Barcelo Bavaro Beach 5*– Atsauksmes

32
Novērtējums 8.310
№3 viesnīcas reitingā Bavaro
8.5 Numurs
8.1 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.7 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Barselo Bavaro pludmale tika atvērta 1985. gadā un pēdējo reizi atjaunota 2011. gadā. Viesnīca atrodas vienā no desmit labākajām pludmalēm pasaulē, Dominikānas Republikas austrumu daļā un ir daļa no Barceló Hotel Group. Piemērots ģimenēm ar bērniem un pāriem. Viesnīca neuzņem viesus, kas jaunāki par 18 gadiem.Vairāk →
аватар lgaidukevich5
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pē c noklusē juma mē s saņ ē mā m istabu 1. ē kā pretī diskotē kai, kas katru dienu ilgst lī dz 3:00. Tā pē c nā cā s sarunā t - spā ņ u valodas pamats un no Kijevas atvesta š okolā des kaste, un mums iedeva istabiņ u 3. … Tomēr ▾ Pē c noklusē juma mē s saņ ē mā m istabu 1. ē kā pretī diskotē kai, kas katru dienu ilgst lī dz 3:00. Tā pē c nā cā s sarunā t - spā ņ u valodas pamats un no Kijevas atvesta š okolā des kaste, un mums iedeva istabiņ u 3. korpusā , kur ir klusā ks. Lielā kā daļ a darbinieku runā tikai spā niski, daž i runā angliski. Neviens nezina krievu valodu. Tā pē c š eit jums jā zina vismaz pamata vā rdi spā ņ u valodā . Viesnī cas teritorija ļ oti š ika, liela. Blakus otra viesnī ca, kur arī var visu izmantot. Starp viesnī cā m kursē braucieni bez maksas. Pludmale liela, daudz palmu un sauļ oš anā s krē slu, baltas smiltis – Atlantijas okeā na piekrastē . Ļ oti labi. Viesnī cas teritorija ir slē gta, tā pē c nepiederoš ie neiet. Vienvietī ga istaba ar divā m gultā m un dī vā nu. Bezmaksas pludmales dvieļ i, ū dens pudelē s, seifs un minibā rs (alus, kokakola, sprite, č ipsi, rieksti). Wifi darbojas labi visā viesnī cā un numurā .
Izbraukš ana un izlikš ana. Pē c plā na izbraukš anai bija jā bū t pulksten 16-30, tač u nav skaidrs, kā du iemeslu dē ļ tā tika pā rcelta uz 23-30, tas ir, 7 stundas vē lā k nekā plā nots. Š ajā sakarā radā s jautā jums par vē lā s izrakstī š anā s pakalpojumu, jo paredzamais izrakstī š anā s laiks no viesnī cas ir pulksten 12:00. Reģ istratū rā neizdevā s vienoties par telpas paplaš inā š anu. Numuriņ š bija jā nodod pulksten 12-00, bet mums bija atļ auts bez maksas izmantot visu viesnī cas infrastruktū ru, ieskaitot pusdienas.
Un 2 no mums bija dzimš anas dienas, uzturoties viesnī cā . Atseviš ķ i par to nevienam nepaziņ ojā m, tikai reģ istrē joties aizpildī jā m anketu ar dzimš anas dienā m. Un tā , kad viņ i vakarā ieradā s istabā mū su dzimš anas dienā , uz galda stā vē ja kū ka un pastkarte ar apsveikumu no viesnī cas administrā cijas. Tiesa, kartī tē nez kā pē c tika apsveikta tikai viena dzimš anas diena, bet tik un tā bija jauki).
Kas nepatika. Mums bija istaba 4 pieauguš ajiem, bet ierodoties, tā kā bija tikai 2 pā ri č ī bu un 3 peldmē teļ i, mū su uzturē š anā s laikā neviens neko citu nepievienoja. Problē ma arī ar segā m. Uz 4 cilvē kiem bija tikai 2 segas. Pē c mū su lū gumiem iedot vē l vienu segu - atnesa tikai segas pā rvalku (bez segas). Acī mredzot viņ i domā , ka mums jau ir karsti).
аватар zhurayeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
"+": + Viena no desmit labā kajā m pludmalē m pasaulē.2 km garumā . Pludmali ieskauj koraļ ļ u rifi, pateicoties kuriem jū ra š eit gandrī z vienmē r ir mierī ga. + Plaš as istabas no 47 kv. m. + Ir numuri ar frontā lu skatu uz jū ru, ļ oti tuvu pludmalei. … Tomēr ▾ "+":
+ Viena no desmit labā kajā m pludmalē m pasaulē.2 km garumā . Pludmali ieskauj koraļ ļ u rifi, pateicoties kuriem jū ra š eit gandrī z vienmē r ir mierī ga.
+ Plaš as istabas no 47 kv. m.
+ Ir numuri ar frontā lu skatu uz jū ru, ļ oti tuvu pludmalei.
+ Akvaparks kompleksa teritorijā . Ieeja ir aptuveni 11 dolā ri no personas.
+ Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens.
+ Kopā kompleksā ir 10 restorā ni un 8 bā ri, 2 bufetes. 4 a la carte restorā ni - garantē ts apmeklē jums, nakš ņ ojot 7 un vairā k naktis.
+ Milzī ga, palmu ieskauta, viesnī cas teritorija, aizņ em 12 kvadrā tmetru platī bu. km.
+ Medusmē neš a priekš rocī bas: numura paaugstinā š ana, prioritā ra reģ istrē š anā s un vē lā izrakstī š anā s, pudele dzirkstoš ā vī na ieraš anā s brī dī , kontinentā lā s brokastis numurā nā kamajā rī tā pē c ieraš anā s viesnī cā , foto no viesnī cas.
+ Premium lī menis: privā ta ieeja un izeja no viesnī cas caur priviliģ ē tu zonu, ekskluzī va Club Premium atpū tas telpas izmantoš ana ar piekļ uvi starptautisku zī molu dzē rieniem, kontinentā lā s brokastis, grā matas, prese un bezmaksas interneta pieslē gums, pudele ruma dienā ieraš anā s, piekļ uve VIP diskotē kas zonai Discoteca Bavaro, piekļ uve hidroterapijai un spa procedū rā m, apkalpoš ana numurā , bezmaksas vē lā izrakstī š anā s, bezmaksas ieeja pasakainajā ū dens atrakciju parkā "Pirates Island", iekļ auta apkalpoš ana numurā , bezmaksas vakariņ as franč u a la carte restorā ns "La Comedie" u. c.

"-":
- Jau nedaudz noguruš as telpas un galvenā s zonas.
аватар raisaevak
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ja meklē jat klusu kvalitatī vu atpū tu, tad š ī ir ī stā vieta jums. Tieš i pā rē jo kopā plā nojā m un to, ka viesnī cā nav bē rnu. Š ī ir 18+ viesnī ca, tā pē c viņ i š eit neatrodas. Bet teritorija ir milzī ga, un viesnī ca ir daļ a no kompleksa, un otrā viesnī cas daļ ā ir tikai daudz aktivitā tes un plaš ums bē rniem. … Tomēr ▾ Ja meklē jat klusu kvalitatī vu atpū tu, tad š ī ir ī stā vieta jums. Tieš i pā rē jo kopā plā nojā m un to, ka viesnī cā nav bē rnu. Š ī ir 18+ viesnī ca, tā pē c viņ i š eit neatrodas. Bet teritorija ir milzī ga, un viesnī ca ir daļ a no kompleksa, un otrā viesnī cas daļ ā ir tikai daudz aktivitā tes un plaš ums bē rniem. Viesnī cā ir milzī gs daudzums apstā dī jumu un ē rtī bas labad brauc maš ī nas, lai bū tu ē rti nokļ ū t kur vajag. Visas ē kas atrodas netā lu no pludmales, un okeā ns ir viegli sasniedzams. Arī pludmale koplietoš anas telpas dē ļ ir milzī ga. Š ķ iet, ka š ī ir lielā kā viesnī cas pludmale visā piekrastē . Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, lietussargi š eit nav paredzē ti, bet ir daudz palmu. Ir aļ ģ es, kuras pastā vī gi tiek noņ emtas, bet joprojā m rada nedaudz. Bet viļ ņ u nav absolū ti nekā du, ū dens vienmē r mierī gs. Smiltis ir lieliski baltas un baltas. Papildus tā s teritorijai viesnī cā ir golfa laukums. Tur dzī vo flamingi, tač u ir nepiecieš ams ilgs laiks, lai lī dz tiem nokļ ū tu. Bet golfa laukuma restorā nu ir vē rts apmeklē t. Kopumā ē dienu izvē le ir lieliska. Var strī dē ties, bet š eit tas ir atkarī gs no tā , ko salī dzinā t un katram ir daž ā das gaumes. Daudz a la carte restorā nu, lai daž ā dotu ē dienkarti. Mē s paņ ē mā m visparastā ko istabu. Pati istaba ir vienkā rš a, bet viss ir labā stā voklī . Tī rī š ana labs mini bā rs regulā ri papildinā t kopumā darī t visu, kas ir paredzē ts. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un cenš as ā tri atrisinā t jebkuru pieprasī jumu un nevelk. Un vispā r cenš as visus satikt pusceļ ā un pat bez dzeramnaudā m un kukuļ iem. Piemē ram, numurs tika nekavē joties nomainī ts uz mums. Un tā nebija problē ma, viņ i vienkā rš i gribē ja augstā ku stā vu. Mē s aizgā jā m uz tikš anos un pā rģ ē rbā mies. Un arī paldies mū su ceļ ojumu aģ entam, kas mums ieteica š o viesnī cu. Š o jau otro reizi lietojam viņ u un atkal esam apmierinā ti. Es iesaku viņ u visiem, viņ a vā rds ir Dmitrijs Kukins, to var viegli atrast sociā lajā tī klā VKontakte. Vispā r drosmī gi vē los novē rtē t viesnī cu kā cenu kvalitā tes variantu! Š is bija mū su pirmais brauciens uz Dominikā nas Republiku un noteikti ne pē dē jais.
аватар Alexsandra__Kurina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tas ģ imenes (bē rns 7 gadi) tī rī ba un ē diens visaugstā kajā lī menī . mī dijas, gliemenes, lasis, tuncis, astoņ kā ji, kalmā ri bija vienmē r. bē rniem izņ emot gaļ u un makaronus nav izvē les! sā kā s brī vdienas un daudzi no mē s atbraucā m. … Tomēr ▾ Atpū tas ģ imenes (bē rns 7 gadi) tī rī ba un ē diens visaugstā kajā lī menī . mī dijas, gliemenes, lasis, tuncis, astoņ kā ji, kalmā ri bija vienmē r. bē rniem izņ emot gaļ u un makaronus nav izvē les! sā kā s brī vdienas un daudzi no mē s atbraucā m. Ē diens bija sabojā ts - salā ti ar makaroniem, suš i ar desu, sekundā rais ē diens un deserti, cepumi. . Pazuda labie sieri un jū ras veltes. Gliemenes un kalmā ri palika. Kauns par tā du attieksmi, galu galā liela nauda tika samaksā ta..... lai gan lidostā runā jā m ar cilvē kiem no citā m viesnī cā m sapratu, ka tomē r paveicā s.
аватар piterckaya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uzreiz jā saka, ka devos uz š ejieni viens, es nedzeru, tā pē c zī daiņ a atsauksme. Sā kš u secī bā : Lidojums: lidoja cauri Maskavai ar Azur. Tā kā no Sanktpē terburgas maksā ja par 20 tū kstoš iem vairā k, lai gan ar visiem ceļ iem un cerī bā m negulē ju gandrī z 2 dienas, labā k pā rmaksā ju. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka devos uz š ejieni viens, es nedzeru, tā pē c zī daiņ a atsauksme.
Sā kš u secī bā :
Lidojums: lidoja cauri Maskavai ar Azur. Tā kā no Sanktpē terburgas maksā ja par 20 tū kstoš iem vairā k, lai gan ar visiem ceļ iem un cerī bā m negulē ju gandrī z 2 dienas, labā k pā rmaksā ju. Lidojā m 13 stundas, lidmaš ī na bija maza, pat ar manu augumu kā jas bija pie ausī m, lidojumā nebija izklaides, bija jā apmierinā s ar savē jo)
Viesnī ca: atveda uz viesnī cu pulksten vienos, uzreiz teica, ka reģ istrā cija ir no trijiem. Nu no trijiem, tā tad no trijiem, gā ju ē st un slaistī ties. Viņ i man iedeva stū ra istabu, no tā s varē ja redzē t un dzirdē t okeā nu, man tas patika) un tagad par visu kopumā . Izvē loties biļ eti, gribē ju izpū st dupsi, uztaisot sev dā vanu uz 30 gadiem. Tā pē c gribē ju gan 18+, gan 5*, bet mans tū res aģ ents nez kā pē c neuzminē ja mani pierunā t uz š o viesnī cu, padomā t par paš u svarī gā ko, un vai es te nenomirtu no garlaicī bas pē c 2 nedē ļ ā m ? ) Esmu š eit gandrī z nedē ļ u un brauc uz jumtu) personā ls smaidī gs, pieklā jī gs, meitenes iet pie baseina un vestibilā un vā c pasū tī jumus, tas protams ir +, lai gan vajag noķ ert un gaidī t ilgu laiku ar pasū tī jumu. Sā kumā tī rī ja labi, bet tā kā es neatstā ju dzeramnaudu, tad š odien izņ ē ma prom: ( Wi-Fi vai kazino Palace no 4:00 lī dz 16:00 vai maksā visā teritorijā . Sā kumā Es devos uz turieni, tad man apnika un galu galā nopirku sev 8 dienas internetu, tas izrā dī jā s 50 USD. Jo vairā k dienu jū s lietojat, jo izdevī gā k.
Ē diens: aizpagā juš o gadu biju Tunisijā , vai nu trī svietī gs, vai č etrvietī gs, numuriņ i tur bija nož ē lojami, bet ē diens bija izcils. Tieš i tur ar pā rtiku sasprindzinā ta! 5 *, un nav daudz no kā izvē lē ties. Lai gan neesmu izvē lī ga, man patī k garš ī gi paē st, jo esmu vē dera verdzene, bet vī ģ es man) viņ u jū ras veltes ir tik-tā , pareizā k sakot, nekā das, cepta bite, no augļ iem: ananā ss, arbū zs, melone, % 80 zaļ a, vē l ir ā boli, banā ns. No dā rzeņ iem, gurķ iem un tomā tiem, un tad, ļ oti dī vaini, sī vā ziemā Sanktpē terburgā var nopirkt garš ī gā k, viņ iem riebā s mango. No dā rzeņ iem kā posti ļ oti vienkā rš i, ko gribi, rī vē tu burkā nu un bietes, trī s salā tus ar sardī nē m un mā rrutkiem, zini ko vē l. Desas un desiņ as Sanktpē terburgā pā rdod par 50 rubļ iem kilogramā . No garš ī giem makaroniem, kas tiek pagatavoti tieš i jū su priekš ā , nevis visa vista, bet kā viņ i gatavo omleti. Bet saldais te ir ļ oti garš ī gs, tā kā figū ra to atļ auj, tā pē c apē du kū kas : )) ī si sakot, no piecinieka ē diena ziņ ā gaidī ju vē l un daudz vairā k. Š eit viņ i rakstī ja, ka pilī ir garš ī gā k, š odien es to pamē ģ inā š u) ir tikai viens baseins, š ķ iet, ka tagad ir cilvē ki, bet tā tur nav) vienmē r un visur ir sauļ oš anā s krē sli. Š eit nav ko darī t, un, ja jū s joprojā m nedzerat, tad vē l jo vairā k. Visi, visi nā k pa pā riem, veci un jauni. Animā cija ir volejbols, un vē l kaut kas pludmalē , bingo. Vakara š ovi sē rgas teritorijā pils teritorijā visgarš ī gā kajiem, bet ilgst tikai stundu. Lī dz š im konkurss “Mis Latī ņ amerika” ir bijis visilgā kais. Ir naktsklubs, bet viņ i visi ir pa pā riem, ī si sakot, viņ i neiepazī s viens otru, nepļ ā pā s : (
Pludmale: pludmale bija trī s reizes, okeā ns ir milzī gs un skaists, kā arī dubļ ains un netī rs. Varbū t kaut kur tā lu ir tī rā ks, bet pie krasta viss ir aļ ģ ē s un atkritumos, un vē l 3-5 metrus ū denī , tie paš i netī rumi tiek noņ emti, es redzē ju vienu reizi no rī ta, vakarā kaudzes, pa visu pludmale.
Koktelli ir so-so, t. i. lai gan es nedzeru, bet var iztikt bez alkohola, bet bez alkohola tas ir fufelis : ))
Saule: saule lec pulksten 6 un pulksten trijos daž reiz pulksten 15.30 vairs nav redzama un iedegumam ir pavisam nedaudz laika. Bet iedegumu var iegū t, lai gan š ajā laikā saule pastā vī gi atradī sies zenī tā , tā pē c smē rē jiet un smē rē jiet. Pilnī gi godbijī gajam ir aizsardzī ba pat ar koeficientu 80, protams, ka Pē terburgā š ito neatradī si, pats nopirku ar 30 aizsargu, lai gan nopirku tikai 5. dienā , kad dabū ju apnicis spiningot, lai neizdeg, bet mana ā da principā iedegā s bez problē mā m)
Secinā jums: ja jū s dodaties uz š ejieni kopā ar kā du, tad kopumā tas ir normā li, nav jē gas š eit braukt vienam un pā rmaksā t par 18+ bez rezultā tiem. 14 dienas, pat ja jū s nedzerat un neē dat tikai koplietoš anas telpā , jū s gaudī sit)
Ekskursijas ir dā rgas, labi, saskaņ ā ar cenrā di, ko izsniedza piebū ves ekskursija, tā pē c es braukš u tikai uz rū pnī cu pē c suvenī ru.
Вид из номера
аватар pussycat72
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pē c grū tā.13 stundu (solī tā.10 stundu) lidojuma reģ istratū rā gaidī jā m vē l 3 stundas mū su rezervē tā s un apmaksā tā s istabiņ as. Darbinieki reģ istratū rā mainī jā s apbrī nojamā ā trumā , kā rtē jo reizi uzklausī ja mū su vē lmes par istabu, kuru mū su tū risma operatori bija rezervē juš i pirms 2 mē neš iem, darbinieki savukā rt izlikā s, ka mū s nesaprot un smalki deva mā jienu, ka varē tu mū s nodroš inā t. … Tomēr ▾ Pē c grū tā.13 stundu (solī tā.10 stundu) lidojuma reģ istratū rā gaidī jā m vē l 3 stundas mū su rezervē tā s un apmaksā tā s istabiņ as. Darbinieki reģ istratū rā mainī jā s apbrī nojamā ā trumā , kā rtē jo reizi uzklausī ja mū su vē lmes par istabu, kuru mū su tū risma operatori bija rezervē juš i pirms 2 mē neš iem, darbinieki savukā rt izlikā s, ka mū s nesaprot un smalki deva mā jienu, ka varē tu mū s nodroš inā t. ar mū su istabā m par papildu samaksu. Mē s noturē jā mies un beidzot saņ ē mā m savus numurus. Istabas absolū ti nevelk 5 zvaigznes, jo viss ir nobruž ā ts, kanalizā cijas smaka no vannas istabas ir noturī ga visas 11 dienas, tī rī š ana ir atseviš ķ s jautā jums. Viņ i ar prieku ņ ē ma padomus un katru reizi aizmirsa iztī rī t atkritumus. Reizē m pē c ū dens bija jā iet paš am, jo ​ ​ slinkā s kalpones nepū lē jā s to papildinā t.
Ē diens: jā , koplietoš anas telpā sortiments ir liels. Visas 11 dienas ir vienā das, tā pē c vakaros gā jā m uz a la carte restorā niem. Ļ oti iesaku restorā nu, kas atrodas teritorijā (Gardē ze), viss ļ oti garš ī gi.
Bā rs: sortimentā esoš ie alkoholiskie dzē rieni ir dā rgi, tač u labā k tos meklē t paš iem, jo, ja palū dziet viesmī lim tos atnest, pat par dzeramnaudu viņ i atnes absolū ti nevis to paš u rumu, ko izmē ģ inā jā t iepriekš , bet gan kā du lē tu analogu. Kanā dieš i un spā ņ i rī kojas pareizi: nā k ar savā m termosa krū zē m un kontrolē procesu bā rā , iedod dolā ra dzeramnaudu un 24 stundas kopā ar kompā niju dzer, ko vien vē las. Un arī mē s, krievi, tiekam maldinā ti par saviem padomiem.
Pludmale netika tī rī ta, no tā s izspraustā s smiltī s vienkā rš i iespieda izsmē ķ us, aļ ģ es, ar kurā m bija pilna visa piekraste, sā ka tī rī t tikai pulksten 12, lē nā m, nesteidzoties, tomē r, kā jau visas. 17:00 varē ja ierasties no pludmales un atrast neizkoptu istabu.
Vadī t. Š is ir ī paš s brī dis! Mū su gidu sauca Olga. Š eit ir dominikā ņ u š ķ irš anā s, kad tevi atved uz rū pnī cu, 2. dienā , kur tirgo sejas krē mu, cigā rus, kakao, rumu utt. , tu to visu pē rc, jo "te viss ir ī sts un par labu cenu ! un pat nav jā skatā s uz viesnī cu, te viss ir ļ oti dā rgs”, un tad viesnī cā nejauš i ieraugi, ka ir daudz lē tā k un viss ir pa vecam. Bet tas vē l nav viss. Samaksā jā m par individuā lo transfē ru un norunā tajā stundā , kad maš ī na pē c mums neatbrauca, sazinā jā mies ar gidi Olgu, viņ i atklā ti atsū tī ja un lika noskaidrot paš iem, jo ​ ​ bija svē tdiena un maš ī nas viņ iem nebija. . Viņ i paņ ē ma naudu, bet ne automaš ī nas. Jā , nekad nebiju domā jis, ka TEZ TOUR ir spē jī gs arī uz to: izmest savus tū ristus sveš ā valstī.2 stundas pirms izlidoš anas, zinot, kā da velna velna ir jā iziet lidostā . Tik klaju rupjī bu mē s vē l neesam redzē juš i no neviena tū risma operatora. Parasti viņ i cenš as kaut kā palī dzē t, bet š eit viņ i vienkā rš i tika atstā ti likteņ a ž ē lastī bā .
Mums nepaveicā s ar laikapstā kļ iem. Diemž ē l arī viņ iem ir ziema, kā stā stī ja vietē jie tirgotā ji, un vē tra ar lietusgā zi š ajā laikā.3-4 dienas viņ iem nav jaunums.
аватар ulianasadavhuk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kš u ar istabu, nekas neparasts, glī ti normā ls remonts un milzī ga gulta, tā laikam ir galvenā istabas priekš rocī ba) Ļ oti labi tī ra. Viss nepiecieš amais ir, uzreiz paņ ē mā m Premium lī meni, tā pē c akvaparka apmeklē š anai internets ir bez maksas, un kopumā ir iekļ autas daudzas iespē jas, kā to izmantot izdevī gi. … Tomēr ▾ Sā kš u ar istabu, nekas neparasts, glī ti normā ls remonts un milzī ga gulta, tā laikam ir galvenā istabas priekš rocī ba) Ļ oti labi tī ra. Viss nepiecieš amais ir, uzreiz paņ ē mā m Premium lī meni, tā pē c akvaparka apmeklē š anai internets ir bez maksas, un kopumā ir iekļ autas daudzas iespē jas, kā to izmantot izdevī gi. Mums bija istaba ar skatu uz jū ru, kas bija liels pluss. Kopumā viesnī ca, protams, nav jaunas konstrukcijas, bet viss izskatā s lieliski. Teritorija skaista, ļ oti sakopta, tī rā kā pludmale tiek sakopta perfekti un š ķ iet ļ oti agri, jo viņ i nekad nav redzē juš i zā li. kad viņ i ieradā s pludmalē ) Kopumā viesnī ca uzreiz pagodinā s, ka viss ir augstā lī menī . Restorā nos viss bija ļ oti labi un omā ri utt diezgan laba siera un augļ u izvē le. Viesmī ļ i ir pieklā jī gi un gudri. Kopumā personā la darbs ir profesionā ls, viss tiek darī ts ā tri un kā paredzē ts. . Viesnī cu sā kotnē ji gribē jā m, lai bū tu vismaz kaut kā da animā cija, bet arī mazā kiem bē rniem, bet š ajā viesnī cā bē rni neatpū š as, visa kustī ba un viss bē rniem blakus viesnī cā , lai netraucē relaksē još as brī vdienas un Barselo Bavaro pludmalē dzī vojoš ie var pilnī bā izmantot visu Barselo Bavaro pilij blakus esoš o teritoriju un infrastruktū ru, tā pē c, ja vē laties atpū sties mierā un klusumā , bet, ja vē laties doties izklaidē ties nā kamajā , ir pā ris minū tes un uz vietas) Raidī juma programma lieliska, animatori topā . Vispā r saka, ka blakus esoš ā viesnī ca ir ballī tā kā un jautrā kā Dominikā nas Republikā . Kopumā mē s dabū jā m to, ko gribē jā m relaksē još ā m brī vdienā m un izcilai ballī tei, forš ai animā cijai un pat akvaparkam kopumā , mē s to izvē lē jā mies lieliski! Ja ceļ ojat ar bē rniem, Barcelo Bavaro Palace bū s lieliska izvē le. Kopumā Peravas brauciens uz Dominikā nas Republiku bija veiksmī gs!
аватар svetlanagleb
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā ir pirmā reize, kad mums ir bijis tik garš lidojums. Man nemaz nepatī k lidot, bet ticiet man, ka bija tā vē rts Dominikā nas Republika ir paradī ze) Un viesnī ca ir ļ oti laba. Izklaide katrai gaumei lī dz pat kazino) Teritorija liela, labi tī ri baseini, gara plaš a pludmale. … Tomēr ▾ Tā ir pirmā reize, kad mums ir bijis tik garš lidojums. Man nemaz nepatī k lidot, bet ticiet man, ka bija tā vē rts Dominikā nas Republika ir paradī ze) Un viesnī ca ir ļ oti laba. Izklaide katrai gaumei lī dz pat kazino) Teritorija liela, labi tī ri baseini, gara plaš a pludmale. Visur skaisti kopts. Vilciens kursē un aizvedī s jū s tur, kur nepiecieš ams) Daudz bā ru un restorā nu. Vē l viens pluss ir tas, ka nav bē rnu, tā pē c viss ir mierī gi un var izmantot visu pils teritoriju. Pludmale ir tī ra katru rī tu, aļ ģ es tiek noņ emtas, ir ī paš a tehnika un pē cpusdienā manuā li. Smiltis ir vē si baltas un nepā rkarst, lai jū s varē tu staigā t basā m kā jā m. Vodichka ir pasaku skaistums, kuru jū s nekur neatradī sit, labi, Turcijā tā noteikti nav) Reizē m ū dens ir tik ideā ls, ka tas aizrauj) Nav vē rš a un ū dens reti sasniedz ž ogu ar bojā m virs cilvē ka augstuma. Atpū tas krē sli ir pilni. W Viesnī ca ne tikai paņ ē ma lieliski, kā mē s vē lē jā mies, bet arī izmaksas ir lē tā kas, nekā jū s to neatradī sit. Un viņ u ir ļ oti viegli atrast pē c vā rda, izmantojot sociā lo tī klu VKontakte. Tagad par pā rtiku. Ir pieejama lieliska jū ras velš u izvē le, un ē diens ir ļ oti garš ī gs. Katrs atradī s kaut ko sev tī kamu. Jū ras veltes, augļ i, dā rzeņ i, izvē le laba, bet nav jē gas sī kā k aprakstī t katram ir daž ā das gaumes) Protams, viesnī ca nav bez mī nusiem un ir maksas internets, bet es neredzu punkts lidot tik tā lu tā dā skaistumā un nepā rtraukti sē rfot tī klā . Nu ja ļ oti vajag, tad č etrdesmit dolā ri un jautā jums atrisinā ts) Kā gan savā dā k var lē tā k, bet mē s pat nesatraucā mies) Viesnī cā ir ļ oti jautri, animā cija ir aktī va, bet jums nav jā piedalā s, bet ej pensijā un atpū ties klusumā , tad izvē lies tev! Mē s noteikti vē l ieradī simies š ajā viesnī cā ! Istabas diezgan pieklā jī gas, viss nepiecieš amais ir, viss darbojā s. Jā , un ko sū dzē ties par istabā m, mē s negā jā m uz pili) Nav pelē juma, tī ra, glī ta tī rī š ana, labas mē beles nav vecas, ko vē l vajag. Nu, ja jums ir nepiecieš ams š iks, maksā jiet vairā k, mē s nevaram atļ auties pili ar savu budž etu)
аватар Ignat12
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nolē mu uzrakstī t par savu vientuļ o ceļ ojumu uz Dominikā nas Republiku, tajā paš ā laikā pastā stī t par viesnī cu. Nolē mu savā.28. dzimš anas dienā aizbraukt kaut kur uz sveš u valsti, atpū sties bez draugiem, radiem utt. … Tomēr ▾ Nolē mu uzrakstī t par savu vientuļ o ceļ ojumu uz Dominikā nas Republiku, tajā paš ā laikā pastā stī t par viesnī cu.
Nolē mu savā.28. dzimš anas dienā aizbraukt kaut kur uz sveš u valsti, atpū sties bez draugiem, radiem utt.
Izvē lē jos Dominikā nas Republiku, vē rsos pie Biblik, tur iedeva iespē jamā s tū res, piedā vā ja Barcelo Bavaro BEACH un izlozē ju lielu summu!
Nu nā cā s pā ris dienas vecajā m biksē m kabatas nokasī t un samaksā t. Pē c 2 nedē ļ ā m (15. oktobrī ) man bija paredzē ts lidot.
Konvertē ju visu naudu dolā ros, rubļ i beidzā s, bija jā brauc ar autobusu uz Pulkovo. . Atbraucu uz Pulkovo - lidmaš ī na aizkavē jā s 2 stundas.
Tuvā k vakaram mū s iesē dinā ja lidmaš ī nā , un mē s devā mies ceļ ā . Lidojot 12 stundas, garlaicī gi kļ ū st pē c 10 minū tē m pē c izlidoš anas. Man uzreiz bija jā iet gulē t, pamodos no bada - skatos - pē c stundas ierodamies laicī gi! Pabrokastoju, nu, tas arī viss – ielidoja.
Saule, karstums un dī vaina lidostas ē ka – pirmie iespaidi par Dominikā nas Republiku. Izgā ju kontroli, samaksā ju onkulim 10 dolā rus par vī zu un viss, sveiks, mī ļ ā . Pie izejas satiku transfē ru, aizveda lī dz viesnī cai - braukt vajadzē ja kā das 20 minū tes.
Viesnī ca uzreiz iepatikā s - viss zaļ š , tī rs, kā rtī gs. Pē c 16.  gadu Anapas tā ir tikai pils. Patiesī ba tika noskaidrota ne uzreiz, tikai pē c vakariņ ā m, bet viņ iem ļ ā va pastaigā ties un atkal brokastī s viesnī cā .
Pē c vakariņ ā m ā tri iekā rtojā s - paskatī jos - viss nav slikti - otrais stā vs, ja apnī k ir lifts, istabiņ a ļ oti tī ra un jauna. Televizors gan istabā nestrā dā ja, bet kam tas tur vispā r vajadzī gs. Papildus televizoram vē l nedarbojā s minibā rs (bet tas ir aizvainojoš ā k), tač u pē c pirmā lū guma pā rbaudī t atnā ca kā ds ne pā rā k jauns vī rietis, sagrieza to minibā rā , sastrī dē jā s ar viņ u spā niski un minibā rs strā dā ja!
Uzreiz pē c reģ istrē š anā s devos pā rbaudī t jū ru, pareizā k sakot, OKEĀ NU. Okeā ns tur ir patieš ā m labs, ī paš i pē c Anapas. Okeā ns pie krasta nemaz nav dziļ š , peldē ties ir prieks. Starp citu, salī dzinot ar kaimiņ os esoš o Barselo pili, Barselo pludmalē ir daudz labā ks okeā ns, un š ķ iet, ka pat aļ ģ u ir daudz mazā k!
Runā jot par ē dienu, arī š eit viss ir ļ oti labi. Ē diens garš ī gs, lai arī reizē m vienmuļ š . Otrajā nedē ļ ā jū s sā kat nogurt, tā pē c iesaku doties uz Pili. Ir labā ka pludmale, ir virtuve. Bet kopumā ē diens vienmē r ir svaigs, vienmē r ir gaļ a vai putnu gaļ a, daudz augļ u. Ja izvē laties no restorā niem, tad man patika Steak House un La Brisa (š ī s ir jū ras veltes).
Animā cija man nepatika, bet tā arī nav domā ta vī rieš iem. Kad dejo puskailie dominikā ņ i, dā mā m tomē r vajadzē tu patikt, bet es labā k runā š u par alkoholu.
Arī alkohola ir daudz, alkohola izvē le bū s daudzveidī gā ka par ē dienu. . Alus, vī ns, tekila, degvī ns, viskijs....ko ne! Bet vispatī kamā kais ir Dominikā nas rums, nekad agrā k nebiju mē ģ inā jis, bet te - katru otro dienu izbaudī ju, nevarē ju pretoties. Patī kams kā pats rums tajā
oriģ inā lā forma un uz tā s balstī ti kokteiļ i.
Nolē mu mā jā s paņ emt vietē jo rumu, sanā ca ļ oti lē ti. Viesnī cu labā k neņ emt, aizgā ju uz veikalu aiz viesnī cas. Jū s varat izmantot bezmaksas transportu, viņ i jū s aizvedī s uz veikalu un atpakaļ . Es paņ ē mu Pro no Rebulicas, varu viņ iem ieteikt, lē ts veikals un pā rdevē ji, kas zina par alkoholu)) Es arī devos ar viņ iem ekskursijā uz Santo Domingo, š ī ir Dominikā nas Republikas galvaspilsē ta, Kolumba pilsē ta. Starp citu, viņ š arī tur ir apglabā ts. Kopumā iesaku arī tā s, ja nolemjat doties ekskursijā s.
Tā nu manas 2 nedē ļ as pagā ja, bija jā atgriež as salnajā Pē terburgā . Lidojums atkal naktī , es ierados Sanktpē terburgā dienas laikā , un š eit tas ir zem 0 . . Par laimi, RFP ieradā s kartē , un jū s varat pasū tī t taksometru mā jā s)))
аватар nadezdavas
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā pavadī jā m divas nedē ļ as. Tas bija vienkā rš i lieliski. Teritorija ir skaista, liela un skaista. Jū s varat bez maksas izmantot Barcelo Bavaro Palace Deluxe 5* viesnī cas infrastruktū ru un pakalpojumus Restorā ni ar daž ā dā m virtuvē m. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā pavadī jā m divas nedē ļ as. Tas bija vienkā rš i lieliski. Teritorija ir skaista, liela un skaista. Jū s varat bez maksas izmantot Barcelo Bavaro Palace Deluxe 5* viesnī cas infrastruktū ru un pakalpojumus Restorā ni ar daž ā dā m virtuvē m. Liela daļ a jū ras produktu ir karaliskā s garneles, omā ri, vē ž i. Daudz gaļ as ē dienu. Daudz dā rzeņ u un liela augļ u izvē le. Lielisks desertu sortiments. Tikko ē dā m par daudz) Apkalpojoš ais personā ls strā dā uz pieciem, ž ē l, ka reģ istratū rā š ī iemesla dē ļ nebija krieviski runā još u darbinieku, neliels mī nuss š ai viesnī cai. Viesnī cas darbinieki ir ļ oti draudzī gi un jautri cilvē ki, tomē r tas attiecas uz visiem vietē jiem iedzī votā jiem. Animā cija ir smieklī ga un interesanta, kaut arī spā ņ u valodā , bet viss ir diezgan skaidrs. Ar reģ istrē š anos nebija nekā du problē mu, viņ i neprasī ja papildu maksu par agro reģ istrē š anos, un vē l jo vairā k viņ i neprasī ja. Istaba ir laba dū š ī ga gulta. Tī ri. Minibā rs tiek papildinā ts regulā ri, dvieļ u maiņ a katru dienu. Plaš a vannas istaba. Ē rtī bas labad divas izlietnes. Arī ļ oti tī rs, bez pelē juma. Pludmale ir atseviš ķ a sarunu tē ma. Pludmale ir gara un plaš a. Ar skaistā m smiltī m. Pilnī bā velciet sauļ oš anā s krē slus, kur vien vē laties. Bet daudzi sū dzas, ka daudz aļ ģ u. Nu, tas viss ir atkarī gs no sezonas. Otrkā rt, kur viņ i nav? Turklā t tie netraucē peldē t, aug lā sumos, tos var redzē t, droš i nevar tajos kā pt. Turklā t tie, kas izraisa krastā , tiek regulā ri iztī rī ti. Bet ieeja ū denī ir ļ oti ē rta maiga un tajā paš ā laikā nav tā lu lī dz dziļ umam. Un cenas un kvalitā tes attiecī ba viesnī cā mū s vienkā rš i pā rsteidza. Un protams viesnī cas komplekta baseins ir tī rs un nesmarž o pē c ķ ī mijas. Ir spa centrs un golfa laukumi. Viņ i jū s aizvedī s uz turieni ar karieti, un tur jū s varat pabarot flamingo un apskatī t bruņ urupuč us) Nu, protams, spē lē jiet golfu, bet mē s neesam fani. Tā pat viesu ē rtī bā m pa teritoriju kursē vilciens un aizved uz galvenajā m viesnī cas vietā m. Iesaku viesnī cu pludmales brī vdienā m bez bē rniem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Kaily
Izbraukšana 1. septembrī. Tagad ir vētras brīdinājums. Vai kāds šobrīd iet vai atsakās???
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Barcelo Bavaro Beach был открыт в 1985 году, последняя реновация проводилась в 2011 году. Отель расположен на одном из десяти лучших пляжей мира, в восточной части Доминиканской Республики и входит в комплекс Barceló Hotel Group. Подойдёт как для семейного отдыха с детьми, так и для пар. Отель не принимает туристов до 18 лет.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Пунта-Кана составляет 26,6 км, до города Игуэй — 60 км.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа составляет 2,4 км. Ширина пляжной полосы — 20 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Открытый бассейн с барным обслуживанием, терраса для загара, сад, 10 ресторанов: Miramar, Bohio Dominicano, 6 ресторанов a-ля-карт: итальянский La Dolce Vita, стейк-хаус Santa Fe Steak House Restaurant, мексиканский Mexico Lindo, японский Kyoto, морепродукты El Coral, испанский La Fuente, французский ресторан La Comedie только для гостей Club Premium, ресторан американской кухни Strike Sport Bar, 2 конференц-зала (площадь 123 785 и 10 764 кв. м).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Bērniem Проживание детей в отеле не допускается.
Izklaide un sports Театр (вместимостью до 350 человек), дартс, шахматы, мини-гольф, бадминтон, поле для футбола (100х55 м), поле для бейсбола (60х60 м), аква-аэробика, каноэ, водный велосипед, кинозал, водное поло, развлекательные программы. Платно: уроки тенниса, уроки виндсерфинга, уроки катания на водных лыжах, уроки управления кораблем, гольф (за пределами отеля), уроки гольфа, игровые автоматы, водные лыжи, катамаран, парусник, моторные водные виды спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • skvošs
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • kazino
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Категории номеров: Superior Room Ocean Front Sun Deck Premium Level, Superior Room Ocean View Sun Deck Superior, Superior Room Ocean View, Superior Room Sun Deck, Superior Room Ocean Front Premium Level.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна и душ, фен, полотенца, уборка номера (ежедневно), телефон, балкон или терраса, room service (платно), гладильная доска, утюг, телевизор, сейф, мини-бар (бесплатно), кондиционер, кофеварка, Wi-Fi (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Carretera Bavaro km 1 , Баваро, 01001 Пунта-Кана, Доминиканская Республика.
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, сквош, баскетбол, футбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.