Pastaiga pa Brno

22 Janvāri 2016 Ceļošanas laiks: no 24 augusts 2015 ieslēgts 26 augusts 2015
Reputācija: +4182
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Atgriež oties mā jā s no viesmī lī gā s Itā lijas, piestā jā m Č ehijas otrajā lielā kajā pilsē tā – Brno. Ar bagā tu vē sturi pilsē ta ir saglabā jusi daudzus arhitektū ras pieminekļ us, no kuriem galvenie ir Spī lbergas pils un Svē tā Pē tera un Pā vila katedrā le. Turklā t pilsē tas vē sturiskais centrs ir saglabā jis savu pievilcī bu akmens bruģ ē tu ielu un laukumu savijumos. Pilsē ta ir piemē rota nesteidzī gai pastaigai.

Kad iebraucā m Brno, ā rā jau bija tumš s. Centrā , uz kalna, stā vē ja katedrā le, ko iespaidī gi akcentē ja gaisma. Atstā jot maš ī nu pie ieejas rezervē tajā eFi viesnī cā , devā mies uz reģ istratū ru un pē c 5 minū tē m ģ imene ar liftu devā s uz istabu, un tikmē r es novietoju maš ī nu slē gtā apsargā tā stā vvietā .

Mē s rezervē jā m 2 istabu "suite" numuru ar virtuvi. WiFi un brokastis iekļ autas cenā . Viesnī cai ir arī savs ā ra baseins, tač u mū su uzturē š anā s laikā tas bija slē gts remontdarbu dē ļ .


Rī ts sā kā s ar brokastī m Stara Tralcovna restorā nā , kas atrodas ē kas pagrabā . Mā jī gs interjers ar daudzā m senā m fotogrā fijā m un kā dreiz š eit atraduš ā s apģ ē rbu fabrikas atribū tiku.

Bruņ ojuš ies ar kameru, mē s devā mies uz pilsē tas vē sturisko daļ u. Mū su ceļ š veda caur Brī vī bas laukumu, kas dibinā ts 13. gadsimtā , brī vs no automaš ī nu satiksmes.

Brī vī bas laukumā

Garā m vecajam rā tsnamam un tirgus laukumam. Š eit daž i tirgotā ji piedā vā savus lauksaimniecī bas produktus.

Tirgus

Tā lā k mē s devā mies uz Sv. Pē tera un Pā vila katedrā li.

Tomē r tuvplā nā viņ š neatstā ja tik iespaidī gu iespaidu kā pagā juš ajā naktī . Tas ir saistī ts ar tā s atraš anā s vietas ī patnī bā m, ko ieskauj ē kas. Tā pē c nav iespē jams lī dz galam novē rtē t tā s grandiozitā ti. Tomē r tas ir ļ oti skaists, un interjeri ir pā rsteidzoš i savā skaistumā . No Katedrā les pakā jes paveras panorā mas skats uz visu pilsē tu.

Brno ir daudz vietu, kur var ieturē t gardu maltī ti un pavadī t laiku ar glā zi svaiga alus. Pusdienā m izvē lē jā mies Vitopnu, kuras interjerā ir miniatū rs dzelzceļ š .

Š eit visi dzē rieni tiek piegā dā ti apmeklē tā jiem, izmantojot plaš u celiņ u, tuneļ u un tiltu tī klu vagonos.

Bē rniem bija ī paš i interesanti redzē t, kā tas viss darbojas.

Brno ielas

Pē c pusdienā m mē s pastaigā jā mies, iepirkā mies un vē lā pē cpusdienā atgriezā mies viesnī cā .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Улицы Брно
 Собор Петра и Павла
 Ресторан Vytopna
 Парковка отеля
На площади Свободы
Рыночная плащадь
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums