Jautājums o Čehu Republika

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
841 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
autobusu tūres Eiropā
Mani interesē autobusu tūres pa Eiropu, vai ir vērts tajās doties vai ir kādas nianses?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2011-09-2113 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар Lu-la-la
Izmaksas. Ir nianses.
Tas ir tā vērts, ja vēlaties redzēt daudzas valstis par ļoti nelielu naudu.
Bet tas, protams, ir nogurdinoši, it īpaši, ja ir nakts krustojumi. Un iespaidi ir pārāk haotiski, un jūs īsti neredzēsit nevienu valsti. Ir labi sākt ar autobusu, izlemt, ko vēlaties redzēt vēlreiz, ko izjust dziļāk. Un tad doties monotūrē, uz konkrētu valsti.
аватар hatinka
Dodieties uz forumu šeit http://www.turpravda.ua/forum/forum.php?id=4
Un iepazīsties ar to ziņojumiem, kuri ar autobusu jau ir braukuši pa Eiropu
аватар alex45
Visur ir nianses.Es teikšu tā, amatierim, un es to saucu par "Crossing through Europe." No šejienes turpiniet un izlasiet forumā, ko Hatinka jums ieteica.
аватар Anetka-gan
šeit ir plusi un mīnusi. dažiem patīk, dažiem nē.
Tas ir draudzīgs budžetam, piemērots vientuļiem.
atkarīgs no attāluma, valstīm, organizācijas, jūsu fiziskajām īpašībām utt. utt.
аватар itctour
Ja dodaties autobusa tūrē, neizvēlieties vairāk kā divas valstis, jo divas vai vairākas valstis ir bardaks. Un pārējais, protams, ir atkarīgs no tūres organizācijas, no vadītāja, no grupas utt. .
аватар Ann28
Izvēlieties ne vairāk kā 2 valstis un vairāk dienas.Ja tūre paredzēta 5dienām,tad 2 dienas uzreiz tiek izmestas ceļā.Jāņem no 7dienām,lai izstaigātu,nofotografētu un nevicinātu ar pildspalvu no autobusu logi)
аватар alex45
Es saprotu, ka šī ir Anna, lai atzīmētu, ka bijāt tur un fotografējāt.
аватар Ann28
Nevis lai reģistrētos, bet gan lai būtu priekšstats par svešu zemi, ne katrs var mēnesi pavadīt atpūtai un pētot konkrētas valsts un tautas kultūru, tradīcijas
аватар alex45
Jā, neviens nebrauc uz mēnesi, izņemot strādniekus, bet tie uz ilgāku laiku.Bet, kā es šeit lasīju, līdz Venēcijai ir jābrauc 6 stundas, kāda ideja jums būs? Nekādas, bet pa ceļam aizvedīs uz piecām nevajadzīgām pilsētām kaut kur Polijā vai Čehijā.Bet tur raksta Itālija (10 pilsētas), bet izrādās, ka piecas no tām nav obligātas un jāpiemaksā. Bet es negribu strīdēties, katrs izvēlas savu!
аватар Ann28
Tad kāpēc izvēlēties 10 pilsētas!? Pēc manas pieredzes, 2 valstis ar maksimālo apmeklējumu pāris pilsētās. Ekskursiju ir ļoti daudz uz dažādām pilsētām, valstīm, dienām, ar nakts vai tikai dienas braucieniem, un katrs var izvēlēties sev labāko variantu.Mani draugi devās 2 nedēļu tūrē, apmeklējot tikai 5 štatu galvaspilsētas. Izrādās 2 dienas priekš valsts.Patika.Negribu arī ne ar vienu strīdēties,katram savs viedoklis.Alexa64 jautāja(jautāja) vai ir vērts iet.
аватар victorias
Eiropā viss ir tuvu. Dodaties uz Čehiju (tūre) - no turienes varat arī doties ekskursijā uz Vīni vai Drēzdeni, ja vēlaties, vai arī ekskursijas laikā Čehijā to neizdomāsit))) ... Lai gan auto "nobraukums" protams ekonomiskāks, bet salīdzinājumam ir daudz mīnusu.
Piemēram, http://advanced.veditour.ru/Extra/TourPriceList.aspx?tour=22657
аватар omireinfo
Šeit ir daži autobusu ceļojumu padomi https://www.youtube.com/playlist?list=PLEg5U1KeJuzmASnSaCeSKsmpi6lojtjUt
аватар Valyok
Ir vērts braukt! Galvenais ir izvēlēties labu kompāniju. Mēs izvēlējāmies INSEL no Ķelnes pēc daudziem izmēģinājumiem un kļūdām un esam ļoti apmierināti! Viņiem ir daudz maršrutu un ļoti pienācīga kvalitāte. Ir rūpīgi jāizlasa ceļojumu nosacījumi (viņu mājaslapā), tie pēkšņi neko ar varu neuzspiež (citiem tā gadās!). Ja cenā iekļautas ekskursijas, rakstīts - noteikti! Ja nē, jūs varat nepiedalīties. Bet ceļveži ir ļoti labi.
To var izdarīt arī pats, taču ir nepieciešama pieredze mājokļa izvēlē utt. Tas nav viegli, ja nevēlaties tērēt pārāk daudz.
аватар bakaley76
2 dienas kopš atgriezos no 8 dienu tūres pa Eiropu,5 valstis,6 pilsētas.Patika dažas vietas un ekskursijas,bet,vispār neiesaku.Nogurdinoši,nekāda sakara ar atpūtu.Tie kas saka,ka šis ir tikai lai redzētu galvenos laukumus ir īstās pilsētas.Skriešanās šausmīga,atmosfēru nav iespējams sajust.Esmu par monotūru.
аватар tanay61
Jaungada tūre pa Eiropu, 4 valstis, viss vienkārši šausmīgi. Iepriekš es bieži devos šādās tūrēs, taču šī tūre mani ilgu laiku atturēja. Valstis un pilsētas, cik skaistas tās bija, ir palikušas, bet ...
1.tikai pēc apmaksas un līguma izpildes uzzinājām, ka šī ir Accord tūrisma firma, tas nav pareizi
2.tikai iekāpjot autobusā uzzinājām, ka esam nomainījuši pavadošo grupu
3. Grupu pavada - Šulga Vladimirs, bours, cilvēks, kurš neciena nevienu citu kā tikai sevi, kurš ne par vienu nedomā, bet nauda viņam ir pāri visam, nelietīgs tips.
4. Uz viesnīcām bija jābrauc ar sabiedrisko transportu, un autobusi mūs tikai gaidīja pie viesnīcām.
5. bez brīdinājuma ievieto sievietes un vīriešus vienā telpā
6. Prāgā viesnīcā bija salauztas gultas, gultas veļa netika nodrošināta, mums pašiem bija jāiet kārtot lietas recepcijā, kamēr pavadošā grupa visu zinot mierīgi devās pie miera. stundu mēs to apspriedām ar administratoru un pārliecinājām viņu iedot citu numuru.
un daudz negatīvu lietu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Čehu Republika
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl