Morāvijas kaklarota. Loki. Olomoucas zoodārzs

13 Jūlija 2020 Ceļošanas laiks: no 13 Jūlija 2019 ieslēgts 13 Jūlija 2019
Reputācija: +5059.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Hou Bouzov pils. Mū su pirmais izbraukums no Olomoucas. Uz Bozovu vilciens + autobuss, atgrieš anā s ar tieš o autobusu. Bouzova pluss ir tas, ka tas ir atvē rts pirmdien, bet pirmdien, kad bijā m Olomoucā , tas bija slē gts. Tā pē c jums vienmē r ir jā uzrauga vietnē esoš ā informā cija. Sestdien devā mies uz Bowz.

Ne bez starpgadī jumiem uzreiz. Vilciens izbrauca no Olomouc vē lu, un pā rsē š anā s laiks bija tikai 7 minū tes. Tikai 25 minū š u brauciens. Mē s neveicā m transplantā ciju. Un te mē s iebraucā m vienu pieturu agrā k. Cilvē ku nav. Stacija slē gta – brī vdienā s slē gta. Paskatī jos internetā grafiku, š ajā pieturā ir retums, ī paš i brī vdienā s. Aizbrauca uz ciemu. Viņ i mums palī dzē ja - izsauca taksi un ā tri nokļ uvā m Bowzow, no grafika nenoklī dā m, jo ​ ​ mums bija svarī gi satikties noteiktā stundā , jo š ajā dienā paredzē ts arī Zoo. Bija nelielas bailes.

Bouzovs ir pasakains cietoksnis gleznainā vietā .

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

Sestdien bija daudz kā zu, bet loģ istika bija tā da, ka kā zas un ekskursijas nekrustojā s, lai gan mē s gā jā m cauri telpai, kur notika ceremonijas. Ē rti apavi ar biezu zoli Bouzovam obligā ti, pagalmā viss ir bruģ ē ts ar lieliem bruģ akmeņ iem.

Pils ir labā stā voklī , daudz interesanta ko redzē t.

/>

/>

/>

/>

/>

/>

Moderns ž ogs.

/>

Lielisks skats uz pili no pieturas.

/>

Bet mē s steidzamies, gaidā m zoodā rzu. Zooloģ iskais dā rzs ir forš s.

Tas ir mazs izmē rs, salī dzinot ar Prā gu. Atrodas skaistā vietā , lieliski iekļ aujas ainavā .

/>

/>

/>

Dzī vnieki ir labā stā voklī , daž os iež ogojumos var iekļ ū t, ir sarež ģ ī ta durvju sistē ma.

/>

/>

/>

/>

/>

Š oreiz mani iespaidoja ž irafes. Tikā m lī dz baroš anas stundai un bija iespē ja ļ aut ž irafē m ē st koku zarus no rotaļ u laukuma. Pilnī ga relaksā cija.

/>

/>

/>

Suņ i bū s pā rsteigti. Daudzi vietē jie iedzī votā ji ieradā s ar saviem mā jdzī vniekiem, saziņ as ainas caur suņ u tī klu ar dzī vniekiem no zooloģ iskā dā rza - tas ir kaut kas ī paš s.

Zoodā rzam jā ieplā no vismaz divas stundas.

Zoodā rzs mani tik ļ oti iespaidoja, ka esmu cilvē ks, kurš ļ oti mierī gi izturas pret suvenī riem un nedzer saldos gā zē tos dzē rienus, atkā rtoti lietojamas glā zes ar kā du č upakabru, pē rkot š o glā zi no Kofola Original, daļ a no izmaksā m devā s uz zoodā rzu. Mā rketinga darbi. Glā ze darbā , katru reizi ar prieku dzeru no tā s ū deni.

Blakus zoodā rzam atrodas Mazā bazilika. Vieta ļ oti atmosfē riska, iesaku. Bazilika tika remontē ta no 2018. gada lī dz 2020. gada beigā m, tajā nebija iespē jams tikt iekš ā , bet pat ā rpusē - majestā tiski un emocionā li vienlaikus. No tā lienes arī kalna galā izskatā s iespaidī gi, kaut kur pabraucā m garā m.

/>

/>

/>

Diena bija bagā ta un daudzveidī ga.

Morā vijas kaklarota jeb tā neizdevā s pirmajā reizē... >> >

Morā vijas kaklarota.

Olomouc>>>

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums