Diseldorfa.

17 Maija 2019 Ceļošanas laiks: no 08 Maija 2019 ieslēgts 11 Maija 2019
Reputācija: +5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Diseldorfas apskates vietas.

Pils laukums ir viens no vecpilsē tas centrā lajiem laukumiem, agrā k pils bijusi vietē jo valdnieku rezidence. Bet diemž ē l no pils palika tikai viens tornis, labā k nekā nekas. Piezī me no manis: tiem, kam patī k kafija, tornī ir kafejnī ca, no kuras paveras brī niš ķ ī gs skats uz Reinu.

Viena no vecpilsē tas vizī tkartē m ir Sv. Lambert. gotikas stila katoļ u baznī ca. Viena no vecā kajā m ē kā m Diseldorfā . Piezī me no manis: no ķ ieģ eļ iem veidota konstrukcija.

Visvairā k man patika Reinas krastmala. Viņ a ir skaista saulrietā . Piezī me no manis: ja vē laties uzzinā t paš reizē jo ū dens lī meni upē , skatieties pulksteni. Un tā ir taisnī ba, netā lu no Sv. Lambert, ir ā rkā rtē ji pulksteņ i.


Vissvarī gā kais — neaizmirstiet Tirgus laukumā aplū kot jā š anas skulptū ru, kas veltī ta Johanam Vilhelmam no Pfalcas. Saskaņ ā ar leģ endu, veidojot š o jā tnieka statuju, tē lniekam nebija pietiekami daudz materiā lu, lai to izgatavotu, un, lai to pabeigtu, uz pilsē tu tika nosū tī ts zē ns, metē ja mā ceklis, kurš devā s no mā jas uz. mā ju un savā ca ziedojumus sudraba karotī š u veidā no turī gajiem diseldorfieš iem. Piezī me no manis: paš i pilsē tnieki viņ u sauc par Janu Vellemu. Ar š o cilvē ku notika strauja Diseldorfas izaugsme un uzplaukums.

Slavenā Royal Avenueir pilna ar ziediem, ne tulpē m, ne rozē m, ne krizantē mā m, pat ne margrietiņ ā m, bet neskaitā miem veikaliem, pirmā s klases iepirkš anā s centriem austrumu pusē , bankā m un kredī tiestā dē m. uz rietumiem. Piezī me: vietē jie iedzī votā ji to sauc par "Kyo".

Neaizmirstiet arī apmeklē t Diseldorfas ū dens zooloģ isko dā rzu Aqua-Zoo. Nevainojamas telpas un pā rdomā ts izkā rtojums. Piezī me no manis: tas atrodas Nordparkā , kur varat apbrī not strū klakas, ziedu kompozī cijas, vienkā rš i izbaudiet brī vā dabā .

Uz drī zu tikš anos, mana Diseldorfa uz visiem laikiem!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums