Jautājums par viesnīca Royal Court Hotel 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
vai viesnīcā ir iespējams smēķēt?
Vai istabā ir balkons, kur var smēķēt?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2011-06-3013 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  13
аватар JulijaS
Reģistrējoties vai rezervējot viesnīcu, norādiet, ka nepieciešama smēķētāju istaba, tad tur varēsiet smēķēt gan pašā numurā, gan uz balkona.
аватар shumera
Šaubos, vai Prāgā tagad atradīsit "smēķējošu" viesnīcu. Vestibilā, iespējams, vēl varēs smēķēt, bet istabā maz ticams – izņemot, protams, ja ir balkons – tad smēķēšana nebūs īpaša problēma. Tāpēc, veicot rezervāciju, pārbaudiet, vai numuriem ir balkoni.
аватар JulijaS
2010-11 gadā apmeklējām smēķētāju istabas Parīzē, Romā, Florencē un Honkongā.Viesnīcas bija 4-5*, Prāgā pirms 2-3 gadiem dzīvojām Corintia Tower smēķētavā.
аватар ulia1987
Šajā viesnīcā nav balkonu.
аватар JulijaS
Tikko paskatījos tavu viesnīcu booking.com.Tikai tur ir rakstīts,ka ir nesmēķētāju numuri,tas nozīmē,ka ir numuriņi smēķētājiem.Un vestibilā ilgi nekur nevar smēķēt,ja nav īpašas zonas ar jaudīgu ventilāciju.
аватар shumera
2-3 gadu laikā Prāgā daudz kas ir mainījies. Iepriekš, piemēram, uzņēmumā Marriott bija iespējams smēķēt "smēķētāju" istabās, bet tagad tās visas ir "nesmēķētāju", un jūs joprojām varat smēķēt vestibilā.
аватар shumera
vienā no atsauksmēm par šo viesnīcu viņi rakstīja, ka šīs viesnīcas mīnuss ir tas, ka tur nevar smēķēt ...
аватар lg_e_k
Nesen atbraucām no Parīzes, un, lai gan rezervējot noteikti pasūtīju nesmēķētāju numuriņu, pie ieejas numuriņā, kas bija atbrīvots, acīmredzot pirms neilga laika, noteikti bija pēc mūsu smaržas. Kad gāju runāt uz reģistratūru, viņi skatījās uz mani ar apaļām acīm ar jautājumu: "Meitene, par ko tu runā? Tas nevar būt - visa mūsu viesnīca ir nesmēķētāju!"...
Prāgā, šajā viesnīcā, istabās vispār nebija ne smakas. Arī viesnīcā nevienu smēķētāju neredzēju. Nav balkonu. Es vienkārši neatceros par SPA, man šķiet, ka es tur redzēju pelnu traukus. Un kas ir tik liela problēma tiem, kas cieš no smēķēšanas, iziet uz ielas?
аватар shumera
lg_e_k , man tāda pati situācija bija Varšavā un Vīnē, nesmēķētāju istabās. cilvēki smēķē, protams, nemaz nedomājot par tiem, kas pēc tam dzīvos šajās istabās. Ne tikai tas, ka dūmu detektori “bojā” tā, ka nestrādā, un lai nemaksātu sodu, godīgi sakot - 5 par savu attapību, bet te nav ar ko lepoties... It īpaši, ja tu patīk viesnīca un gribu tur atgriezties vēlreiz..
Bet viesnīcas reģistratūrā šādi jautājumi tika atrisināti bez problēmām, jūs uzaicināt uz istabu, lai jūs sajustu "aromātu", un tad vai nu maina istabu vai vēl viena tīrīšana, līdz smaka tiek novērsta ar čupu atvainošanos no personāla. ....
аватар lg_e_k
Mums vairs nebija spēka kārtot lietas ar personālu - uz to brīdi jau bijām pietiekami sabojājuši viens otram garastāvokli ar to, ka, rezervējot vienu ģimenes numuru, viņi pirms ierašanās viesnīcā paņēma naudu uz kredītkartes un ievietoja mūs. divās divvietīgās istabās (kā viņi darīja labu - saka par vienu un to pašu naudu) līdz ar to bērni (8 un 4 gadi) bija jāpārvieto uz atsevišķu istabu, tajā pašā stāvā, bet dažādās daļās. Tajā pašā laikā, atsaucoties uz faktu, ka viņi saka, ka mums nebija tālruņa, lai ar jums sazinātos (tie bija pilni ar meliem, es atstāju tālruni). Ja tas nebūtu ierašanās ar bērniem, es noteikti aizstāvētu savas tiesības... Protams, es vairs nenākšu uz šo viesnīcu un nesniegšu padomu saviem draugiem.
аватар lg_e_k
Un tiem, kas apsver iespēju palikt šajā viesnīcā, ļoti iesaku (smēķētājiem vajadzētu izlemt "uzpīpēt" kaut kur neitrālā vietā) - tīri, draudzīgi, numuriņi mazi, bet dekors racionāli pārdomāts. Tas ir ļoti labi, ka vienkārši nakšņot cilvēku apstākļos, jūtoties kā cilvēks.
аватар ElizavetaGRM
Dārgie draugi,
Mūsu viesnīca ir nesmēķētāju! Smēķēt ir iespējams tikai ārā. Gandrīz visas viesnīcas Eiropā ir nesmēķētāju vai ir kļuvušas par nesmēķētāju. Telpām nav balkonu, jo ēka ir vēsturiska. Viesnīca ir lieliski piemērota nesmēķētājiem)
Ar cieņu
Elizabete Ņečajeva
Viesu attiecību vadītājs
Viesnīca Royal Court
аватар lbas1
ventilācija smēķēšanas telpām - decentralizēts siltummainis PRANA.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Royal Court Hotel 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl