Golden Tulip Parkhotel Neu-Ulm 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Ulmas pilsētā, vēsturiskajā daļā, parkā blakus Donavas upes krastam. Ulmas un Neu-Ulmas pilsētas centri atrodas 10 minūšu pastaigas attālumā. No viesnīcas ir tieša piekļuve tuvējam konferenču centram Edwin-Scharff-Haus. Viesnīca ir lieliski piemērota Ulmas apskates vietām, kā arī biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар machixin
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s bijā m "Date in Paris" tū rē no Accord. Godī gi sakot, iespaidi par viesnī cu ir vispozitī vā kie, viss tī rs un sakopts, daudz rozetes, istabā bija minibā rs un seifs, televizors ar č etriem krievu kanā liem, ir lifts. Skats pa viesnī cas logu paveras uz upi, ļ oti skaisti, var redzē t visu vecpilsē tas daļ u. … Tomēr ▾ Mē s bijā m "Date in Paris" tū rē no Accord. Godī gi sakot, iespaidi par viesnī cu ir vispozitī vā kie, viss tī rs un sakopts, daudz rozetes, istabā bija minibā rs un seifs, televizors ar č etriem krievu kanā liem, ir lifts. Skats pa viesnī cas logu paveras uz upi, ļ oti skaisti, var redzē t visu vecpilsē tas daļ u. Ē diens tū rē vislabā kais, ē st bija daudz, ņ emot vē rā , ka brokastis ir no 6:30 lī dz 10:30, tad vispā r brī nī jos, ka visiem pietika visa. Bija daudz daž ā du konditorejas izstrā dā jumu. Iesaku visiem palikt vē l uz nedē ļ u. Ļ oti laba viesnī ca! ! !
Наш номер. Вид с номера отеля. Наш номер. В ванной все очень приятно выглядело! Собственно сам ресторан с видом на реку. Нереально вкусно! Я первый раз за весь тур не хотел уходить, вставать всем советую рано утром, что бы наплодиться видом на реку.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в городе Ульм, в исторической части, в парке рядом с побережьем реки Дунай. В 10 минутах ходьбы находится центр городов Ульм и Ной-Ульм. Из отеля есть прямой доступ в расположенный рядом конференц-центр Edwin-Scharff-Haus. Отель прекрасно подойдёт для осмотра достопримечательностей города Ульм, а также для деловых поездок.

Atrašanās vieta 50 минут езды от аэропорта Штутгарта.
Viesnīcā

4 конференц-зала вместимостью 70 человек.

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

Всего в отеле 135 номеров.

Istabās

Телевизор с плоским экраном, бесплатный Wi-Fi, рабочий стол, телефон, душ или ванна, туалет, фен, мини-бар.

Adrese Silcherstrasse 40, 89231 Ульм, Германия
Tālruņi: Phone: +49 (0)731 8011- 0, FAX: +49 (0) 731 85967
Tīmekļa vietne: Golden Tulip Parkhotel Neu-Ulm
FAQ