Belvedere 4*– Atsauksmes

21
Novērtējums 7.110
pamatā
21 atsaukt
№13 viesnīcas reitingā Prāga
8.3 Numurs
7.1 apkalpošana
8.2 Tīrība
7.7 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca Belvedere atrodas Letná rajonā, 10 minūšu tramvaja brauciena attālumā no Vecpilsētas laukuma un Prāgas pils. Tramvaju pietura Kamenická (1., 8., 25. un 26. līnija) atrodas dažu soļu attālumā, savukārt metro stacija Vltavská (līnija C) atrodas 400 metru attālumā. Šī viesnīca ir piemērota ekskursiju brīvdienām un biznesa sanāksmēm.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ties vienatnē . Mā jī ga istabiņ a, skats pa logu tieš ā m nebija ī paš i labs, bet tas ir muļ ķ ī bas. Televī zija ar viena Krievijas kanā la klā tbū tni, es skatī jos hokeju Č ehijas kanā lā )) Galds ar tē jas maisiņ u, krū ze, elektriskā tē jkanna. … Tomēr ▾ Atpū ties vienatnē . Mā jī ga istabiņ a, skats pa logu tieš ā m nebija ī paš i labs, bet tas ir muļ ķ ī bas. Televī zija ar viena Krievijas kanā la klā tbū tni, es skatī jos hokeju Č ehijas kanā lā )) Galds ar tē jas maisiņ u, krū ze, elektriskā tē jkanna. Vannas istabā gaisma iedegas no kustī bas, š ķ idrā s ziepes virs izlietnes un vannas, 3 dvieļ i. Tī rī š ana katru dienu. Ar brokastī m biju apmierinā ta: ceptas olas, vā rī tas olas, ceptas desiņ as, desiņ as, visā das bulciņ as, tē ja, kafija, sulas, piens utt. - Es ē du lī dz sā tai))) Es neko nepasū tī ju bā rā , es nopirku alu veikalos. Personā ls ir draudzī gs, var runā t krieviski. Wifi 1. stā vā ir bezmaksas. Centrs ir aptuveni 20 minū š u gā jiena attā lumā , var braukt ar tramvaju, tā lu un metro. Netā lu picē rija un bā ri (drī zā k vietē jiem). Netā lu atrodas arī Sv. Entonijs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pieklā jī ga viesnī ca 3 zvaigznē m, kas atrodas Eiropā . Apmetieties 3 zvaigznē s Turcijā , un Prā gas viesnī ca jums š ķ itī s pieczvaigž ņ u. Netā lu no viesnī cas atrodas brī niš ķ ī gs bā rs "Shot Goose". … Tomēr ▾ Pieklā jī ga viesnī ca 3 zvaigznē m, kas atrodas Eiropā . Apmetieties 3 zvaigznē s Turcijā , un Prā gas viesnī ca jums š ķ itī s pieczvaigž ņ u. Netā lu no viesnī cas atrodas brī niš ķ ī gs bā rs "Shot Goose". Laba lē ta virtuve, par alu klusē ju. Jā , metro ir 2 pieturas no centra, bet tas absolū ti nav kaitinoš i. Centrā nakš ņ oš ana tipiskā viesnī cā maksā s pusotru lī dz divas reizes dā rgā k. Es biju 3 zvaigznē s Parī zē , Vī nē - nevis nedaudz labā k, bet dā rgā k. IESAKU!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар e.zaharova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā atpū tā mies 2012. gada oktobra beigā s. Piekrī tu iepriekš ē jā m atsauksmē m, viesnī ca ļ oti laba, tikai numuriņ i jā ņ em ar logiem uz pagalmu, jo pretē jos logos paveras skats uz tramvaja sliedē m. Tas nav ī paš i ē rti tiem, kam ir viegls miegs. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies 2012. gada oktobra beigā s. Piekrī tu iepriekš ē jā m atsauksmē m, viesnī ca ļ oti laba, tikai numuriņ i jā ņ em ar logiem uz pagalmu, jo pretē jos logos paveras skats uz tramvaja sliedē m. Tas nav ī paš i ē rti tiem, kam ir viegls miegs. Jā , patieš ā m telpā sasprindzinā ta ar rozetē m un apgaismojumu. Bet mani iepriecinā ja tē jkanna un bezmaksas tē jas maisiņ i un cukurs istabā . Tī rs, ē rts. Reģ istratū rā darbinieki runā krieviski, man ļ oti patika Daš a. Es neteiktu, ka viesnī ca atrodas tuvu centram (atpū tos pie saviem pensionā riem vecā kiem, tā pē c staigā jā m vairā k nekā.30 minū tes. ) Kad steidzies ekskursijā noteiktajā laikā , tas nav ī paš i ē rti. , labā k ar tramvaju-2-3 pieturā m. Liels pluss manuprā t ir BILLA lielveikals augš ā ielā . Pē c ekskursijā m man nebija spē ka kaut kur doties vakariņ ā s. Tā pē c nopirkā m tajā gatavus ē dienus (un gaļ u un kartupeļ us un salā tus) un ē dā m istabā.....Brokastī s bijā m vī luš ies . . ja neskaita cepš anu, nekas ī paš s nebija ē dams. Skaidrs, ka uz viesnī cu netiekam, bet tomē r pirms garā s ekskursijas nenā ktu par ļ aunu pabrokastī t sā tī gi, lai vē lā k nenovē rstu uzmanī bu no uzkodā m.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Viesnī ca ir diezgan jauka. Reģ istratū ras administratori saprot krievu valodu un var atbildē t smaidī gi un pieklā jī gi. Viesmī ļ i nerunā krieviski un nesaprot)), bet brokastī s tas nemaz nav vajadzī gs, viss ir tik skaidrs! Jā , brokastis ir vienā das katru dienu, bet tas mani netraucē ja, ir izvē le. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir diezgan jauka. Reģ istratū ras administratori saprot krievu valodu un var atbildē t smaidī gi un pieklā jī gi. Viesmī ļ i nerunā krieviski un nesaprot)), bet brokastī s tas nemaz nav vajadzī gs, viss ir tik skaidrs! Jā , brokastis ir vienā das katru dienu, bet tas mani netraucē ja, ir izvē le. Seifu un bā ru arī neizmantoju, istaba tika tī rī ta katru dienu. Lī dz centram caur parku un tiltu devos kā jā m, 15-20 minū tē s, un ja apnika, tad atpakaļ ar tramvaju 10 minū tes. par 24 kr. ! Man ļ oti patika viesnī cas rajons, ik uz soļ a ir restorā ni un kafejnī cas, brī niš ķ ī gas maiznī cas. . . mierī gi un labi! Centrā pietiekami daudz až iotā ž as! Un, ja gribi dzī vot centrā , tad protams vajag uz Prā gu 1!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар solnce1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š oruden bijā m Prā gā ! Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, bet ne tik ļ oti ar viesnī cu. . . Pozitī vi ir tas, ka viesnī ca atrodas pilsē tas centrā (2 tramvaja pieturas lī dz metro stacijai Respubliki Square - tas ir netā lu no Pulvertorņ a), tramvajs 26. … Tomēr ▾ Š oruden bijā m Prā gā ! Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, bet ne tik ļ oti ar viesnī cu. . . Pozitī vi ir tas, ka viesnī ca atrodas pilsē tas centrā (2 tramvaja pieturas lī dz metro stacijai Respubliki Square - tas ir netā lu no Pulvertorņ a), tramvajs 26. numurs pietur tieš i pie viesnī cas. Pirmais mī nuss ir tas, ka istabas ļ oti atš ķ iras viena no otras: dzī vojā m DBL 25 metru istabā , izņ emot lielo gultu, ir arī liels garš galds, krē sli, plazmas televizors (lai gan negrieza ieslē gts, nebija laika : )), telefons, ledusskapis, č etri logi. gaitenī ir skapis, tajā ir bezmaksas seifs(! ), duš a un tualete, ir fē ns. Bija parkets. grī da. Istabā ir tē jas komplekts: elektriskā tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs, krū zes. draugi klā ja paklā ju, tā pē c radā s sajū ta, ka istaba ir ļ oti putekļ aina un viņ u viesistaba ir uz pusi mazā ka nekā mū sē jā , tikai 2 logi. Saka, ka vē l bija telpas, kur duš as telpa atrodas tieš i dzī vojamā zonā (t. i. . cipars ar burtu "G"). Vē l viens mī nuss ir gaisma vannas istabā , kuru ieslē dz ar kustī bu sensors, sensors atrodas uz griestiem pa vidu, tā tad tas ir izplatī ts stā sts, kad mazgā jies duš ā , pē c 3-4 minū tē m nodziest gaisma, un tu esi piķ a tumsā , jā atver duš as durvis , un ar vienu kā ju stā vi uz dvieļ a, lai sensors strā dā un gaisma iedegas! Ir arī problē mas ar karsto ū deni, ja viesnī ca ir vairā k par 50%. Ū dens pieejams lī dz 22:00 vakarā vai lī dz 7:00 no rī ta : ( Ē diens vienmuļ š , izvē le nav ī paš i liela, bet ē st var lī dz plkst. vakariņ as. Problē ma ir daž ā da, biež i vien ē nā nepietiek sadzī ves tehnikas(dakš iņ as, piemē ram) vai karstā ū dens tē jai, un te ir jā runā ar viesmī ļ iem (cilvē ki ir ā rkā rtī gi vienaldzī gi un nedraudzī gi). Ar to saskā rā mies, uz jautā jumu: sakiet, lū dzu, kur dakš iņ as var dabū t? - viņ i norā dī ja uz grozu, kur viņ i parasti guļ . Un kad mē s pievedā m viesmī li un parā dī jā m, ka grozs ir tukš s (neesam muļ ķ i, mē s tur skatī jā mies, un velti mē s nebū tu viņ u traucē juš i), mē s saņ ē mā m atbilde: nu nē , tā tad nē...Pē c tam pē c 10 minū tē m (tikai! ) dakš iņ as iznesa hallē . Un tā viesnī ca ir parasta TROIKA. Netā lu no viesnī cas atrodas veikals BILLA (atvē rts lī dz 21:00) un vairā ki nelieli "vjetnamieš u" pā rtikas veikali (lī dz 23:00). 5-6 kafejnī cas, kur pulcē jas vietē jie (krievu ē dienkarti tur nemeklē t), bet alus ir lē ts un garš ī gs, un no iekš puses var just lauku garš u!
Jauku atpū tu!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca. Mums bija plaš a istabiņ a, pat dejas. Istabā un vannas istabā viss darbojā s, regulā ri tika pievienotas visas nepiecieš amā s higiē nas preces. Draudzī ga kalpone. Skats pa logu mū s vairs netraucē ja, jo visu dienu promenā dē , un vakarā nokritā m beigti un gulē jā m. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Mums bija plaš a istabiņ a, pat dejas. Istabā un vannas istabā viss darbojā s, regulā ri tika pievienotas visas nepiecieš amā s higiē nas preces. Draudzī ga kalpone. Skats pa logu mū s vairs netraucē ja, jo visu dienu promenā dē , un vakarā nokritā m beigti un gulē jā m. Kaimiņ i netraucē ja. Lī dz metro stacijai Malostranska 20 minū š u gā jiena attā lumā pa parku, lī dz Vā clava laukumam (metro stacijas Muzejs) ar metro 3 stacijā m. Brokastis bija vienmuļ as, bet izvē le ir un viss ļ oti garš ī gi. Mē s nedevā mies izsalkuš i, un konditorejas izstrā dā jumi parasti nav slavē jami. Ne rupjī bas, ne zā dzī bas netika novē rotas. Rajons pilns ar kafejnī cā m, velti kā ds sū dzas. Atkal tikai augš ā uz ielas ir liels pā rtikas veikals BILLA (vai ar vienu "L" : ). Parā di vairā k laipnī bas pret citiem un tev atbildē s to paš u. Iesaku!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ļ oti nepatika. Atraš anā s vieta: diezgan tā lu no centra, jā brauc ar metro vai tramvaju. Vakarā pat nav kur normā li paē st, rajonā maz restorā nu! ! ! Un restorā ns viesnī cā ir tik dā rgs, ka tur gandrī z neviens neiet. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti nepatika. Atraš anā s vieta: diezgan tā lu no centra, jā brauc ar metro vai tramvaju. Vakarā pat nav kur normā li paē st, rajonā maz restorā nu! ! ! Un restorā ns viesnī cā ir tik dā rgs, ka tur gandrī z neviens neiet. Viesnī cas nosaukums acī mredzot sevi neattaisno - skats pa logiem vai nu uz pagalmu, vai uz ielu, nekā da "skaista skata". Serviss: pretī gs. Reģ istratū ra nezina, kā nokļ ū t no viesnī cas lī dz vajadzī gajai metro stacijai. Apkopē ja rakā s pa mantā m un kaut ko nozaga ((((Istabas: š auras. Divvietī gajā istabā ir viens krē sls. Tualetē ik pa laikam smirdē ja pē c kanalizā cijas. Nav nosū cē ju, atvainojiet, nosū cē ju nav vispā r, lai jū s varē tu iedomā ties, kā das smakas tur bija (((Duš ā daž reiz nebija karstā ū dens, vai arī tas bija ar pā rtraukumiem. Vannas istabā un tualetē iedegas gaisma no kustī bu sensoriem, tā pē c visu laiku bija jā vicina rokas). lai neizdziest. Brokastis: diezgan daudzveidī gas, bet mazliet slikts priekš.4 zvaigznē m
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies viesnī cā Belvedere no 2011. gada 21. lī dz 27. martam. Kopumā pā rē jais man patika. Viesnī ca atrodas Prā gas 7. Skaitlis 7 nozī mē Prā gas rajonus. Divas pieturas ar metro lī dz centram, kas ir lejup uz baznī cu vai ar tramvaju. … Tomēr ▾ Atpū tā mies viesnī cā Belvedere no 2011. gada 21. lī dz 27. martam. Kopumā pā rē jais man patika. Viesnī ca atrodas Prā gas 7. Skaitlis 7 nozī mē Prā gas rajonus. Divas pieturas ar metro lī dz centram, kas ir lejup uz baznī cu vai ar tramvaju. Var arī staigā t, kas daž kā rt tika darī ts vakarā . Viesnī ca ir tī ra, restorā nu brokastis vienmuļ as, bet tā ir Eiropa. Desas, desiņ as, olu kultenis, jogurts, olas, dā rzeņ i, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, sulas, karstie dzē rieni. Blakus viesnī cai, ja braucat pa tramvaja ielu augš ā , atrodas Bill's lielveikals, kur cenas ir adekvā tas visam diapazonam. Nopirka alu, riekstus, č ipsus un istabu, kur dzert alu. Tur viņ i krā ja č ehu vafeles, saldumus bē rniem. Tā ir puse no cenas beznodokļ u rež ī mā . Mē s labi atpū tā mies.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
kopumā man patika nakš ņ oš ana viesnī cā.... brī niš ķ ī gas brokastis....labi viesmī ļ i. . . tī rī ba un kā rtī ba istabiņ ā . . (ī paš i, kad atstā j dzeramnaudu). bet temperatū ra istabā bija forš a, tu bija jā pasildā s duš ā pirms gulē tieš anas gultā. … Tomēr ▾ kopumā man patika nakš ņ oš ana viesnī cā.... brī niš ķ ī gas brokastis....labi viesmī ļ i. . . tī rī ba un kā rtī ba istabiņ ā . . (ī paš i, kad atstā j dzeramnaudu). bet temperatū ra istabā bija forš a, tu bija jā pasildā s duš ā pirms gulē tieš anas gultā.... man arī ļ oti patika grilbā rs pirmajā stā vā...ļ oti labs ē diens, un galvenais par pieņ emamu cenu un valodas barjera netraucē ja tā pē c daudz. jo viesmī lis nedaudz runā ja krieviski.... un lī dz centram bija 2 tramvaja pieturas...tā pē c nejutā m nekā das neē rtī bas.....ļ oti skaista pilsē ta. brī niš ķ ī ga viesnī ca, un ļ oti jauki cilvē ki š ie č ehi..... tā pē c iesaku
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Anni
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca Belveder 3 * ļ oti patika. Istaba laba, istabā viss nepiecieš amais. Tī rs, kā rtī gs, vestibilā wi-fi par brī vu, istabiņ a silta. Negatī vā puse ir fakts, ka telpā ir tikai viena brī va kontaktligzda. Lai uzlā dē tu tā lruņ us un kameras, man bija jā izslē dz visas lampas, tē jkanna ar televizoru, un tajā paš ā laikā man bija jā pā rvieto mē beles))). … Tomēr ▾ Viesnī ca Belveder 3 * ļ oti patika. Istaba laba, istabā viss nepiecieš amais. Tī rs, kā rtī gs, vestibilā wi-fi par brī vu, istabiņ a silta. Negatī vā puse ir fakts, ka telpā ir tikai viena brī va kontaktligzda. Lai uzlā dē tu tā lruņ us un kameras, man bija jā izslē dz visas lampas, tē jkanna ar televizoru, un tajā paš ā laikā man bija jā pā rvieto mē beles))). Viesnī ca atrodas blakus tramvaja lī nijā m, tā pē c vieglajiem gulš ņ iem š is apstā klis ​ ​ ir jā ņ em vē rā . Lai gan logi ir metā la plastmasas un cieš i aizveras, troksnis iekļ ū st telpā . Brokastis bija normā las, protams ne Ē ģ ipte un Turcija, bet izsalcis jau neizbrauksi. Viesnī ca atrodas tuvu centram, var staigā t vai braukt ar tramvaju. Tramvaji ir ē rti braukt, tie kursē pē c skaidra grafika, kuru var redzē t katrā pieturā , rakstī ts č ehu valodā , bet viegli saprotams. Blakus viesnī cai atrodas pā rtikas preč u veikals; valū tas maiņ as punkts gan uz ielas, gan viesnī cā , bet maiņ as kurss ir neizdevī gs. Valū tas maiņ as tē ma Č ehijā ir pelnī jusi atseviš ķ u diskusiju! ! ! Ideā li, ja jū su operatora pā rstā vis norā da punktu, kurā likme bū s laba un jū s netiksiet apmā nī ts ar komisijas maksu. Par to ir daudz rakstī ts internetā .
Par Prā gu palika tikai lieliskas atmiņ as un bagā tī gi iespaidi. Č ehija ir pasaka! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums poli9
divvietīgs numurs, standarta numurs
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums liy6824
Piemēram, viesnīca, kur viņi maina valūtu?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums 19markovka86
Sakiet, vai Prāgas viesnīcas Belvedere vestibilā ir pieejams wi-fi?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель Belvedere находится в районе Летна, в 10 минутах езды на трамвае от Староместской площади и Пражского Града. В нескольких шагах находится трамвайная остановка Kamenická (линии 1, 8, 25 и 26), а в 400 метрах — станция метро Vltavská (линия C). Этот отель подойдёт как для экскурсионного отдыха, так и для проведения бизнес-встреч.

Atrašanās vieta Аэропорт имени Вацлава Гавела/Прага расположен в 15 км от отеля, аэропорт Пардубице — в 95 км.
Viesnīcā

Ресторан японской кухни, гриль-бар, кафе, лобби-бар, круглосуточная стойка регистрации, видеонаблюдение в местах общего пользования, допускается размещение домашних животных.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Adrese Milady Horákové 19, Прага, 170 00, Чехия.
Tālruņi: +420 220 106 111
Tīmekļa vietne: Belvedere
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.