Grand Bavaro Princess 5*– Atsauksmes

57
Novērtējums 7.910
№6 viesnīcas reitingā Bavaro
8.2 Numurs
8.4 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.9 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca ir daļa no Princess Hotels kompleksa. Šis viesnīcu komplekss atrodas valsts austrumu krastā, vienā no labākajām pludmalēm Karību jūras reģionā - Bavaro. Tirdzniecības centrs Plaza San Juan atrodas 300 metru attālumā no viesnīcas. Viesnīca tika uzcelta 1992. gadā un pilnībā atjaunota 2014. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem, medusmēnešiem, jauniešiem.Vairāk →
аватар orelok
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ē diens, pludmales zona - viss ir super. Lielu sakoptu teritoriju cienī tā jiem, dabas cienī tā jiem, daudzveidī ga ē diena cienī tā jiem priecē s labi a la carte restorā ni, viņ i ļ oti novē rtē ja iespē ju ieturē t brokastis a la carte : ) Tiesa, uzreiz rezervē jā m premium konceptu, maksā jot papildus uz vietas ir dā rgā k, bet ir daudz patī kamu bonusu. … Tomēr ▾ Ē diens, pludmales zona - viss ir super.
Lielu sakoptu teritoriju cienī tā jiem, dabas cienī tā jiem, daudzveidī ga ē diena cienī tā jiem priecē s labi a la carte restorā ni, viņ i ļ oti novē rtē ja iespē ju ieturē t brokastis a la carte : ) Tiesa, uzreiz rezervē jā m premium konceptu, maksā jot papildus uz vietas ir dā rgā k, bet ir daudz patī kamu bonusu.
Svaigs stilī gs interjers, ļ oti gaiš as telpas.
аватар leksus_15
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī ir mana piektā reize Dominikā nas Republikā , un vienmē r viss bija labi, es biju apmierinā ts ar visu. Es esmu pirmo reizi š ajā viesnī cā , problē mas sā kā s jau paš ā sā kumā . Es reģ istrē jos š ajā viesnī cā. … Tomēr ▾ Š ī ir mana piektā reize Dominikā nas Republikā , un vienmē r viss bija labi, es biju apmierinā ts ar visu. Es esmu pirmo reizi š ajā viesnī cā , problē mas sā kā s jau paš ā sā kumā . Es reģ istrē jos š ajā viesnī cā.10. decembra vakarā . Uzturē jā s ļ oti ilgu laiku. Nā kamajā dienā es atbraucu no pludmales, neviens netī rī ja. Man bija jā zvana, lai atnā ku un izdaru. Š ausmī gi saklā ja gultu, iedeva apkopē jai dzeramnaudu. Viņ a bija dusmī ga un nelaimī ga. Viņ a uzklā ja manu gultu bez otra palaga un neieklā ja to gultā , viss karā jā s uz grī das. Acī mredzot viņ i atnesa netī ru peldmē teli, kas bija notraipī ts ar sulu. Kafiju un ū deni ne vienmē r sagā dā ja, tikai pē c izsaukuma uz reģ istratū ru atnesa visu. Dvieļ i visi izmazgā ti, pelē ki. Bufetē pludmalē tē ja tika pasniegta netī rā s krū zē s, un ū dens bija sā ļ š , it kā no okeā na izvilkts un sasildī ts. Tas ir vienkā rš i š ausmī gi. Netī ros traukus neņ ē ma, viesmī ļ i slinki.
Kā du dienu no reģ istratū ras viņ i vakarā brauca uz istabu, kurš nez kā pē c brauca ar š o maš ī nu, sā ka par mani smieties. Un viņ š piedā vā ja satikties. Pludmalē nepā rtraukti skan skaļ a mū zika, es ielidoju, lai klausī tos viļ ņ os, nevis mū ziku. Tā kā esmu pē c operā cijas. Jū s to spē lē jat ļ oti skaļ i katru dienu. Pē dē jais piliens bija tas, ka pirms daž ā m dienā m pludmalē kā ds ļ oti iereibis pā ris piedā vā ja pie viņ iem nopirkt kokaī nu. Es sā ku viņ us aizvainot, viņ i sā ka kliegt. Š odien tas atkā rtojā s. Man no viņ iem kļ uva bail, viņ i sā ka kliegt. Es ierados reģ istratū rā , lai saņ emtu pakalpojumu 17.12. 2020. , pie mana paziņ ojuma sē dē ja vī rietis, viņ š sā ka runā t par “tu”, nevis par “tu”. Un viņ š teica: KĀ DA MAN IR PROBLĒ MA. Palī dzu patversmē m ar dzī vniekiem un bē rniem. Visi mani ciena. Kā pē c š is vī rietis ir tik rupjš pret mani? Tā nav mana vaina, ka jū su viesnī ca ir pilna ar mī nusiem. Kā das darbī bas tiks veiktas pret š o darbinieku?
Jū s esat pazaudē jis mani kā klientu. Neviens nekad nav bijis tik rupjš pret mani. Es gribu, lai viņ u atlaiž . Maksā ju lī dz 23, š odien braucu prom, t. i. 5 naktis uz priekš u. Lai gan plā noju pagarinā t lī dz 15. janvā rim. Man likā s, ka te ir kā ds, kas domā ar galvu. Esmu satriekts par vī rieš a vā rdiem saņ emš anas pakalpojumā , viņ u sauca Fredi. Kā di pasā kumi tiks veikti? Ejot aizbraucu uz reģ istratū ru, bija 18. decembris, un teicu darbiniekam lai izlaiž maš ī nu (lai izsauc apsardzi), draugs atbrauks pē c manis. Viņ š man rupjā veidā teica: EJ servisu, es negribu palī dzē t. Esmu vienkā rš i š okā! ! ! Es tajā dienā pā rcē los uz citu viesnī cu. Neviens tur problē mas nerisina. Tas ir š ausmī gi. Briesmī ga viesnī ca.
аватар evgen_miha
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tū risma aģ entū rā mums ieteica viesnī cu, vienojā mies un viss izdevā s kā cerē ts un vē l labā k! Man ne pā rā k labi rakstī t recenzijas, bet vispā rī gi fakti ir draudzī gi cilvē ki, mū s pieklā ja, aprū … Tomēr ▾ Tū risma aģ entū rā mums ieteica viesnī cu, vienojā mies un viss izdevā s kā cerē ts un vē l labā k! Man ne pā rā k labi rakstī t recenzijas, bet vispā rī gi fakti ir draudzī gi cilvē ki, mū s pieklā ja, aprū pē ja, visi smaida un cenš as visā palī dzē t
Lielisks ē diens, ē dā m pastā vī gi, dzē rienu bija daudz un ļ oti garš ī gi, bā rmeņ i dzer paš i))) Viņ i mums iedeva lielu, skaistu istabu ar balkonu un skatu uz zaļ ajiem dā rziem, bā rā bija ū dens un alus un alkohols un š okolā des, ē dienu no restorā na starp citu var pasū tī t istabā , bet mē s gā jā m uz restorā niem, nesaprotam kā pē c sē dē t istabā
Ļ oti liela platī ba un krā saini, ziedi, augi, viss ir labi kopts!
Jū s nevarat izkļ ū t no okeā na, skaistas pludmales un silta ū dens
Vakarā viņ us izklaidē ar dziesmā m un dejā m
Kopumā svē tki izdevā s, gribas vē l!
аватар shaikvaner
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bavaro Princess mums atstā ja lielisku pieredzi. Draudzī gs personā ls, dominikā ņ i ir ļ oti patī kami un dzī vespriecī gi cilvē ki. Nekā das agresijas, nekā du nepieļ aujamu ž estu. Bet dominikā ņ i ir š ausmī gi lē ni. … Tomēr ▾ Bavaro Princess mums atstā ja lielisku pieredzi. Draudzī gs personā ls, dominikā ņ i ir ļ oti patī kami un dzī vespriecī gi cilvē ki. Nekā das agresijas, nekā du nepieļ aujamu ž estu. Bet dominikā ņ i ir š ausmī gi lē ni. Reģ istratū rā var reģ istrē ties 15 minū tes, bā rā bā rmeņ i var tirgot alkoholu 10 minū tes, lī dz bā rmenis papļ ā pā ar savu seno draugu, kurš pagadī jies garā m. Bet tu esi atvaļ inā jumā ! Un š ie puiš i daudz zina par atpū tu)) Pludmale un okeā ns ir vienkā rš i lieliski. Pat sastrē gumstundā s pludmalē nav tik daudz cilvē ku. Noteikti iegā dā jieties sauļ oš anā s krē mu ar maksimā lo koeficientu, jū s bū siet ļ oti tuvu ekvatoram. Ū dens ir ļ oti tī rs un silts, patī kami peldē ties pat pē c saulrieta un rī tausmā . Mū su rež ī ms kaut kā dī vaini mainī jā s, pa dienu gulē jā m 3 stundas, un tā saucamā siesta - kad saule visspē cī gā kā , bet agri no rī ta un vakarā bijā m nomodā krē slas stundā . Iesaku pamē ģ inā t : ) Atnā cā m brokastī s ar pirmajiem saules stariem, un brokastojā m klusā , mā jī gā atmosfē rā . Parasti augstas kvalitā tes pā rtika. Ir daudz augļ u, ir gaļ as, mazā k zivju un ļ oti maz jū ras velš u, tomē r iemesls tam ir dominikā ņ u virtuve, kas ir vē rsta tieš i uz gaļ u. Arī alkohols ir pā rpilnī bā , dzē rieni, pie kuriem esam pieraduš i, ir dominikā ņ u, ī paš i rums. Starp citu, mē s to nopirkā m mā jā s par ļ oti labu cenu veikalā ar sirdi, ja iet pa labi pa pludmali 10 minū tes. Kopumā iesaku ne tikai palikt viesnī cā , bet arī apgū t teritoriju. Varat doties vairā kā s ekskursijā s, vai arī , ja ir vē lme un iespē ja, varat noī rē t automaš ī nu. Valsts ir ļ oti interesanta un dzī va.
аватар daryachemizova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š opavasar atpū tā mies viesnī cā Bavaro Princess, patika pati viesnī ca un ē dieni. Tiesa, vispirms tikā m izmitinā ti istabā blakus stacijas dū coš ajam sū knim, bet pē c tam par nelielu samaksu tikā m pā rcelti uz citu istabu. … Tomēr ▾ Š opavasar atpū tā mies viesnī cā Bavaro Princess, patika pati viesnī ca un ē dieni. Tiesa, vispirms tikā m izmitinā ti istabā blakus stacijas dū coš ajam sū knim, bet pē c tam par nelielu samaksu tikā m pā rcelti uz citu istabu. Pludmale pasakaina, okeā ns priecē ar siltu ū deni, visos sauļ oš anā s krē slos bija saulessargi.
Ē dieni - daudzveidī gi, garš ī gi, un omā ri, un liellopu gaļ a - viss tika pagatavots perfekti. Var teikt, ka ē dieni bija izsmalcinā ti. Mē s gā jā m uz a la carte restorā niem, tur bija tikai dzī vā rinda, kas nav ī paš i ē rti. Plaš ā teritorijā ir dzī vas radī bas, kuras var barot ar rokā m. Numuri ir labi aprī koti - ir dž akuzi, balkons un lietus duš a.
No izklaides - devā mies ekskursijā - izjā des ar delfī niem Delfī nu parkā - tas ir tieš i okeā nā - man patika!
Tā kā brī vā laika bija daudz, devā mies arī uz mež onī go Makao pludmali un tur norunā jā m fotosesiju. Pasū tī jā m fotosesiju nevis pie gida, bet gan no Fotosan. Viņ us fotografē ja mū su draugi un ieteica mums. Fotosesija izdevā s lieliski, laikapstā kļ i nelika vilties. Par visu, ko viņ i samaksā ja $ 260, es domā ju, ka tas ir lē ti. Pludmales kafejnī cā ē dā m omā rus un grilē tas zivis, cilvē ku nebija, kā arī suvenī rus pirkā m vietē jos veikalos.
Es gribu atgriezties š ajā valstī vē lreiz un redzē t to visu vē lreiz!
аватар sibil.l
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pē c ilgā m vē lē š anā m nenož ē lojam, ka paņ ē mā m Bavaro Princess un tas bija ar platī na paketi - tas dod daudzas privilē ģ ijas, tostarp neierobež otu internetu vestibilā un pludmalē , ar to pietiek atpū tai. Pati teritorija ir labi pā rdomā ta, un pludmale ir attē ls: smiltis ir baltas, jū ra ir neticami tirkī za. … Tomēr ▾ Pē c ilgā m vē lē š anā m nenož ē lojam, ka paņ ē mā m Bavaro Princess un tas bija ar platī na paketi - tas dod daudzas privilē ģ ijas, tostarp neierobež otu internetu vestibilā un pludmalē , ar to pietiek atpū tai.
Pati teritorija ir labi pā rdomā ta, un pludmale ir attē ls: smiltis ir baltas, jū ra ir neticami tirkī za. No priekš rocī bā m arī : personī gais š veicars runā krieviski un palī dz visos jautā jumos.
Arī pā rē jā personā la darbs ir lī menī .
Nevarē tu teikt, ka pā rtikas ir tonnā m, bet kvalitā te ir vislabā kā un principā ar visu pietiek un reizē m priecā jas, ka nav nekā lieka. Ir pieejami eksotiski augļ i un jū ras veltes. Alkohols - garš ī gs un neatš ķ aidī ts, kokteiļ i vispā r ir super.
Teritorijā redzē jā m eksotiskus putnus un dzī vniekus, tač u pie tiem ā tri pierod un nepievē rš uzmanī bu, jo š eit galvenais ir jū ra. Telpā ir eksotiski kukaiņ i.
Kopumā , ja ar aģ enta palī dzī bu izdodas noķ ert labu cenu, tad izvē le ir vienkā rš i lieliska!
аватар l.sh
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā ar vī ru atpū tā mies 13 naktis no 29. aprī ļ a lī dz 12. maijam. Mani ļ oti uztrauca laikapstā kļ i (maijs Puntakanā tiek uzskatī ts par lietus sezonu). Mū su uzturē š anā s laikā tropiskā s lietusgā zes bija 5 reizes, galvenokā rt vakarā un naktī (lai gan vienu reizi lietus bija dienā , bet ne stiprs). … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā mies 13 naktis no 29. aprī ļ a lī dz 12. maijam. Mani ļ oti uztrauca laikapstā kļ i (maijs Puntakanā tiek uzskatī ts par lietus sezonu). Mū su uzturē š anā s laikā tropiskā s lietusgā zes bija 5 reizes, galvenokā rt vakarā un naktī (lai gan vienu reizi lietus bija dienā , bet ne stiprs). Klimata ī patnī ba (super! ) Dominikā nas Republikā ir tā da, ka arī tad, kad pa dienu lī st lietus, var droš i gulē t peldkostī mā uz klā ja krē slā pludmalē zem lietussarga un lasī t grā matu. Tajā paš ā laikā jums nav auksti, un pē c lietus nav nekā da dī kuma vai vē sa mitruma stā vokļ a, kā pie mums. Vienī gais, ka nakts lietus laikā mums noplū da jumts, bet ū dens pilē ja dž akuzi, tā pē c tas neaizē noja mū su atpū tu. Viesnī ca mums ļ oti patika. Ē diens ir izcils. Apkalpoš ana ir lieliska. Visas problē mas tika atrisinā tas uzreiz. Kā du vakaru pē kš ņ i sā kā s tropiska lietusgā ze (ū dens bija lī dz sienai un lī dz potī tē m), mums nebija istabā lietussarga, zvanī ju uz reģ istratū ru un 5 minū š u laikā mums atveda. Man ļ oti patika dominikā ņ i. Viņ i visi ir ļ oti pieklā jī gi, smaidī gi, daudzi arī darba procesā dzied. . Neskatoties uz to, ka viņ i nedzī vo bagā ti, viņ i nekad neprasa dzeramnaudu kā , piemē ram, turki. Un, kad jū s dodat dzeramnaudu, daudzi kautrē jas, bet visi noteikti jums pateiks paldies. Viesnī ca atrodas skaistā pludmalē . Mē s ar vī ru izpē tī jā m visu apkā rtni, un man jā saka, ka mū su pludmale bija vismaigā kā , tī rā kā un skaistā kā ! Kopumā Dominikā nas Republika patieš ā m ir paradī ze! Un viesnī cu iesaku visiem. Mē s rezervē jā m viesnī cu agrā rezervā cijā , un cena bija aptuveni 800 dolā ru. lē tā k.
Супер-пляж!!! Там никогда не нагревается песок!!!! Бар у бассейна.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izvē loties kaut ko, es cenš os koncentrē ties uz pretenzijā m, tā pē c es koncentrē š os uz tā m. Ierodoties viņ i lū dza, lai viņ us ievieto klusā kā telpā , kā rezultā tā viņ i apmetā s telpā , kurā , visticamā k, nevarē tu bū t skaļ ā k. … Tomēr ▾ Izvē loties kaut ko, es cenš os koncentrē ties uz pretenzijā m, tā pē c es koncentrē š os uz tā m. Ierodoties viņ i lū dza, lai viņ us ievieto klusā kā telpā , kā rezultā tā viņ i apmetā s telpā , kurā , visticamā k, nevarē tu bū t skaļ ā k. Ceļ š zem paš iem logiem, pa kuru ik minū ti brauca kravas automaš ī nas, tvaika lokomotī ves un personā ls ar mopē diem. Netā lu no kabī nes ar daž iem dū coš iem sū kņ iem. Plus pretī restorā ns ar kapucē m un strū klaku. . . Istaba ā rkā rtī gi nobruž ā ta (skat. foto), tehnika senlaicī ga, knapi dzī va. Villa 45. Pē c kā dā m 10 minū tē m piezvanī ja krieviski runā još ais menedž eris no reģ istratū ras un jautā ja vai viņ am patī k istaba, pē c noraidoš as atbildes viņ š sā ka kaut ko murminā t spā niski. Reģ istratū rā viņ š tajā vakarā vairs nebija) Nā kamajā dienā viņ š teica, ka nekā di nevar palī dzē t, citu istabu nav. Naudu dot ir bezjē dzī gi, tas neko neatrisina. Viņ š piedā vā ja pieteikties rī t un sā ka aizmirst krievu valodu un pē c tam vispā r slē pties. Rī t stā sts atkā rtojā s, un naktī ū dens no griestiem tecē ja tieš i gultā (citē ju: "Otrā stā va izdevumi"))). Parī t mē s vē rsā mies pie operatores un parā dī jā s Alla (arī krieviski runā još a menedž ere). Viņ i man iedeva istabu villā.19. Kas zina, blakus villā m 17.18, 19.20, 21. . . uz viesnī cas grī das ir sū kņ u stacija, kas rū c visu diennakti! 19. jau š ī rū koņ a dzirdama ne tik skaļ i (logi ir pretē jā pusē ), un cipars ir vairā k vai mazā k. Palika. Kā vē lā k izrā dī jā s, š ajā viesnī cā ir 30 procenti slikto numuru, cilvē ki stā v rindā uz aizvietotā ju. Viņ i apmetas sliktā kajā s istabā s "par piesū cekni". Ceļ š iet tieš i starp villā m un zem vairuma istabu logiem. Dū mi, troksnis un smaka ir nemainī gi! Vispā r ir sajū ta, ka esi rū pnī cas teritorijā , viss kū sā , smird, daudz transporta, cilvē ki spiež as pa ceļ malā m. Priekš pē dē jā dienā viņ i aizmirsa aizvē rt seifu un, protams, no maka nozaga simts. Protams, tā ir mū su vaina) Bā rs tika papildinā ts katru otro dienu. Acī mredzot parka purva dē ļ ir odi, ne pā rā k daudz, bet vakarā uz balkona nevar daudz sē dē t, visas kā jas sakost. Bija pagā juš ajā gadā Palladium Bavrro (netā lu, caur vienu), nebija tā das problē mas. Kopumā man ļ oti patika pē dē jais Palladium Bavarro, nebija visu š o problē mu, bet viņ i gribē ja labā k, viņ i to ļ oti nož ē loja.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар elenka-dobryak
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ oju ar vī ru š ī gada janvā rī . Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi, apskatī ja kaudzi daž ā du piedā vā jumu. beigā s izvē lē jā s bavaro princeses, ģ imenes budž ets mazs, nā cā s taupī t. Uzreiz teikš u, ka nekad neesmu to nož ē lojis, desmit dienas tieš ā m ir kā paradī zē . … Tomēr ▾ Ceļ oju ar vī ru š ī gada janvā rī . Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi, apskatī ja kaudzi daž ā du piedā vā jumu. beigā s izvē lē jā s bavaro princeses, ģ imenes budž ets mazs, nā cā s taupī t. Uzreiz teikš u, ka nekad neesmu to nož ē lojis, desmit dienas tieš ā m ir kā paradī zē . Nesaprotu cilvē kus, kuri cenš as visam tikt lī dz galam, arī mums viesnī cā bija tā di cilvē ki, iesaku jums, iemā cieties skaisti atpū sties. Istabas varbū t nav tā s greznā kā s un jaunā s, bet sē dē t istabā negā jā m, un teritorija ir skaista un sakopta. Daudz dzī vo bū tņ u.
Nogurdinoš ais lidojums ieradā s ļ oti noguris, vī rs pat netika lī dz ū denim, uzreiz nomira. Lidojoš ais Pegazs. Es nevaru teikt neko sliktu, puiš i strā dā labi, bet pā rsū tī š ana ilga vairā k nekā stundu. neatkā rtojiet mū su kļ ū das, brauciet ar taksi, č etrdesmit dolā rus var sarunā t. viss pā rē jais ir vienkā rš i lieliski. ā tri iekā rtojā s, garš ī gi pabaroja, es pat teiktu kauš anai.
Mē s bijā m tikai divos braucienos. Gribē tos nopirkt vē l pā ris ekskursijas, bet nauda nesanā ca. Rezultā tā viņ i ieņ ē ma Saonu un gaisa spē kus. Man ļ oti patika Gaisa desanta spē ki - izjā des ar zirgiem, apmeklē ju ranč o, daudz runā ju par Dominikā nas Republiku, tagad neatceros, pā rā k daudz informā cijas, neko daudz neatcerē jos. Ekskursija uz Saonu arī patika, bet kaut kā garlaicī gi. Tikko kuģ ojā m, paē dā m un aizbraucā m, bet Karī bu jū ra bija apskates vē rta, tā ir neizsakā mi skaista, tā pē c 160$ nav nemaz tik ž ē l, reizi mū ž ā bija vē rts apskatī t paradī zes salu. Draugi devā s uz Saona Plus, ilgi apsprieda savus iespaidus, izņ emot cenu atš ķ irī bu, viņ i neatrada lielu atš ķ irī bu. Viņ i apmeklē ja arī mā kslinieku pilsē tu, tač u viņ i nebija pā rsteigti. Bet vienalga ekskursija bija jautra un pozitī va, rums tecē ja kā upe. Tiesa, rums tū rē acī mredzot bija lē tā kais, bez Coca-Cola nebija iespē jams izdzert.
braucā m iepirkties ekskursijā s, tad pusi dienas pavadī jā m izbraucienā uz lielveikalu, bet beigā s, kad vakarā izgā jā m no viesnī cas, lai izstaigā tu apkā rtni, devā mies uz veikalu tieš i pretī viesnī cai (gaiš a ē ka ar ķ ieģ eļ iem) un tur visu pirka, cenas tā das paš as kā lielveikalā , bet arī stā stī ja un rā dī ja. Lī dzi atnesa krā sainas gleznas, pirka vietē jā tirgū , cenas bija no 5 lī dz 500 dolā riem, kā rezultā tā nopirka vidē jo izmē ru par 20-40 dolā riem.
Blakus viesnī cai pa labi no izejas ir liels kazino, vakarā devā mies tur paskatī ties kā citi spē lē , paš i ī paš i neriskē ja, bet vinnē ja 20 dolā rus. Pā rsvarā tur spē lē amerikā ņ i.
Viesnī cā ir vakara š ovs, saturs apmē ram tā ds pats kā Ē ģ iptē un Turcijā . Nedē ļ as nogalē bija nacionā lā s izrā des, tā pē c tā s bija ļ oti interesantas. Citā s dienā s tur nevar daudz iet.
Ar atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti, vī rs biež i atceras š o atvaļ inā jumu, pirms tam divas reizes atpū tā mies Turcijā un vienu reizi Ē ģ iptē . Es sapratu, ka nekas nav salī dzinā ms ar Dominikā nas jū ru un pludmalē m un mū ž ī gā viegluma atmosfē ru. Desmit dienas paradī zē . Es sapņ oju tur atgriezties vē l vismaz vienu reizi.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Doš os atkal ar prieku, kopā ar dē lu, kuram nav ar ko spē lē ties, jo visi animatori ir aizņ emti ar vakara programmu, un pa dienu viņ i ir aizņ emti ar bē rniem lī dz 6 gadiem. Nav nekā kas viņ iem jā dara, kad izaugs. Bet jū su bē rnam ir iespē ja piedalī ties mū ziklā Karalis Lauva. … Tomēr ▾ Doš os atkal ar prieku, kopā ar dē lu, kuram nav ar ko spē lē ties, jo visi animatori ir aizņ emti ar vakara programmu, un pa dienu viņ i ir aizņ emti ar bē rniem lī dz 6 gadiem. Nav nekā kas viņ iem jā dara, kad izaugs. Bet jū su bē rnam ir iespē ja piedalī ties mū ziklā Karalis Lauva. Ceru, ka svē tku laikā viss uzlabosies. Ē diens ir bagā tī gs un daudzveidī gs, bet jā skatā s un jā mē ģ ina, lī dz atrod gardu vistu, svaigu liellopa gaļ u, gardu kafiju un beidzot jā gaida nobriedusi papaija. Dodieties uz Tanuki. Bija 2 reizes, mums patika. Istabas, apartamenti ir nedaudz novecojuš i, laiks nopietni pievē rsties santehnikai. Mums ir N. 573 tecē ja no lejkannas un no duš as virsū . Un par matraci es labā k paklusē ju. Tas vispā r neattiecas uz 5 zvaigznē m. Pludmale lieliska, viss bija kā gaidī ts. Kopumā pludmales dē ļ es gribu ā tri atgriezties ! ! ! Atgriezā mies tikai 5 dienas, jau pietrū kst!! ! Draudzī gi cilvē ki, 6 zvaigž ņ u apkalpoš ana, neaizmirstiet pasmaidī t un viņ i izturas kā pret ģ imeni. Skaists parks, redzē jā m visus brī numus, par kuriem sapņ ojā m , ī paš i putni, augi, viss ir sarū pē ts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums marketavto
Kāda ir atšķirība starp Honeymoon Spa Suite un Platinum, un kur atrodas Honeymoon Spa Suites?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums marketavto
Labdien, vakars, rīts visiem. Pirmo reizi dodamies uz Dominikānas Republiku, Honeymoon Spa Suite numuriņi, varat uzzināt: 1. sieva izņēma smadzenes ar fēnu, vajag ņemt vai ēst istabā; 2. Vai ir eiro rozetes; 3. Vai ņemat masku, spuras, snorkeli vai arī šie sīkumi ir iekļauti servisā? 4. Kā ar internetu, kur ir WI-FI? 4. Kur šie cipari atrodas un ko par tiem vispār varat teikt. Mēs brauksim novembrī.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums Region37avto
kāzas bija 2012. gada 25. maijā, vai mēs iekļaujamies šajā kategorijā, ja lidosim uz Dominikānas Republiku 15. jūlijā viesnīcā Bavaro Princess
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums korablik1
Pastāsti man, vai marta beigas - aprīļa sākums ir labs laiks atpūtai Dominikānas Republikā? Es nevēlos tikt pieķerts lietainajā un vētrainā sezonā...
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 21 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель является частью комплекса Princess Hotels. Этот гостиничный комплекс расположен на восточном побережье страны, на одном из лучших пляжей Карибского бассейна – Баваро. В 300 м от отеля расположен торговый центр Plaza San Juan. Отель построен в 1992 году, полностью реконструирован в 2014 году. Отель отлично подойдёт для семей с детьми, молодожёнов, молодёжи.

Atrašanās vieta 25 км от аэропорта Пунта Кана.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 300 м. Ширина пляжной полосы - 15 м. Охрана на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Терраса, доставка еды и напитков в номер, упакованные ланчи, круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, сувенирный магазин, люкс для новобрачных, магазины в отеле, места для курения.

Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей с 4 до 12 лет, клуб «Funtastic» для подросток с 13 до 17 лет, расположены на пляже.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 теннисных корта: освещение платно. Спортивный зал. Степ, водный волейбол, водное поло, стретчинг, петанк, стрельба из лука. Немоторные водные виды спорта бесплатно. 1 урок дайвинга в бассейне за время проживания бесплатно. Уроки испанского языка, танцев. Дискотека. Казино Tower Princess Casino (ходит бесплатный автобус): 30 игровых столов, 150 игровых автоматов, покер, рулетка, блэк джек.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • kazino
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 808 номеров.

Istabās

В номерах представлено: спальня, ванная комната, 1 большая кровать/2 двуспальные кровати, душ/ванна, фен, вентилятор, кондиционер, спутниковое ТВ с 1 русскоязычным каналом, DVD-плеер (платно), телефон (платно), чайник, набор для приготовления чая/кофе, сейф (бесплатно), халат и тапочки (платно), кофеварочная машина, утюг, гладильная доска, мини-бар (вода, прохладительные напитки и пиво ежедневно), сейф (бесплатно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
Adrese Playas de Bavaro, Баваро, 23000 Пунта-Кана, Доминиканская Республика
Tālruņi: (+1) 809 221 23 11
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в сквош, баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.