Grand Bahia Principe Punta Cana 5*– Atsauksmes

33
Novērtējums 8.310
№2 viesnīcas reitingā Bavaro
8.5 Numurs
8.5 apkalpošana
9.3 Tīrība
8.7 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Bahia Principe Bavaro kūrortā Puntakānā. Iesakām atpūtai jebkuras kategorijas tūristiem, īpaši jauniešiem un ģimenēm ar bērniem. Ērti numuriņi, skaista sakopta teritorija, liels skaits aktivitāšu nodrošināts mazāko atpūtai (viesnīcas Grand Bahia Principe Turquesa teritorija) un, protams, pieaugušajiem. Uz pludmali vai kompleksa blakus esošo viesnīcu vestibilu var ērti nokļūt ar vilcienu, kas kursē pa teritoriju. Viesnīca tika atklāta 2004. gada janvārī, pēdējais remonts tika veikts 2016.-2017. gadā. Tas aizņem plašu teritoriju, kur apkārtnē atrodas: Luxury Bahia Principe Esmeralda 5 *, Luxury Bahia Principe Ambar 5 *, Grand Bahia Principe Punta Cana 5 * un Grand Bahia Principe Turquesa 5 *. Tas ir koloniālā stila ēku komplekss, kas izvietots vairāk nekā 500 000 m2 platībā. Viesnīcas Grand Bahia Principe Punta Cana 5 * viesi var izmantot Grand Bahia Principe Bavaro un Grand Bahia Principe Turquesa viesnīcu pakalpojumus (izņemot bufeti).Vairāk →
аватар B.nadin
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā kā lidmaš ī na ieradā s agri un viesnī cā bijā m 9:00, un reģ istrā cijai jā notiek 15:00, tad tikko norunā jā m reģ istratū rā par 35$ un bijā m iekā rtojuš ies pusstundas laikā un tuvā k okeā nam. … Tomēr ▾ Tā kā lidmaš ī na ieradā s agri un viesnī cā bijā m 9:00, un reģ istrā cijai jā notiek 15:00, tad tikko norunā jā m reģ istratū rā par 35$ un bijā m iekā rtojuš ies pusstundas laikā un tuvā k okeā nam. Jā izvē las telpa saulainā pusē , jo paziņ as apmetā s istabā ē nainajā pusē , tad visas mantas bija slapjas un nemaz neizž uva, jo mitrums ir ļ oti augsts. Istaba bija standarta, bet man tā ir diezgan plaš a, mani pā rsteidza tas, ka istabā nav pieejams peldmē telis un č ī bas, vates spilventiņ i un ausu aizbā ž ņ i, tos pat nedod pē c pieprasī juma, kas bija ļ oti pā rsteidzoš i.
Wi-Fi pieslē gts tikai pulksten 12:00. Tā ds noteikums. Periodiski ar problē mas ā trumu tas velk, tad ne. Ī paš i pludmalē - ne visai, bet principā nav slikti. Var augš upielā dē t fotoattē lus un videoklipus.
Vī rs nopirka pilsē tā karti internetam par 4$ uz 5 dienā m, tad jā pagarina vē l uz 5. Š ī strā dā ja visur un ar labu ā trumu.
Uztura ziņ ā - principā man viss vairā k kā piestā vē ja. Rums, visā di kokteiļ i, alus, no rī tiem svaiga sula, vienmē r sulas, Pepsi, Fanta un tā dā garā - viss bez ierobež ojumiem un labā kvalitā tē . Pusdienā s un vakariņ ā s - vienmē r garš ī gs 4-6 veidu saldē jums.
Jamons, nedaudz sā lī ts lasis, cū kgaļ a, bekons, tī tara gaļ a, liellopu gaļ a, jē ra gaļ a, kopumā , pā rpilnī ba. Deserti man ir diezgan vā ji, bet ananā si ir tikai medus. Katru dienu bija apelsī ni, banā ni, gvajava, melone, arbū zs.
Viesnī cas teritorija ir vienkā rš i milzī ga, kopta. Pa teritoriju kursē elektromobiļ i, ļ oti biež i, ilgi nebija jā gaida. Tā kā kompleksa teritorija sastā v no 7 viesnī cā m, tad ir kur pastaigā ties. Apmeklē t var visas viesnī cas (protams bez ē dienreizē m), izņ emot vienu - Fantasia (tā ir ģ imenē m ar bē rniem, veidota Disneja stilā ), te dež urē cieš i apsargi.
No reģ istratū ras (kur atrodas galvenais restorā ns un vestibils, lī dz okeā nam ar automaš ī nu jā brauc 5 minū tes, tā pē c izvē lieties, kur jums ir ē rtā k dzī vot).
Mangrovju audzē s ir daudz putnu, pī les, gā rņ i, zaļ ie papagaiļ i - man ļ oti patika skatī ties un klausī ties viņ u dziesmas.
Istabu tī rī ja katru dienu, Viktorijai atstā ja dolā ru un viņ a visu izdarī ja pareizi.
Papildinā tas miniatū ras, ū dens. tē ja un kafija.
Vakaros daž i raidī jumi pastā vī gi. Ir mū zika, kazino, bet viesnī ca nav ī paš i jauneklī ga. Izklaide tiem, kam vajadzī gas relaksē još as brī vdienas.
Un nobeigumā vē los brī dinā t tā dus cilvē kus kā mē s - kas Dominikā nas Republikā bijā m pirmo reizi - rokas bagā ž ā nedrī kst ņ emt augļ us un alkoholiskos dzē rienus. Mē s nopirkā m Olā dā vanā ruma suvenī ru un bija jā ieliek bagā ž ā un jā maksā.10 USD par katru papildu kilogramu. Un to varē ja nopirkt beznodokļ u veidā (lai gan, protams, La Romana dutik ir diezgan vā jš , ļ oti vā jš ).
аватар Oleg101730
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dominikā nas Republikā mē s vē lē jā mies 5 zvaigznes, viss iekļ auts. Š ī viesnī ca ir viena no labā kajā m viesnī cā m pasaulē . Vienuviet ir pat 5 š ī s ķ ē des viesnī cas. Tikai atš ķ irī ba tur ir nedaudz apkalpoš anā un istabiņ ā s. … Tomēr ▾ Dominikā nas Republikā mē s vē lē jā mies 5 zvaigznes, viss iekļ auts. Š ī viesnī ca ir viena no labā kajā m viesnī cā m pasaulē . Vienuviet ir pat 5 š ī s ķ ē des viesnī cas. Tikai atš ķ irī ba tur ir nedaudz apkalpoš anā un istabiņ ā s. Mums kaut kur bija vidusš ķ ira. Mums nebija problē mu ar izlī gumu, lai gan citiem bija. Mē s bijā m apmetuš ies nomalē , kas mū s nedaudz mulsinā ja, bet es norunā ju, ka nā kamajā dienā nā kš u pā ri istabas maiņ ai. Un tad mū s pā rcē la tuvā k jū rai, lai gan maksā ja pā ris kapeikas, bet viss bija brī niš ķ ī gi. Visu viesnī cu teritorijā ir veikali ar saprā tī gā m cenā m, tā pē c jums nav nepiecieš ams kaut kur ceļ ot. Pludmale ir pā rsteidzoš a, vienkā rš i pā rsteidzoš a. Mē s visi bijā m laimī gi. Ē diens š ajā viesnī cā ir lielisks. Kur amerikā ņ i atpū š as, tur vienmē r viss ir kā rtī bā . Internets bija foajē , bet par 9 dolā riem iedeva uz 2 nedē ļ ā m. Mums viss patika un viss izdevā s.
аватар dinova.y
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pagā juš ajā gadā mums bija brī niš ķ ī gs ceļ ojums uz Dominikā nas Republiku! Brī niš ķ ī gajā viesnī cā Grand Bahia Principe Punta Cana 5 * Š ī ir ideā la viesnī ca ģ imenē m! Pirmo reizi bijā m Dominikā nas Republikā ar 2 bē rniem, 3 un 8 gadi, domā jā m, kā viņ us izklaidē sim, bet pā rē jā laikā viņ i bija aizņ emti, animā cija, bē rnu klubs, vakara izrā des, milzī ga viesnī cas zona, kas ir ļ oti patī kami staigā t, visa š ī lieliskā izklaide bē rniem! Atseviš ķ i gribu atzī mē t ē dienu, tā du daž ā dī bu nekur citur neesam redzē juš i, varbū t vienkā rš i nav ar ko salī dzinā t, pirms tam atpū tā mies Spā nijā , Turcijā , Ē ģ iptē , Bulgā rijā . … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā mums bija brī niš ķ ī gs ceļ ojums uz Dominikā nas Republiku! Brī niš ķ ī gajā viesnī cā Grand Bahia Principe Punta Cana 5 *
Š ī ir ideā la viesnī ca ģ imenē m!
Pirmo reizi bijā m Dominikā nas Republikā ar 2 bē rniem, 3 un 8 gadi, domā jā m, kā viņ us izklaidē sim, bet pā rē jā laikā viņ i bija aizņ emti, animā cija, bē rnu klubs, vakara izrā des, milzī ga viesnī cas zona, kas ir ļ oti patī kami staigā t, visa š ī lieliskā izklaide bē rniem!
Atseviš ķ i gribu atzī mē t ē dienu, tā du daž ā dī bu nekur citur neesam redzē juš i, varbū t vienkā rš i nav ar ko salī dzinā t, pirms tam atpū tā mies Spā nijā , Turcijā , Ē ģ iptē , Bulgā rijā . Viesnī cā ir daudz restorā nu ar visdaž ā dā kajā m virtuvē m, mums patika š efpavā ru priekš nesums japā ņ u restorā nā , un viņ i gatavo garš ī gi! Bet visvairā k man patika galvenais restorā ns, mē s tik ļ oti atguvā mies pē c ceļ ojuma)) Bet tas ir tā vē rts!
Pludmale ir pā rsteidzoš a, lai gan daž reiz tā atnesa aļ ģ es, bet tā s tika noņ emtas. Cilvē ku ir daudz un daž reiz vajag meklē t sauļ oš anā s krē slus, bet vienmē r var atrast
Mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s un mē s atgriezī simies pē c iespē jas ā trā k!
аватар kristina.velik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s lidojā m divos pā ros uz Bayou Principe. Nekad neesmu bijis Dominikā nas Republikā un pat nekad nav lidojis uz Rietumu puslodi. Ziemā ar vienu kompā niju atpū tā mies Maldivu salā s, tā pē c gribu salī dzinā t. No pirmā acu uzmetiena kū rorti ir ļ oti lī dzī gi, Baye pludmale ir tikpat debeš ķ ī gi balta kā Maldivu salā s, okeā ns ir tī rs un droš s (ne tur, ne tur, mē s satikā m nevienu medū zu, ne dzī vu radī bu, izņ emot mazas krā sainas zivis ). … Tomēr ▾ Mē s lidojā m divos pā ros uz Bayou Principe. Nekad neesmu bijis Dominikā nas Republikā un pat nekad nav lidojis uz Rietumu puslodi. Ziemā ar vienu kompā niju atpū tā mies Maldivu salā s, tā pē c gribu salī dzinā t. No pirmā acu uzmetiena kū rorti ir ļ oti lī dzī gi, Baye pludmale ir tikpat debeš ķ ī gi balta kā Maldivu salā s, okeā ns ir tī rs un droš s (ne tur, ne tur, mē s satikā m nevienu medū zu, ne dzī vu radī bu, izņ emot mazas krā sainas zivis ). Tač u ir arī bū tiskas atš ķ irī bas. Maldivu salā s viesnī ca izrā dī jā s uz mazas salas, un daž reiz tur nebija ko darī t, savukā rt Baya izrā dī jā s milzī gs viesnī cu komplekss, kurā bija daž ā di restorā ni, atpū tas telpas, rotaļ u istabas bē rniem (kas ceļ o kopā ar ģ imenē m). ), un diskotē ka. Ja apnī k sē dē t viesnī cā , dodies ekskursijā . Netā lu no Republic Pro galvenā s ieejas devā mies ekskursijā uz 27 ū denskritumiem, kur filmē jā m galvas un astes, un Saonu, kur filmē jā m Bounty reklā mu. Maldivu salā s tā neceļ ojat. Visbeidzot, viesnī cas numuri un ē dieni restorā nos gan Bajā , gan viesnī cā Maldī vu salā s bija visaugstā kajā lī menī . Numuram ir liela terase, mini bā rs, uzkopts katru dienu un istaba un viesnī cas teritorija. Restorā nos ir svaigā kie augļ i, vienmē r garš ī gi ē dieni, viss ir pā rpilnī bā . Ir daž i lieliski bā ri ar interesantiem dzē rieniem. Kopumā mums Dominikā nas Republika patika nedaudz vairā k, Maldī vija ir vairā k piemē rota tiem, kas vē las privā tumu un mieru. Baya arī ir visaugstā kajā lī menī , iesaku : )
аватар v.v.lukanina
Milzī ga viesnī ca. Teiksim, liela cilvē ku skaita un komunikā cijas mī ļ otā js! Mū su skrē jienā bija 8500 cilvē ku. Ja vē laties kaut ko mazliet slepenu un intī mu, tad ne š eit. Tī ra un skaista teritorija, milzī ga! Pa teritoriju braukā bezmaksas mini autobusi (ļ oti forš i). … Tomēr ▾ Milzī ga viesnī ca. Teiksim, liela cilvē ku skaita un komunikā cijas mī ļ otā js! Mū su skrē jienā bija 8500 cilvē ku. Ja vē laties kaut ko mazliet slepenu un intī mu, tad ne š eit.
Tī ra un skaista teritorija, milzī ga! Pa teritoriju braukā bezmaksas mini autobusi (ļ oti forš i). Jauki numuri ar mini bā ru, kas tika atjauninā ts katru dienu. Tī ra istaba, ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens.
Atradā m tikai vienu milzī gu mī nusu. Rezervē jot pie tū roperatora, gribē jā m labā ku istabiņ u un tuvā k jū rai Grant, ar zelta aproci, kas, pē c tū roperatora teiktā , nodroš inā ja papildus VIP privilē ģ ijas. . . Dabiski, ka bija dā rgā k . . Jā nokā rto š ajā mū su papildus apmaksā tajai istabai reģ istratū rā bija jā piemaksā.50 USD . Viņ š kategoriski negribē ja mū s tur bez papildus samaksas izmitinā t. . Dabiski, ka man bija jā maksā , bet nebija nekā du citu privilē ģ iju, izņ emot č ī bas un halā tu istabā . Tā pē c nemaksā jiet papildus, ņ emiet parastu istabu, jo nav atš ķ irī bas ne istabā , ne bā rā , nekur nav zelta rokassprā dzes!
аватар oleg.tilev
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra 5th Avenue. Gribē jā m viesnī cu ar plaš u teritoriju, tā kā lidojam uz Dominikā nas Republiku, kur nav ko darī t kā vien viesnī cu, tad nolē mā m izvē lē ties viesnī cu ar daudz izklaides! Mū su istaba bija kluba zelta krā sā , mē s to nekad nenož ē lojā m. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra 5th Avenue. Gribē jā m viesnī cu ar plaš u teritoriju, tā kā lidojam uz Dominikā nas Republiku, kur nav ko darī t kā vien viesnī cu, tad nolē mā m izvē lē ties viesnī cu ar daudz izklaides!
Mū su istaba bija kluba zelta krā sā , mē s to nekad nenož ē lojā m. Pirmkā rt, tā s ir telpas, kas ir pē c iespē jas tuvā k okeā nam, un, otrkā rt, diennakts bezmaksas apkalpoš ana numurā , jo man un manai sievai patī k naktī ē st un dzert vī nu, tas mums bija ļ oti svarī gi) Treš kā rt, š ī s telpas , liekas, ka tā s jaunā kā s, mums vismaz viss darbojā s, mē beles bija normā la izskata, vienī gais, ka plazma nekarā jā s, bet uz Dominikā nas Republiku atbraucā m pē c kaut kā cita.
Viesnī cas teritorijā ir daudz restorā nu un bā ru! Visu atpū tas laiku visi neapgā ja, bet es neiesaku. Man patika grila restorā ns un itā ļ u valoda, viņ i arī uzstā jā s ar omā ru š ovu, bez š ova, omā rs ir garš ī gs. Visbiež ā k bijā m slinki, lai iet uz a la carte un vienkā rš i apmeklē jā m vispā rē jo, tur viss ir !!! ! ! Un suš i, un gaļ a, zivis, vista, jū ras veltes, salds, sā ļ š , skā bs, salds, vispā r ar izvē li biju vairā k kā apmierinā ta.
Ļ oti laba animā cija, lai gan man vienalga. Š eit man tomē r patika. No rī ta lī dz vakaram nav garlaicī gi.
Krā š ņ s alkohols, kvalitatī vi un gardi kokteiļ i!
Vispā r, draugi, iesaku visiem apmeklē t š o debesu vietu!
аватар ivanova268
Tī ra un labi uzturē ta viesnī ca, laipns personā ls. Alus man nepatika, pā rā k mī ksts. Man arī nepatika japā ņ u un zivju restorā ni, lī dz pā rē jiem netikā m, tur vienmē r ē d viesi no kapitā listiskā m valstī m. … Tomēr ▾ Tī ra un labi uzturē ta viesnī ca, laipns personā ls. Alus man nepatika, pā rā k mī ksts. Man arī nepatika japā ņ u un zivju restorā ni, lī dz pā rē jiem netikā m, tur vienmē r ē d viesi no kapitā listiskā m valstī m. Vispā r man likā s, ka krievvalodī gie nav ī paš i sajū smā . Okeā ns ir pasakains, tā pē c viss pā rē jais ir sī kumi. Mē s pat ne reizi nepeldē jā mies baseinos, vienkā rš i ū dens okeā nā bija tā dā krā sā , mē s negribē jā m iet ā rā . Ja esat izvē lī gs attiecī bā uz pā rtiku, meklē jiet citur. Teritorija un pludmale ir lieliska!
Пляж Катамаран остановка бусика отдыхающие на шаре пальма Атлантический океан пляж отеля пляж
аватар Lizaveta
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tā tad sā ksim - datumi 01/07/14-01/17/14 - Travel Professional Group (TPG), ceļ ojumu rī kotā js Mansana, lidojums Roza Vetrov-č arter, Gran Bahia Principe Bavaro viesnī ca, apdroš inā š ana no Travel Professional Group - Eiropas ceļ ojumu apdroš inā š ana . … Tomēr ▾ Tā tad sā ksim - datumi 01/07/14-01/17/14 - Travel Professional Group (TPG), ceļ ojumu rī kotā js Mansana, lidojums Roza Vetrov-č arter, Gran Bahia Principe Bavaro viesnī ca, apdroš inā š ana no Travel Professional Group - Eiropas ceļ ojumu apdroš inā š ana .
Ģ imenes sastā vs - 2 pieauguš ie un 2 bē rni - 6.5 un 1.8 gadi.
Izbraukš ana no Kijevas aizkavē jā s par 40 minū tē m, bet uz vietas bijā m pat stundu ā trā k nekā ieraš anā s laiks.
Grupas transfē rs un viesnī cas reģ istratū rā bijā m ap 11:00 - iekā rtojuš ies 17-00 - pē dē jie!
Tā tad, viss sā kā s ar uzņ emš anu)
Fons:
Viesnī cas teritoriju veido 5 viesnī cas - Gran Bahia Principe Ambar, Gran Bahia Principe Esmeralda, Gran Bahia Principe Bavaro un Gran Bahia Principe Punta Cana Gran un Bahia Principe Premer - viesnī ca stiepjas iekš zemē , tā pē c viesnī ca atrodas it kā viena pē c otras. - tas ir, vispirms luksusa Barn un Esmeralda, tad spoguļ attē ls Bavaro un Punta Cana un pē dē jais Premier.
Novembrī pē c operatora ieteikuma (nevis Manzana) rezervē ta Bahia Principe Premer kā bē rnu viesnī ca, kurā istabā s ir "bē rnu" pakete bē rnu halā tu veidā , piens minibā rā un mazas lī dzī gas lietas bē rniem. .
Bet mē s nevarē jā m atrast nevienu atsauksmi par š o konkrē to viesnī cu Gran Bahia Principe tī klā...Mē nesi pirms izlidoš anas mē s joprojā m atradā m atsauksmi, kurā teikts, ka viesnī ca atrodas tī klā , tač u tā ir ekstrē mā kā . ceļ š , tas ir, 20 minū tes lī dz okeā nam ar kā jā m, jā , vilcieni biež i iet, bet mē s uzskatī jā m, ka mums tas nav ī paš i ē rts variants ar ratiem un vē rsā mies pie tū roperatora ar lū gumu nomainī t Bahia Principe Premer viesnī ca ar Gran Bahia Principe Bavaro viesnī cu, kas atrodas tuvu okeā nam un gā jienā lī dz tam 5-7 minū tes) Tū risma operators, pieprasī jis brī vas vietas un iekasē jis no mums papildu samaksu aptuveni 900 USD apmē rā , pā rrezervē ja viesnī cu mums. -200 dolā ri un viņ i tika pā rcelti uz Gran Bahia Principe Bavaro viesnī cu) - priekš rocī ba ir pludmales tuvums, galvenais restorā ns un paš i numuri ir jaunā ki - gulta ar baldahī nu, plazma un jauna santehnika)
Kuponā skaidri norā dī ts Gran Bahia Principe Bavaro viesnī cas nosaukums un Family suit room nosaukums, bet reģ istratū rā mums uzreiz tika uzvilktas Premiere rokassprā dzes (pat pirms reģ istrē š anā s - apmeklē t restorā nus), ar kurā m mums nelaida. galvenajā restorā nā...mums radā s aizdomas, ka kaut kas nav kā rtī bā , un devā mies to kā rtot. . . Secinā jums - mums teica, ka esam iegā dā juš ies Premier - un uzraksts uz Bavaro kupona neko nenozī mē un ir vienkā rš i nav kategorijas Family Suit numuri Bavaro. Drī zā k ir, bet tos sauc par Superior suit - tas ir, mums ir kļ ū da vauč erī - ko ir izdarī jis operators un tā pē c esam izmitinā ti Premier...no Ukrainas mē s bijā m 20...reģ istratū rā neko negribē ja dzirdē t par mū su piemaksā m vai par to, kā ds viesnī cas nosaukums vē l rakstī ts uz kupona. . . saimnieka Terramara gide - Elena - uzvedā s dī vaini - viņ a nepiedalī jā s sarunas vispā r - vispā r! Knapi piezvanī jusi viņ ai, viņ a tomē r ieradā s - viņ a paziņ oja, ka ir uzrakstī jusi vē stuli Kijevai un gaida, ko viņ i teiks, viņ a pat nemē ģ inā ja runā t ar viesnī cas darbiniekiem. Atgā dinā š u, ka bija Ziemassvē tki - brī vdiena un laika starpī ba. . . Kijevā jau bija vē ls vakars, proti, viņ a lieliski zinā ja, ka Kijevā tagad neviens neko nelems un tikai viņ a var nodroš inā t mē s ar vismaz zinā mu palī dzī bu sarunā s, bet nē - viņ a vienkā rš i mums par to pastā stī ja, pagriezā s un aizgā ja, pat nemē ģ inot palī dzē t (((
Rezultā tā mū s iekā rtoja Premier 17-00, pē dē jais un vienī gais no visiem ar 2 bē rniem pē c 12 stundu lidojuma. . . Starp citu, Premierā nebija bē rnu "paciņ as") bez piena, nav peldmē teļ u - nekas!
Iztē rē jot daudz naudas un laika nā kamajā s 2 dienā s sarunā s ar Kijevas operatoriem, pē c 2 naktī m tikā m pā rcelti uz pareizo viesnī cu…
Pē c 2 dienā m jaunā kā meitene saindē jā s, ē da tikai maksimā lo bē rnu barī bu. . . zvanī ja uz numuru apdroš inā š anā un nokļ uva Travel Professional Group firmā...kā pē c? Nav skaidrs - galu galā viņ i zvanī ja apdroš inā š anas kompā nijai...pē c garā m dziesmā m un melodijā m viņ i mums iediktē ja apdroš inā š anas numuru...viņ i atzvanī ja Eiropas ceļ ojumu apdroš inā š anas apdroš inā š anas kompā niju - viņ i ziņ oja mū su koordinā tes un izsauca ā rstu bē rnam 1.8, norā dot, ka mums ir saindē š anā s un bē rnam ir vemš ana un caureja. . . teica, ka pē c 5 minū tē m atzvanī s un informē s, kad atbrauks ā rsts. . . Pē c 2 stundā m (!! ! ) negaidot uz izsaukumu atzvanī jā m vē lreiz. . . atkal jauna operatore - 2h datu precizē š anai un atkal - "pē c 5min atzvanī sim un teiksim kad atbrauks daktere"...Un VISS! Ne zvans. . . esam pieredzē juš i vecā ki - paš i tikā m galā - un zā les mums ir gatavī bā , bet pats fakts - kā tas iespē jams - mazam bē rnam tač u vajag ā rstu! Mē s veicā m 3 zvanus uz 5-7 minū tē m, tē rē jot daudz naudas tukš ā m runā m - mē s nekad neesam redzē juš i ā rstu, mē s nesaņ ē mā m zvanu (((
Nā kamajā dienā es saindē jos...nā kamajā dienā vecā kā meita...
Pastā stī jā m savai gidei par š ā dā m saindē š anā s reizē m - viņ a reaģ ē ja mierī gi, teica, ka te visi saindē juš ies un gandrī z katrs 3 viņ as tū rists te saindē jies (((
Tie ir mū su operatori un apdroš inā š anas...iespaidi par pakalpojuma kvalitā ti ir vienkā rš i briesmī gi (
Kopsavilkums par valsti
Man ļ oti patika Dominikā nas Republika kā valsts (dī vainā kā rtā )
Zaļ š un gaiš s, ļ oti komfortabls laiks-mū su periodā lija katru dienu, bet no rī ta 5min, vē jš pie okeā na brī ž iem stiprs, bet ļ oti silts-ļ oti ē rti izgulē ties un bē rniem-tā ir nepaceļ as, ir viļ ņ i, biež i ar mazā m aļ ģ ē m - tie tieš ā m tiek nekavē joties izņ emti no pludmales, bet tie paliek okeā nā ) principā nav diskomforta) okeā ns ir silts)
Pludmalē vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli - neskatoties uz to, ka viesnī ca bija pā rpildī ta, vienmē r varat atrast sauļ oš anā s krē slu, protams, ka tas ir jā ņ em 7 stundas zem lietussarga, bet arī tā nav problē ma)
Virtuve. . . ļ oti vienmuļ a un salī dzinoš i neliels sortiments. Nav ko barot bē rnus - vispā r - vakarā pat kartupeļ u biezeni nevar atrast (Viss ir panē ts un mē rč u ķ ekarā (
Animā cija ir vidē ja - tā ir, bet ne teā tris)), kurš vienmē r vē las atrast kaut ko darī t)
Ļ oti vā ja bē rnu animā cija - praktiski nav - bē rnu diskotē ka - tas ir viens dulls animators un 5 bē rni - lai gan viesnī cā ir simtiem.
Pa teritoriju nestaigā ja pā vi un citi dzī vnieki.
Krievi un ukraiņ i biež i tiek ignorē ti, un reģ istratū rā un bā rā , pirmkā rt, tiks apkalpoti eiropieš i un amerikā ņ i - tas ir ļ oti aizvainojoš i...
Tā tad viesnī ca ir stabila 3-4 ar stiepš anos - un tas viss personā la dē ļ - pati teritorija, pludmale un numuriņ i bū tī bā ir labi, bet personā ls, virtuve visu sabojā (
Nu, mū su operatori izcē lā s. . . mē s noteikti atgriezī simies Dominikā nas Republikā pieklā jī gā viesnī cā , bet bez mū su operatoriem.
Бассейн в Премьере Пляж -длинный-места хватает всем) Пляж утренний дождик пляж)
аватар Pisklina_K_17
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
No pā rē jā m bija vienkā rš i mega pozitī vas emocijas !! ! Milzī ga teritorija, vesela izklaides pilsē ta. . . Tenisa korti, velosipē du noma, golfa laukumi. . . Pa dienu garlaikoties nebija. Okeā ns ir silts...tī ra pludmale...Pludmales bā rs ir vienkā rš i krā š ņ s. … Tomēr ▾ No pā rē jā m bija vienkā rš i mega pozitī vas emocijas !! ! Milzī ga teritorija, vesela izklaides pilsē ta. . . Tenisa korti, velosipē du noma, golfa laukumi. . . Pa dienu garlaikoties nebija. Okeā ns ir silts...tī ra pludmale...Pludmales bā rs ir vienkā rš i krā š ņ s. Jā , un restorā ni atstā ja tikai labu iespaidu! vispā r mē s tur ē dā m savus vē derus, hoo)))) Kas attiecas uz animā ciju.... tas arī neatpaliek. . . katrs pasā kums bija ā rprā tī gi interesants, animatori vispā r bija jauni, tieš ā m "iedegā s". Jaunieš iem arī vakara izklaides klubs. Tā tad ne tikai atpū ta, bet arī kur pakā rt ā rā . Vispā r š iks atvaļ inā jums..... Noteikti atgriezī š os)))
Пляж) Вот такая красота на территории....) Собственно вся территория отеля....целый город) Напротив нашей виллы росли) Бывало, правда редко,горничные украшали номера) Наша вилла........ Ведущий местных мероприятий.....такой активный......просто очень))) Рецеп.
аватар krasotka13
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es uzrakstī š u ī si. Viesnī ca ir laba. Milzī ga, kopta teritorija, bet diezgan stulba. . . Daudz bā ru, bet tie visi tiek slē gti pulksten 23:30. Jaunieš iem ne pā rā k piemē rots, jo animā cijas VISPĀ R nav! Izklaidē jā mies paš i, sarī kojot dejas pludmalē un pulcē jot ap visiem domubiedriem. … Tomēr ▾ Es uzrakstī š u ī si. Viesnī ca ir laba. Milzī ga, kopta teritorija, bet diezgan stulba. . . Daudz bā ru, bet tie visi tiek slē gti pulksten 23:30. Jaunieš iem ne pā rā k piemē rots, jo animā cijas VISPĀ R nav! Izklaidē jā mies paš i, sarī kojot dejas pludmalē un pulcē jot ap visiem domubiedriem. Ļ oti kvalitatī va pā rtika, alkohols, augļ i. Bet pludmalē nav neviena normā la restorā na. Ir viens, kurā viss izskatā s pē c ā trā s ē dinā š anas, t. i. , jū s neē dat normā li, jums bija jā iet / jā iet pusdienā s uz galveno restorā nu. Manā izpratnē Dominikā nas Republika ir ballī tes pludmalē , dejas smiltī s un vakariņ as Atlantijas okeā na krastā . Par to principā mē s devā mies. Bet mē s neko no tā š ajā viesnī cā neatradā m! Restorā ns ir slē gta tipa, t. i. , nav atvē rtas zonas!!! ! ! Jū s sē diet un pusdienojiet ē damistabā ! Iekš telpu diskotē ka otrā viesnī cas galā no pludmales. Nesaprotu kā var uztaisī t slē gtu restorā nu un diskotē ku? ? ? Vispā r valsts un okeā ns iekaroja mū su sirdis! Es gribu tur atgriezties, tiklī dz bū š u mā jā s! Bet, ja izvē lē jies š o viesnī cu, pā rmaksā nedaudz vairā k naudas, bet ņ em VIP viesnī cu tajā paš ā rajonā – Esmeraldā ! Tas atrodas okeā na krastā un lī menis tur ir diezgan augsts! Tajā viss ir atseviš ķ i - pludmale nož ogota, tā s uzņ emš ana, numuriņ i labā ki, dzē rieni bā ros labā ki un ē diens restorā nā vē l labā ks nekā visas viesnī cas galvenajā restorā nā !
Parādīt vairāk »


iemiesojums lapa704495
Lūdzu pasaki man
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums kurbatov3
Sobiraemsja poexatj v Dominikanu, predlozili otelj Bahia Principe i Bahia Esmeralda. Kakoj otelj vibratj i v cem raznica?zaranee Spasibo za pomosj!
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 9 atbildes
iemiesojums yanatima
Vai a la carte restorānos dzērieni ir bezmaksas vai maksas?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
iemiesojums didi1987
Vai jūs interesē numurā pieejams kafijas automāts un gludināmais dēlis? Fēns, kā es saprotu, ir visur.
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 15 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на территории комплекса Bahia Principe Bavaro Resort в Пунта-Кане. Рекомендуем для отдыха любой категории туристов, особенно для молодежи и семей с детьми. Комфортабельные номера, красивая ухоженная территория, большое количество мероприятий, предусмотренных для досуга самых маленьких (территория отеля Grand Bahia Principe Turquesa) и, конечно же, для взрослых. До пляжа или лобби соседних отелей комплекса можно легко добраться на курсирующем по территории паровозике. Отель был открыт в январе 2004 года, последняя реновация проводилась в 2016-2017 гг. Занимает огромную территорию, где по соседству находятся: Luxury Bahia Principe Esmeralda 5*, Luxury Bahia Principe Ambar 5*, Grand Bahia Principe Punta Cana 5* и Grand Bahia Principe Turquesa 5*. Это комплекс зданий в колониальном стиле, расположенный на площади более 500 000 м2. Гости отеля Grand Bahia Principe Punta Cana 5* могут пользоваться услугами отелей Grand Bahia Principe Bavaro и Grand Bahia Principe Turquesa (за исключением шведского стола).

Atrašanās vieta Отель расположен в 35 км от аэропорта Пунта-Кана, в 70 км от аэропорта Ла-Романа.
Pludmales apraksts Отель имеет собственный песчаный пляж (Playa Bavaro), протяженностью 500 м. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби бесплатно (неограниченное количество устройств), эксклюзивный доступ Wi-Fi: предоставляется платно по специальным тарифам, трансфер на территории отеля (бесплатно), организация и проведение свадебных церемоний (платно), 2 конференц-зала (до 300 чел.), 3 открытых бассейна в виде лагуны (зонтики, шезлонги, полотенца — бесплатно), 1 крытый бассейн (платно), магазины (бутики), магазин сувениров, услуги профессионального фотографа (платно), Bahia Principe Village: торговый и развлекательный центр, медицинский центр (платно), аптека (платно).

Ресторан Orquidea (шведский стол);

Beach Restaurant (шведский стол);

Pool Restaurante (шведский стол);

4 ресторана a la carte (японский Mikado, El Pescador, стейкхаус The Garden Grill, текс-мекс Santa Fe).

Рестораны a la carte в Grand Bahia Principe Bavaro: итальянский Il Capriccio, японский Maiko, специализирующийся на барбекю Las Olas

Ресторан a la carte в Grand Bahia Principe Turquesa: доминиканский Los Corales.

В ресторанах a la carte в течение каждой недели пребывания возможно 3 бесплатных ужина (требуется обязательное бронирование и дресс-код).

Лобби-бар Daiquiri;

Бар Merengue;

Бар Terazza Pueblo Principe;

Диско-бар Congas Bachata;

Спорт-бар и караоке.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна, глубина 0,35 м., водный парк Bahia Scout Water Park (на территории Grand Bahia Principe Turquesa). Мини-клуб для детей с 4-12 лет, работает с 09:00-12:30 и с 14:30-17:00, мини-диско, детские приборы в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — катамараны (1 час/день, по запросу), подводное плавание с маской (1 час/день, по запросу), каякинг (1 час/день, по запросу), 3 теннисных корта (1 час/день, по запросу), виндсерфинг (1 час/день, по запросу), уроки дайвинга в бассейне (по запросу), мини-гольф, поле для мини-футбола, настольный футбол, серфинг (1 час/день, по запросу), дартс, уроки танцев, водное поло, баскетбол, дискотека (вход в ночной клуб Bachata в Bahia Principe Village, местные алкогольные напитки и безалкогольные напитки включены (18+), бодибординг, развлекательные программы (тропические праздники, состязания, олимпийские игры, конкурсы, караоке, тематические вечера), 3 джакузи, аквапарк на территории отеля Grand Bahia Principe Turquesa (для всех гостей, проживающих в комплексе Bahia Principe Bavaro Resort). Платно — водные виды спорта в Scubaquatic, в том числе скуба-дайвинг (PADI), обучение управлению яхтой, серфинг с веслом, прокат катамаранов с командой дайверов, развлечения на водных бананах, моторизированные водные виды спорта, парасейлинг, уроки виндсерфинга, уроки тенниса, экскурсии на катамаране, парк развлечений, гольф (вне отеля, 18 лунок), косметологические процедуры и массаж в Bahia Spa.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • kazino
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 24 трехэтажные виллы (всего 756 номеров):

Junior Suite Superior (43 кв.м., макс. 2 взрослых + 2 детей/ 3 взрослых + ребёнок) - спальня, ванная комната, гостиная - 150 смежных номеров.

Junior Suite (48 кв.м., макс. 3 взрослых + ребёнок) - спальня, ванная комната, бунгало расположены на отдаленном расстоянии от моря, по территории отеля постоянно циркулируют паровозики.

Istabās

Кондиционер, потолочный вентилятор, LED-телевизор со спутниковыми каналами, телефон (внешние звонки за дополнительную плату), сейф (бесплатно), Wi-Fi (платно), мини-бар бесплатно (с безалкогольными напитками, водой и пивом — пополняется ежедневно), набор для приготовления чая/кофе, утюг и гладильная доска, будильник, письменный стол, ванная комната с душем и гидромассажной ванной, косметическое зеркало, фен, ванные принадлежности, балкон/терраса. Уборка номеров: ежедневно, смена полотенец: ежедневно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Playa Bavaro, Punta Cana, República Dominicana
Tālruņi: Tel: +1 (809) 552 14 44
Fax: +1 (809) 468 43 27
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.