Jautājums o Berlīne

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
43 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Tūrisma karte, kādas atlaides un kur dod, vai ir vērts ņemt?
Sveiki visiem, plānojam apmeklēt Berlīni uz 5 dienām un vēlamies iegādāties tūristu karti, kas ļauj izmantot visa veida transportu un atlaides tūrisma vietu apskatei, pastāstiet, kuras vietas un kādu atlaidi dod? Vai šīs kartes iegāde ir pamatota? (apstājās Lurfürstendamm netālu no zoodārza, nokļūstot no Šēnfeldes lidostas, vēlētos apmeklēt muzeju salu, Pergamonu, Šarlotenburgu, mūri un centrālās apskates vietas). Varbūt jūs ieteiksiet citas iespējas, kā ietaupīt transportu un biļetes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
2 abonents  • prasīja 2018-07-306 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  1
аватар kolyan_cat
Par Berlīni konkrēti nezinu, bet par citām Eiropas pilsētām varu teikt, ka šī karte ir krāpšana. Tas darbosies tikai tad, ja apmeklēsiet daudzas vietas un muzejus. Reāli man vienmēr sanāca lētāk izstrādāt maršrutu, sameklēt naktsmājas vietā, kur ar kājām var nokļūt maksimāli daudzās ieplānotajās vietās, bet pārējām braucienus iegādāties uz vietas.
Ņemot vērā optimālo maršruta izvēli, piemēram, viesnīca-punkts A - autobuss, punkts A-punkts B - kājām, punkts B-punkts B - metro, jums būs jāiegādājas ne vairāk kā 2-3 viens- laika braucieni (Einzahl Ticket) transportam, nav tūristu kartes šeit veids neatmaksāsies.
Ērti ir arī iegādāties biļeti CityTour autobusam, kas kursē pa pilsētu, un jebkurā pieturā ar to pašu biļeti var izkāpt, iet un sēdēt, tajā pašā laikā klausīties par objektiem savā valodā. . Arī šo autobusu var izmantot kā transportu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Berlīne
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl