Jautājums o Vācija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
246 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Vai izraidīšana no ASV vai Kanādas ietekmē vīzu atvēršanu uz Eiropu?
Vai izraidīšana no ASV vai Kanādas ietekmē vīzu atvēršanu uz Eiropu?
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2019-12-164 gadā atpakaļ
Atbildes  •  22
аватар ollennka
Ja Eiropa nedomā UK, tad tas īpaši neskar.
аватар ollennka
Kāpēc viņi tika deportēti?
аватар Kolia_oro.egor
Šī ir tūrisma vieta. Šeit nav starptautisko tiesību speciālistu. Domāju, ka prātīgāk ir vērsties advokātu birojā, kas specializējas šādos jautājumos.
аватар oleg_energy
Otrais tika izraidīts no štatiem, pēc 7 gadiem, piesakoties politikā, un nesanāca, tad devās darba vīzā uz Kanādu 2017. gadā, kad vīzas ādā nebija pirkstu nospiedumu, kas nedeva, tāpēc viņš slēpās. par izsūtīšanu. ,. Pirkstu nospiedumus ieviesa 2018. gada beigās, mainīju darbu, dabūjot vēl vienu darba atļauju, un te nācās padoties, te sadegu. Tagad viņš grib doties uz Eiropu, un vai nebūs problēmu? Lai gan viņš saka, ka nekad nav pārkāpis neko noziedzīgu)
аватар moy_contakt
Cik viss ir grūti.... Bet tevis te noteikti nav.
аватар ollennka
Joši-makaroni! Es domāju, ka tā ir izsūtīšana no vienas valsts, bet jums izdevās to izdarīt no divām uzreiz))). "Draugs" pārmaiņām savā valstī nevēlas strādāt?)) Kāpēc ir jābrauc uz Eiropu?
аватар AllOverTheWorld
par štatiem stāsts tumšs, viņš pretendēja uz politiskā bēgļa statusu vai kā? vai politisku apsvērumu dēļ gribēja legalizēties, un pirms tam viņš nelegāli bija tūristu vīzā un tāpēc tika izraidīts?
аватар ollennka
Es arī saprotu, ka septiņus gadus pārkāpu tūrisma politiku.
Apvienotajai Karalistei noteikti ir kopīga bāze ar ASV un Kanādu, un ir pilnīgi iespējams doties uz pārējo Eiropu.
аватар kolyan_cat
Piesakoties vīzai, jānorāda valstis, kurās esat bijis. Ja es būtu vīzu darbinieks, redzējis 7 gadus štatos un pēc tam vairākus gadus Kanādā, es būtu saspringts un prasījis sīkāku informāciju no amerikāņiem un kanādiešiem, pēc kā es ar tīru sirdsapziņu iepļaukātu atteikumu.
Protams, jūs nevarat to norādīt, bet, ja Eiropa kādreiz iegūs piekļuvi ASV vai Kanādas bāzēm, tad pēc 24 stundām čalim tiks iesperts pa dupsi uz viņu vēsturisko dzimteni.
аватар ollennka
"Piesakoties vīzai, jums jāieraksta valstis, kurās esat bijis."
Nu skatos pieteikuma veidlapu valsts vīzai uz Vāciju. Šādas preces nav.
аватар oleg_energy
Viņš bija darba vīzā štatos, pēc studiju beigšanas devās politikā, lieta ilga pāris gadus, un tad viņu deportēja. Tā dara gandrīz visi, dažreiz paveicas). Un ko viņš vēlas darīt Eiropā, jo viņš jau desmit gadus dzīvo angliski runājošās valstīs, un viņam ir dažādas algas, viņš strādā par izsekotāju.
аватар AllOverTheWorld
oleg_energy, un kurš gaidot traucēja dabūt vīzu, nu labi, tas nozīmē, ka vīzu jurists pieķērās vai izspieda naudu.
Viņš jau prot būt nelegālais imigrants, lai brauc uz Eiropu ar biometriju, vai ar ĪSTU darba vīzu.
un tā, protams, visa viņa deportāciju vēsture ir 100% datubāzēs, tāpēc tā ir biometriskā sistēma.
аватар ollennka
Informācija ir ASV un Kanādas datubāzēs, Vācijai ar to nav nekāda sakara.
аватар oleg_energy
Ja Vācijā vēstniecībā, kad viņš piesakās darba vīzai, viņi uzzina, ka notikusi deportācija, vai viņi var atteikties? Lai gan viņš bija ilgu laiku Eiropā, viņš neko nepārkāpa.
аватар AllOverTheWorld
ollennka, ļoti daudz ar to saistīts. Tāpēc tā ir biometrija.
oleg_energy, sekas ir potenciāls nelegālais imigrants, un attiecīgi atteikums.
Lai tavs "draugs" aiziet uz lielo TA vai pie vīzu starpniekiem un tur viņš visu uzzinās, "par ko" un kādi varianti
аватар ollennka
AllOverTheWorld nesapratu jūsu ideju par biometriju. Vācija un ASV neapmainās ar citu cilvēku biometriskajiem datiem.
аватар AllOverTheWorld
ollennka, nav skaidrs, kas ir "ārzemju dati", tikai precīzi atceros, ka kāds paziņa intervijas laikā, jau atrodoties štatos, tika notiesāts par izraidīšanas no Polijas slēpšanu
"Informācija atrodas ASV un Kanādas bāzēs, Vācijai ar to nav nekāda sakara."
Un kāpēc tas ir saistīts ar Vāciju? it kā bija par Eiropu, un tad nez kāpēc parādījās konkrēti Vācija
Atkal nav skaidrs, par kādu vīzu mēs runājam.
аватар moy_contakt
cienījams. šī tēma ir ļoti slidena un patiesībā neviens nezina par datu bāzu pieejamību, kur un kā pārbauda, ​​zinu, ja būtu deportācijas, tad šis ir stulbs variants un informācijas slēpšana beigās var būt vēl trakāka. Bet no otras puses, izrunājot pieejamo informāciju, diez vai viņam vispār dos vīzu.... jebkurai izsūtīšanai (ja tas nav noziegums vai citi smagi panti) ir noilgums. Manai meitai uz pusgadu bija Šengenas izsūtīšana (nebija laika izbraukt no valsts pēc vīzas beigām, un pase vēl nebija biometriskā. Bet pēc tam noformēju ASV vīzu, nekādu problēmu. Bet atkal nav mūsu uzdevums saprast šo situāciju.Šeit ir vajadzīga speciālistu palīdzība , esmu pārliecināts, ka ir daudz kas, kas te neizskan un jākonsultējas par naudu (bez maksas tas noteikti nav iespējams) .
аватар ollennka
Vācija ir jautājuma priekšmetā, tāpēc es par to runāju.
Amerikāņiem vienkārši ir vieglāk uzminēt par vīzu režīma pārkāpumiem citās valstīs, jo viņi: a) anketā tikai pieprasa norādīt piecus gadus apmeklēto valstu sarakstu, b) veic interviju, kuras laikā noskaidro visādas nesaskaņas un aizdomas. Jūsu draugs jau ir intervējis štatos, tāpēc tas nav tūrisms. Un intervijas politiskajam patvērumam vēl jo vairāk tiek veiktas, tāpēc kāds paziņa pieķerts melos.
аватар AllOverTheWorld
ollennka, tur ir tikai runa, intervija jau notika ar tūristu vīzu štatu lidostā ierodoties (vai nu LA vai SF, neatceros, tas bija sen)
tāpēc viņš un daudzi citi (ar mani tā vispār nav gadījies) tika nosūtīti uz papildu interviju, pareizāk sakot, nopratināšanu ar mobilo telefonu atņemšanu, korespondences lasīšanu tūlītējos ziņnešos utt.
аватар AllOverTheWorld
un starp citu, viņi neveic interviju dzirdinātam patvērumam ar atkarību;) viss ir atkarīgs no jurista kvalifikācijas! bet tas ir pavisam cits stāsts un diskusijas tēma.
аватар ollennka
Tātad šī nav intervija, bet gan īsta pratināšana lidostā))).
Vai varat sīkāk pastāstīt par situāciju? Kāpēc izsūtīšana no Polijas? Vai pēc deportācijas saņēmāt ASV vīzu? Pēc pratināšanas ASV tevi ielaida vai ne? Kāpēc viņš patiešām devās uz ASV? Strādāt?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Vācija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl