Jautājums o Prāga

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
507 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Kāds no Užgorodas caur Slovākiju ar autobusu-dzelzceļu lēti nokļuva Prāgā. Interesē jautājums par robežas šķērsošanu - vai Košicē ir iespējams nokavēt vilcienu?
Kāds no Užgorodas caur Slovākiju ar autobusu-dzelzceļu lēti nokļuva Prāgā. Interesē jautājums par robežas šķērsošanu - vai Košicē ir iespējams nokavēt vilcienu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
2 abonents  • prasīja 2018-11-135 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  2
аватар illusia
Pirms pāris gadiem lidojām no Košices uz Milānu (Vizzami). Uz Užgorodu viņi brauca ar vilcienu, bet no Užgorodas uz Košici - ar autobusu. Mēs baidījāmies nokavēt autobusu un paņēmām uz to biļetes ar stundu starp vilciena pienākšanu un atiešanu. Izrādījās, velti, autoosta atrodas tieši pretī izejai no dzelzceļa, jāšķērso laukums. Autobuss, kā likums, gaida pasažierus no vilciena (atbilstoši pārdotajām vietām).
Robežas brauciena laiks ir iekļauts brauciena ilgumā. Tāpēc apskatiet konkrēta autobusa ierašanās grafiku Košicē un savienojiet ar savu vilcienu uz Prāgu. Protams, var gadīties neparedzētas situācijas, var nebūt vērts ņemt biļeti autobusam, kas pienāk tieši blakus vilcienam.
аватар pauluholja
Parasti par to ir jārūpējas pārvadātājam, ja izbraukšanas vieta, teiksim, Uzhgorod vai Mukachevo un ierašanās Prāgā. Lūdzu, ņemiet vērā, ka vilciens Košicē gaida trīs vai vairāk stundas, līdz vilciens aties. Šī ir "pretreakcija", kas tiek iestatīta aizkavēšanās gadījumā uz robežas.
Biļete uz diviem burtiem vairāk nekā sīkāk visu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Prāga
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl