Congress and Sport Hotel Olsanka 3*– Atsauksmes

26
Novērtējums 5.510
№44 viesnīcas reitingā Prāga
6.3 Numurs
5.6 apkalpošana
7.3 Tīrība
6.8 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Mūsdienīga viesnīca Olsanka, kas atrodas viena no vecākajiem Prāgas rajoniem - Zižkov - jaunajā biznesa daļā, ar lielisku komunikāciju ar pilsētas centru (5 minūtes ar tramvaju).Vairāk →
аватар endrews21
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Uzturē jā s viesnī cā no 22.07 lī dz 24.07 divvietī gā numurā ar draugu. 23.07 vakarā , kad devā mies pastaigā no mū su 121. istabas, tika nozagta dā rga kamera vairā k nekā.2000 USD vē rtī bā . Logi un durvis bija aizvē rtas. … Tomēr ▾ Uzturē jā s viesnī cā no 22.07 lī dz 24.07 divvietī gā numurā ar draugu. 23.07 vakarā , kad devā mies pastaigā no mū su 121. istabas, tika nozagta dā rga kamera vairā k nekā.2000 USD vē rtī bā . Logi un durvis bija aizvē rtas. Policiju reģ istratū rā izsauca tikai pē c manas uzstā jī bas, atbraucot konstatē ja, ka gaitenī nav novē roš anas kameru un durvis ar pirmo reizi automā tiski neaizvē rā s, vajag tikai sist vai spiest stiprā k. Policija izdarī ja iesniegumu un devā s prom. Ir aizdomas par negodī giem strā dniekiem, kas uzkopj telpas. Kamera bija maza un gulē ja bez objektī va uz somas ar citu dā rgu fotografē š anas aprī kojumu, kas bija neskarts. Reģ istratū rā viņ i tikai juta lī dzi un neko citu palī dzē t nevarē ja.
аватар egorova48
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Reģ istrē š anā s noritē ja labi, mums iedeva jauku istabiņ u. Uz vietas ir pieejams fitnesa centrs, tač u viesiem par papildu samaksu. Netā lu atrodas tramvaju un metro pietura. Lī dz galvenajā m apskates vietā m ejiet 30 minū tes. Blakus atrodas iepirkš anā s centrs un daudzas kafejnī cas. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s noritē ja labi, mums iedeva jauku istabiņ u. Uz vietas ir pieejams fitnesa centrs, tač u viesiem par papildu samaksu. Netā lu atrodas tramvaju un metro pietura. Lī dz galvenajā m apskates vietā m ejiet 30 minū tes. Blakus atrodas iepirkš anā s centrs un daudzas kafejnī cas. Numuros ir nesen izremontē tas vannas istabas. Wi-fi istabā s ir maksas (24 stundas maksā apmē ram 300 rubļ u). Istaba ir vienkā rš a un sakopta. Brokastis ir sā tī gas un garš ī gas
аватар natabora1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā ieradā mies 9.00, reģ istrē š anā s 14.00 Reģ istratū rā piedā vā ja samaksā t 20 eiro, par savu istabiņ u, lai reģ istrē tos agrā k. Wi-Fi ir bezmaksas tikai pirmā s 20 minū tes, kas tiek nodroš inā tas tikai 1 reizi, par pā rē jo interneta izmantoš anu jā maksā . … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 9.00, reģ istrē š anā s 14.00 Reģ istratū rā piedā vā ja samaksā t 20 eiro, par savu istabiņ u, lai reģ istrē tos agrā k. Wi-Fi ir bezmaksas tikai pirmā s 20 minū tes, kas tiek nodroš inā tas tikai 1 reizi, par pā rē jo interneta izmantoš anu jā maksā . Agri no rī ta devā mies uz Vī ni, lū dzā m brokastis, lai dotos. Mums piedā vā ja par katru samaksā t 20 kronas. Nauda, ​ ​ protams, nav liela, bet kā pē c man bū tu jā maksā otrreiz, par savā m brokastī m. Uzziņ ai: jautā jā m tū ristiem, kas dzī vo citā s Prā gas viesnī cā s, nekur citur tā nebija. Viesnī cā ir zemā kais valū tas kurss, salī dzinot ar visu Prā gu.
аватар ou6ka
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Jaungada brī vdienā s bijā m Olš ankā , viesnī ca vidē ja, var dzī vot, bet mū s vispirms iekā rtoja piedū motā istabiņ ā . Istabā pat logs neatvē rā s, un tas notika pē c smaga nakts lidojuma, dvieļ u trū kums beidzā s - neliels skandā ls un istaba tika mainī ta uz "Suite", bet tas, protams, ir luksusa numurs) Viņ i teica ka tas bija tikai uz vienu nakti, tad mainī sim istabu, ok. … Tomēr ▾ Jaungada brī vdienā s bijā m Olš ankā , viesnī ca vidē ja, var dzī vot, bet mū s vispirms iekā rtoja piedū motā istabiņ ā . Istabā pat logs neatvē rā s, un tas notika pē c smaga nakts lidojuma, dvieļ u trū kums beidzā s - neliels skandā ls un istaba tika mainī ta uz "Suite", bet tas, protams, ir luksusa numurs) Viņ i teica ka tas bija tikai uz vienu nakti, tad mainī sim istabu, ok. Nā kamajā dienā piedā vā ja to paš u piesmē ķ ē to istabu no variantiem kā bija vai piemaksā.10 eiro dienā , izvē lē jā s otro variantu, bet par cenu nederē ja. . laikam 10 eiro aizgā ja administratoru fondā , nu, viņ i mū s vairs nepieskā rā s un labi)
Par istabu: No aksesuā riem tikai trī s vienā lī dzeklis daž ā du ķ ermeņ a daļ u un dvieļ u mazgā š anai, divas uz cilvē ku, č ī bas, zobu birstes, nē , mē s to nezinā m) No rī ta sapratā m, kā pē c š ī "suite" numurs ir liela terase ar skatu uz parku, skaista)
Mē beles "luksusā " ir labā kas nekā standarta, š ķ iet, ka tā s ir lielā kas . . )
Uzkopš ana ir nominā la, atkritumi izmesti un dvieļ i glī ti salocī ti.
Mē s jau rakstī jā m par plā nā m sienā m, mums ir kaimiņ i ar trokš ņ ainiem gejiem, kuri to darī ja visu laiku...neatkarī gi no tā , kad mē s ieradā mies
Un par brokastī m, nu nezinu kā pē c daž i ir neapmierinā ti. . par š o cenu diezgan par sevi. . . nu tikai sula bija kā Jupim. . . bet nedzert. . )) vispā r , stipri š aubos, ka mā jas ir tikai tik izsmalcinā tas un daž ā das brokastis ļ auž u vidū , lai te sakā rtotu gruž us. . .
Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , ir labi tur nokļ ū t, bet pat par š o naudu jū s varat atrast labā ku mā jokli tajā paš ā rajonā , izmantojot labi zinā mu rezervē š anas vietni, no kuras tā izbrauc pē c vī zas. ) Kopumā mē s izmantojā m ceļ ot uz Eiropu paš iem un vē lme maksā t tū roperatoriem par nevī ž ī gā m piesmē ķ ē tā m istabā m kaut kā ne)) Es to visu atceros tikai ar smiekliem)
Un padoms - kad dodaties izbraucienā , tad jautā jiet, kur tiksiet izmitinā ts un uzdodiet jautā jumus krastā .
аватар anastasia_sms-k
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es ļ oti gribē ju redzē t š o viesnī cu, un Amigo-tours informatī vā tū re man deva š o iespē ju. Kā pē c es gribē ju to redzē t, ir ļ oti vienkā rš i: manu tū ristu atsauksmes, kas tur ir bijuš i, pā rsteidzoš i atš ķ ī rā s no "nekad vairs" uz "tagad tikai tur". … Tomēr ▾ Es ļ oti gribē ju redzē t š o viesnī cu, un Amigo-tours informatī vā tū re man deva š o iespē ju. Kā pē c es gribē ju to redzē t, ir ļ oti vienkā rš i: manu tū ristu atsauksmes, kas tur ir bijuš i, pā rsteidzoš i atš ķ ī rā s no "nekad vairs" uz "tagad tikai tur".
Atraš anā s vieta, protams, nav ī paš i izdevī ga: lī dz Vaclavakam, protams, var aiziet ar kā jā m, bet kurš grib, jo tad vē l pa centru jā staigā ! No otras puses, š ī ir patieš ā m lē ta viesnī ca, ar to nevar strī dē ties.
Ē ka ir ļ oti liela, š eit iederas pat peldbaseins. Tas maksā nedaudz naudas. Š eit vispā r viss maksā kaut kā du naudu, pat kastī te agrā m brokastī m. No otras puses, ja jū s to nevē laties, neņ emiet to. Tas man atgā dinā ja "Ekonomisko" viesnī cu no "The Adventures of Dunno": ja gribi spilvenu - maksā santiku, ja gribi ietaupī t - guli bez spilvena.
Š ai viesnī cai ir liels pluss, pē c kura mē s biež i dzenamies, piemē ram, Turcijā : "bloka" tipa ģ imenes numuriņ i, kur ir divas guļ amistabas, un katra aprī kota ar aizslē dzamā m durvī m.
Interjers, protams, retro, no astoņ desmitajiem. Bet to diez vai var saukt par mī nusu.
аватар Iryna.agarkova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Apmetā mies š ajā viesnī cā Prā gas ceļ ojuma laikā . Izvē lē jos, jo atrodas tuvu centram, pretī viesnī cai ir tramvaja pietura, lī dz centram 4 pieturas. Un cena š ai viesnī cai bija ļ oti laba. Par paš u viesnī cu, mazliet veca. … Tomēr ▾ Apmetā mies š ajā viesnī cā Prā gas ceļ ojuma laikā . Izvē lē jos, jo atrodas tuvu centram, pretī viesnī cai ir tramvaja pietura, lī dz centram 4 pieturas.
Un cena š ai viesnī cai bija ļ oti laba.
Par paš u viesnī cu, mazliet veca. Vairā k kā padomju viesnī cas : )
Televizors istabā ir vecs, bet pati istaba ir tī ra un arī veļ a. Pā rsteigts par labā m brokastī m, domā ju, ka bū s sliktā k : )
Es dodu viesnī cai stabilu č etrinieku! ! !
аватар bazilenko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Laba diena visiem! Pirmo reizi bijā m uz Prā gu, ar mums viss noritē ja nedaudz spontā ni, tā pē c aģ entū rā viesnī ca tika izvē lē ta ā tri un spontā ni, un tad es par š o viesnī cu lasī ju tikai š ausmī gas, dvē seli atvē sinoš as atsauksmes, bet, domā jot, ka tā velk ar alu PĒ C Beč erovkas, ejam. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Pirmo reizi bijā m uz Prā gu, ar mums viss noritē ja nedaudz spontā ni, tā pē c aģ entū rā viesnī ca tika izvē lē ta ā tri un spontā ni, un tad es par š o viesnī cu lasī ju tikai š ausmī gas, dvē seli atvē sinoš as atsauksmes, bet, domā jot, ka tā velk ar alu PĒ C Beč erovkas, ejam. Jā , piekrī tu, ka pē c drē bē m viņ i satiek fasā di "ala PSRS 1978", bet uzreiz labi satikā s, personā ls runā krieviski, visi saprot gan vestibila bā rā , gan reģ istratū rā , atpū tā mies trī s: draugi divvietī gā . , un es pati divvietī gā , divvietī gā gultā , lielā , ortopē diskā matracī , sniegbaltā veļ a patī kami pā rsteidza, perfekti tī ri balti spilveni zem spilvendrā nas. Vanna un tualete ir atseviš ķ i, jā tualete ir rū ķ iem, bet duš a ir jauna, ļ oti ietilpī ga, bet nav kur likt ziepes un š ampū nu, un tie nav istabā ), tā pē c ņ emiet gan ziepes, gan duš as ž eleju ar tu! Dzī voja 8. stā vā ar skatu uz TV torni un parku. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, pat zinot, ka esmu viena divvietī gā istabā un samaksā ju par vienu, viņ i nomainī ja visus 4 dvieļ us))), istaba tika iztī rī ta labi, katru dienu, pat glī ti pirmajā dienā salika manas mantas. , ko izmetu ekskursijā steidzī gā s gultā s. Ļ OTI ē rta viesnī cas atraš anā s vieta. Tieš i pie izejas no viesnī cas (mazā k par 30 metriem) ir tramvaja pietura daudzos virzienos, 10 minū tes lī dz centram, un lielveikals un metro stacija 3-5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Mū s pabaroja kauš anai, tā kā man ir labi, uz Prā gu brokastī s neieradā mies, bet tas, kas mū s visu laiku ļ oti iepriecinā ja bija svaigs karsts, nav jau tā , ka 09.00 paliek tikai vā rī tas olas, un kafija. aparā ts bija ar trī s veidu svaigu kafiju un automā tu ar sulā m, un zupā m, un graudaugiem, un 2 veidu ē dieniem, un salā tiem, un svaigiem jogurtiem, siera un desu š ķ ē les tiek papildinā tas visu laiku! Vakariņ ā s iepretim viesnī cai ir lielisks tradicionā lā s č ehu virtuves restorā ns ar demokrā tiskā m cenā m. Patiesī bā mē s atgriezā mies viesnī cā vē lu, kā jas nejū tot, vienmē r pē c 24:00 un pirms izbraukš anas atgriezā mies 02:30 naktī , un ar tramvaju, viņ i brauc visu diennakti, bet turiet kabatas, zog, tikai brī dinā ja meiteni plkst. autobusa pietura), biļ etes labā k pirkt, sods par bezbiļ etē m 40 EURO. Kopumā mē s lidojā m, lai gū tu iespaidus par š o apbrī nojamo pilsē tu, nevis sē dē jā m viesnī cā ! Papildus visā m ekskursijā m un galvenajā m apskates vietā m, ja kompā nija, VIENMĒ R pastaigā jieties pa Prā gu vē lu vakarā , pat ja staigā jā t pa dienu - tā ir neaprakstā ma sajū ta iet no tukš ā Kā rļ a tilta no trokš ņ ainiem tū ristiem uz Vecrī gu. Kvadrā ts ar astronomisko pulksteni! Naktī Prā ga vienkā rš i apbur! Mums bija neliela problē ma ar atgrieš anā s pā rskaitī jumu un nā cā s sazinā ties ar aģ entū ru, bet par patī kamu pā rsteigumu viņ i reģ istratū rā iedeva mobilo tā lruni un zvanī ja 3 reizes uz daž ā diem numuriem pilnī gi bez maksas. Gribu atgriezties š ajā pilsē tā , jauki atpū sties.
аватар veronika_s
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Kā das trī s zvaigznes? ! Š ī iespē jamā viesnī ca pat nav pelnī jusi hosteļ a nosaukumu. Universitā tes hostelis ir ē rtā ks, ticiet man. Tas ir kaut kā ds padomju ZE-lops, mē s jau sen esam aizmirsuš i, es domā ju, un kur ? ! Eiropas centrā . … Tomēr ▾ Kā das trī s zvaigznes? ! Š ī iespē jamā viesnī ca pat nav pelnī jusi hosteļ a nosaukumu. Universitā tes hostelis ir ē rtā ks, ticiet man. Tas ir kaut kā ds padomju ZE-lops, mē s jau sen esam aizmirsuš i, es domā ju, un kur ? ! Eiropas centrā . Standarta divvietī gs numurs - tā nosaukums ir "Nā c ā rā , es ienā kš u". Uz sā niem gar gultiņ u, gar sienu - un tu esi pie televizora. Nokrī ti, nebaidies, gultiņ a - lū k, tu atspiedies pret to ar kā jā m. Puiš iem virs 180cm tur nav ko darī t, jo no pionieru gultā m karā jas papē ž i. Segas - izolē ti kabatlakatiņ i: Krū tis ir aizsegtas - kā jas ir aukstas, vai otrā di - pē c izvē les. Fē ns, š ampū ni, duš as ž eleja – tas tieš ā m ir lieki. Par minibā ru, tē jkannu, protams, nav ko teikt, trī s zvaigznes, trī s spilgti stā sti. Bet ā ķ i vannasistabā vismaz dvieļ iem, drē bes varē tu bū t! Un tas, piedodiet franč u valodu, nav auna. Slē gts poda vā ks - var izmantot kā plauktu drē bē m. Nē , mē s sapratā m, ka esam sapulcē juš ies vē lu, izvē le bija maza, tas un tas, ne Hilton un ne Marriott, protams. Bet tū risma aģ entū ra par Š O 7 dienā s izsita pa purnu 560 EIRO !!! ! ! Skaņ as izolā cijas nav - mē s zinā jā m, cik intensī va ir mū su kaimiņ u dzimumdzī ve no apakš as, augš as un sā niem. Viņ i arī zinā ja par mums visu vai gandrī z visu. Izejot no istabas, es labā k skatī jos uz grī du, lai nevienam neskatī tos acī s. Kaut kā tumš s. Dvieļ i tika nomainī ti, jā.... par padomiem. Gultas veļ as maiņ a nedē ļ as laikā , pē c viesnī cas domā m, ir nepieejama greznī ba. Tā pē c mazgā jieties rū pī gā k (ar lī dzi paņ emtajiem lī dzekļ iem), neē diet gultā , bet istabā it kā vairs nav kur iekā rtoties. Vai tas ir vannas istabā , bet ir arī slazds ar atbalsta interjera priekš metiem. Ak, jā , jums tiks apsolī ts bezmaksas Wi-Fi. Tā tad viņ i arī melo. Telpā neviena nebū s. Jū s varat iegā dā ties bagiju par 10 EURO dienā , jū s nesē dē sit internetā , jū s pastā vī gi pā rstartē sit. Nu.......patiesī bā "Wi-Fi" ir tas pats, kas "viesnī ca". Nu, brokastis ir cits stā sts. Sulas nav, pat ķ ī miskā s, principā nē , nepiedā vā . Kafiju un tē ju gatavo vienā krā sā – gaiš i brū nā krā sā . Cepš anu lepni sauc par sagrieztu pelē ko maizi, gaiš i pelē ko maizi un barankas, kas piedzima pie manis apmē ram tajā paš ā dienā . Ir jau 2 veidu desiņ as: garā s, plā nā s un biezā s, ī sā s, bet tā s sagriež vē l ī sā kos gabaliņ os, lai tū rists, nedod Dievs, nepā rē stos. Jogurts bļ odā , porcijā s sviests, sagriezts no viena veida siera un viena veida desas no daž ā dā m 3.  reklā mā m vai pilnī gi neš ķ irots. Nu, programmas akcents ir vā rī tas olas. "Izcilas" iekļ autas brokastis. Katru dienu gā jā m "apbrī not" š o viesnī cas š arlatā nisma š edevru un "lepni" gā jā m uz vestibila bā ru paē st, ai, par mū su grū ti nopelnī tajiem 10-15 eiro par snuķ a apelsī nu svaigu, salā tus, kafiju, olu kulteni, nu , kas tur vē l ir pē c vē lē š anā s . Ī sā k sakot, pā rē jā s pipetes, cik veiksmī gi. Atcerieties nosaukumu, lū dzu, Congress And Sport Olš anka Hotel, Praha 3, un Dievs svē tī jū s tur bū t kaut vienu dienu. Es novē lu jums veiksmi un neļ aujiet sevi apmā nī t tā pat kā mē s.
аватар escada1231
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Prā gā bijā m jū nija sā kumā , viesnī cu izvē lē jā mies tī ri nejauš i, un nenož ē lojā m. Teikš u uzreiz, mē s neesam izvē lī gi cilvē ki! Numurs: mē s dabū jā m istabu, nu, vienkā rš i "royal"))))) tas bija otrajā stā vā un tur bija tikai viens. … Tomēr ▾ Prā gā bijā m jū nija sā kumā , viesnī cu izvē lē jā mies tī ri nejauš i, un nenož ē lojā m.
Teikš u uzreiz, mē s neesam izvē lī gi cilvē ki!
Numurs: mē s dabū jā m istabu, nu, vienkā rš i "royal"))))) tas bija otrajā stā vā un tur bija tikai viens. Ļ oti liels, tī rs un mā jī gs. Jā ar skaņ as izolā ciju ir problē ma, nu principā tā pat kā visur citur bija daudzviet un visā s viesnī cā s skaņ as izolā cijas praktiski nebija. Mums tas nebija š ķ ē rslis, jo viņ i ieradā s istabā gandrī z pulksten 12 naktī un uzreiz devā s gulē t.
Tī rī š ana: tī rī ta katru dienu, par tī rī š anu nav sū dzī bu.
Ē dinā š ana: Brokastis bija diezgan labas. Daž ā di gaļ as veidi un desiņ as, ievā rī jumi, sviests un kas vē l, tā ī sti neskatī jos. Zupa bija katru rī tu, karsta vienmē r savā dā ka, vai kartupeļ i, rī si vai makaroni, vā rī tas olas un ī paš i gardas bavā rieš u desiņ as)))) izcili konditorejas izstrā dā jumi)) Kopumā no rī ta izsalcis nepaliksi)))
Internets: tā , protams, ir problē ma ar internetu viesnī cā . Bezmaksas tikai 20 minū tes dienā un tik lē ni. Bet š im internetam ir lieliska alternatī va, blakus ieejai viesnī cā ir picē rija, kur ir wifi, bez maksas un ā tri))
Pretī viesnī cai ir kafejnī ca, kur var paē st garš ī gi un lē ti, pie viesnī cas varē tu arī paē st picē rijas, cenas lieliskas un alus lē ts)) pretī viesnī cai ir arī tramvaja pietura, godī gi sakot, nekad neesmu izmantojis tas)
Pirmā diena Prā gā pavadī ta izdevī gi) izejot no viesnī cas un pagriež oties pa kreisi un vē lreiz pa kreisi, var nokļ ū t brī niš ķ ī gā parkā (skats no turienes ir burvī gs), kur vietē jie pastaigā jas ar saviem suņ iem. Mē s saņ ē mā m dienu, kad š ajā parkā notika alus festivā ls, tas bija lieliski.
Tā pat, ja no viesnī cas ejat kalnā.5-7 minū tes, pē c tam dodieties uz metro, mē s pastā vī gi izmantojā m š o konkrē to transporta veidu. Metro nav turniketu. Ceļ ojumu kartes tika pirktas tieš i metro no automā ta. Ar kontrolieriem tikā mies tikai vienu reizi, viņ i pā rbaudī ja braukš anas biļ etes, mums tā s vienmē r bija, bet, ja bū si pieķ erts bez biļ etes, tad bū s jā maksā ļ oti pieklā jī gs sods un tas bū s pilns ar to, ka 5 gadu laikā netiek izsniegta Š engena, tā pē c cilvē ki iegā dā jas ceļ ojumu kartes, jo š ī s tā lu var parā dī ties visnepiemē rotā kajā brī dī .
Tā tad viesnī ca attaisno savu cenu.
Droš i vien nav vē rts rakstī t par Prā gu, jo jums tā ir jā redz savā m acī m, neprā tī gi skaista pilsē ta, kurā vē laties atgriezties vē lreiz.
Cenas Prā gā principā nekož , paņ ē ma lī dzi kā dus 40 tū kstoš us, atnesa kā dus 10 tū kstoš us, un tas neskatoties uz to, ka paš i sev neko nedarī ja, ē da dā rgā kajos restorā nos un gā ja visur un devos iepirkties.
Ekskursijas: pat autobusā mums izsniedza broš ū ras ar ekskursijā m, cenas ekskursijā m bija lū ž ņ i. Tā pē c iesaku visur doties paš iem, jo ​ ​ Prā gā to var izdarī t bez problē mā m un daudz lē tā k. Mē s to padarī jā m vienkā rš ā ku, mā jā s atzī mē jā m vietas, kuras vē lamies apmeklē t un doties uz metro)) viss ir tuvu un pieejams, nepazū diet)) no centrā lā s stacijas jū s varat nokļ ū t gandrī z jebkur Eiropā , vai tā bū tu Parī ze vai Barselonā ) mums atliek tikai laiks apmeklē t Karlovi Varu. Par 40 eiro mums cī nī jā s biļ etes turp un atpakaļ , un, piemē ram, ekskursija maksā.40 eiro vienai personai, tā tad jū s ietaupā t naudu.
Tas, iespē jams, viss))) ja jums ir kā di jautā jumi, rakstiet ar prieku, es atbildē š u))
Номер Номер Парк рядом с отелем Фонтан у отеля Возле отеля Номер
аватар massir2007
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s Prā gā no 25. novembra lī dz 2. decembrim, tū re "Zlata Prague + Dresden", tū roperators "Amigo", apmetā s Olš ankā vienvietī gā istabā , draugi dzī voja ģ imenes istabā , kas sastā vē ja no divā m istabā m un kopē ja koridora ar duš u. … Tomēr ▾ Atpū tā s Prā gā no 25. novembra lī dz 2. decembrim, tū re "Zlata Prague + Dresden", tū roperators "Amigo", apmetā s Olš ankā vienvietī gā istabā , draugi dzī voja ģ imenes istabā , kas sastā vē ja no divā m istabā m un kopē ja koridora ar duš u. un tualete.
Izlasot daž ā das atsauksmes, biju gatavs sliktā kajam, tač u viesnī ca izrā dī jā s pieklā jī ga. Istabas ir tī ras, mē beles un aprī kojums ir vienkā rš s, bet jauns. Tikai uz paklā ja bija veselī gs traips un duš ā nebija š ampū na/ž elejas plaukta. Bet no mī nusiem kopumā viss.
Regulā ri tī rī ti un mainī ti dvieļ i. Istaba bija silta, vienmē r bija karsts ū dens, vismaz pusseptiņ os no rī ta un pirmajā nakts stundā . Vienā no dienā m, kad lustrai izdega spuldze, bez problē mā m to nomainī ja.
Televizoram ir viens krievu kanā ls, tā pat kā RTR - planē ta. Bet, godī gi sakot, es to vienu reizi ieslē dzu un tad, lai paskatī tos Č ehijas televī ziju.
Reģ istratū rā viņ i nerunā krieviski, bet saprot.
Brokastis diezgan labas, viss svaigs un garš ī gs. vairā ku veidu sieri, desiņ as, desiņ as, dā rzeņ u salā ti, kā dreiz bija augļ u salā ti, olas, viens karstais ē diens, vairā ku veidu smalkmaizī tes, jogurti, musli. Ē dienkarte katru dienu nebija ī paš i atš ķ irī ga, tač u nedē ļ as laikā nesanā ca garlaikoties, tač u ē dā m pietiekami daudz, lai vē lā k varē tu palaist pa pilsē tu, kamē r gaiš s, un nedomā t par ē dienu. Sula, kā man likā s, izš ķ ī rā s. Kafija arī ū deņ aina, bet kopumā parasts americano.
Reiz paē dā m brokastis ar sausajā m devā m. Uzdā vinā ja divas sviestmaizes/hamburgerus pildī tas ar desu, sieru, marinē tiem gurķ iem un tomā tu š ķ ē lī tē m. Vafele š okolā dē , sulas maisiņ ā , ā bolā .
Vē l daž i vā rdi par ē dienu. pretī Olš ankai ir labs Olshe restorā ns, cenas ļ oti ekonomiskas, porcijas vienkā rš i gigantiskas un viss garš ī gi. Un turpat kā Olshe, lielveikals Albert, vē l viens Alberts tirdzniecī bas centrā netā lu no Flora metro stacijas (5 minū tes no Olš ankas), salī dzinot ar mū su cenā m š ā da lī meņ a veikalos, cenas š eit ir lē tā kas. Vismaz simt gramus š ķ iņ ķ a vai siera š ķ ē les pie mums pirkt par 18-24 rubļ iem (no 11-13 kronā m) ir nereā li, un tā das cenas ir. Alus no 12 rubļ iem par puslitra pudeli (no 7 kronā m)
Diezgan tuvu centram. Lī dz Pulvertornim jā brauc 20 minū tes, es to noteicu pē c pulksteņ a - pa Taboritskaya, kas ieiet Seifertovā , un tad vē l kā dā citā ielā , un tā ejot gandrī z taisnā lī nijā , jū s nokļ ū stat tornī . Apmē ram tas pats ir lī dz Vaclavkai, tikai jums jā nogriež as no Seyfertovaya uz Opletalovu. Dodieties pa Opletalovu lī dz Vaclavak vidum. Lī dz galvenajai dzelzceļ a stacijai var aiziet 15 minū tes. Atpakaļ biež i braucā m ar metro, kas saimniekoja par visekonomiskā ko likmi par 24 kronā m un no Smichov, Andel metro.
Nobeigumā vē l nezinu, kad, bet Prā gā noteikti atgriezī š os, lai neskrietu pa tū risma marš rutiem ar karti gatavī bā , bet gan mierī gi klī st pa pasakainas pilsē tas ielā m, kur laiks ir apstā jies, un kur nejū ti, ka ir 21. gadsimts un ka š ī ir galvaspilsē ta un vairā k nekā miljons, tur ir tik intī mi, mā jī gi, mierī gi, pasakaini. Un, kad es ieradī š os, man nekas nebū s pret atkal apstā š anos Olš ankā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums olesya2483
Labdien! Sakiet, lūdzu, kādu savienojumu ir izdevīgi savienot Prāgā? un ja vietējais savienojums ir viesabonēšanā?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums nish2008
Interesē par autostāvvietas pieejamību šajā viesnīcā, ja par to ir jāmaksā, kādas ir izmaksas.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums lanochk
Kādas ir cenas braucieniem uz Vīni, Drēzdeni utt. ielas TA (nevis viesnīcā)?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums lanochk
Labdien, veterāni. Kā es varu doties ekskursijās patstāvīgi (ar sabiedrisko transportu) un cik tas maksās?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Современный отель Olsanka, расположенный в новой деловой части одного из старейших пражских районов - Жижков, с прекрасной связью с центром города (5 минут на трамвае).

Telpu apraksts

200 двухместных номеров и апартаменты.

Istabās

  • туалет
  • ванна
  • спутниковое телевидение

  • Adrese Taboritska 23, Praha 3 - Zizkov
    FAQ