Olga Hotel 3*– Atsauksmes

14
Novērtējums 5.810
№50 viesnīcas reitingā Prāga
5.4 Numurs
5.8 apkalpošana
6.6 Tīrība
6.3 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Ģimenes pārvaldītā viesnīca Olga atrodas galvaspilsētas klusajā Holesovice rajonā, blakus Nadrazi Holesovice metro stacijai, 5 minūšu pastaigas attālumā no izstāžu centra un Veletrzni pils. Stromovkas parks, kas ir lieliski piemērots pārgājieniem, skriešanai un skrituļslidām, atrodas tikai 100 metru attālumā no viesnīcas Olga. Tramvaju pietura Výstaviště atrodas 150 metru attālumā no viesnīcas. Četrstāvu viesnīcas ēka celta 1940. gadā.Vairāk →
аватар angi1504
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c principa "tuvu, budž ets, vienalga, vienkā rš i pavadiet nakti". Tač u bijā m patī kami pā rsteigti, ka papildus š iem kritē rijiem viesnī ca izceļ as ar tī ri baltu gultas veļ u, labiem spilveniem, segā m, dvieļ iem un kvalitatī vu ikdienas uzkopš anu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c principa "tuvu, budž ets, vienalga, vienkā rš i pavadiet nakti". Tač u bijā m patī kami pā rsteigti, ka papildus š iem kritē rijiem viesnī ca izceļ as ar tī ri baltu gultas veļ u, labiem spilveniem, segā m, dvieļ iem un kvalitatī vu ikdienas uzkopš anu. Jā , mē beles ir nedaudz vecas un telpas ir "ļ oti retro", tač u tā s visas ir ē rtas un funkcionā las. Istabas ir siltas, brī ž iem pat bija karsts, tā ka atvē ra logus plaš i vaļ ā ; Laba duš a, labs ū dens spiediens.
Gardas brokastis. Par ē dienu vē los piebilst, ka mū su kompā nija - trī s ģ imenes (tū risti ir tā lu no iesā cē jiem un diezgan izlutinā tas ar labā m viesnī cā m) bija visas apmierinā tas, sortiments neliels, bet viss kvalitatī vs, svaigs un garš ī gs. Man ļ oti patika. Paldies, Olga. " Prā ga ir burvī ga un viesnī ca nepievī la! ! !
аватар helenna74
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca atrodas Prā ga-7, tas ir 10-15 minū tes. ar tramvaju lī dz ekskursiju satikš anā s vietai mums bija ļ oti ē rti, turklā t tramvaji kursē stingri pē c grafika ar 5-7 minū š u intervā lu. Viesnī ca maza 26 cilvē kiem, dzī vojā m 3 stā vā , tur ir lifts, bet gā jā m kā jā m, logi pavē rā s uz ielu. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas Prā ga-7, tas ir 10-15 minū tes. ar tramvaju lī dz ekskursiju satikš anā s vietai mums bija ļ oti ē rti, turklā t tramvaji kursē stingri pē c grafika ar 5-7 minū š u intervā lu. Viesnī ca maza 26 cilvē kiem, dzī vojā m 3 stā vā , tur ir lifts, bet gā jā m kā jā m, logi pavē rā s uz ielu. Iela klusa, un vispā r apkā rtne klusa, varē tu teikt guļ am Blakus parks ar Dziedoš ajā m strū klakā m un netā lu zoodā rzs. Mū su istabiņ a bija 15. numura, maza, mē beles vecas, bet nesalauztas, tī ras. Tī rī ja katru dienu, dvieļ us mainī ja katru otro dienu. . 8.00 praktiski nebijā m istabā , aizbraucā m un atgriezā mies 22.00. Laiks bija ē rts, tā pē c istabā nebija ne karsts, ne auksts, tas tā . Wi-fi noķ erts 5 visā viesnī cā , saimnieki smaidī gi, atbildē ja uz visiem jautā jumiem, viesmī lī gi. Brokastis normā las (desa 2 veidi, siers, maize, sviests, smalkmaizī tes 3-4 veidi, bija kaut kā kartupeļ u biezeni un ceptas desiņ as, tē ja, kafija) izsalkuš i nebijā m. Noī rē jā m pie viņ iem fē nu un gludekli. Kaut kā iekš ā istabiņ a izdega kontaktligzda, pa dienu salaboja. Viesnī ca man patika. Tiesa, bijā m pirmo reizi Eiropā . Ja neesi liekulis un mī li ceļ ot un netaisies visu dienu sē dē t istabā , tad viesnī ca ir normā la.
аватар Kuroptev
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izbraukš anas dienā bez brī dinā juma savā ca mū su mantas mū su prombū tnes laikā divos palagos un iemeta ē damistabā . Š eit tā ds serviss. Secinā jumus izdariet paš i. … Tomēr ▾ Izbraukš anas dienā bez brī dinā juma savā ca mū su mantas mū su prombū tnes laikā divos palagos un iemeta ē damistabā . Š eit tā ds serviss. Secinā jumus izdariet paš i.
аватар Gala-sea_
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī ir sliktā kā viesnī ca, ko esmu redzē jis) Neiesaku nevienam tur palikt. . Situā cija ir š ausmī ga, sienas gandrī z papī rs, piedodiet, bet var pat dzirdē t, kurš iet uz tualeti, kad nav ū dens spiediens, š ausmī gi auksts, lifta nav (biju viena un ar Grū ti uzkā pt pa kā pnē m ar 20kg koferi), apkalpoš ana barga (dzī voju vienistabā kurā bija divas gultas, aizbraucu uz 3dienā m un manas lietas kas bija uz otrā s gultas ir uz gultas grī das, gultas nav, es uzreiz eju sū dzē ties uz reģ istratū ru, neko nesaprot, ne arī par ko neatbild. … Tomēr ▾ Š ī ir sliktā kā viesnī ca, ko esmu redzē jis) Neiesaku nevienam tur palikt. . Situā cija ir š ausmī ga, sienas gandrī z papī rs, piedodiet, bet var pat dzirdē t, kurš iet uz tualeti, kad nav ū dens spiediens, š ausmī gi auksts, lifta nav (biju viena un ar Grū ti uzkā pt pa kā pnē m ar 20kg koferi), apkalpoš ana barga (dzī voju vienistabā kurā bija divas gultas, aizbraucu uz 3dienā m un manas lietas kas bija uz otrā s gultas ir uz gultas grī das, gultas nav, es uzreiz eju sū dzē ties uz reģ istratū ru, neko nesaprot, ne arī par ko neatbild. . Fu fu Fu vispā r apraksts: nav gaisa kondicionē š anas seifa! Es saglabā ju savu viedokli no š ī s viesnī cas, man prieks!
аватар 9olich1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es paliku š ajā viesnī cā novembra beigā s/decembra sā kumā . Pirms ceļ ojuma apskatī jos daudz atsauksmju par viesnī cā m un izvē lē jos starp viņ u un Olš anku. Olš ankā nebija nevienas vietas, un man bija jā iet uz š ejieni, par ko es nedomā ju. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā novembra beigā s/decembra sā kumā . Pirms ceļ ojuma apskatī jos daudz atsauksmju par viesnī cā m un izvē lē jos starp viņ u un Olš anku. Olš ankā nebija nevienas vietas, un man bija jā iet uz š ejieni, par ko es nedomā ju. Ja, piemē ram, Olshanka ir liela viesnī ca, tad Olga ir diezgan mā jī ga un ģ imenei draudzī ga. Lī dz centram - 7 minū tes ar tramvaju vai 20 minū tes kā jā m. Apstā ties 3 minū tes. Tuvumā atrodas daudzas kafejnī cas un restorā ni. Personā ls runā krieviski, bet es joprojā m mē ģ inā ju sazinā ties angliski. Rajons ir arī diezgan kluss. Kopumā man viss ļ oti patika, vienī gā piebilde, ka ziemā telpas ir diezgan vē sas. Lai gan, iespē jams, tā nav tikai š ī s viesnī cas problē ma, jo draugi bija Olš ankā un tur notika tas pats. Pavasarī plā noju atkal doties uz Prā gu un izvē lē š os š o viesnī cu
аватар masshenka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tikko atbraucā m no Prā gas, es pats izvē lē jos viesnī cu tū risma aģ entū rā , kritē riji viesnī cas izvē lei: cena, centra tuvums un vairā k vai mazā k pieklā jī gs istabu iekā rtojums. Izskatī ju 5 viesnī cas par Olgas cenu, neviena man nederē ja. … Tomēr ▾ Tikko atbraucā m no Prā gas, es pats izvē lē jos viesnī cu tū risma aģ entū rā , kritē riji viesnī cas izvē lei: cena, centra tuvums un vairā k vai mazā k pieklā jī gs istabu iekā rtojums. Izskatī ju 5 viesnī cas par Olgas cenu, neviena man nederē ja. Mē s pie tā apmetā mies. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja krieviski runā još a draudzī ga meitene, uzreiz piedā vā ja istabiņ u, lai gan cipars nav ī paš i 13, bet nestrī dē jā mies. Istaba diezgan plaš a, vienistaba, istabai ir atseviš ķ a vannas istaba. Nav matu ž ā vē tā ja. Numurā nav arī seifa. Paņ emiet lī dzi peldmē teli un č ī bas. Viss ir vienkā rš as, padomju laika mē beles, bez zvaniņ iem un svilpieniem, bet nevajag, Prā gā ir ko redzē t, un gandrī z tikai nakš ņ o viesnī cā . Istabas uzkopš ana katru dienu. TV č ehu valodā , biju nedaudz uztraucies, agrā k ne. Wi-fi istabā nez kā pē c netika noķ erts, tī kls tika meklē ts, nebija laika iet, lai uzzinā tu, kā pē c nav interneta. Smē ķ ē t var pa logu, istabā ir pelnu trauks. Brokastis: kausē tais siers, vairā ki desu gabaliņ i, margarī ns, sviests, medus, zupa bija vairā kas reizes, desiņ as tā , un bulciņ as ar pildī jumu un sezama sē klā m, kafija-tē ja, mandarī nu ā boli. Pē c brokastī m neaizgā ja izsalcis. . Izbraucienos no rī tiem viņ iem tika dota lī dzi ņ emama sausā deva, bet mums tas viņ iem jā atgā dina vakarā . Pē dē jā uzturē š anā s dienā istabiņ ā pat atradā m viesnī cas restorā na ē dienkarti, bet aiziet vairs nebija iespē jams. Es domā ju, ka Prā gai (ekonomiskais variants) Olga ir lieliska izvē le, stabils trī s. Ejiet 7 minū tes lī dz tramvajam un 7 minū š u braucienā lī dz satikš anā s vietai gida pavadī bā.4 tramvaja pieturas. Uzturoties 7 dienas, nekas ī sti nesatracinā ja. Netā lu no viesnī cas ir daudzas alus kafejnī cas, dziedoš as strū klakas, vispā r tas ir normā li. Es iesaku.
Вид из окна
аватар Che_Snok
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca nav paredzē ta tiem, kas ceļ o biznesa vai Prā gas apskatei. . Ja jums ir nepiecieš ama "atpū ta", un atvaļ inā juma simbols jums ir viss iekļ auts sistē ma Turcijā , tad labā k ņ emt 1 pansiju, apartamentus vai 5 zvaigznes Prā gā . … Tomēr ▾ Viesnī ca nav paredzē ta tiem, kas ceļ o biznesa vai Prā gas apskatei. . Ja jums ir nepiecieš ama "atpū ta", un atvaļ inā juma simbols jums ir viss iekļ auts sistē ma Turcijā , tad labā k ņ emt 1 pansiju, apartamentus vai 5 zvaigznes Prā gā . "Olga" nav tā lu no centra, darbinieki ir krieviski runā još i, bet mū su lī dzpilsoņ iem bū tu jauki iemā cī ties "labā s dienas" un "dikuy" č ehu valodā . Brokastis diezgan pieklā jī gas: desiņ as, š ķ iņ ķ is, siers, sviests, ievā rī jums, maize, konditorejas izstrā dā jumi, karsti, sulas, kafija, tē ja, piens, pā rslas; pā ris reizes viņ i iedeva arbū zu, olas, ā bolus...un kā dam tas ir par maz? tī rī š ana katru dienu, tī ra. Š ī ir ļ oti lē ta viesnī ca un tā pē c pieticī ga, tā ir lieliski piemē rota cilvē kiem, kuri labprā tā k tē rē s savu naudu braucieniem ar autobusu uz Drē zdeni, teā triem un muzejiem Prā gā un citiem kultū ras pasā kumiem, nevis moderni mē belē tā viesnī cā ar ikdienas veļ as maiņ u. un elegantas brokastis. Smieklī gi, ka tie, kas sū dzas par Olgas viesnī cu, acī mredzot, neko dzī vē nav redzē juš i un acī mredzot ir ļ oti nabadzī gi cilvē ki. . Vispā r viss ir atkarī gs no jū su plā niem uz Prā gu. Protams, tas nav medusmē neš a variants, bet, lai apskatī tu pilsē tu un lauku, tas ir diezgan piemē rots.
аватар assa-70
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka ģ imenei draudzī ga viesnī ca, netā lu no 14. tramvaja pieturas un lī dz pilsē tas centram 8-10 minū tes. Slavenā s dziedoš ā s strū klakas atrodas pastaigas attā lumā no viesnī cas. Pieklā jī gi draudzī gi krieviski runā još i darbinieki reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Jauka ģ imenei draudzī ga viesnī ca, netā lu no 14. tramvaja pieturas un lī dz pilsē tas centram 8-10 minū tes. Slavenā s dziedoš ā s strū klakas atrodas pastaigas attā lumā no viesnī cas. Pieklā jī gi draudzī gi krieviski runā još i darbinieki reģ istratū rā . Man ļ oti patika viesnī ca.
2-х местный номер
аватар yulia160777
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
liels pluss ir atraš anā s vieta (20 minū tes lī dz centram vai 7 ar tramvaju). ļ oti labs krieviski runā još s draudzī gs personā ls. pā rē jais ir miskaste, vienalga par brokastī m un saplē stiem dvieļ iem. … Tomēr ▾ liels pluss ir atraš anā s vieta (20 minū tes lī dz centram vai 7 ar tramvaju). ļ oti labs krieviski runā još s draudzī gs personā ls. pā rē jais ir miskaste, vienalga par brokastī m un saplē stiem dvieļ iem.
отдых
аватар igor6
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mī nusi - 7. stā vs, lifts kursē starp stā viem max starp 4. un 5. stā vu; pa durvī m nekas nav redzams, bet viss ir dzirdams; TV - 6 kanā li č ehu valodā ; radio nevarē ja uztvert skaņ as; skats pa logu ir mā ja pretī ; dvieļ u ž ā vē tā js ir auksts, un ir pienā cis laiks mainī t maisī tā ju kastes; uz 6 dvieļ iem 1 ā ķ is un citi nepatī kami sī kumiņ i, kurus pē c vē lē š anā s var viegli likvidē t, bet acī mredzot administrā cijai nav vē lē š anā s. … Tomēr ▾ Mī nusi - 7. stā vs, lifts kursē starp stā viem max starp 4. un 5. stā vu; pa durvī m nekas nav redzams, bet viss ir dzirdams; TV - 6 kanā li č ehu valodā ; radio nevarē ja uztvert skaņ as; skats pa logu ir mā ja pretī ; dvieļ u ž ā vē tā js ir auksts, un ir pienā cis laiks mainī t maisī tā ju kastes; uz 6 dvieļ iem 1 ā ķ is un citi nepatī kami sī kumiņ i, kurus pē c vē lē š anā s var viegli likvidē t, bet acī mredzot administrā cijai nav vē lē š anā s. Galvenais pluss ir atraš anā s vieta: netā lu ir parki, metro ir 10 minū š u gā jiena attā lumā , Florences autoosta ir 25-30 minū tes jeb 1 pietura. metro, dzelzceļ a stacija 40-45 minū tes vai 2 pieturas no metro (ir arī stacija netā lu no metro lī dz tai 15 minū tes). Tā tad viesnī ca ir diezgan piemē rota kā bā ze savvaļ as tū ristu izbraucieniem visā Č ehijas Republikā (un ā rpus tā s).
Parādīt vairāk »


iemiesojums irina-rogozhina
Ko var nopirkt Prāgā?
12 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 15 atbildes
iemiesojums irina-rogozhina
Есть ли в Дрездене свободное время на посещение галереи?
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
iemiesojums irina-rogozhina
Mums ir vajadzīga Krievijā pieņemta virtuve (gaļa, kartupeļi, pelmeņi utt.) un lēta
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums irina-rogozhina
Pirmo reizi ar vīru dodamies uz ārzemēm, februārī. Kādus apavus vislabāk ņemt līdzi? Kādi laikapstākļi ir šajā periodā?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
iemiesojums tursik
Ja tas nav atļauts istabā, vai reģistratūrā ir smēķēšanas zona? Un vispār, ejot pa ielām, var brīvi smēķēt? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Семейный отель Olga находится в спокойном столичном районе Holesovice, рядом со станцией метро Nadrazi Holesovice, в 5 минутах ходьбы от Выставочного центра и от Дворца Veletrzni. От отеля Olga до парка Стромовка, прекрасно подходящего для пеших прогулок, бега и катания на роликовых коньках — всего 100 метров. В 150 метрах от отеля расположена трамвайная остановка Výstaviště. Четырёхэтажное здание отеля построено в 1940 году.

Atrašanās vieta 2,7 км до Пражского Града, 11,9 км до аэропорта имени Вацлава Гавела.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения, факс/ксерокопирование, услуги по продаже билетов, торговый автомат с напитками, персонал говорит на русском.

  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

В отеле 26 одно-, двух-, трех-, четырех- и пятиместных номеров на 80 мест.

Istabās

Центральное отопление, телевизор со спутниковыми каналами, телефон, радио, сейф, письменный стол, ковровые покрытие, ванная комната с душем и туалетом, фен (платно), бесплатный Wi-fi, ежедневная уборка.

Adrese Janovského 50, Прага, 170 00, Чехия
Tālruņi: +420 220 878 020, +420 776 613 807
Tīmekļa vietne: Olga Hotel
FAQ