekad neredzē jā m, bet tī rs bija katru dienu. Mums bija skats uz baseinu, lai gan š is brī dis mums nemaz nav svarī gs. … Tomēr ▾ Istaba liela un gaiš a. Ir gaisa kondicionieris un tas darbojas labi. Tā pat kā santehnika. Tī ra katru dienu un kaut kā ļ oti nemanā mi. Runā jot par - paš u procesu nekad neredzē jā m, bet tī rs bija katru dienu. Mums bija skats uz baseinu, lai gan š is brī dis mums nemaz nav svarī gs. Uz balkona atradā s galds un divi krē sli.
Arī ē diens ir nevainojams. Pagatavoju +/- katru dienu vienu un to paš u. Tač u ē dienu daudzveidī bas dē ļ š is brī dis netraucē ja. Personā ls un viesnī cas vadī tā ji visi ir pieklā jī gi un draudzī gi. Esi tur tieš ā m laipni gaidī ts! Un neatkarī gi no tā , cik maksā jū su numurs, jū s š eit jū taties kā gaidī ts viesis.
Starp citu, iesaku apmeklē t suvenī ru veikalu "Pie Iļ jas", tas ir divu minū š u gā jiena attā lumā no mazā s reģ istratū ras. Ir tieš ā m lieliski suvenī ri un, kas ne mazā k svarī gi, jaukas pā rdevē jas. Cenas normā las, nelū zt un visa liela izvē le. Protams, es nopirku rumu un kosmē tiku)) Un tā , visā di magnē ti suvenī riem radiem. Un viņ i man uzdā vinā ja kokosriekstu eļ ļ u. Tas bija ļ oti jauki! ) Un vispā r cilvē ku attieksme tur ir ļ oti pozitī va.
Ja paiesiet nedaudz pa kreisi no š ī veikala, tur bū s birojs, kurā iegā dā jā mies ekskursijas. Tur sē ž ļ oti forš s č alis vā rdā Konstantī ns, jū s noteikti nevarat tam paiet garā m)) Viņ š man ieteica doties uz Saonas salu, doties safari ar dž ipu un arī pavadī t laiku diskotē kā s ar katamarā nu. Tas bija lieliski! Pirmā s divas ekskursijas bija superskaidri noorganizē tas, kopā ar mums brauca smieklī gi gidi, ē rts transports. Nu, paš as vietas, protams, ir pā rsteidzoš as! ) Un mē s tā s atlaidinā jā m diskotē kā s) Tā ir taisnī ba, diez vai jū s to sajutī sit nekur citur. Dejot uz kuģ a okeā nā ir kaut kas! Tā pē c mē s nemaz nenož ē lojā m, ka uzticē jā mies forš ajam Konstantī nam)
аватар usicthe
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca apmierinā ta. Jauki plaš i numuri, laba skaņ as izolā cija starp istabā m. Patī kams neuzbā zī gs un draudzī gs personā ls. Garš ī gs ē diens (droš i vien paveicā s ar maiņ u), lai gan kopē jais sortiments praktiski nemainī jā s no dienas uz dienu. … Tomēr ▾ Viesnī ca apmierinā ta. Jauki plaš i numuri, laba skaņ as izolā cija starp istabā m. Patī kams neuzbā zī gs un draudzī gs personā ls.
Garš ī gs ē diens (droš i vien paveicā s ar maiņ u), lai gan kopē jais sortiments praktiski nemainī jā s no dienas uz dienu. Ir vairā ki restorā ni, kas ir iekļ auti cenā .
Kopumā teritorija ir diezgan liela, nekad nav bijuš as problē mas ar sauļ oš anā s krē sliem, dvieļ iem un vietā m ē š anas laikā .
Atraš anā s vieta arī ļ oti laba. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , tieš i pie okeā na. Tajā paš ā laikā to ieskauj zaļ umi no pilsē tas un š ķ iet, ka jū s dzī vojat kaut kur tropu mež ā . Lai gan, ja izej no viesnī cas un staigā burtiski 5 minū tes, tad jau atradī sies "civilizā cijā " : ) Piemē ram, netā lu ir forš s suvenī ru veikals "Pie Iļ jas". Papildus tieš i suvenī riem ir daudz noderī gu lietu. Jū s varat iegā dā ties vietē jo SIM karti ar internetu un iegū t adapteri vietē jā m ligzdā m pilnī gi BEZMAKSAS. Tas mums ļ oti palī dzē ja, godī gi sakot) Un tur varat arī izmē ģ inā t ruma un kakao bumbiņ as.
аватар sofiaostrop
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Istaba ir ļ oti vienkā rš a. Nav jaunas vecā s koloniā lā dizaina mē beles. Vietā m uz sienā m ir traipi, nedaudz zem sarū sē juš ā kondera rež ģ a. Kopumā nekas kritisks, bet ir kļ ū das. Mini bā rā ir ū dens, soda un alus. … Tomēr ▾ Istaba ir ļ oti vienkā rš a. Nav jaunas vecā s koloniā lā dizaina mē beles. Vietā m uz sienā m ir traipi, nedaudz zem sarū sē juš ā kondera rež ģ a. Kopumā nekas kritisks, bet ir kļ ū das. Mini bā rā ir ū dens, soda un alus. Tam ir kafijas automā ts un kafija. Nav peldmē teļ u un č ī bu. Gulta ir liela un diezgan ē rta. Gultas veļ a bū tī bā ir tī ra, ir sī ki plankumi, bet tas arī nav biedē još i. Viss ir vesels. Vannas istabai ir š ampū ni, duš as ž elejas, ziepes, komplekts zobu tī rī š anai. Senatnī gs seifs, ir labs fē ns, ir gludeklis. Bezmaksas WiFi ir diezgan ā trs un ķ er gan istabā s, gan visā teritorijā un vietā m pat pludmalē . Kokteiļ i dara tā -tā viss garš ī gs uz ruma bā zes. Viskijs, degvī ns tik un tā . Turklā t katrā bā rā kokteiļ i tiek gatavoti atš ķ irī gi. Un padomi ietekmē arī kokteiļ u kvalitā ti un apkalpoš anas ā trumu un kvalitā ti kopumā . Ē diens ir labs. Galvenā restorā na klā sts ir liels. Bet ne visi gatavo pareizi. Kalmā ri, garneles ir izgatavotas no jū ras velš u maisī juma. Mē s devā mies uz steiku namu, un mums patika, kā lasis tika pagatavots. Jā , vispā r pirmajā s dienā s izmē ģ inā jā m lielā ko daļ u ē dienu un spriedā m, ko ir vē rts ņ emt un ko nē . Turklā t viesnī cā ir daudz vietu, kur ē st, tā pē c jū s noteikti nepaliksit izsalkuš i š eit. Viss ir sagatavots pavisam vienkā rš i, tā pē c neko ekskluzī vu š eit neatradī siet. Viesnī cā ir daudz jaunieš u. Kazino teritorijā atrodas disko klubs. Ieeja bez maksas, bet dzē rieni par papildus maksu. Daudz vietē jo, bet lieliska diskotē ka. Apsargi skatā s. Mums personī gi tur patika. Pa dienu notiek arī daudzas aktivitā tes, tiek rī kotas putu ballī tes, bet vakaros – interesanti š ovi. Pa dienu konkursi, dejas. Jū s varat spē lē t futbolu vai volejbolu. Kustī bas visas dienas garumā . Puiš i animatori ir pozitī vi noskaņ oti un zina savu biznesu. Jums š eit nebū s garlaicī gi. Bē rniem blakus ir bē rnu istaba ir rotaļ u laukums, bet principā tas vienmē r ir tukš s. Lai gan intereses pē c paskatī jā mies tur. Ir rotaļ lietas, viņ i ar bē rniem nedaudz nodarbojas, piemē ram, spē lē jas. Vispā r domā ju, ka bē rnu tur var atstā t uz pā ris stundā m un tas atrodas netā lu no pludmales. Protams, vispirms apsvē rā m viesnī cu, kur nebū tu garlaicī gi un par pieņ emamu cenu. . Jā , un mē s bijā m gatavi ceļ ojumam, pateicoties viņ a padomiem. Kam vajadzī gs labs ceļ ojumu aģ ents, varat vē rsties pie viņ a, viņ u var viegli atrast pē c uzvā rda sociā lajā tī klā VKontakte. Tagad par pludmali. Tas, iespē jams, ir galvenais) Lai gan kā dam tas patī k. Pludmales galvenais pluss ir tas, ka š eit, ja atnes aļ ģ es, tā s ļ oti rū pī gi iztī ra labā k nekā apkā rtnes viesnī cā s. Ir daudz palmu un lietussargu. Bet sauļ oš anā s krē sli ņ em un aiziet, un parasti ir kaudze sauļ oš anā s krē slu ar dvieļ iem un ir jā meklē bezmaksas, bet jū s tos atradī sit tik un tā . Un tuvumā ir krā š ņ a savvaļ as pludmale, noteikti dodieties. Svē tki paskrē ja nemanot, esam ļ oti apmierinā ti.
аватар Arinka96
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī ir otrā reize š ajā valstī , tā pē c es teikš u to, kā tas ir. Cilvē ki tur ir ļ oti lē ni, un tā ir problē ma. Tas ir bū tisks trū kums. Jo gaidot 1.5h uz dvieļ u maiņ u, tas tieš ā m sniedz. Tā pē c es jums neiesaku gaidī t un kaut ko prasī t. … Tomēr ▾ Š ī ir otrā reize š ajā valstī , tā pē c es teikš u to, kā tas ir. Cilvē ki tur ir ļ oti lē ni, un tā ir problē ma. Tas ir bū tisks trū kums. Jo gaidot 1.5h uz dvieļ u maiņ u, tas tieš ā m sniedz. Tā pē c es jums neiesaku gaidī t un kaut ko prasī t. Jā ņ em aiz kakla un jā velk kur gribi, ja gribi, lai ar tevi viss bū tu kā rtī bā . Pirmajā reizē bija tā pat.
Ir vē rts doties uz bā ru, kafejnī cu un restorā nu! Š eit jū s varat atpū sties! Tač u pē c 3-4 dienu vakara pulcē š anā s eksotiskā virtuve vairs neš ķ iet tik pievilcī ga. Ķ ermenis vai nu alkst pē c atpū tas, vai ko mazā k pikantu, un tā nav daudz, viss ir ļ oti daž ā ds, bet ne mū su.
Odi Dominikā nas Republikā ir kā filmā The Mist, tā pē c, ja ielaidī siet kā du savā s mā jā s, sagatavojiet liesmas metē ju vai parasto fumigatoru. Istabas ir nedaudz vecas, bet tajā s tikai gulē jā m, vairā k nevajag. No rī ta pludmalē ir jā ņ em sauļ oš anā s krē sli, jo cilvē ku ir daudz, bet brokastis netika izlaistas. Viņ i labi barojas.
Dominikā nas Republika pā rkā pj cenas visam, kas saistī ts ar ekskursijā m. Foto ar "pē rtiķ i" viņ u vecajā kamerā - 10.500 naudas, tas ir tas, kas jums nekavē joties jā rē ķ inā s. Lē tā kas ekskursijas smarž o pē c senils braucieniem no rī ta uz klī niku. Tā pē c noskaidro, kur atrodas krievu gidi, un aizved viņ us. Cik atceros, tad viņ u punkts ir kaut kur 20 minū š u gā jienā gar pludmali. Kopumā , ja vē laties kulturā li atpū sties jū ras valstī , tas ir tas, kas jums nepiecieš ams, pat ar ģ imeni, pat ar draugiem.
Pludmale ir tī ra, varē tu pat teikt, perfekti tī ra. Vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli, kas ir ļ oti patī kami. Ū dens ir silts jau no paš a rī ta, jo dziļ ums ir ļ oti niecī gs. Tikai bē rniem. Ē diens pē c piecā m zvaigznē m. Ī paš i vakarā , kad pienā cis laiks draudzī gā m un romantiskā m kopā sanā kš anā m.
аватар angelaselog
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izmē ģ inā š u visu kā rtī bā . Viesnī ca tika izvē lē ta, jo gribē jā m iegū t jautru atmosfē ru un par nelielu naudu. Turklā t piedā vā jums viņ am bija ļ oti vilinoš s! Ja jums ir nepiecieš ama pludmale ar perfekti tī ru tī ru ū deni, izvē lieties citu iespē ju. … Tomēr ▾ Izmē ģ inā š u visu kā rtī bā . Viesnī ca tika izvē lē ta, jo gribē jā m iegū t jautru atmosfē ru un par nelielu naudu. Turklā t piedā vā jums viņ am bija ļ oti vilinoš s! Ja jums ir nepiecieš ama pludmale ar perfekti tī ru tī ru ū deni, izvē lieties citu iespē ju. Tikā m apgaismoti par visā m niansē m, kas mū s sagaida viesnī cā . Un tas mums derē ja. Viesnī cas pludmalē ū dens ir duļ ķ ains un ū denī ir diezgan daudz aļ ģ u. Bet jū s varat iet uz sā niem un nokļ ū t tikai pasakainā savvaļ as pludmalē . Mē s tur bijā m vairā kas reizes. Viesnī cas pludmale tiek uzturē ta tī ra un sakopta. Krastā izskalotā s aļ ģ es rū pī gi iztī ra. Ikvienam ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu. Vē l viens ē nojums no palmā m, lai jū s nepaliktu bez smilš u gabala un ē nas) Nu, saules š eit ir vairā k nekā pietiekami. Kad jū s reģ istrē jaties, sagaidiet, ka jū s gaidī s marinē š ana vai piedā vā jums maksā t papildus, it kā par uzlabotu istabu. Neatkarī gi no tā , vai vē laties maksā t vai nē , tas ir atkarī gs no jums. Bet, godī gi sakot, viss ir atkarī gs no tā , vai jums ir bē rni vai nav. Mē s personī gi nolē mā m gaidī t un neko nemaksā t. Varat arī iegū t sliktu numuru. Nomainī ts bez problē mā m. Mē s satikā m pā ri, kuram bija tieš i š ā ds gadī jums. Bet kopumā viesnī cu darbinieki cenš as tikties pat bez naudas atlī dzī bas. Istaba ir normā la, pat ir viss, kas nepiecieš ams atvaļ inā jumā , lī dz pat zobu birstē m un zobu pastai. Tī rī š ana arī ir diezgan laba. Viņ i barojas ļ oti labi. Ē dienu izvē le ir pietiekami liela, lai katru dienu atrastu kaut ko jaunu un tieš i savai gaumei. Mani ļ oti iepriecinā ja tas, ka brokastī s bija pā rslas un laba augļ u izvē le. Nedaudz neē rti, ka à la carte restorā nu apmeklē š ana notiek tikai pē c iepriekš ē ja pieraksta. Alkohols, lai arī bez importa, bet kvalitatī vs. Un tas ir ē rti, ka jū s varat ē st un dzert pat vē lu vakarā . Arī viesnī cā jums nebū s garlaicī gi. Dejas, spē les, sporta pasā kumi. Turklā t mē s devā mies brī niš ķ ī gā s ekskursijā s. Kopumā man viss ļ oti patika! Es arī vē los visiem ieteikt izcilu ceļ ojumu aģ entu Dmitriju Kukinu sociā lajā tī klā VKontakte. Speciā listi ugunsdzē sē ji un viesnī cas pastā stī ja visu par valsti. Mē s paņ ē mā m tū ri piecpadsmit minū tē s un saņ ē mā m tieš i to, par ko sapņ ojā m. Domā jam, ka nā kamgad ir vē rts apmeklē t š o viesnī cu vē lreiz!
аватар Tatiana93
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Oktobrī atpū tos š ajā viesnī cā.10 dienas un vē los ī si pastā stī t par to, kas man patika un kas nepatika. Pirmkā rt, milzī gs mī nuss š ai viesnī cai par norē ķ inā š anos. Neskatoties uz reģ istrē š anos pulksten 15. … Tomēr ▾ Oktobrī atpū tos š ajā viesnī cā.10 dienas un vē los ī si pastā stī t par to, kas man patika un kas nepatika.
Pirmkā rt, milzī gs mī nuss š ai viesnī cai par norē ķ inā š anos. Neskatoties uz reģ istrē š anos pulksten 15.00, istaba nebija gatava lī dz pulksten 17.00. Tas ir š ausmī gi - tu lidoji 12 stundas un jau no 10 no rī ta gaidi karstumā , kad vari ieiet duš ā , pā rģ ē rbties un beidzot sā kt baudī t atvaļ inā jumu, un ik pē c 20 minū tē m tev saka, pagaidi vē l 20 minū tes. Tajā paš ā laikā Valentī ns, kurš strā dā krievu reģ istratū rā , ir absolū ti nekompetents darbinieks, ja pē kš ņ i kaut kas nepatī k, viņ š var bū t rupjš un pacelt balsi.
Es nezinu, kā pē c viņ iem bija nepiecieš ams tik ilgi, lai uzkoptu istabu, jo, reģ istrē joties, es atklā ju, ka tī rī š ana š eit ir diezgan viduvē ja. Vannas istaba netī ra, spoguļ i notraipī ti, putekļ aini. Kopumā visu uzturē š anā s laiku tie tika "tī rī ti" gandrī z katru dienu (ja uzklā jat gultu un iznesat atkritumus, varat apsvē rt tī rī š anu).
Vispā r jau pats skaitlis ir cits stā sts. Vecas nolobī tas mē beles, tualetes pods, kas reiz darbojā s, televizors, kas nedarbojā s. Un sā kotnē ji daudziem iedeva vienkā rš i briesmī gus numurus, nā ca ciemiņ i, lamā ja un mainī ja pret labā kiem.
Teritorija ir tī ra, kopta, atseviš ķ ā s daļ ā s notiek remonts, bet man personī gi tas nekā di netraucē ja. Vairā ki baseini, kaudze sauļ oš anā s krē slu, nebija grū ti atrast sev vietu.
Pludmale ir tī ra, izņ emot daž as aļ ģ es, bet tā s ik pa laikam tika izņ emtas. Pastaigā joties gar krastu, var redzē t, ka citā s viesnī cā s tas ir daudz sliktā k.
Ē diens diezgan garš ī gs un daudzveidī gs (brokastī s svaigi spiestas sulas, un visu ē dienreiž u laikā.3-4 veidu augļ i), apkalpoš ana restorā nā izcila. Viesmī ļ i visu izdarī ja ā tri un pat pē c daž ā m dienā m atcerē jā s, ko tieš i es ņ emu dzert pusdienā s un vakariņ ā s un atnesa (to darī ja arī bā rmeņ i pludmalē un pie teā tra bā ros), kas ir nenormā li jauki.
Atseviš ķ s milzī gs š ī s viesnī cas pluss animā cijai. Puiš i no rī ta lī dz vakaram priecē ja viesus un bija iespē ja paņ emt kaut ko pē c savas gaumes. Ir daudz daž ā du sacensī bu un spē ļ u, kā arī deju nodarbī bas, ū dens aerobika, steps, zumba, mini golfs, mini boulings, spā ņ u valodas nodarbī bas. Š ova programma un diskotē ka vakaros. Izsaku dziļ u pateicī bu Edijam, Candy, Laurim, Kerlly, Francisco par ieguldī to darbu un jaudī go enerģ iju, bez viņ iem š is atvaļ inā jums nebū tu bijis tik raibs.
аватар elenafilippova1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta ir lieliska. Temperatū ra ir 23-28, kas ir diezgan ē rti, mitrums ir gandrī z 100%, un tas ir jā ņ em vē rā . Teritorija milzī ga un sakopta, viesnī ca atgā dina mazpilsē tu. Daudz baseinu. Pludmalē ir baltas un rozā smiltis un palmas, pietiekams skaits sauļ oš anā s krē slu. … Tomēr ▾ Atpū ta ir lieliska. Temperatū ra ir 23-28, kas ir diezgan ē rti, mitrums ir gandrī z 100%, un tas ir jā ņ em vē rā .
Teritorija milzī ga un sakopta, viesnī ca atgā dina mazpilsē tu. Daudz baseinu.
Pludmalē ir baltas un rozā smiltis un palmas, pietiekams skaits sauļ oš anā s krē slu. Ir aļ ģ es, tā s regulā ri tiek iztī rī tas. Teritorija jū rā ir iež ogota ar tī klu, lai aļ ģ es nenestu. Peldē š ana ir diezgan ē rta. Viļ ņ u nav, rifs aizsargā . Ū dens vienmē r ir silts, ar lielu vē lmi, jū s varat peldē ties naktī .
Ē diens ir galvenokā rt uzslavas. Un vā rī ti, un dekorē ti, un milzī ga izvē le. Augļ i, svaigas sulas, gaļ a, piens no rī ta, gardas picas un makaroni, pasakaini deserti. Man patika rezervā cijas restorā ni, var iet uz pā rmaiņ ā m. Papildus galvenajam burgerim ir burgers no 11 lī dz 5 no rī ta, ir ā trā s uzkodas, pica, saldē jums un augļ u izcirtņ i. Bā ri ar kokteiļ iem pludmalē un pie baseiniem.
Istaba normā la, vī ram nepatika, ka duš a un tualete ir atdalī tas ar stikla necaurredzamā m starpsienā m, bet tas man un meitai netraucē ja. Tī rī š ana, dvieļ u un gultas veļ as maiņ a katru dienu, bez sū dzī bā m. Minibā ra alus, pepsi, sprite, dzeramais ū dens + kafija kafijas automā tam, papildinā ts katru dienu. Vē l viens plus ir lielais griestu ventilators. Izejot no istabas, ieslē dzā m gaisa kondicionieri.
TV - viens krievu kanā ls, Wi-Fi ir normā ls visā teritorijā , piesakoties, norā dot viesnī cas numuru un savu e-pastu.
Kas nepatika. Drē bē m nepietika ž ā vē tā ja, mitrums liels - nekas než ū st. Ir liels un labi aprī kots fitnesa centrs, tač u ieeja ir tikai no 16 gadu vecuma. 14 gadus vecā meita netika ielaista pat kopā ar tē vu.
аватар AnDrey01
Ja Krievijā problē mas ir muļ ķ i un ceļ i, tad Dominikā nas Republikā problē mas ir aļ ģ es un odi. Citā di atpū ta patika, atnesa daudz pozitī vu momentu, spilgtus iespaidus, ļ ā va uzkrā t spē kus. Bet vispirms vispirms. … Tomēr ▾ Ja Krievijā problē mas ir muļ ķ i un ceļ i, tad Dominikā nas Republikā problē mas ir aļ ģ es un odi. Citā di atpū ta patika, atnesa daudz pozitī vu momentu, spilgtus iespaidus, ļ ā va uzkrā t spē kus.
Bet vispirms vispirms. Izlī gums nebija ilgi jā gaida. Istabā - nekas ievē rī bas cienī gs ne pozitī vā , ne negatī vā ziņ ā . Viss, kas ļ auj ē rti atpū sties. Mē beles diezgan pieklā jī gas, kondicionieris, ventilators, kafijas automā ts, minibā rs, vannas istabā pilns higiē nas preč u komplekts. Regulā ri viss mainī jā s: dvieļ i, veļ a, viss tika papildinā ts pē c vajadzī bas, tī rī š ana veikta pieņ emamā lī menī . Mitrums bija nedaudz kaitinoš s, bet gaisa kondicionieris ar to tika galā .
Atseviš ķ i es vē lē tos atzī mē t ē dienu. Bija daudz, viss bija garš ī gi. Ī paš i iepriecina desertu, sulu un augļ u pā rpilnī ba. Papildus galvenajam restorā nam viesnī cā ir vairā ki tematiskie restorā ni. Tie ir pē c iepriekš ē ja pieraksta, un ir vē rts uz turieni aizbraukt vismaz intereses dē ļ , izmē ģ inā t. Labi kokteiļ i, kvalitatī vs alkohols tī rā kajā veidā . Man patika viss. Pie baseiniem ir arī bā ri, tā lu nevar aiziet.
Okeā nā , kuram kopumā viss tika iesā kts, ir daudz aļ ģ u. Tie tiek noņ emti, bet tie, kas izskalojas krastā , karstā saulē ā tri sā k sadalī ties un smarž o, maigi izsakoties, nepatī kami.
Animatori bija ļ oti apmierinā ti. Viņ i cenš as no visas sirds, pastā vī gi uz pozitī vo, lē kā , kliedz, dzied, no kurienes nā k enerģ ija. Es to nespē tu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums lucky.ntli
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
iemiesojums zagaynova
Saindējies, jāpērk zāles pret caureju.
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums qncnq2yj
Gribam lidot uz šo viesnīcu, bet pēc atsauksmēm sākām šaubīties.Un par uzturu: neviens neko neraksta par jūras veltēm, sulām.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Valentina196047
Pastāsti man, vai varam atpūsties
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Andrey518
vietnē neatradu :(
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на первой линии пляжа Кабеза де Торо, защищённого коралловым рифом, в 20 мин от интернационального аэропорта Пунта Кана, в 15 мин езды от торговых центров и дискотек. Открыт в 1999 году, последняя реновация проведена в 2016 году. Состоит из 17 трехэтажных зданий расположенных в зеленой парковой зоне. Отель подойдёт для отдыха семей и молодежи.

Atrašanās vieta Отель расположен в 20 минутах езды от международного аэропорта Пунта-Кана, рядом с природным заповедником «Лагуна Баваро», на первой линии, вблизи центра Баваро, основных коммерческих центров, дискотек и гольф-полей.
Pludmales apraksts Первая береговая линии пляжа с удобным входом в воду. Длина: 500 м. Вход в море: возможно избыточное присутствие водорослей. Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), магазины, медицинский центр (платно), TV room, 2 конференц-зала (на 340 и 70 чел.), 9 бассейнов с пресной водой (включая 2 Vip бассейна и 2 для детей), у бассейна зонтики, шезлонги и полотенца: бесплатно, терраса-солярий.

Для всех гостей без исключения предоставляется бесплатно линия Wi-Fi — Be Live Free (скорость не для просмотра фильмов). Для всех гостей желающих высокоскоростной интернет можно приобрести дополнительную линию Wi-Fi Premium — гости могут сами выбрать линию для подключения на своем телефоне. Стоимость автоматически зачисляется на номер комнаты.

Рестораны и бары:

Windows: завтрак с 07:00-10:30, континентальный завтрак с 10:30-11:00, обед с 12:30-15:00, ужин с 18:30-22:00. Шведский стол. Beach Garden: континентальный завтрак с 06:00-07:00, обед с 12:00-16:00, закуски с 11:00-18:00 и с 23:00-06:00.

Рестораны a la carte (бесплатно, по резервации):

Orale (мексиканский);

Rodizio (бразильский);

Akeru (азиатский);

Mylos (средиземноморский);

Steack House (мясной);

Lobster House (морепродукты).

Гости могут посетить a la carte рестораны 3 раза в неделю, бесплатно (кроме ряда блюд, т.к. в каждом ресторане есть и платные блюда). Карта вин в ресторанах (платно). Часы работы тематических ресторанов с 18:00 до 22:00.

Burger Corner, KM Pizza (пиццерия).

Aqua (VIP, Adults Club & Better Together): завтрак и ужин (только для гостей VIP и для гостей с пакетом Better Together).

Backstage: главный бар, с 10:00-00:00;

Beach Garden: 24 часа;

Бар в лобби (платно): с 10:00-17:00;

Plantation: бар для взрослых, с 10:00-17:00;

Бар в театре: с 19:30-22:30;

2 бара у бассейна;

Диско-бар (платно);

Снек-бар: 24 часа;

Концепция Better Together:

Family Room (FAMRO), Family Junior Suite (FAMJS), Family Suite Sea View (FAMSUIVM), Family Home (FAMHOM).

Персональное заселение/выселение в отдельной зоне.

Позднее выселение (при возможности).

Приветственный пакет.

Мини-бар с детским набором (сок, чипсы, шоколад).

Отдельная зона на пляже.

3 бара с напитками премиум класса (на пляже, в лобби, ВИП-лаундж).

Закусочная.

Эксклюзивный ресторан (aQua) для завтрака и обеда.

Доступ в рестораны а ля карт без предварительного бронирования.

Доступ к Wi-Fi.

Круглосуточное обслуживание номеров.

Бутылка игристого вина в номер при заселении.

Меню подушек.

Халат и тапочки в номере.

Бесплатный сейф в номере.

Подготовка номера ко сну.

Услуги по присмотру за ребенком с 08:00-23:00 (для деетй 5-12 лет).

15% скидка в СПА.

В ВИП-лаундже: горки, игры, телевизор, видеоигры.

По запросу (при наличии) в номер и/или в лаундж-зоне: детские ванночки и горшки, игры, палатка, DVD-плеер, стерилизатор для детской бутылочки.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна, 2 детских клуба (для детей с 4 до 7 лет и 8 до 12 лет), клуб для подростков (от 13 до 17 лет), мини-диско в театре, семейная зона "Be Family".
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — 1 теннисный корт (освещение, инструктор — платно, аренда оборудования — бесплатно), футбольная площадка, падл-теннис, снорклинг, пляжный волейбол\футбол, вводные уроки дайвинга в бассейне, немоторизированные водные виды спорта, каяки, катамаран, ежедневные развлекательные программы, тематические вечеринки на пляже. Платно — моторизированные водные виды спорта, казино (платно, напитки для игроков бесплатно), гольф-клуб (в 2 км от отеля, 18‑луночное поле Catalonia Caribe Golf Club), банан, парашют, массаж.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • kazino
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 904 номера.

Istabās

Центральный кондиционер, потолочный вентилятор, LCD-телевизор, кабельное ТВ, сейф (платно), Wi-Fi (Be Live Free — бесплатно, высокоскоростной Wi-Fi Premium — платно), телефон (платно), будильник, утюг и гладильная доска,, мини-бар бесплатно (вода, пиво и безалкогольные напитки), кофеварка, набор для приготовления чая/кофе (бесплатно), ванная комната, фен (бесплатно), косметические принадлежности (мыло, шампунь, гель для душа), увеличительное зеркало, балкон (меблированный). Уборка номера: ежедневно, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Cabaeza De Toro, Punta Cana, 57000 Dominican Republic
Tālruņi: Tel: +1 (809) 686-98-98
Fax: +1 (809) 468-26-99
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.