Es atnācu ārstēties.

26 Jūlija 2015 Ceļošanas laiks: no 20 Jūlija 2015 ieslēgts 25 Jūlija 2015
Reputācija: +15
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Reiz 2012.  gadā es ierados Berlī nē ne pā rā k laba iemesla dē ļ .

Es atnā cu ā rstē ties. Likā s, ka vairs nekad nestaigā š u, bet vā cu medicī na dara brī numus un pē c diviem gadiem es ne tikai stā vē ju uz savā m kā jā m, bet varē ju staigā t. Otrajā apmeklē juma reizē nolē mu paņ emt lī dzi gidu un apskatī t pilsē tu, kas man deva cerī bu. Gida vā rds bija Aleksandrs, diemž ē l uzvā rdu neatceros. Viņ š mani ieveda savā maš ī nā , stā stī ja par vā cieš iem un Berlī ni kaut kā dā negatī vā gaismā , un es nolē mu: "Nu, es joprojā m mī lu savu Berlī ni.

Š ogad gribē ju parā dī t Berlī ni savam dē lam (12 gadi) un atkal paņ emt gidu : )



Ī si meklē jumi vainagojā s ar lieliem panā kumiem, atradā m Katju Š trausu. Tik daž ā das emocijas nebiju piedzī vojusi. Bija daudz aizraujoš u stā stu, kas mijas ar smieklī giem stā stiem, kas notikuš i Berlī nes vē sturē . Es raudā ju pie holokausta upuru piemiņ as memoriā la, Katja tik emocionā li un kaut kā cilvē ciski runā ja par visā m nacisma š ausmā m.

Lai gan uzreiz atcerē jos, kā mans nelaimī gais gids Aleksandrs teica: "Vā cieš i te akmeņ us lika, naudu viņ iem nav kur likt"

Bet pats galvenais! Dima, mans dē ls, teica, ka mums nekad nav bijis tā ds ceļ vedis.

Mē s pavadī jā m brī niš ķ ī gas 6 stundas un burtiski negribē jā m doties prom. Katjai tika apsolī ts, ka mē s ieradī simies Ziemassvē tkos))

Man vienmē r ir paticis Berlī ne, bet, pateicoties Katjai, es tajā iemī lē jos.

Kā pē c es rakstu š os pateicī bas vā rdus!

Adelī na

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums