Maģisks ceļojums uz Parīzi!

03 Jūlija 2015 Ceļošanas laiks: no 19 Jūnijs 2015 ieslēgts 26 Jūnijs 2015
Reputācija: +34
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Ir ļ oti grū ti vā rdos aprakstī t to, kas dvē selē atstā j neaizmirstamus burvī gus iespaidus. Deviņ as dienas kā viena. Nē , iespē jams, daž as stundas. Visi atceras. kā tas viss sā kā s. Zaporož je, kaklarotas, Dņ epropetrovska, dzelzceļ a stacija, vilciens, kupeja. Kru-u-to! Vilciens brī niš ķ ī gs, kupejā cilvē ki gā ja. Vakars - nakts - pamodos - š ur tur - un - Ļ vova. Daž as stundas brī va laika, nomazgā ts lī dz spī dumam, senais Ļ vovas centrs, kas fotoattē lā organiski iederē jā s Eiropā un pat kaut kur uzvarē ja arhitektoniski. Ak, mums bū tu vairā k naudas. un to izvilkt, atjaunot cilvē ciskā veidā...Bet tas tā . Liriska atkā pe. Tā viņ i devā s tā lā k. Autobuss, smaidoš ais gids (augstā kā s atzī mes un ieteikumi), pa ceļ am uz robež u satricina - nu tikmē r vē l mā jā s - un lū k, lolotie paradī zes vā rti. Robež a. Salī dzinoš i viegli ejam cauri, standarta divas stundas ar mazu astī ti, visi atbilst normai, mū su sejas strikti onkuļ i un tantes kā , aizgā jā m.


Tač u naudu uz robež as nevarē ja samainī t pret Polijas zlotiem - tos nepiegā dā ja vai kā . Bet tas mū s neaptur, maciņ ā izklaidē jamies pā ris eurekas rē ķ ini, jū tamies gandrī z miljonā ri. Tā tad, Polija.

Ī ss. Ciemi nav mū su - daž i ir pā rā k tī ri, zem lineā la taisī ti. Runā , ka Eiropa ir devusi naudu. Veiksmi daž iem. Ceļ š ir spogulis. Lieli vē jdzirnavu, stā rķ u, briež u lā pstiņ as un pavisam neparasts - marš ruts abā s pusē s norobež ots no zaļ ajiem caurspī dī gā s plastmasas masī viem ar krā sotiem putniem, lai pē dē jie, tikai dzī vi, to ieraudzī ja un (!!!! ! Sajū ti mirklis!!!!! ) uz ceļ a. Nu briež i, mež acū kas un visā di medī jumi arī , lai neizsī kst. No. Cilvē ki domā par dabu. Un ne tikai kā slā ņ veida pā rtikas avots. Noklausī jā mies dramatisku stā stu par ezī ti, kurš izskrē ja uz ceļ a, notrieca kā da maš ī na, kā ds cits atrada, aiznesa pie veterinā rā rsta un par to saņ ē ma 80 eiro.

Tikai neatceros, kura ezis tas bija – poļ u, vā cu vai franč u. Tomē r viņ u noteikumi tagad ir vienā di. Viesnī ca ir neprā tī gi pievilcī ga, pavisam jauna. No noslē pumiem - restorā ns nav viesnī cā un nevis netā lu no viesnī cas, bet benzī ntankā pā ri ielai, tā pē c tū risti klī st. Brokastis ir pienā cī gas. Ejam.

Berlī ne.

Ieradā mies nedaudz vē lu, tā pē c lī dz muzejiem netikā m. Pē c tam apbraukā jā m akvā riju netā lu no zoodā rza - un š ī , lū dzu, ir sava veida trī sstā vu pilsē tiņ a, kur ir pat haizivis, kaimā ni un piranjas, un medū zā m ir ī paš a cieņ a un cieņ a, tā s ir nepā rspē jamas. Uzkā pā m televī zijas tornī , kas daudz neatpaliek no Eifeļ a torņ a, lē kā jā m uz batutiem un daž ā diem eksotiskiem spiningiem tieš i pilsē tas centrā , restorā nā ē dā m daž us zivju š edevrus, priecā jā mies par skaistumu un pā rsteidzoš i svaigo gaisu. devā s tā lā k. Parī ze.

Parī zē viss ir ļ oti vienkā rš i. Jums ir jā dodas uz turieni.

Visiem š odien. Vai rī t. Lietus, karstumā vai aukstumā . Jums vienkā rš i ir. Un tam ir vairā ki iemesli.


Iemesls ir pirmais. Arhitektū ra. Neprā tī gi izvē lī gs un gaumī gs. Cits. Kuģ is pa Sē nu. Uh, es nevaru. Jā peld vakarā , kad viss liesmo vakara gaismā s, no krasta rokas vicina draudzī gi visu krā su un tautī bu parī zieš i un neskaitā mi tilti, visur mū zika, un pat mans nemī lē tais Eifeļ a tornis tver apgaismojumu. Oho. Vienkā rš i paņ emiet dž emperus. Nevis Ukraina, tur ir auksti. Treš ais iemesls. Disnejlenda. Nu, kad vī rs ap 50 č akarē jas ar laimi, un vecmā miņ a, kura knapi š ņ ā c, iedvesmojas fotografē ties ar Disneja pī lē m, kad bē rns aiz apbrī nas nevar parunā t, tas kaut ko liecina. Š eit es noliecu galvu cilvē ka ģ ē nija priekš ā – gan organizatoriskā , gan radoš ā . Un ceturtais. Monmartra, stā sti, leģ endas, teikas, liecī bas restorā nā , siers un bagete, fotogrā fijas ar karogu. Nu jū s sapratā t bū tī bu. Jums ir jā iet.

Un tas ir kaut kas - Krakova un Velič ka. Tā tad atpakaļ uz Poliju! Bet vispirms - viesnī ca. Kā š eit bija rakstī ts, viesnī cas Polijā ir izcilas. Tač u visas š ī s priekš rocī bas tikpat kā nenovē rtē jā m, jo ​ ​ no noguruma un zī lē š anas bezsamaņ ā iekritā m gultā . Nē , nekā du problē mu. No iespaidiem un noguruma. Nē …. Ak, tas nav svarī gi.

Krakova. Tū ristu grupas bē rnu pusei ar gidu nebija siltas attiecī bas, tā pē c pē c Krakovas pils devā mies pastaigā paš i kopā ar mū su Ļ vovas gidi Lidu. Dzelzs galva prā tam, sens pilsē tas centrs fotografē š anai, mā jī ga lē ta kafejnī ca vē deriem un ...muzejs "Krakovas dungeons" tika paē dinā ts. Interesantā paradī ze un š oks no seno pamatu un halogrammu sajaukš anas, vē sturisku leģ endu un virtuā lo mikroshē mu teā tra izrā des, muzeja eksponā ti un iespē ja ar kā jā m izpē tī t Polijas karti. hmm. Es atgriež os pie š ī s esejas sā kuma. Mums bū tu vairā k naudas un mazā k problē mu.

Labi, š ī atkal ir liriska atkā pe. Mē s tagad neskaram savas problē mas, dodamies uz Velič kas sā ls raktuvē m. Dziļ ums ir neticams, templis ir no sā ls, viss lī dz flī zē m uz grī das ir sā ļ š . Bē rni, kā du laiku izmetot, cilvē ka lī dzī bu, nolaizī ja visus. Nu kā alnis. Viss sā ļ š . patiesī ba. Pā rbaudī ts. Banketu zā le ir sā ļ a. Sā ls restorā ns. Pazemes kapelas ir sā ļ as. Nu par ezeriem, sienā m, ej, es klusē ju. Muzejs bija interesants, bet ļ oti auksts. Un atkal - JAKAS! ! ! ! ! ! ! Un tā , knapi kā ju vilkdami, uz riteņ iem kā pjam uz savu patversmi - autobusu. Huh. Mā jas.

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums