Vidēja viesnīca ar lielisku atrašanās vietu

Rakstīts: 14 marta 2014
Ceļošanas laiks: 5 — 9 marta 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 6.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī ca atrodas Xantener ielā.4. Tā atrodas 3 minū š u pastaigas attā lumā no metro stacijas Adenauerplatz, kas atrodas Lewishamstrase un centrā lā s Kurfurstendamm ielas krustojumā . Netā lu no viesnī cas, pie Kurfü rstendamm, kursē arī pilsē tas apļ a apskates autobusi. No Brandenburgas vā rtiem un Reihstā ga lī dz viesnī cai taksometrs maksā s 14 eiro. Xantener ielā savu auto var novietot bez maksas naktī un visu svē tdienas dienu, tač u brī vas vietas atraš ana ir ļ oti problemā tiska, tā pat kā blakus ielā s. Pagalmā ir viesnī cas autostā vvieta, kur vienmē r ir vietas, bet par 9 eiro diennaktī.

Viesnī ca izskatā s mazliet noplukusi, brokastis nav iekļ autas cenā , bet numuriņ os ir bezmaksas Wi-Fi (lē ni). Paš as telpas ir patī kams pā rsteigums, pē c vestibila. Tie ir jauni, ar pretenzijā m uz stilu. Mums iedeva ģ imenes istabu, divas istabas, jo mū su rezervē tā izrā dī jā s aizņ emta. Vienā istabā divas atseviš ķ as gultas, otrā liela gulta, dī vā ns un galds. Starp istabā m nav durvju.

Istaba ir pietiekami plaš a. Viesu rī cī bā ir bezmaksas seifs un maksas mini bā rs.

Nedaudz par iepirkš anos, pazī stamajā bē rnu preč u ķ ē dē Spiele Max praktiski nav izvē les rotaļ lietas no 3 gadu vecuma, tas ir Galeria Kauhof Aleksandra laukumā , par normā lā m cenā m. 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas atrodas T Max outlet veikals, ī sts outlet, kur slaveni zī moli tiek pā rdoti ar 70% atlaidi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар