Morāvijas kaklarota. Brno

27 Jūlija 2020 Ceļošanas laiks: no 17 Jūlija 2019 ieslēgts 17 Jūlija 2019
Reputācija: +5059.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Atvadī š anā s no Olomoucas no rī ta, transfē rs uz Brno. Š ai pilsē tai, no vienas puses, vajadzē ja bū t radiā las izbraukš anas punktam, no otras - piecas dienas nezinā ju, ko tur darī t, un stundu jā pavada Brno. Bet viesnī ca ir rezervē ta. Mani interesē ja tikai Lednice-Valtice, tā pē c paskatī jos uz netā lu esoš o mā ju, kur cenas par pazaudē to bija galī gi necilvē cī gas.

Mums "paveicā s", ka pagā juš ajā vasarā Brno centrā lajā stacijā tika veikts remonts, tā pē c mē s ļ oti labi izpē tī jā m Brno, braucā m uz daž ā dā m vietā m. Man š ī pilsē ta nedaudz atgā dina manu dzimto Dņ epru - liela, netā lu sakopta teritorija var sagaidī t kā du pussagruvuš u mā ju vai ko tamlī dzī gu. Mani iespaidoja Brno sabiedriskā transporta sistē ma, tik daudz autobusu, tramvaju un trolejbusu nebiju redzē jis nevienā no pilsē tā m. No jebkuras vietas pilsē tā jū s varat ā tri un ē rti nokļ ū t jebkurā vietā ar ē rtu savienojumu. Nopirku biļ eti uz 5 dienā m 2 zonā s, ļ oti ē rti.


Man todien bija dilemma - Brno vai atnest lietas uz viesnī cu un uzreiz uz Mikulovu - pastaigas pa kalniem ar vī na dā rziem un vī na degustā ciju. Bet viņ i nolē ma palikt Brno. Un laba iemesla dē ļ .

/>

No sā kuma mē s devā mies uz Spī lbergas cietoksni.

/>

/>

/>

/>

/>

/>

Pē c tam nokā pa uz centru.

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

Brī vī bas laukums:

/>

/>

/>

/>

/>

/>

Dā rzeņ u tirgus apgabals:

/>

/>

Sasniedzā m Pē tera un Pā vila katedrā li, iekā pā m tramvajā - un uz viesnī cu.

/>

/>

/>

No Brno neko negaidī ju, kā rezultā tā man bija brī niš ķ ī ga pastaiga pa pilsē tu un sajū ta, ka daudz kas pagā jis. Atriebī ba par novē rstajā m attiecī bā m. Brno noteikti var atrast, ko darī t vienai dienai.

Un rī t ir brī niš ķ ī ga diena, kurai vienu dienu pirms izlidoš anas tika pilnī bā mainī ts ceļ ojuma otrā s daļ as plā ns.

Morā vijas kaklarota jeb tā neizdevā s pirmajā reizē... >> >

Morā vijas kaklarota. Olomouc>>>

Morā vijas kaklarota. Loki. Olomoucas zooloģ iskais dā rzs>>>

Morā vijas kaklarota.

Č ehija>>>

Morā vijas kaklarota. Izņ emot>>>

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums