Iesācēja hawker piezīmes. Piezīmes numurs 7. Kauls

24 Janvāri 2020 Ceļošanas laiks: no 03 Oktobris 2018 ieslēgts 03 Oktobris 2018
Reputācija: +4850.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

. . . Ne par Prā gu, bet ne pā rā k tā lu no tā s.

Iepriekš ē jā s piezī mes:

Piezī me Nr. 1. Ievadprakse

Piezī me Nr. 2. Mitrā Prā ga

Piezī me Nr. 3. Pastkarte Prā ga

Piezī me Nr. 4. Prā ga ir nesaprotama prā ts

Piezī me Nr. 5. Holesterī ns-alkohols Prā ga

Piezī me Nr.  6. Prā gas zooloģ iskais dā rzs

Mū su daž ā s ā rzemē s tā notiek, ka mē s it kā dodamies uz vienu pilsē tu, bet no turienes mums noteikti kaut kur jā grozā s. Tā pē c, gatavojoties braucienam uz Prā gu, es (jā , viens pats) nolē mu steigties uz Kutna Hora. Par laimi, tas nav ī paš i tā lu – 50 minū tes ar vilcienu.

Kutná Hora ir maza vecpilsē ta. Un vispā r, ja ir laiks, vajadzē tu tur paskatī ties. Bet visvairā k mū s interesē ja

org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0_%D0%B2_%D0%A1%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%B5%D1%86%D0%B5" target="_blank" rel="nofollow">Visu svē to baznī ca Sedlecā , kas agrā k bija priekš pilsē ta, tagad Kutna Horas apgabals. Es to kaut kur redzē ju , tad izlasī ju par neparasto tempļ a rotā jumu no cilvē ku kauliem.

Baida un. . . skaista. Protams, mana Vē lmju saraksta bezgalī gajā s noliktavā s arī š is tika noglabā ts - pa reizei, paskatieties ar savā m acī m Sedlekas osuā rs . Nepā rdrukā š u informā ciju no interneta avotiem, ja ir interese uzzinā t sī kā ku informā ciju par š ī s baznī cas izcelsmi, ieskatieties, piemē ram, š eit.

Elektriskie vilcieni uz Kutna Hora (kur mums ir nepiecieš ama galvenā stacija Kutná Hora hl. n. ) atiet no Prā gas galvenā dzelzceļ a stacija (Praha hl. n. ), virziens uz Brno.

Vecā dzelzceļ a stacijas ē ka

Jaunā stacijas ē ka

Tas ir iespē jams ar pā rsē š anos, bet vieglā k ir tieš ajā lī nijā , kas atiet ik pē c divā m stundā m. Grafiku un izmaksas varat pā rbaudī t stacijas vietnē . Biļ ete nav piesaistī ta laikam, to var izmantot dienas laikā izvē lē tajā virzienā . Bet jā iekā pj biļ etē norā dī tā s klases vagonos, parasti vairā kums izvē las otro. Arī ļ oti ē rti. Katrā ziņ ā uz Kutna Horu devā mies vienā no š iem.

Bet mē s nezinā jā m par daž ā dā m klasē m. Iekā pjot vilcienā , jau atgriež oties Prā gā , viss pū lis gā ja uz tiem paš iem vagoniem, bet mē s bijā m viltī gi : )), iegā jā m tukš ā .

Pirmā s klases kariete

Pirmā s klases kariete

Pā rsteigti viņ i saka, kā pē c tas tā ir. Rasels

atvieglinā tas. . . Un tad kontrolieri. Tieš i viņ i paskaidroja, ka jā brauc uz...citu maš ī nu, bet š ī nav domā ta mums : )). Mē s devā mies, un tur...tryndets, nespiediet cauri. Atklā ti sakot, mē s nesapratā m, kā ds triks ir bū tiska atš ķ irī ba paš ā s automaš ī nā s. Bija tieš i tā das paš as kupejas, bet ar ziliem sē dekļ iem, arī pa trī s. . .

Viņ i raksta, ka autobusi kursē no Kutna Hora stacijas uz Kostnicu par 35 kronā m. Bet toreiz viņ u tur nebija. Jā , tas nav tik tā lu ar kā jā m. Un tu nepazudī si, ķ epas tev rā dī s ceļ u.

Patiesī bā vairums vilcienu pasaž ieru tur stos.

Darba laiks un biļ eš u cenas — tā s tur atš ķ iras: tikai uz Osuā ru vai kopā ar citā m katedrā lē m oficiā lajā vietnē .


Tū risma portā los bija informā cija, ka no 2020. gada janvā ra

fotogrā fē š ana bū s aizliegta tū ristu neglī tā s uzvedī bas dē ļ . Cilvē ki pieskaras š iem kauliem, pat uzģ ē rb galvaskausus, lai iegū tu iespaidī gus kadrus. Nav komentā ru. . .

Par manā m sajū tā m. Lai gan visa lieta jau ir pā rgā jusi tū ristu apskates objektu kategorijā , tas bija sajū smā ! Š okā un pat sajū smā ! "Atcerieties katru brā li: mē s bijā m tā di paš i kā jū s, jū s bū siet tā di kā mē s"

Nebija baiļ u un š ausmu auras. Droš i vien tikko sagatavots. Jā , un ar tik lielu cilvē ku skaitu, protams, ir grū ti bū t piesā tinā tam ar dzī ves trauslumu.

Pat kā dā brī dī š ķ ita, ka tas viss nav ī sts, plastmasas. Kā pē c ne? Galu galā pat kauli kā dreiz drū p, ī paš i ar tik spē cī gu ekspluatā ciju. Var bū t,

tā pē c daž i nenicina mirstī gā s atliekas pieskarties.

Bet ne kaulu skaits mani pā rsteidza visvairā k. Jū s atkal esat pā rliecinā ts, ka cilvē ka fantā zijas ir neierobež otas.

Neapš aubā mi, katram, kurš ir saskā ries ar š ā du. . . ē...darbu (vai ne darbu), lietiš ķ ā s mā kslas veidu (vai ne mā kslu) vai vienkā rš i nestandarta cilvē ka kaulu lietojumu, ir savs. viedoklis un redzē jums par š o jautā jumu. Un, iespē jams, š ajā gadī jumā tie visi ir patiesi. Bet man personī gi tas, ko es redzē ju, neradī ja tik atbaidoš u efektu kā daž i modernā s mā kslas darbi.

************

Ar š o noslē dzu manas ī sā s piezī mes par braucienu uz Prā gu. Viņ i man palī dzē ja sakā rtot saņ emtā s emocijas un interesantā s lietas, ko es redzē ju.

Ja manas lapiņ as palī dz kā dam citam, tad ne velti smē rē papī rs tastatū ru : ))

Nu un no tā paš a brauciena "Karlovy in transit" .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Новое здание вокзал
Старое здание ж\д вокзала
Вагон первого класса
Вагон первого класса
Array
Līdzīgi stāsti
komentāri (22) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums