Albergo City Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
6.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Berlīnes Vilmersdorfas rajonā. Metro stacija Fehrbelliner Platz atrodas tikai 3 minūšu pastaigas attālumā. Viesnīca atrodas 4 metro pieturu attālumā no lielveikala KaDeWe un iepirkšanās ielas Kurfürstendamm. Dekorēts itāļu stilā. Viesnīca ir lieliski piemērota iepirkšanās vietām un apskates vietām.Vairāk →
аватар Verun
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca mums derē ja lieliski - 5 dienu braucienam, ar mē rķ i pā rnakš ņ ot un pabrokastī t - lū k. Es lasī ju daudz labu atsauksmju, bet mans subjektī vais viedoklis ir, ka atsauksmes ir pā rā k augstas. Viesnī ca atrodas diezgan tā lu no centra, bet no rī ta izejot no viesnī cas un atgriež oties vakarā , tas nav tik pamanā ms. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums derē ja lieliski - 5 dienu braucienam, ar mē rķ i pā rnakš ņ ot un pabrokastī t - lū k. Es lasī ju daudz labu atsauksmju, bet mans subjektī vais viedoklis ir, ka atsauksmes ir pā rā k augstas. Viesnī ca atrodas diezgan tā lu no centra, bet no rī ta izejot no viesnī cas un atgriež oties vakarā , tas nav tik pamanā ms. Metro atrodas 3 minū š u gā jiena attā lumā , kas ir ļ oti ē rti. Istaba ir diezgan plaš a, ļ oti gaiš a, pateicoties logiem, kas atrodas š eit lī dz grī dai. Tiesa, logi paveras uz ceļ u, dzirdamī ba ir augsta. Bet tas mū s netraucē ja. Bijā m ziemā , un bija ļ oti silts - akumulatori bija pieskrū vē ti, jo kļ uva smacī gi. Gulta ē rta, spilveni mī ksti, pat par daudz : ) Visa istaba itā ļ u stilā - nojumes, brokā ts, zeltī jums : ) Bet paskatoties tuvā k - uz sienā m svī tras un diezgan nolietotas mē beles. Ar duš as telpu problē mu nebija, viss darbojā s pareizi. Fē ns istabā , bez tē jkannas, bet paņ ē mā m lī dzi ceļ ojuma variantu. Reģ istratū rā ir meitene, kas runā krieviski. Brokastis ir pilnī gas un garš ī gas. Standarta Eiropas komplekts - auksti gaļ as izstrā dā jumi, olas, musli, olu kultenis, desa, desiņ as. Bija jogurti, konditorejas izstrā dā jumi, sulas, tē ja/kafija un daž i augļ i. Viesnī cas pirmajā stā vā atrodas gruzī nu restorā ns "Genatsvale". Silti, sirsnī gi, gruzī nu gaumē garš ī gi, iesaku. Cenas ir patiesas eiro un nav lē tas : ))
Отель стоит на не очень шумной улице. Коридор. Комната, слева балкон, справа окно. Кровать с балдахином. Вид из окна. Элементы декора. Ванная комната. Завтрак.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Memoriāls noslepkavotajiem Eiropas ebrejiem
Novērtējums 9.5
Vācija, Berlīne
Pieminekļi un pieminekļi, Stats
Piemineklis karavīram-atbrīvotājam Treptovas parkā
Novērtējums 10.0
Vācija, Berlīne
Pieminekļi un pieminekļi, Stats

Отель расположен в Берлине, в районе Вильмерсдорф. Всего в трёх минутах ходьбы находится станция метро Fehrbelliner Platz. Отель находится в 4 остановках метро от универсама KaDeWe и торговой улицы Курфюрстендамм. Оформлен в итальянском стиле. Отель прекрасно подойдёт для шопинга и осмотра достопримечательностей.

Atrašanās vieta 10 км от аэропорта Тегель. 19 км от аэропорта Шенефельд.
Viesnīcā

Факс/ксерокопирование, хранение багажа, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • droši
  • lifts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 38 номеров: 29 стандартных номеров, 8 номеров Комфорт, 2 апартамента.

Istabās

Ванна/туалет, душ, фен, косметическое зеркало, кабельное телевидение, радио, телефон, сейф, рабочий стол, вентилятор, балкон (не во всех номерах), принадлежности для чая и кофе (не во всех номерах).

Adrese Hohenzollerndamm 33, 10713 Berlin
Tālruņi: Phone:+49 30 - 86 88 90, Fax: +49 30 - 86 88 91 03
Tīmekļa vietne: Albergo City Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.