Whala! Urban Punta Cana 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 4.410
1.0 Numurs
4.0 apkalpošana
4.0 Tīrība
4.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Šī viesnīca atrodas Puntakanas Bavaro rajonā, 2,5 km attālumā no ūdens atrakciju parka Dolphin Island un 17 km attālumā no saldūdens lagūnām. Rajons Bavaro ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē apskates vietas, naktsdzīve un ūdens sporta veidi.Vairāk →
аватар lucky19793009
Neiesaku! Š obrī d vē l š ajā viesnī cā . Iekā rtojā mies vakarā pē c ieraš anā s pirmā stā va istabiņ ā (ja svarī gi 122) Pē c 20 stundu brauciena no Jekaterinburgas devā mies gulē t. Pamodos no avā rijas vannas istabā . … Tomēr ▾ Neiesaku! Š obrī d vē l š ajā viesnī cā . Iekā rtojā mies vakarā pē c ieraš anā s pirmā stā va istabiņ ā (ja svarī gi 122) Pē c 20 stundu brauciena no Jekaterinburgas devā mies gulē t. Pamodos no avā rijas vannas istabā . Stikla starpsiena saplī sa. Brī numainā kā rtā tajā laikā neviena nebija, viss bija pā rklā ts ar stiklu, un tas turpinā ja drū pē t. Viņ i nekavē joties vē rsā s reģ istratū rā , istaba tika mainī ta bez problē mā m, bet miskaste sā kā s pirms brokastī m. Mums lū dza atmaksā t 300 USD par stikla plī sumu. Turklā t administratore kliedza visu priekš ā , atteicā s sniegt daž us papī rus, zvanī t arī kā dam no iestā dē m vai policijas. Viņ ai tagad vajadzē ja skaidru naudu. Apelā cija pie tū roperatora un apdroš inā š ana neko nedeva (lai gan apdroš inā š anā ir iekļ auta civiltiesiskā atbildī ba).
Mums solī ja problē mas uz ceļ a. Secinā jums ir tā ds, ka ir tā ds sapuvis remonts, ka nav zinā ms, kas var salū zt, un par to maksā si, labi, ja š is bojā jums tevi nesagrauj. Kā teica vietē jā reģ istratū ra, ja tevi nogalina š is stikls, tad mē s maksā tu, pretē jā gadī jumā maksā si. Jū s tiksiet atzī ts par vainī gu tikai par to, ka esat ievietots noteiktā telpā . Pamatojoties uz iepriekš ē jā m atsauksmē m, maksa reģ istratū rā š eit ir ierasta lieta. Acī mredzot š ī s viesnī cas un visa tī kla koncepcija ir plē st naudu no tū ristiem, par ko tas ir tikai iespē jams. Neiesaku, ja iespē jams, izvē lē ties citu tī klu!
P. S. Smieklī gā kais ir tas, ka atbildes uz atsauksmē m raksta tā s paš as administratores kā Rosa, kura uz tevi kliedz un izspiež naudu un ir tik patiesi pā rsteigta, ka nenovē rtē ji viņ as dominikā ņ u viesmī lī bu hahahaha.
На фото ванная комната, после того, как в ней лопнула стеклянная перегородка и чудом никого не покалечила. Фигня, что в это время Вы были в другой комнате, потому что платить за это будете именно Вы.
аватар dm0607
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
lieliskas brokastis, nevainojama apkalpoš ana, bet vienī gais trū kums ir attā lums no jū ras, lai gan ā rstnieciskos nolū kos pastaiga ir pat patī kama. Iesaku atpū sties visiem, kas vē las mieru un klusumu. … Tomēr ▾ lieliskas brokastis, nevainojama apkalpoš ana, bet vienī gais trū kums ir attā lums no jū ras, lai gan ā rstnieciskos nolū kos pastaiga ir pat patī kama. Iesaku atpū sties visiem, kas vē las mieru un klusumu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в районе Баваро города Пунта-Кана, в 2,5 км от аквапарка Dolphin Island и в 17 км от пресноводных лагун. Баваро — отличный выбор, если вам интересны экскурсии, ночная жизнь и водные виды спорта.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Пунта-Кана в 15 км от отеля.
Pludmales apraksts 3-километровый пляж с белым песком.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации.

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 69 номеров.

Istabās

Номера отеля располагают письменным столом, телевизором с плоским экраном и собственной ванной комнатой с бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями. В некоторых номерах есть балкон, а из других открывается вид на бассейн. Все номера отеля whala!urban punta cana оснащены кондиционером и шкафом для одежды.

Adrese Avenida Estados Unidos, Баваро, 23000 Пунта-Кана, Доминиканская Республика
Tālruņi: +1 829 735 0352
Tīmekļa vietne: Whala! Urban Punta Cana
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).