Karlovi Vari tranzītā

05 Jūlija 2019 Ceļošanas laiks: no 04 Oktobris 2018 ieslēgts 05 Oktobris 2018
Reputācija: +4850.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

. . . Vai cits Vorobeič ikovu ģ imenes augums : ))

Karlovi Variir Č ehijas pilsē ta, kuru nevajag iepazī stinā t : )).

Nomierinā juma un regularitā tes pilsē ta. Kad tevi atveda š urp pē kš ņ i, negaidī ti, piemē ram, kad tev tas nebija ī sti vajadzī gs, nevis uzreiz, bet gan ā tri, nā k atziņ a, ka STOP,

jums jā apstā jas, jā ieelpo un jā izelpo un...jā dodas...

lē ni, laiski skatoties apkā rt.

Neviļ us tik atdarinot citu cilvē ku pastaigas ritmu.

Nu, nu, labi, kadrā kaut kā trū kst. Protams,

obligā ts aksesuā rs ir spicu bļ oda — bet kā gan bez tā , ne Karlovi Varos : ))).

Saprotams, ka jā konsultē jas ar ā rstu utt. , bet jā pamē ģ ina. Paskaties, un noderē s pē c Prā gas libā cijā m : ))

Mē s apmeklē jā m Karlovi Varus jau divas reizes — kad ielidojā m no Maskavas, un daž as dienas vē lā k izlidojā m no turienes. Un mū su galamē rķ a galvenais punkts bija skaistā Prā ga


Vī ra jubileja bija plā nota. Un mums steidzami vajadzē ja izdzert š o lietu Prā gā . Nu mana vī ra sens sapnis ir Prā gā iedzert labu alu : )).

Kopumā nekas nav ž ē l piepildī t mī ļ otā sapņ us, ī paš i mans Lisabonas sapnis tika ī stenots. Bet kopš

budž ets ir kopī gs jau gadu desmitiem, un abi esam baigie dū rē ji nelietī gie, tad gribē tos š o ideju realizē t pē c iespē jas lē tā k. Lai vai kā viņ i lamā ja AK Pobedu, bet mums patī k : )). Lidojuma Maskava - Karlovi Vari - Maskava izmaksas mums izrā dī jā s 2 reizes zemā kas nekā tieš i uz Prā gu, un pat ņ emot vē rā autobusa cenas no Prā gas. Aviobiļ etes tika iegā dā tas divus mē neš us pirms brauciena.

Daž a praktiska informā cija

Varbū t mū sdienā s tas vairs nav aktuā li, jo š ie manevri notika 2018. gada oktobrī . Tač u iesā cē jiem varē tu interesē t vispā rē jais darbī bas princips.

No lidostas Karlovy Vary uz paš u pilsē tu autobuss ar numuru 8 kursē lī dz gala pieturai (Tr? nice) — š ī ir pilsē tas autoosta.

Ja kā dam ir interese, albumā ir 8. autobusa kustī bas grafiks.

T. j) mū su lidmaš ī nai ir plā nots ierasties Karlovi Varos plkst. 15.25,

un bijā m bez bagā ž as, tad teorē tiski vajadzē ja bū t laicī gi uz 16.07. Galu galā tas notika. Dī vainā kais bija tas, ka autobusā bez mums bija pieci cilvē ki. Kur visi aizgā ja? Vai arī viss ar taksometru? Pasu kontrole bija lē na (pirkstgals nestrā dā ja), bet pirms mums daudzi jau ir tikuš i garā m.

Par autobusu var norē ķ inā ties ar bankas karti, kas ir ē rti, ja nav vietē jā s naudas. Pats š oferis mums iedū ra biļ eti par 20 kronā m, kas atbilst 20 minū š u braucienam (š oreiz gan var nesanā kt). Un kad viņ i pē c daž ā m dienā m atgriezā s Tr pieturas kioskā ? jauki mums pā rdeva biļ etes par 25 kronā m, saka, 20 jau beiguš ā s. ES ticu! Tie, kas vē lē jā s kā pt Pobedas reisā plkst. 16.05, bija pilns autobuss, pat pā rpildī ts. Nē , tā nav...tas ir sapakots cilvē ku un koferu maisī jums, izņ emot to, ka uz autobusa jumta neviena nebija, tas vienkā rš i nav iespē jams, citā di viņ i arī tur bū tu sē dē juš i : )).


Iepriekš nopirkā m biļ etes uz Prā gu StudentAgency autobusam vietnē viņ u tī mekļ a vietnes plkst. 18.00 par 6.4 eiro. Saskaņ ā ar grafiku 20.15 jā bū t Prā gā pie Florences autoostas. Tā pē c mums vē l bija laiks uzkost un paskatī ties. Tā kā viņ i vē l nedaudz baidī jā s, viņ i vispirms samainī ja tū kstoš rubļ u pret kronā m. Ebreji saspiedā s atturē jā s : ))

Starppilsē tu autoosta Dolní ná dra? í , no kurienes kursē autobusi uz Prā gu, ir ļ oti tuvu Tr? jauki.

Sarkanā ikona labajā pusē ir Tr? jauki, pa kreisi - Dolní ná dra? í , centrā - mū su viesnī cas Kavalerie 3* atraš anā s vieta

Autobusi atiet no ē kas apakš as, fotoattē lā kreisajā pusē .

Autobusi ir ē rti. Wi-Fi tika deklarē ts, bet tā lrunī bija ikona, bet nekas nedarbojā s : )). Piedā vā tē ju kafiju, austiņ as (dzirdes).

Priekš ā uz krē sla ir monitors, š ķ iet, ka var kaut ko skatī ties, kaut ko uzspē lē t. . . mē s pabā zā mies apkā rt, nekas nenotika, un mums tas nebija ī sti vajadzī gs.

Ierados Prā gā pē c grafika. Prā gā viņ i izvē lē jā s viesnī cu ar labu transporta pieejamī bu - Hotel La Fenice 3* (detalizē ta atsauksme < a href ="https://www.turpravda.com/cz/praga/Residence_La_Fenice-h43724-r427632.html" target="_blank">š eit).

Atpakaļ no Prā gas uz Karlovi Vari mē s nepirkā m biļ etes iepriekš pā rdoš anā . Mums nebija nekā du laika ierobež ojumu.

Tā pē c Florences autoostā paņ ē mā m biļ etes nā kamajam reisam (ap plkst. 13.00–14.00) Flixbus, kas mums izmaksā ja, neatceros, 180-190 kronas diviem, ņ emot vē rā kases maksu 10 kronas. Pā rrē ķ inot, tas ir daudz lē tā k nekā StudentAgency. Jā , nebija tē jas kafijas, mī tiskā Wi-Fi,

bet tas bija ļ oti ē rti: vairā ki pasaž ieri milzī gā divstā vu autobusā .

Florensas autoosta Prā gā

Sē dē jā m otrajā stā vā pirmajā rindā un ar lielā ko prieku baudī jā m brī niš ķ ī go skatu pa ceļ am.

Tā kā mū su ceļ š veda cauri Karlovi Variem, tā vienkā rš i paiet garā m nebija iespē jams, tika nolemts vienu dienu veltī t š ai piparkū ku pilsē tai.

Mē s apmetā mies viesnī cā Kavalerie 3*, kas ir ļ oti piemē rots tranzī ta variantam - lieliska stratē ģ iskā vieta un brī niš ķ ī gas brokastis, sī kā k par to š eit. Bet uz ilgu laiku, iespē jams, labā k izvē lē ties ē rtā ku variantu.

Mums jau ir tradī cija mē ģ inā t uzkā pt

turpravda.com/ru/moskva/blog-426717.html#com293707" target="_blank" rel="nofollow">kaut kur augstā k, lai redzē tu visu tā lā k. Pareizā k sakot, es vilku savu partneri, lai iekarotu torņ us un augstumus, un viņ š ir gausi, bet pretojas : )). izvē lē jā s diezgan sagremojamu augstumu - Diā nas torni, uz kuru var nokļ ū t ar funikulieri, un paš ā tornī ir arī lifts, lai varē tu izkā pt ar mazu asiņ u : )). www. tū rists. lv/iet? url=https://dianakv. cz/ru/funikuler-obzornaya-bashnya-diana-karlovy-vary" target="_blank">š eit. Ieeja paš ā tornī ir bez maksas. Lai nokļ ū tu apakš ē jā funikuliera stacijā , dodieties uz Grandhotel Pupp, š aura eja pa labi no tā s.

Mē s ieradā mies pilsē tā pē cpusdienā .

Kamē r mē s iekā rtojā mies, skatoties apkā rt, nonā cā m pie pē dē jā funikuliera brauciena. Un tad - ak, - kasiere atteicā s mums pā rdot biļ eti!

Mē s bijā m nedaudz pā rsteigti par š o laipnī bu. Bet tad mē s, protams, sapratā mies: jau sā ka krē slot, mums nebū s laika atgrieš anā s lidojumam, un nav labi iet pa tumš o mež u, var iet - nav problē mu, bet labā k nā c rī t. . Labi, nevis liktenis). Mans vī rs, protams, par to smī nē ja, viņ i saka, kā ir, jā bez torņ a , hee-hee-hee. . . Un mē s devā mies pastaigā atpakaļ uz nakš ņ oš anu .

Geizeru kolonā des zonā ,

Kaut kur augš stā vā es pamanī ju kaut kā du torni vai viltī gu jumtu, es pat nezinu, kā to nosaukt. Jā , kartes. sola man skatu platformas tajā apvidū...Nu, saprotiet, mū su ceļ š veda kaut kur tur, nezinu kur: pa kazu takā m gar Sv. Marijas Magdalē nas baznī cu,

tad pa kreisi garā m Jean De Carro viesnī cai, viesnī cas Villa Rosa pagalmā...Starp citu,

tā lumā redzams Diā nas tornis

Kopumā tagad mū su uzticamā s ceļ vež u kartes. Es š odien man š o taku nerā dī ju. Un tad viņ š vienkā rš i saprata, ka viņ am steidzami vajadzī gs augstums)). Mans draugs un kolē ģ is tika atriebts!

Bet kā ds skats!

Kā das vī na glā zes pietrū ka! Ja sekosi mū su pē dā s, neaizmirsti : )).

Un vē lā k bija glā ze...tryndelnik.

Un bainki).

Un lī dz rī tdienai mums vē l bija daudz laika pirms izlidoš anas.

Mū s jau ir pā rņ ē mis zinā ms nogurums no Prā gas iespaidu masas,

Es negribē ju smagi strā dā t un stresot.

Ko darī t? Neko darī t, mē s iekarojā m Diā nas tornis. Palū kojā s apkā rt, tā teikt, ar atvadu skatienu uz Č ehijas plaš umiem. . .

Un tas kļ uva tikai par izsaukuma zī mi mū su Č ehijas ceļ ojuma beigā s! ! !

Turpinā jums vai drī zā k sā kums seko. . .

Iesā cē ja piezī mes un tā lā k uz saitē m p>

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Справа красный значок - Tržnice, слева - Dolnínádraží, в центре - место расположения нашего отеля Kavalerie 3*
Автовокзал Флоренс в Праге
Array
Līdzīgi stāsti
komentāri (24) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums