Villa Ritter 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 9.210
№2 viesnīcas reitingā Karlovi Vari
9.6 Numurs
9.6 apkalpošana
9.1 Tīrība
9.7 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca Villa Ritter atrodas vienā no gleznainākajām Karlovi Varu daļām, parku un villu zonā, iepretim Sv. Ap. pareizticīgo baznīcai. Pēteris un Pāvils. Viesnīcas ēku 19. gadsimta beigās uzcēla doktors Riters, un tā kalpoja aristokrātijas dzīvesvietai un ārstēšanai no visas Eiropas. Pilnīga rekonstrukcija tika veikta 2000. gadā. 20 minūšu gājiena attālumā no viesnīcas atrodas dziednieciskie avoti. Viesnīcai ir sava neliela balneoloģiskā nodaļa ar peldbaseinu.Vairāk →
аватар AgataM
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca pilnī bā atbilst tā s 4 zvaigznē m. Satriecoš a veca ē ka, š iks, bet tajā paš ā laikā mā jī gs interjers, terase, mā jī gs restorā ns, savs baseins un saunas. Lieliska atraš anā s vieta, viss ir blakus, pastaigas attā lumā , un pati viesnī ca atrodas mež ainā vietā . … Tomēr ▾ Viesnī ca pilnī bā atbilst tā s 4 zvaigznē m. Satriecoš a veca ē ka, š iks, bet tajā paš ā laikā mā jī gs interjers, terase, mā jī gs restorā ns, savs baseins un saunas. Lieliska atraš anā s vieta, viss ir blakus, pastaigas attā lumā , un pati viesnī ca atrodas mež ainā vietā . Personā ls labs. Autostā vvieta, elektriskā tē jkanna istabā , bezmaksas diezgan labs internets. Viesnī ca ir atvē rta visu diennakti, tā pē c, ja atgriezī sities no ekskursijas vē lu vakarā , jū s noteikti sagaidī s.
аватар avshyn
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta 2013. gada septembrī , bija forš i. Viesnī ca laba, personā ls pieklā jī gs, vienmē r izpalī dzī gs. Avoti nav tā lu, gaiss ir svaigs, visas procedū ras tiek veiktas tieš i viesnī cā . Man viss ļ oti patika, ļ oti garš ī gi gatavo! ! ! http://www. … Tomēr ▾ Atpū ta 2013. gada septembrī , bija forš i. Viesnī ca laba, personā ls pieklā jī gs, vienmē r izpalī dzī gs. Avoti nav tā lu, gaiss ir svaigs, visas procedū ras tiek veiktas tieš i viesnī cā . Man viss ļ oti patika, ļ oti garš ī gi gatavo! ! ! http://www.tucaurule.com/watch? v=VzjZBtrny0A
аватар glebvorontsov
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca klusā m, relaksē još ā m brī vdienā m, tač u viennozī mī gi ne tiem, kas meklē izklaidi. Pā rsvarā visi krievi, 45-60 gadi, bet ir arī jaunieš i, visi uzvedas inteliģ enti, sveicina, smaida. Ļ oti labas darbinieces, pā rsvarā jaunas skaistas meitenes, runā krieviski, ā tri reaģ ē uz lū gumiem: mū su vannas istabā tecē ja krā ns, uzreiz izsauca santehniķ i, visu salaboja, pē c sevis visu sakopa. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca klusā m, relaksē još ā m brī vdienā m, tač u viennozī mī gi ne tiem, kas meklē izklaidi. Pā rsvarā visi krievi, 45-60 gadi, bet ir arī jaunieš i, visi uzvedas inteliģ enti, sveicina, smaida. Ļ oti labas darbinieces, pā rsvarā jaunas skaistas meitenes, runā krieviski, ā tri reaģ ē uz lū gumiem: mū su vannas istabā tecē ja krā ns, uzreiz izsauca santehniķ i, visu salaboja, pē c sevis visu sakopa. Restorā na apkalpoš ana kopumā ir lieliska: neuzkrī toš a, bet ā rkā rtī gi draudzī ga. Gatavā s labi, garš ī gi, truš a, tī tara un pat briež a gaļ a, ir pietiekami daudz salā tu un uzkodu, smalkmaizī tes ir ļ oti labas. Masieris Miroslavs ir ļ oti labs - un masā ž a ir pa virsu (ne tikai glā sti pa muguru, bet tieš ā m mī ca ar manu 97 kg svaru), bet arī pastā stī ja, kur paš iem ar maš ī nu braukt pa apkā rtni. Esam ar auto, tā tad ceļ ojam, skatā mies, bet ir ko redzē t. . . Pā ris reizes piestā jā m pusdienā s pa ceļ am uz kā du pilsē tu, bet ē diens ī sti negarš oja, tī rais treknums, par laimi viesnī cā tā da nav. Atbraucam pē c ceļ ojuma, ejam uz pirti, lai nopeldē ties, peldē ties baseinā . Kopumā apmierinā ts ar izvē li. . Es ieteiktu cilvē kiem, kuri vē las mieru un pakalpojumu kvalitā ti. Vladimirs.
аватар dmitrifurs
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pē c kolē ģ u ieteikuma, kuri ir pastā vī gie Ritter klienti, nolē mā m apmeklē t š o viesnī cu. Bijā m gandrī z pirmie viesi pē c rekonstrukcijas un izmē ģ inā jā m uz sevis visus jaunumus, par ko beigu beigā s bijā m ļ oti priecī gi! No tiem ī paš i gribu pievē rst uzmanī bu baseinam ar jū ras ū deni - ko negaidī jā m un bijā m ļ oti patī kami pā rsteigti! Man patika HAMMAM - turku pirts, pat bē rni negribē ja no turienes iet prom. … Tomēr ▾ Pē c kolē ģ u ieteikuma, kuri ir pastā vī gie Ritter klienti, nolē mā m apmeklē t š o viesnī cu.
Bijā m gandrī z pirmie viesi pē c rekonstrukcijas un izmē ģ inā jā m uz sevis visus jaunumus, par ko beigu beigā s bijā m ļ oti priecī gi! No tiem ī paš i gribu pievē rst uzmanī bu baseinam ar jū ras ū deni - ko negaidī jā m un bijā m ļ oti patī kami pā rsteigti! Man patika HAMMAM - turku pirts, pat bē rni negribē ja no turienes iet prom.
Viesnī ca ir ļ oti gaiš a un tī ra, personā ls Ļ OTI draudzī gs – sā kot ar š oferi, kurš mū s sagaidī ja, beidzot ar administrā ciju. Visi atpū tnieki ir ļ oti inteliģ enti cilvē ki!
Pati pilsē ta ir pā rsteidzoš a! Miniatū ras mā jas, saldu vafeļ u smarž a, mierī gi, smaidoš i cilvē ki.
100% - atgriezī simies ar lielu kompā niju.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss ir lieliski! Viesnī ca pilnī bā ir pelnī jusi savas 4 zvaigznes un savā ziņ ā nav pat zemā ka par 5 zvaigznē m. Atpū tnieku kontingents: turī gi pensionā ri un pusmū ž a cilvē ki. … Tomēr ▾ Viss ir lieliski! Viesnī ca pilnī bā ir pelnī jusi savas 4 zvaigznes un savā ziņ ā nav pat zemā ka par 5 zvaigznē m. Atpū tnieku kontingents: turī gi pensionā ri un pusmū ž a cilvē ki.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар misveal1
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s 2011. gada augustā . Ļ oti jauka, mā jī ga viesnī ca, viss ir mā jā s. Viss personā ls ļ oti uzmanī gs, pieklā jī gs. Burtiski katrs atpū tnieks ir aprū pē ts. Labs ā rsts un viss medicī nas personā ls, procedū ras ir standarta. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2011. gada augustā . Ļ oti jauka, mā jī ga viesnī ca, viss ir mā jā s. Viss personā ls ļ oti uzmanī gs, pieklā jī gs. Burtiski katrs atpū tnieks ir aprū pē ts. Labs ā rsts un viss medicī nas personā ls, procedū ras ir standarta. Ē diens ļ oti garš ī gs! Sauna, dž akuzi un baseins bez maksas lī dz 23:00. Lī dz avotiem jā staigā.10-15 minū tes. Viesnī ca atrodas blakus mež am, pretī krievu pareizticī go baznī cai. Gribu atgriezties vē l!
аватар Margarita71
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki visiem! Apmē ram pirms mē neš a es š ajā vietnē uzdevu jautā jumu: vai viesnī ca ir laba? Tagad es pats uz to atbildu...Tomē r atsauksmes ir atsauksmes, bet mana pieredze ir daudz vē rtī gā ka. Bet. . . Atsauksmes nemelo! Š ī viesnī ca patieš ā m ir pelnī jusi vā rdus, kas par to ir rakstī ti: tā ir ļ oti mā jī ga, ļ oti draudzī ga, ļ oti skaista. … Tomēr ▾ Sveiki visiem!
Apmē ram pirms mē neš a es š ajā vietnē uzdevu jautā jumu: vai viesnī ca ir laba? Tagad es pats uz to atbildu...Tomē r atsauksmes ir atsauksmes, bet mana pieredze ir daudz vē rtī gā ka.
Bet. . . Atsauksmes nemelo! Š ī viesnī ca patieš ā m ir pelnī jusi vā rdus, kas par to ir rakstī ti: tā ir ļ oti mā jī ga, ļ oti draudzī ga, ļ oti skaista. Bijā m apmierinā ti ar pilnī gi visu: pat mans vī rs, kurš vienmē r ir mī lē jis superaktī vu atpū tu, atzina, ka TĀ DA atpū ta tieš ā m ir retums.
Nedaudz baidī jos no š iem svē tkiem, jo ​ ​ domā ju, ka bē rns ar vī ru nomirs no garlaicī bas, bet tā nebija! Vī ram visā das pulcē š anā s lī dz rī tam lieliski aizvietoja kā du laiku patiesi veselī gu miegu, brī niš ķ ī gas masā ž as (ir 2 masieri - Miroslavs un Tatjana, izcili sava amata meistari! ), Pirts, baseins. . . Viss ir tur izdarī ts tik gudri, ka tu sā c dievinā t š o dzī vesveidu. Manuprā t, tas ir ne tikai pilsē tas (un tas ir ļ oti krā š ņ s) nopelns, bet arī ī paš i š ī s viesnī cas nopelns, jo ejot garā m pabrauca citas viesnī cas, pat pā ris iegā ja - nav nekā das sajū tas. mā jā s" tur! Un Villa Ritter - tur ir!
Bē rns, lai arī mazs (4 gadi), arī bija ļ oti apmierinā ts ar š ā du atvaļ inā jumu.
Viesnī ca ir ļ oti droš a bē rniem. Nav asu stū ru un tā tā lā k, visur supermī ksts paklā js.
Rotaļ u laukums ar smilš u rotaļ lietu kaudzi, viss ļ oti glī ts.
Katrai mā miņ ai ā rkā rtī gi svarī gi ir izcils uzturs! Laikam pirmā vieta pasaulē , kur neiedomā jos, vai tas ir iespē jams bē rnam vai nē : viss ir ļ oti veselī gi, un galvenais – garš ī gi! Pē c jū su pieprasī juma jebkuru ē dienu var pasniegt uz galda jums, kā bē rnam, ē rtā kajā formā - viņ i visu laiku sagriež mazos gabaliņ os, viņ i darbu izdarī ja manā vietā )
Personā ls, starp citu, ir š iks - visi smaidī gi, ļ oti jauki un draudzī gi. Konfliktu vispā r nebija. Viņ i ļ oti, ļ oti cenš as.
Tā pē c labi atpū ties! Nemaz nenož ē loju, ka š ogad nā cā s pamest jū ru. Š iem svē tkiem ir savi milzī gi plusi, un es, godī gi sakot, nezinu, kuri no tiem atsver)))
аватар Yulia2011
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Esmu viesnī cā.5 dienas (palikuš as vē l 2 nedē ļ as). Viesnī ca pilnī bā atbilst mū su cerī bā m (atpū š os kopā ar vī ru un 7 gadus vecu bē rnu). Izvē loties viesnī cu, mē s vadī jā mies pē c š ā diem kritē rijiem: Viesnī cas privā tums Tā mazais izmē rs, ieskaitot viesu skaitu Augsts apkalpoš anas lī menis Skaists skats uz viesnī cu un apkā rtni Sava medicī niskā bā ze (ne vienmē r liela, galvenais, ar apzinī gu pieeju) Patī kama atmosfē ra ar nacionā lā s garš as piezī mē m (bez patosa un liekā m pretenzijā m uz ekskluzivitā ti) Viesnī cas atraš anā s vieta ir nedaudz tā lā k no trokš ņ ainā centra, tuvā k mež am (viesnī cai ir brī niš ķ ī ga vieta ne tikai pateicoties tuvumā esoš ajai pareizticī go baznī cai, villa atrodas ielas malā - tā lā k ir tikai MEŽ S , skats no istabas ir vienkā rš i burvī gs) Un, protams, labas atsauksmes no atpū tniekiem. … Tomēr ▾ Esmu viesnī cā.5 dienas (palikuš as vē l 2 nedē ļ as). Viesnī ca pilnī bā atbilst mū su cerī bā m (atpū š os kopā ar vī ru un 7 gadus vecu bē rnu). Izvē loties viesnī cu, mē s vadī jā mies pē c š ā diem kritē rijiem:
Viesnī cas privā tums
Tā mazais izmē rs, ieskaitot viesu skaitu
Augsts apkalpoš anas lī menis
Skaists skats uz viesnī cu un apkā rtni
Sava medicī niskā bā ze (ne vienmē r liela, galvenais, ar apzinī gu pieeju)
Patī kama atmosfē ra ar nacionā lā s garš as piezī mē m (bez patosa un liekā m pretenzijā m uz ekskluzivitā ti)
Viesnī cas atraš anā s vieta ir nedaudz tā lā k no trokš ņ ainā centra, tuvā k mež am (viesnī cai ir brī niš ķ ī ga vieta ne tikai pateicoties tuvumā esoš ajai pareizticī go baznī cai, villa atrodas ielas malā - tā lā k ir tikai MEŽ S , skats no istabas ir vienkā rš i burvī gs)
Un, protams, labas atsauksmes no atpū tniekiem.
Š eit ir norā dī ti galvenie punkti, uz kuriem mē s koncentrē jā mies. Tie bija pilnī gi pamatoti.
Starp citu, papildu priekš rocī bas
1. Patiesī bā nav tā lu jā iet lī dz avotiem (no 7 lī dz 15 minū tē m atkarī bā no avota). Atpakaļ kalnā , bet mums pluss, jo ē diens ir LABI Ļ OTI GARŠ Ī GS.
2. Viesnī cā WiFi VISUR, arī istabā!! ! ! Lielisks savienojums!!! !
3. Ne visur ir rakstī ts villas apraksts, bet istabā m un villai ir arī :
- peldmē telis un č ī bas (arī bē rnu);
- ziepes, š ampū ns un duš as ž eleja;
- fē ns;
- gludeklis un gludinā mais dē lis (pē c pieprasī juma);
- lietussargi no lietus (lietus š eit nav nekas neparasts);
- tē jkanna, mini bā rs;
- velosipē di (dē ls katru dienu brauc tuvē jā parkā ), ieskaitot pieauguš os;
- ja ņ em pilnas pansijas paketi, tad ir vairā ki ā rsta izmeklē jumi, nevis viens, un katru dienu 3.4 procedū ras sev ē rtā laikā , sā kot no pulksten 7.
Ļ oti mā jī gi numuriņ i, izpalī dzī gs personā ls un patiesi individuā la pieeja – tā du neatradī siet katrā viesnī cā , pat 5 zvaigznes.
Es ceru, ka mans pā rskats jums palī dzē s jū su izvē lē !
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Skaistas Eiropas brī vdienas! Man patika viss: no viesnī cas izskata lī dz sī kumiem, kas to izceļ uz pā rē jo fona. Ja kā ds saka, ka viesnī ca atrodas tā lu no avotiem, neticiet š im sliņ ķ im : ) Vidē ji staigā š ana aizņ em 7 minū tes, un rajons, kurā atrodas viesnī ca, ir vē rts pā rvietot ruļ ļ us 15 minū tes dienā : ) Ja tavs atpū tas stils ir - neraujies no dī vā na, tev ir izgudrots termoss ar minerā lū deni viesnī cas pirmajā stā vā . … Tomēr ▾ Skaistas Eiropas brī vdienas! Man patika viss: no viesnī cas izskata lī dz sī kumiem, kas to izceļ uz pā rē jo fona. Ja kā ds saka, ka viesnī ca atrodas tā lu no avotiem, neticiet š im sliņ ķ im : ) Vidē ji staigā š ana aizņ em 7 minū tes, un rajons, kurā atrodas viesnī ca, ir vē rts pā rvietot ruļ ļ us 15 minū tes dienā : ) Ja tavs atpū tas stils ir - neraujies no dī vā na, tev ir izgudrots termoss ar minerā lū deni viesnī cas pirmajā stā vā . Par zonu - viesnī cas apkā rtnē ir Eiropas slavenī bu mā jas, ja mani atmiņ a neviļ (š ikas pils villas) un glī ti Eiropas parki - kur no lapas pie lapas, no zā les stieņ a lī dz zā les stiebram. Gaiss ir svaigā kais. Viesnī cas iekš puse ir tikpat iespaidī ga kā ā rpuse: dā rgas mē beles, dzirkstoš a santehnika, bet nekā dā gadī jumā ne pretencioza: tur nav neviena zelta sveč tura : ))) Internetā ir daudz fotogrā fiju - skatieties paš i. Garš ī gu ē dienu cienī tā jus gaida pā rsteigums: tu ē d ne tikai ļ oti garš ī gi, bet arī veselī gi: diē tisku pā rtiku (kur pat kalorijas rakstī tas) Personī gi es slaucī ju visu pē c kā rtas, kas atzī stos - esmu tā ds nelabojams. rijī ba. (Turcija, trusis, forele))) Starp citu, fakts, ka es nekad nejutos slims pē c ž ultspū š ļ a noņ emš anas, runā daudz. Ē diens ir svaigā kais. Nu, plus procedū ras. Sī kā k neaprakstī š u, teikš u tikai to, ka ir izcils medus. strā dnieki, uzreiz skaidrs - plusi! Viņ i neuzspiež jū su ķ ermeni, kā tas ir Ukrainā...Ja tavs mē rķ is ir atpū sties un uzlabot nervus un veselī bu, kaut reizi nomaini turkus pret Č ehiju – nebū si vī luš ies. Veiksmi visiem! Igors
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums inna-xv
Sakiet lūdzu, vai labāk ārstēties ar biļeti vai maksāt par ārstēšanos tur.Kā labāk?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Margarita71
Kurš tur bija nesen? Citās vietnēs es atradu tikai vecas atsauksmes. Šķiet, ka visi to novērtē. Gribētu dzirdēt jaunus viedokļus. Vai ir vērts ceļot ģimenei? Es, vīrs, 4 gadus vecs bērns?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Skatu tornis Diāna
Novērtējums 10.0
Čehu, Karlovi Vari
Ielas, laukumi, skatu punkti
Geizeru kolonāde
Novērtējums 8.0
Čehu, Karlovi Vari
Arhitektūra, Daba
dzirnavu kolonāde
Novērtējums 8.0
Čehu, Karlovi Vari
Arhitektūra, Atpūta, Daba

Отель Villa Ritter находится в одной из живописнейших частей г. Карловы Вары, в зоне парков и вилл, напротив православной церкви Св. Ап. Петра и Павла. Здание отеля было построено в конце XIX столетия доктором Риттером и служило для проживания и лечения аристократии со всей Европы. Полная реконструкция проведена в 2000 г. В 20 минутах ходьбы от отеля находятся лечебные источники. В отеле имеется собственное небольшое бальнеологическое отделение с бассейном.

Viesnīcā

Закрытый бассейн с противотоком воды (4 x 8 м), сауна, джакузи (2м х 2м) - бесплатно. Ресторан 38 мест, кафе.
Бесплатная автостоянка, интернет в холле отеля платно.

Telpu apraksts

Есть номера для курящих. Есть возможность поставить в номер дополнительную кровать. Детская кроватка по запросу. Подключение к интернету нет. Возможность размещения с домашними животными.

Istabās

стильная мебель, сателитное телевидение с возможностью просмотра программ на разных языках (в том числе и русских программ), минибар, холодильник, телефон, туалет, ванна, гостинничная карточная система Gold Card, фен, сейф, халаты, тапочки.

Adrese Krale Jiriho 1, 360 01 Karlovy Vary
FAQ