Radium Palace 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.710
9.9 Numurs
9.9 apkalpošana
9.9 Tīrība
9.8 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Pirmās kūrorta sanatorijas "Radium Palace" ēka celta 1910.-1912.gadā. mežainā apvidū, ko veidojis slavenais arhitekts Buriāns jūgendstila stilā. 1996. gadā tika veikta Radija pils vispārējā rekonstrukcija, kuras rezultātā ēka, saglabājot savu iespaidīgumu, ieguva mūsdienīgu aprīkojumu telpām un medicīnas un diagnostikas centru. Pašā ēkā tiek nodrošinātas visa veida procedūras, izņemot speciālo ārstēšanu - brahirādija terapiju, kas tiek veikta pretī, Brahirādija terapijas institūtā.Vairāk →
аватар zhanna.suslovich1
Mē s ar vī ru ā rstē jā mies un atpū tā mies sanatorijā no 17. oktobra lī dz 6. novembrim. Lieliska viesnī ca, viss bija lieliski no pirmā s lī dz pē dē jai dienai! Uzmanī gs ā rsts Radovans Kamenecs, patī kamas procedū ras, ļ oti draudzī gas mā sas, ī paš i Petra Gulakova, masiere Martina Č aikova un visas pā rē jā s. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru ā rstē jā mies un atpū tā mies sanatorijā no 17. oktobra lī dz 6. novembrim. Lieliska viesnī ca, viss bija lieliski no pirmā s lī dz pē dē jai dienai! Uzmanī gs ā rsts Radovans Kamenecs, patī kamas procedū ras, ļ oti draudzī gas mā sas, ī paš i Petra Gulakova, masiere Martina Č aikova un visas pā rē jā s. Istabu vienmē r labi uzkopa istabenes Gaļ ina Voroņ ina un Anž ela Jaņ enko. Restorā nā ir lieliski garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni. Mē s jau jū tam pozitī vu ā rstē š anas rezultā tu. Mē s noteikti nā ksim vē l. Liels paldies! Apsveicam ar gaidā majā m brī vdienā m visu š ī s brī niš ķ ī gā s sanatorijas personā lu.
Ž anna un Vladimirs Suslovič i.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
ļ oti ē rta viesnī ca, draudzī gs personā ls, lieliska ā rstē š ana, ļ oti labs ē diens, iesaku visiem, kas vē las uzlabot savu veselī bu un atpū sties nepiespiestā gaisotnē . … Tomēr ▾ ļ oti ē rta viesnī ca, draudzī gs personā ls, lieliska ā rstē š ana, ļ oti labs ē diens, iesaku visiem, kas vē las uzlabot savu veselī bu un atpū sties nepiespiestā gaisotnē .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mans vī rs un es vairā kkā rt izgā jā m labsajū tas procedū ru Jachimovā viesnī cā Radium Palace. Tas ir fantastiski. Viesnī ca ir eleganta, labsajū tas kurss pilnī bā sniedz milzī gu mundrumu un veselī bu. Lielisks atbalsts locī tavu slimī bā m. … Tomēr ▾ Mans vī rs un es vairā kkā rt izgā jā m labsajū tas procedū ru Jachimovā viesnī cā Radium Palace. Tas ir fantastiski. Viesnī ca ir eleganta, labsajū tas kurss pilnī bā sniedz milzī gu mundrumu un veselī bu. Lielisks atbalsts locī tavu slimī bā m. Divas nedē ļ as š ajā viesnī cā ir pilnī ga atpū ta un relaksā cija, pilnī bā nomierina nervu sistē mu. Kalni, kas klā ti ar priež u mež iem, skujkoku gaiss un ikdienas ū dens piegā de no Karlovi Vari avota.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар alex-ua
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju tur no 14.08 lī dz 03.09 2011. g. Brī niš ķ ī ga viesnī ca, lieliskas medicī nas iestā des, brī niš ķ ī gs personā ls. Operators - Terma Travel. Nav sū dzī bu. Grupas transfē ri krievvalodī gajiem uz Jachimovu nebija, tikai uz Karlovi Variem, tā pē c es ar Karlovi Varu partnera Terma palī dzī bu braucu ar individuā lu transfē ru (165 eiro) no lidostas uz viesnī cu, nedaudz vairā k par stundu. … Tomēr ▾ Biju tur no 14.08 lī dz 03.09 2011. g. Brī niš ķ ī ga viesnī ca, lieliskas medicī nas iestā des, brī niš ķ ī gs personā ls.
Operators - Terma Travel. Nav sū dzī bu. Grupas transfē ri krievvalodī gajiem uz Jachimovu nebija, tikai uz Karlovi Variem, tā pē c es ar Karlovi Varu partnera Terma palī dzī bu braucu ar individuā lu transfē ru (165 eiro) no lidostas uz viesnī cu, nedaudz vairā k par stundu. Neatceros nosaukumu, ž ē l, jo tur strā dā još ie ir patī kami un krieviski runā još i) .
Viesnī cas ē ka ir pompoza, saglabā jusies kopš.1912. gada, gaiš a, ar augstiem griestiem. Viss ir kompakts un pā rdomā ts. Mani uzreiz pā rsteidza apstā kļ i invalī diem un vispā r veciem cilvē kiem: sanatorija galu galā , bet viss ir padomā ts visur, sā kot no plaš iem koridoriem, rampā m, ī paš ā m margā m lī dz liftiem bez paā trinā juma un ar sē dekļ iem. Vē lā k es pamanī ju, ka, ja cilvē kam ir ļ oti grū ti pā rvietoties un viņ š dzī vo ē kas spā rnā virs reģ istratū ras, nevis virs restorā niem, tad viņ am bū s jā pā rvar pakā pieni no reģ istratū ras uz vestibilu, un tad lī dz restorā niem. Tad ir vieglā k pā rvietoties pa savu stā vu uz liftu otrā spā rnā vai iepriekš lū gt istabu spā rnā virs restorā niem, vai lū gt palī dzī bu darbiniekiem (viņ i vienmē r palī dzē s).
90% atpū tnieku ir vecā ka gadagā juma cilvē ki, pā rē jie ir vai nu pavadoņ i, vai arī tie, kas ar mugurkaula problē mā m saskā ruš ies krietni agrā k par pensijas vecumu. 85% atpū tnieku ir vā cieš i, 10 procenti č ehi, pā rē jie krievvalodī gie, pā ris azerbaidž ā ņ u.
Personā ls patī kams. Galvenokā rt koncentrē jas uz vā cieš iem - vā cu valoda ir prioritā te, viņ i praktiski nezina angļ u valodu, tā pē c cenš as saprasties krievu un č ehu valodu sajaukumā (tuvu ukraiņ u un krievu valodai). Krievu valodu pietiekami labi pā rvalda medicī nas darbinieki, bā rmeņ i un viesmī ļ i, kā arī Termas pā rstā vis.
Istabai bija viena prasī ba - kondicionieris. Parastā istabu sadalī š anas sistē ma ir pieejama tikai luksusa numuriņ os piektajā stā vā , daļ ē ji bē niņ os. Nolē ma ar to apmierinā ties. Pā rē jā s istabā s nav gaisa kondicionē š anas, ne individuā la, ne vispā rē ja. Pamatojums - viesnī ca atrodas kalnos, tur ir vē sā ks, un galvenajam kontingentam nav nepiecieš ams kondicionieris. Jā , salī dzinot ar zemu Karlovi Vari, ir daudz forš ā k. Tomē r augustā bija diezgan karsts, un es nekad nenož ē loju, ka izvē lē jos vienkā rš ā ku istabu, bet ar gaisa kondicionē tā ju.
Istaba ir ok, viss ir. Vannasistabā ir viens mī nuss - saspiesta duš a, lai gan pati telpa ir diezgan liela. Kopumā vienai personai - skaits ir vairā k nekā pietiekams.
Viesnī ca atrodas kalna nogā zē , skati ļ oti lī dzī gi Ukrainas Karpatiem Jaremč es / Mikuļ ič inas reģ ionā , tikai veģ etā cija atš ķ iras. Kalnā , kura pakā jē atrodas viesnī ca, ierī kotas takas, tu ej kā parastā mež ā . Tajā s paš ā s takā s vā cieš i nodarbojas ar norvē ģ u ieš anu. Tieš i no viesnī cas, treš ā stā va lī menī , var piekļ ū t kalnam apmē ram treš daļ ā no tā augstuma.
WiFi ir ā trs un stabils; Smē ķ ē t viesnī cā iespē jams tikai uz kafejnī cas terases un vispā r uz ielas, protams, netraucē jot apkā rtē jiem. Telpas nav atļ autas. Uz grī das ir gludinā mā telpa.
Viesnī cā ierados vē lā pē cpusdienā , pē c vakariņ ā m mani apskatī ja medmā sa - spiediens, pamata veselī bas pazī mes un izdzertie medikamenti, pieraksts uz pā rbaudē m. No rī ta - asins analī zes, ā rsta apskate (krieviski runā još s) un ā rstniecī bas vizī tes, vienmē r individuā li atkarī bā no vajadzī bā m un vispā rē jā stā vokļ a, iekļ autas ā rstē š anā s/izmitinā š anas cenā . Pirms ceļ ojuma vē lams pā rbaudī t ar savu ā rstu, kuras procedū ras (vai vismaz vispā rī gos ā rstē š anas virzienus) ir norā dī tas, un pē c tam pā rbaudī t bukletus kū rorta mā jaslapā Viss, kas aprakstī ts viesnī cas/kū rorta mā jaslapā , atbilst patiesī bai, turklā t jū s varat nosū tī t viņ iem e-pastu ar jautā jumiem (piemē ram, par ī paš ā m procedū rā m) krievu valodā .
Ā rstē š anas pamatā ir radona vannas, fizioterapijas vingrinā jumi (arī baseinā ), masā ž as, fizioterapija, balneoloģ ija un hidroterapija. Jū s varat iegā dā ties papildu procedū ras pē c vē lē š anā s, labi, pē c konsultē š anā s ar savu ā rstu. No rī ta pie mā sas istabas pirmajā stā vā - ievests ū dens no Karlovi Vari, avota numuru neatceros, atceros tikai to, ka ū dens ir visvispā rī gā kā efekta. Viesnī cā tiek piedā vā tas labsajū tas programmas.
Pavisam netā lu atrodas kū rorta centrs "Agricola", kur ir gan baseini, gan sā ls ala, gan daž ā das masā ž as, protams par maksu, cenas saprā tī gas, pē rkot 5 vai 10 seansu komplektu - atlaides lī dz 20 %. Uz Agricola cilvē ki ierodas no Karlovi Vari un Pilzenes uz dienu atpū sties nedē ļ as nogalē s (jo brī vdienā s cilvē ku ir daudz vairā k un ar procedū ru grafiku ir grū tā k). Es Agricola paņ ē mu sev daž as papildu relaksā cijas paketes - brī niš ķ ī gi.
Kū rorts ir unikā ls, un cilvē ki š eit brauc jau vairā k nekā gadu, es runā ju ar tā diem cilvē kiem, viņ i saka, ka š eit tas tikai palī dz (izņ emot to, ka viņ i nav braukuš i uz Austrijas kū rortiem vienā profilā , bet viņ i ir daudz tur dā rgā ks). Ā rstē š anas efekts tieš ā m ir (es spriež u pē c sevis), bet katram tas ilgst savā dā k. Kā brī dina viesnī cas ā rstē još ie ā rsti, lielā kais ā rstē š anas efekts var bū t otrajā vai treš ajā mē nesī pē c ā rstē š anas un kā dam ilgt seš us mē neš us, kā dam lī dz pusotru lī dz diviem gadiem. Protams, tas viss ir atkarī gs no ieteikumu ievieš anas ikdienas dzī vē...
Svē tdien viesnī cā nav procedū ru, bet sestdien - tikai radona vannas. Visa medicī niskā bā ze atrodas viesnī cā , pagrabā un treš ajā stā vā . Izņ ē mums ir brahirā dija terapija, tač u tā ir tuvu.
Uzdroš inos ieteikt - plā nojot procedū ras, nekavē joties izvē rtē jiet savas vē lmes pē c ekskursijā m (vispā rē ja informā cija par tā m ir stendā pie reģ istratū ras, nu, bū tu jauki pē c iespē jas ā trā k parunā ties ar tū risma operatora pā rstā vi) un plkst. vispā rī gi lī dz procedū ru laikam, un lū dziet darbiniekus ieplā not grafiku jums vajadzī gajā veidā . Pretē jā gadī jumā jū s varat skriet visu dienu starp birojiem vai otrā di, saraustī ts grafiks ar neē rtiem intervā liem starp procedū rā m un pat apgrū tinā t ekskursiju programmu.
Pateicoties orientā cijai uz vā cieš iem gan viesnī cā , gan kū rortā kopumā viss tiek veikts lī dz tuvā kajai minū tei, sā kot no brokastī m un procedū rā m lī dz transfē ru pienā kš anai vai starppilsē tu autobusu kustī bai. 150 metru attā lumā no viesnī cas ir autobusu pietura uz Ostrogu un Karlovi Vari (maksimums 30 minū tes). Grafiks – pieturā un netā lu no viesnī cas reģ istratū ras.
Tiem, kuri nevar nodarboties (lasī t, domā t, runā t, staigā t) - tas var bū t garlaicī gi. Jachymov ir divu vai trī s ielu pilsē ta, ar pā ris kafejnī cā m-bā riem, ar nepiecieš amajiem veikaliem. Jū s varat doties uz Karlovi Vari vai neskaitā mā s autobusu tū rē s no Thermae Travel - Rietumbohē mijā (Karlovy Vary, Marianske Lazne, Loket, Moser un Becherovka rū pnī cā s, pā rē jā s ekskursijas neatceros), uz Drē zdeni, Vī ni, Minheni. (gan ekskursijai, gan iepirkš anā s nolū kā ), caur Dienvidbavā rijas un Minhenes pilī m uz Nirnbergu plus Rē gensburgu un Bambergu, uz Š veici, uz Beniluksu, uz Parī zi (pē dē jā s divas - vairā k kā trī s dienas). Ilgums - no vienas dienas lī dz trim. Cenas ir pieņ emamas. Grupas tiek veidotas visos Karlovi Varu reģ iona kū rortos, kolekcija parasti notiek Karlovi Varos, uz Varu - individuā ls transfē rs ir iekļ auts ekskursijas cenā . Apceļ oja Bohē miju vairā kā s ekskursijā s. Biju Minhenē un Bavā rijas pilī s (Noiš vā nš teina, Linderhofa) - lieliski, daudz iespaidu, neliela grupa, labs š oferis un lieliski gidi, normā la troikas viesnī ca nakš ņ oš anai Minhenē (hercogs Vilhelms, uz plkst. tā da paš a nosaukuma iela netā lu no pilsē tas centra), cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā laba restorā ni-kafejnī cas, kur tika piedā vā ts paē st ekskursijas laikā . Atceļ ā aizkavē jā mies, un privā tā transfē ra vadī tā js no K. Vara uz Jachimovu pacietī gi gaidī ja vairā k nekā stundu, vairā k nekā vienu no rī ta. Vairā kā m ekskursijā m man nepietika - galu galā atbraucu ā rstē ties, un autobusa ekskursijas mugurkaulam nav vieglas, plus bija par ko padomā t, un ā rstē š anā s grafiks tika sastā dī ts neņ emot vē rā ekskursijas (mana kļ ū da nezinā š anas dē ļ ), tač u to nebija iespē jams mainī t.
Ē dinā š ana - vienā no diviem restorā niem (augstā ko istabu kategoriju iemī tniekiem - pā rē jos divos). Paņ ē ma pilnu pansiju (plus ā rstē š ana). Brokastis ir bufete, pusdienā s un vakariņ ā s pasū tā t kompleksu vienu vai divas dienas iepriekš no piedā vā tajiem pieciem (ja pareizi atceros) komplektiem, vai atbilstoš i jū su diē tas cipariem un bufetē dā rzeņ us, augļ us, desertus, dzē rienus. . Vispā r ok. Deserti ir diezgan okei, bet ar augļ iem - izplatī ta problē ma š ai Eiropas daļ ai, absolū tā vairumā gadī jumu tie ir bezgarš ī gi, salī dzinot ar Ukrainā pieejamajiem ☺ Netā lu no ieejas viesnī cā ir veikals ar visu nepiecieš amo un suvenī riem .
Vakaros galvenā izklaide viesnī cā ir saziņ a vestibilā , kā arī vestibila bā rs ar terasi. Cenas ir nedaudz smieklī gas, salī dzinot ar Kijevu un vē l jo vairā k ar Maskavu. Daž reiz ir koncerti.
Augustā lapseņ u ir daudz, un uz vestibila bā ra terases un telpu atvē rtajos logos tā s lido (istabenes atstā ja logus vaļ ā , tad vajadzē ja lapsenes ķ ert). Kurš nevē las ķ ert lapsenes no ž alū zijā m istabā - turiet logus aizvē rtus/aizklā tus ☺
Kopumā uzturē š anā s ir ē rta, ā rstē š ana efektī va, patī kama laika pavadī š ana, daudz iespaidu (turklā t atpakaļ ceļ ā Prā gā pavadī ju vē l trī s dienas).


iemiesojums Kolesnikova1
Kādas procedūras ir paredzētas osteoporozes ārstēšanai
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Здание первого курортного санатория «Радиум-Палас» было построено в 1910-1912 гг. в лесопарковой зоне известным архитектором Бурианом в стиле «модерн». В 1996 году была проведена генеральная реконструкция «Радиум Паласа», в результате которой здание, сохранив свою импозантность, приобрело современное оборудование номеров и лечебно-диагностического центра.
В самом здании предоставляются все виды процедур, кроме специального лечения – брахирадиумтерапии, которое проводится напротив, в Институте Брахирадиумтерапии.

Viesnīcā

4 ресторанных зала, зимний сад с кафе, клуб-бар, закрытый бассейн, фитнес-центр, джакузи, сауна с купелью, малый бассейн (1,5x2,5 м) для гимнастики, косметический салон, педикюр, парикмахерская, продажа сувениров, библиотека, большой концертный зал, 3 салона (английский, французский, австрийский), стоянка автомашин, обмен валюты, лечебно-диагностический центр, заказ экскурсий.

Telpu apraksts

305 мест:

Двухместные номера категории 1А de luxe – 2 комнаты по 12-15 кв.м., категории de luxe*-1 большая комната 25 кв.м. с ванной 10 кв.м., категории 1А – 1 комната 14-15 кв.м.

Одноместные номера категории 1 - 12 кв.м. с одной кроватью, категорий 1А, 1А de luxe, de luxe* - то же, что и двухместные этих же категорий с проживанием 1 человека.

Апартаменты – 1 или 2номера категории de luxe* и комната–салон.
Во всех номерах: туалет, душ или ванна, телефон, телевизор, сейф, фен, холодильник, в апартаментах - мини-бар. Халат за дополнительную плату.

FAQ