Adler Praha Hotel 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 6.310
№56 viesnīcas reitingā Prāga
6.2 Numurs
5.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
5.6 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca Adler atrodas klusā vietā pilsētas centrā, netālu no vecpilsētas, blakus Sv. Miķeļa baznīcai un tikai 5 minūšu pastaigas attālumā no Vāclava laukuma. Tuvākā metro stacija, kas atrodas tikai 2 minūšu pastaigas attālumā, nodrošina ērtu nokļūšanu Prāgas biznesa un kultūras rajonos. Apkārtnē ir pieejami daudzi restorāni, bāri un kafejnīcas. Viesnīca pirmo reizi durvis viesiem vēra 1999. gadā, savukārt pēdējais viesnīcas remonts tika veikts 2016. gadā. Viesnīca ir piemērota darījumu braucieniem un ekskursijām.Vairāk →
аватар markova_inna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā ir uzmanī gs krieviski runā još s personā ls, ļ oti iekā rtots bistro. Wi-fi lidoja viesnī cā un paš ā numurā . Istaba bija maza, bet mā jī ga. Brokastis bija lieliskas, ļ oti garš ī gas un katrai gaumei. Pusdienā s ir uzkodas, tē ja un kafija ar desertu. … Tomēr ▾ Viesnī cā ir uzmanī gs krieviski runā još s personā ls, ļ oti iekā rtots bistro. Wi-fi lidoja viesnī cā un paš ā numurā . Istaba bija maza, bet mā jī ga. Brokastis bija lieliskas, ļ oti garš ī gas un katrai gaumei. Pusdienā s ir uzkodas, tē ja un kafija ar desertu. Istabā ir š ampū ns, milko, duš as ž eleja, matu fē ns. Dvieļ u maiņ a un tī rī š ana katru dienu. Recepcijā var atrast informā ciju, kā ā trā k nokļ ū t jebkurā Prā gas ceļ ojuma punktā . Iesaku viesnī cu, jo atrodas centrā , viegli nokļ ū t.
аватар sk210
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ajā viesnī cā nakš ņ ojā m no 19.01. 13 lī dz 26.01. 13. Pirmajā dienā no slē gtas telpas tika nozagta dā rga kamera. Viņ i izsauca policiju. Viesnī cas darbiniece un atbraukuš ie policisti mē ģ inā ja š o lietu "pieklusinā t". … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā nakš ņ ojā m no 19.01. 13 lī dz 26.01. 13. Pirmajā dienā no slē gtas telpas tika nozagta dā rga kamera. Viņ i izsauca policiju. Viesnī cas darbiniece un atbraukuš ie policisti mē ģ inā ja š o lietu "pieklusinā t". Tikai pā rrakstot policistu personī go ž etonu numurus, viņ i paņ ē ma mū su liecī bu.

Mē s nesaņ ē mā m elementā ru atvainoš anos no viesnī cas vadī tā ja vai viņ a darbiniekiem.

Ī si par viesnī cu. Reģ istratū rā nav krieviski runā još u darbinieku (varbū t nesastapā mies). Ieradā mies ap 9 no rī ta, tikā m uzreiz iekā rtojuš ies istabiņ ā , negaidot 12.00. Istabas tī ras. Pē c situā cijas viesnī ca velk uz savu trijnieku, vairā k negaidī jā m. Nav skaņ as izolā cijas. Plus kliedzoš as kompā nijas naktī s viesnī cā uz kā pņ u kā pnē m, vestibilā un zem logiem. Brokastis - maize, bulciņ as, dā rzeņ i, izcirtņ i, sulas, tē ja, š ķ ī stoš ā kafija, piens, sausā s pā rslas. Mē s nedevā mies izsalkuš i no brokastī m. Veļ a un dvieļ i ir tī ri. Istabu uzkopš ana katru dienu.
Plusi: atraš anā s vieta un cena.

No mī nusiem: zā dzī ba viesnī cā , slikta skaņ as izolā cija un troksnis no viesnī cas iedzī votā jiem.
аватар Sergey_zp
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s bijā m š ajā viesnī cā maija brī vdienā s. Viesnī ca atrodas diezgan labā vietā Prā gas 1. vē sturiskajā daļ ā . Lī dz ekskursiju savā kš anas vietai (Vā clava piemineklis vai metro stacija Malostranska) aptuveni 15 minū š u gā jiena attā lumā , Malostranska var nokļ ū t ar tramvaju. … Tomēr ▾ Mē s bijā m š ajā viesnī cā maija brī vdienā s. Viesnī ca atrodas diezgan labā vietā Prā gas 1. vē sturiskajā daļ ā . Lī dz ekskursiju savā kš anas vietai (Vā clava piemineklis vai metro stacija Malostranska) aptuveni 15 minū š u gā jiena attā lumā , Malostranska var nokļ ū t ar tramvaju.
Viesnī ca ar tī ru sirdsapziņ u var likt savas deklarē tā s 3 zvaigznes. Ir privā ts pagalms - vakarā vai no rī ta var pasē dē t zem kokiem. Lū dzu, ņ emiet vē rā - ja vē laties brokastu vietā pasū tī t sauso devu - varat atstā t pasū tī jumu reģ istratū rā lī dz kā rtē jā s dienas 11-00.
Plusi: laba atraš anā s vieta. Normā las tī ras telpas. Adekvā ts uzturs. Istabā s darbojas Wi-Fi.
Trū kumi: Nav krieviski runā još u darbinieku, slikti saprot arī angļ u valodu. Trī s dienas meklē ju gludekli (! ) ! ! ! Brokastis tiek ievestas, un pirms 7 viņ i nebaros.
Piezī me - ne katra diena bija piena! ! ! (jogurts). Varbū t viņ i to apē da par agru... .
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Par 3* tā ir lieliska viesnī ca. Pats galvenais, tā atraš anā s vieta – centrā ! Nekad neesam izmantojuš i metro un tramvaju, lī dz galvenajiem galamē rķ iem - 10-20 minū tes mierī gā tempā . Pati viesnī ca ļ oti ē rta, mierī ga atmosfē ra, skaņ as izolā cija normā la, dzī vojā m 2 stā vā , neviens netraucē ja, lai gan cilvē ki dzī voja stā vā . … Tomēr ▾ Par 3* tā ir lieliska viesnī ca. Pats galvenais, tā atraš anā s vieta – centrā ! Nekad neesam izmantojuš i metro un tramvaju, lī dz galvenajiem galamē rķ iem - 10-20 minū tes mierī gā tempā . Pati viesnī ca ļ oti ē rta, mierī ga atmosfē ra, skaņ as izolā cija normā la, dzī vojā m 2 stā vā , neviens netraucē ja, lai gan cilvē ki dzī voja stā vā . Mā jī ga ē damistaba, diezgan pieklā jī gas brokastis, tikai kafija un sulas ir ļ oti "š ķ idras". Ņ ē mā m lī dzi visā das bulciņ as un augļ us ikdienas uzkodai no brokastī m, neviens neaizliedza. Iesakā m ņ emt lī dzi tē jkannu. istabā var pagatavot tē ju vai kafiju. Jā , istabā nav fē na, tā pē c ņ emiet to lī dzi uz ceļ a. Tī rī š ana katru dienu. Reģ istratū rā ir divi krieviski runā još i š veicari, viens no viņ iem Nikolo lieliski runā , var kaut ko prā tī gu ieteikt. Personā ls ļ oti pieklā jī gs, izpalī dzī gs. Netā lu no hipermā rketa - TESCO, viss ir ļ oti lē ts - dzē rieni, gaļ a, augļ i, dā rzeņ i, saldumi utt. Akmens metiena attā lumā (ja steidzami jā paē d) brī niš ķ ī ga picē rija un brī niš ķ ī gs steiku bā rs ar satriecoš u alu! Mē s ļ oti iesakā m š o viesnī cu! Uz zvaigznē m ietaupiet naudu, lai dotos uz restorā niem. Ja jums ir kā di jautā jumi par brī vdienā m Prā gā , rakstiet uz alloz57@rambler. ru, mē s ar prieku atbildē sim!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар annasnow87
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca, ar savā m 3 zvaigznē m ir diezgan pievilcī ga! Ļ oti ē rta atraš anā s vieta, tuvu centram. Tas, ka "televizors ir mazs un 2 kanā li vā ciski" - tu atnā ci skatī ties Prā gu, nevis TV, vai ne? Un es neredzē ju uz dvieļ iem nevienu caurumu, viņ i to tī rī ja katru dienu, jū s vienkā rš i atlociet dvieli, tas jau ir jauns, tī rs, viņ i to ievietoja. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, ar savā m 3 zvaigznē m ir diezgan pievilcī ga! Ļ oti ē rta atraš anā s vieta, tuvu centram. Tas, ka "televizors ir mazs un 2 kanā li vā ciski" - tu atnā ci skatī ties Prā gu, nevis TV, vai ne? Un es neredzē ju uz dvieļ iem nevienu caurumu, viņ i to tī rī ja katru dienu, jū s vienkā rš i atlociet dvieli, tas jau ir jauns, tī rs, viņ i to ievietoja. Un gulta katru dienu tiek saklā ta no jauna. Brokastis - bufete, daž ā das uzkodas, sulas, tē ja, kafija, pā rslas, konditorejas izstrā dā jumi. . . Mī nusi - nav ledusskapja un skaņ as izolā cija istabā s nav ī paš i laba. . .
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Savai klasei lieliska viesnī ca, lieliska vieta ekskursijā m, pieņ emamas brokastis, izpalī dzī gs personā ls. ES iesaku. … Tomēr ▾ Savai klasei lieliska viesnī ca, lieliska vieta ekskursijā m, pieņ emamas brokastis, izpalī dzī gs personā ls. ES iesaku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар mrDuh_1966
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Prā gas centrā pā rsvarā tā s paš as vecā s ē kas. Tā pē c gaidī t kaut ko superī gu no 3 * nav tā vē rts. Maksā vairā k, iekā rtojies Vā clavā un esi apmierinā ts ar visu. … Tomēr ▾ Prā gas centrā pā rsvarā tā s paš as vecā s ē kas. Tā pē c gaidī t kaut ko superī gu no 3 * nav tā vē rts. Maksā vairā k, iekā rtojies Vā clavā un esi apmierinā ts ar visu.
аватар 3362790
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca mums nepatika, vairā k kā pieticī ga. Brokastis tiek piegā dā tas 7.15, un, ja jums ir ekskursija pirms š ī laika, tad jū s pat nevarat cerē t uz kafiju. Mū su tū risti no citā m viesnī cā m stā stī ja, ka 5:00 un 6:00 viņ iem baroja brokastis. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums nepatika, vairā k kā pieticī ga. Brokastis tiek piegā dā tas 7.15, un, ja jums ir ekskursija pirms š ī laika, tad jū s pat nevarat cerē t uz kafiju. Mū su tū risti no citā m viesnī cā m stā stī ja, ka 5:00 un 6:00 viņ iem baroja brokastis. Istabas ir retas, TV ir mazs ar 2 kanā liem vā cu valodā . Nav ledusskapja, kas ir ļ oti neē rti. Dvieļ i ir perforē ti. Š ī viesnī ca nevelk uz 3 *, par to paš u naudu var atpū sties ē rtā k. Mē s nevē lamies palikt š ajā viesnī cā vē lreiz un neiesakā m to nevienam. Visā dā ziņ ā Prā ga ir super, ne reizi vien gribas atbraukt un ilgā k atpū sties. . .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель Adler расположен в тихом месте в центре города, недалеко от его исторической части, рядом с церковью Святого Михаила и всего в 5 минутах ходьбы от Вацлавской площади. С ближайшей станции метро, до которой всего 2 минуты ходьбы, легко добраться до деловых и культурных районов Праги. В окрестностях много ресторанов, баров и кафе. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 1999 году, а последняя реновация в отеле проводилась в 2016 г. Отель подойдет для бизнес-поездок и экскурсионного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до Международного аэропорта составляет 16,3 км.
Viesnīcā

Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по продаже билетов. Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Adrese V Jircharich 13, Prague, 11000, Czech Republic
Tālruņi: +420 730 896 595
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).