Jautājums o Kipra

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1133 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Piesakoties pro-vīzai, mājaslapā atradu informāciju, ka līdzi jābūt skaidrai naudai 50 eiro dienā. Cik tas patiesībā ir svarīgi? Kas saskārās? Vai nav nepieciešama skaidra nauda ar biometriju?
Piesakoties pro-vīzai, mājaslapā atradu informāciju, ka līdzi jābūt skaidrai naudai 50 eiro dienā. Cik tas patiesībā ir svarīgi? Kas saskārās? Vai nav nepieciešama skaidra nauda ar biometriju?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2019-11-274 gadā atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар vezha2
Jābūt skaidrai naudai 50 eiro dienā, ne obligāti skaidrā naudā, naudas līdzekļi var būt uz bankas kartes. Tam nav nekāda sakara ar biometriju.
аватар lupanarius
Skaidra nauda nav nepieciešama neatkarīgi no pases. Šķērsojot robežu, var tikt lūgts uzrādīt finanšu garantijas. Šai summai jābūt vai nu uz kartes, vai makā ar papīra gabaliņiem) Tas tiek pārbaudīts ārkārtīgi reti (es personīgi nekad ar to neesmu saskāries), bet, ja prasa, jums ir jāuzrāda bilances stāvoklis.
аватар lana_181
Ja jums ir biometriskie dati, tad jums nav nepieciešama vīza. Kiprā nepārbaudīja, bet nevienā no ES valstīm ir nosacījumi palikt valstī, kur 50. kur 35 kur 70 eiro dienā uz cilvēku.Teorētiski var prasīt pierādījumus, kaut kā skaidru naudu vai bankas kartes. Un jūs Protams, jums ir jābūt līdzi naudai, ņemot vērā dienu skaitu, ko pavadāt valstī.
аватар Nusia
Viņi mums nejautāja ne tad, kad lidoja ar rezervēm, ne šā gada aprīlī par biometriju.
аватар Gelenka_1
Manam vīram ir biometriskā pase. Mums ar dēlu ir parastās, izsniedza vīzu. Ierodoties, (manuprāt) viņi pat nepaskatījās uz šo noteikumu, galvenais ir tā klātbūtne))) Nebija runas par skaidru vai bezskaidras naudas līdzekļiem. Pasu kontrole nekad nav bijusi tik vienkārša. Ja vien, protams, nelidojat kā tūristi.
аватар gumenyk2006
Biju Kiprā 2017. gada vasarā, jau bezvīzu režīmā ar biometriju. Noteikums izsniegts iepriekš, katram gadījumam. Robežsargs prasīja par naudu, man bija jāuzrāda skaidra nauda
аватар 19062005
No prakses un atsauksmēm: tūristiem, kas ceļo ar savām ģimenēm, parasti neviens neko neprasa. Vientuļām meitenēm vai draudzenēm tiek lūgts finansiāls apstiprinājums, jo daudzas jaunas dāmas no postpadomju telpas dodas uz Kipru, lai gūtu ienākumus no seksa ar tūristu vīzu. Zinu gadījumu, kad diviem žurnālistiem vienkārši tika liegta iebraukšana un viņi ar nākamo reisu tika nosūtīti mājās, jo viņiem nebija pietiekami daudz līdzekļu.
аватар ollennka
Es nezinu, kā tie "žurnālisti" izskatījās un kā vispār ir jāizskatās un kā jāuzvedas uz robežas, lai iebraucot prasītu skaidru naudu. Kurš plastmasas laikmetā nēsā līdzi skaidru naudu? Vietnē vienkārši ir norādīts ikdienas minimums, ar ko pietiek pārtikai (ar iekļautām brokastīm).
Vienkārši ģērbieties pieklājīgi un esiet kā tūristi, jums neko neprasīs. Provīza ar Ukrainas biometrisko pasi nav nepieciešama.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kipra
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl