Kuponi tika nopirkti iepriekš, un ar mierīgu dvēseli gaidīju brīdi

19 augusts 2018 Ceļošanas laiks: no 01 augusts 2018 ieslēgts 09 augusts 2018
Reputācija: +6
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Februā rī viesojoties Prā gā , radā s liela vē lme atvest uz š o pilsē tu mammu un bē rnu. Kuponi tika iegā dā ti iepriekš , un ar mierī gu dvē seli gaidī ju brī di, kad noformē sim vī zas mammai un bē rnam. Mē nesi pirms plā notā izbraukš anas datuma mū su draugs, kurš bija iesaistī ts ekskursijā , pazuda un es sapratu, ka mū su ceļ ojums ir apš aubā ms. Tik sarū gtinā ti viņ i atrada citu uzņ ē mumu. Meitenes operatī vi rezervē ja biļ etes, viesnī cu, palī dzē ja nokā rtot vī zas un mū su ilgi gaidī tais ceļ ojums notika. Liels paldies, ka izglā bā t mū su ceļ ojumu un palī dzē jā t nokā rtot visus dokumentus.

Prā ga ir viena no skaistā kajā m pilsē tā m Eiropā , kuru vajadzē tu apmeklē t ikvienam. Prā ga nevienu neatstā s vienaldzī gu. Es noteikti vē los atgriezties š ajā pilsē tā . Personī gi manā pilsē tu reitingā - Prā ga ir pirmajā trijniekā . Kultū ras pieminekļ i, atmosfē ra, vietē jo iedzī votā ju attieksme, visgarš ī gā kie ē dieni - tas viss un ne tikai padara to neaizmirstamu.


Viens no plusiem ir tas, ka lielā kā daļ a iedzī votā ju saprot krievu valodu un runā tajā brī vi, un, ja ir bailes no valodas barjeras, tad Eiropas apmeklē jums noteikti jā sā k no Prā gas. Atmosfē ra ir draudzī ga, droš a, nav migrantu plū smas, tā pē c var droš i ceļ ot kopā ar bē rnu. Mana trī sgadī gā meita bija sajū smā . Pluss bū s arī tas, ka Prā gā bū s lē tā k nekā pā rē jā Eiropā , jo aprē ķ ins notiek nevis eiro, bet gan Č ehijas kronā s. Nu, vē l viens pluss ir tuvā atraš anā s vieta, tieš ais lidojums no Krasnodaras 3 stundā s jū s atrodaties skaistā kajā pilsē tā pasaulē .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums