First Hotel Osterport 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.510
7.5 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Šī viesnīca atrodas iepretim stacijai Østerport, 5 minūšu vilciena brauciena attālumā no Kopenhāgenas Centrālās stacijas un Tivoli parka. Mazās nāriņas statuja atrodas 15 minūšu pastaigas attālumā. Strøget iepirkšanās iela un skaistā Nyhavn osta atrodas 15 minūšu pastaigas attālumā. Netālu atrodas Amalienborgas un Rozenborgas pilis.Vairāk →
аватар Silver_Rain
Viesnī ca ? sterport atrodas netā lu no pilsē tas centra Kopenhā genas austrumu daļ ā , tieš i pretī dzelzceļ a stacijai ? sterport. Netā lu no cietokš ņ a un Kastellet parka atrodas Kongens parks, netā lu no slavenā s "Nā ras", Amalienborgas pils, Operas nama. … Tomēr ▾ Viesnī ca ? sterport atrodas netā lu no pilsē tas centra Kopenhā genas austrumu daļ ā , tieš i pretī dzelzceļ a stacijai ? sterport. Netā lu no cietokš ņ a un Kastellet parka atrodas Kongens parks, netā lu no slavenā s "Nā ras", Amalienborgas pils, Operas nama.
Attā lums lī dz Kastrupas lidostai ir ~12 km.
Ē dinā š ana uz brokastī m.
Viesnī cas vietne: http://hotelosterport. dk/en/
Š ajā viesnī cā esam nakš ņ ojuš i vairā kas reizes, jo tā mums lieliski atbilst cenas/kvalitā tes attiecī bas ziņ ā . Ir numuri ar skatu uz ielu, un ir numuri ar skatu uz dzelzceļ a sliedē m. Daž iem tū ristiem tas var š ķ ist trū kums, bet mums tas ir pluss, jo. dē lam ļ oti patī k skatī ties uz vilcieniem, bet troksnis no tiem nav dzirdams, jo logā un balkona durvī s ir speciā li stikli. Turklā t ausu aizbā ž ņ i tiek nodroš inā ti reģ istratū rā , reģ istrē joties. Visi viesnī cas numuri ir nesmē ķ ē tā ju.
Pietiekami daudzveidī gas bufetes tipa brokastis.
Reģ istratū ras zonā ir pieejams bezmaksas kafijas/tē jas automā ts.
Istabas ir pieticī gas un mazas, iekā rtotas atturī gā skandinā vu stilā . Piemē ram, man nav pietiekami daudz pakaramo, bet, sazinoties ar reģ istratū ru, kur vienmē r tikā m pie ļ oti draudzī giem darbiniekiem, saņ ē mu tos neierobež otā daudzumā . : )
Istabu uzkopš ana katru dienu.
Netā lu no viesnī cas ir pietiekami daudz apskates vietu, un lī dz citā m var nokļ ū t ar autobusu/metro (viss ir blakus). No ? sterport stacijas, ja vē laties, varat doties pastaigā , piemē ram, Malmē (kurš pirms tam Zviedrijas dienvidos nav bijis), braucot pa slaveno Ē resunda tiltu. Vienvirziena ceļ š aizņ ems apmē ram pusstundu, biļ etes var iegā dā ties tirdzniecī bas automā tā vai stacijas veikalā (jums jā š ķ ē rso ceļ š ).
Kopumā viesnī ca pozitī vi domā još iem tū ristiem, kuri nevē las izmest naudu un nemeklē visā trū kumus (kuru, diemž ē l, krievu tū risti biež i grē ko, kad vē las iegū t daudzistabu dzī vokļ us, personī gos kalpotā jus un sarkanos paklā jus par nelielu naudu : )).
Вид из одного из номеров, выходящих на железнодорожные пути.
аватар svkmdel
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Baidī jā s par š o viesnī cu visvairā k (kā izrā dī jā s, velti), jo. galvenais negatī vais punkts visā s atsauksmē s bija tā atraš anā s vieta tieš i blakus dzelzceļ am, bijuš ajā Kopenhā genas dzelzceļ a stacijā . … Tomēr ▾ Baidī jā s par š o viesnī cu visvairā k (kā izrā dī jā s, velti), jo. galvenais negatī vais punkts visā s atsauksmē s bija tā atraš anā s vieta tieš i blakus dzelzceļ am, bijuš ajā Kopenhā genas dzelzceļ a stacijā .
Ņ emot vē rā š o trū kumu, jā atzī mē , ka administrā cija darī ja visu iespē jamo, lai to neitralizē tu: labi logi, pa kuriem tik un tā nekas nebija dzirdams; katram (! ) apmeklē tā jam tiek izdalī ti vienreizē jie ausu aizbā ž ņ i (ausu aizbā ž ņ i), kurus joprojā m izmantoju ceļ ojumā )))
Viesnī ca ir izstiepta gar sliedē m, tā pē c, ja jums ir istaba ē kas galā , jū s dosieties uz ilgu laiku))) Bet tas jau ir izmaksas, jū s varat nakš ņ ot 1 nakti.
Brokastis bija labas, pietiekami daudzveidī gas. Daž as mū su grupas dā mas pat paspē ja makos nē sā t visā dus ievā rī jumus un vā rī tas olas =)
Viesnī cā bija ļ oti labs wi-fi, tikai reaktī vs, ar stabilu signā lu.
Nu nevar nepieminē t paš as viesnī cas atraš anā s vietu. Atrodas pilsē tas centra malā , pavisam mierī gi ar kā jā m sasniedzā m Nī havnu, un pavisam netā lu no Kastelette (tas ir tā ds cietoksnis) un (uzmanī bu!! ! ) NĀ RA! ! ! Tas ir tikai akmens metiena attā lumā no viesnī cas! Ja bū tu vairā k laika, mē s labprā t pastaigā tu pa Kasteletu un krastmalu, varbū t pat nopeldē tos)
Снято с


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kastelletas cietoksnis
Novērtējums 10.0
Dānija, Kopenhāgena
Arhitektūra, Daba, Stats
Apaļais tornis
Novērtējums 10.0
Dānija, Kopenhāgena
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Mazās nāriņas statuja
Novērtējums 8.3
Dānija, Kopenhāgena
Pieminekļi un pieminekļi

Этот отель находится напротив вокзала Эстерпорт, в 5 минутах езды на поезде от центрального вокзала Копенгагена и парка Тиволи. До статуи Русалочка - 15 минут ходьбы. Торговая улица Строгет и прелестная гавань Нихавн расположены в 15 минутах ходьбы. Дворцы Амалиенборг и Русенборг находятся неподалеку.

Atrašanās vieta До международного аэропорта Копенгагена - 20 минут езды на поезде.
Viesnīcā

Ежедневно в отеле сервируют завтрак "шведский стол".

  • kafejnīca/bārs
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
Izklaide un sports
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Все номера отеля располагают ЖК-телевизором со спутниковыми каналами, рабочим столом и собственной ванной комнатой.

FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.