Jautājums o Kipra

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1133 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Kuru Privatbank karti labāk izmantot lielveikalos ārzemēs?
Kura Privatbank karte (Visa vai Master card) ir piemērotāka norēķiniem veikalā ārzemēs? Vai ir kāda atšķirība? Ja jā, tad ko?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2018-08-286 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар OlgaKorelskaia
Kiprā eiro nozīmē labāku Master karti (man tā paskaidroja).
аватар AlexZimin
Nav svarīgi, ar jebkuru karti. Ja karte ir grivna, tad konvertēšana pēc kursa Privatbank kartēm
аватар NatashaS
Vīzu maksājumu sistēmas konvertēšanas valūta - ASV dolārs.
Master Card maksājumu sistēmas konvertācijas valūta ir eiro.
Attiecīgi norēķiniem Kiprā ir izdevīgāk izmantot Master karti.
Ja karte ir grivna, tad, izmantojot Visa karti, konvertācija būs dubultā UAH - USD - EUR
аватар ollennka
Teorētiski Mastercard ir izdevīgāk, jo konvertācijas valūta ir eiro. Praksē jūs īsti nepamanīsit atšķirību. Turklāt Kiprā eiro lieto tikai pusē salas.
аватар kolyan_cat
Vislabāk ir izmantot skaidru naudu. Kartē jebkurā gadījumā jūs zaudēsiet no 2 līdz 5%, un, ja izņemat skaidru naudu bankomātā, tad līdz 10%.
аватар nadin65
Liels paldies jums visiem par jūsu atbildēm. Man likās, ka kāds atbildēs, ka vienā valstī mēģināja izmantot gan vīzu, gan mastercard, un kāda bija kursa atšķirība.
аватар nadin65
Atbilde no bankas - Lai ietaupītu uz konvertāciju, iesakām šajā gadījumā atvērt karti dolāros vai eiro.
Maksājot tiešsaistē un ārzemēs, valūtas konvertācija notiek automātiski, bez komisijas maksas.
Pēc PrivatBank kursa konvertācija notiek tikai tad, ja kartes valūta ir grivna un pirkums ir dolāra, eiro vai rubļa valūtā.
Ja pirkuma valūta atšķiras, pirkuma summa parasti tiek konvertēta dolāros pēc maksājumu sistēmas kursa (Visa vai MasterCard, atkarībā no kartes), dolārs tiek norakstīts no kartes pēc PrivatBank kursa.
аватар nadin65
Ja ir karte grivnas valūtā, šajā gadījumā konvertācija tiks veikta pēc PrivatBank kursa no grivnas uz eiro.
Caur dolāru tas pāries, ja maksājuma valūta nav dolārs/eiro
аватар AlexZimin
Cik man zināms, tagad visas kartes atrodas Mastercard sistēmas Privatbankā. Izveidojiet šādu karti: https://goo.gl/NyHwVi Kartes valūtai ir jābūt tādai, kurā saņemat ienākumus. Šai kartei izveidojiet sev citu karti ar fotoattēlu: https://goo.gl/GfvRPo Jebkurā gadījumā ņemiet līdzi skaidru naudu. Bet lielveikaliem nav vajadzīga skaidra nauda, ​​jūs nezaudēsit nekādus 2-5%, un vēl jo vairāk 10%. Protams, ir arī valstij raksturīgas funkcijas.
Bet, piemēram, Eiropā maksājums notiek šādi. Maksājuma valūta - eiro. Summa grivnās tiek atskaitīta no grivnas kartes pēc Privatbank eiro pārdošanas kursa (kartēm) maksājuma brīdī. Šo kursu var redzēt Privatbank galvenajā lapā zemāk. Šis eiro pārdošanas kurss Privatbank kartēm ir burtiski par santīmu vairāk nekā eiro pārdošanas kurss bankas kasēs. Maksājot ar karti ar fotoattēlu ārzemēs, jums joprojām tiks piešķirti punkti saskaņā ar programmu http://rewards.mastercard.ua Šos punktus es pēc tam apmainīšu pret kuponiem 200, 500 UAH Auchan un Silpo. Es uzrādu kuponu kasē, un viņi man piešķir atlaidi šai summai.
аватар nadin65
Paldies, mana Visa karte, pirkumi no Ķīnas, piemēram, Aliexpress, es vienmēr skatos un saņemu izdevīgu likmi. Tagad domāju, kā būs Kiprā ar €.
Iepriekš apmēram pirms 3 gadiem bija dubultā konvertācija, un tagad saka, ka uzreiz € pēc bankas kursa.
Skaidra nauda ir obligāta, bet ja pēc bankas kursa, tad kāda starpība pirkt valūtu mājās vai maksāt tur bezkontakta veidā - mobilo telefonu.
аватар NatashaS
Lūk, kura banka izsniedza maksājumu karti, ka "jebkurā gadījumā jūs zaudēsiet no 2 līdz 5% no kartes, ja izņemsiet skaidru naudu bankomātā, tad līdz 10%"?
Nevienai man zināmai bankai nav nekādas papildus komisijas par bezskaidras naudas darījumiem Summa grivnās tiek aprēķināta stingri pēc konvertācijas kursa, kas pieejams jebkuras bankas mājaslapā.
%, veicot izņemšanu caur bankomātu, ir atkarīgs no vairākiem faktoriem, t.sk. un kartes līmenis (zelts, premium u.c.) un starpbanku līgumi, un maksimums var būt 2-2,5% un var būt arī 0% (piemēram, UkrSibbank Premium karte, izņemot no BNP Paribas bankomātiem)
аватар kolyan_cat
Papildus bankas kursam ir arī komisijas maksa no citas bankas, kas apkalpo maksājumu termināli. Tie. Privatbank aprēķina savu likmi, un banka Kiprā ņem savus 1-2% papildus par apkalpošanu, un šī komisija nav atkarīga no Privatbank, tāpēc tā nevar sniegt padomu.
Tāpēc ir atšķirība, jā, nedaudz 1-2%, bet tomēr. Izņemot skaidru naudu, to noteikti būs vairāk. 0% principā nevar būt.
Man tagad ir MasterCard karte no BNP Paribas, PLN (dzīvoju Polijā), Krētā no bankomāta izņemot 200 eiro, pazaudēju 15 eiro - skaitiet 7,5%.
Iepriekš, kad strādāju Ukrainā, man bija Zelta karte no Credit-Agricole, komandējumos Eiropā izņēmu skaidru naudu, tad izņēmu no bankas izdruku un ziņoju grāmatvedībai - un tā, nekad, nevienā valsts, starpība starp skaidras naudas likmi un to, kas tika norakstīta no manis , nebija mazāka par 5%.
Tajā pašā laikā, kas tad kas tad Ukrainas Credit Agricole, ka poļu BNP Paribas runā par 0%, kad izņem no bankomāta, bet viņi runā par SAVU komisiju. Citas bankas komisija vienmēr ir klāt un tā ir tālu no 0%.
аватар Oleksii64
kolyan_cat
Vislabāk ir izmantot skaidru naudu. Kartē jebkurā gadījumā jūs zaudēsiet no 2 līdz 5%, un, ja izņemat skaidru naudu bankomātā, tad līdz 10%.
Nepatiesi katrā gadījumā – iepērkoties fiksētas cenas veikalos, bieži vien izdevīgāk ir izmantot karti.
Konvertēšana pēc tarifa vīza / kapteinis. Taču tas, visticamāk, neattiecas uz eirozonu.
аватар AlexZimin
Draugi, beidziet rakstīt šīs muļķības par 5-10%! Konkrēts jautājums tika uzdots par norēķināšanos ar karti lielveikalā ārzemēs. Te jau ir atbildēts ļoti detalizēti, nekādi 5-10% nekad netiek norakstīti !!!!
jautājums:
Kura Privatbank karte (Visa vai Master card) ir piemērotāka norēķiniem veikalā ārzemēs? Vai ir kāda atšķirība? Ja jā, tad ko?
CILVĒKU INTERESĒ KĀDU KARTI LABĀK MAKSĀT VEIKALOS, nevis izņemt skaidru naudu
аватар kolyan_cat
Komentārus par "muļķībām" un "nekad nenorakstītiem" parasti raksta cilvēki, kuri nesaskaņoja izdevumus ar kustības izdruku uz kartes.
Daudzi mani kolēģi pašpārliecināti strīdējās ar mani, apgalvojot, ka "no viņiem nekas netika norakstīts", tad mēs ņēmām izdrukas un vienmēr izrādījās, ka ir atšķirība, 5-10% izņemot no bankomāta, un līdz 2 % maksājot ar karti. Ja norēķināšanās brīdī ar karti grivnai ir nestabils kurss, tad, maksājot veikalā, varat zaudēt visus 5%.
аватар AlexZimin
Es daudzkārt pārbaudīju kolyan_cat. Man ir Privatbank MasterCard karte ar fotogrāfiju. Tas, par kuru rakstīju iepriekš. Šī ir lieliska karte, kas piemērota absolūti visiem maksājumiem ārzemēs, tai skaitā depozīta slēdzenēm īrētām automašīnām. Pagājušajā gadā es biju 10 valstīs, bet pagājušajā gadā es apmeklēju 18 valstis. No Privatbank kartes nauda tiek norakstīta tieši tā, kā rakstīju augstāk, nekādi 2% netiek norakstīti. Ja grivnai ir nestabils kurss, tad jebkurā gadījumā jūs zaudēsiet, ja jums būs nauda grivnās.
аватар nadin65
Cits jautājums! Mums ir BIOPASS, vai man ir jāpiesakās ELEKTRONISKĀS VĪZAS VEIDLAPA?
Tūrisma piezīmē teikts, kas vajadzīgs, aģentūra saka, ka nevajag.
аватар AlexZimin
Nav nepieciešams. Augustā ceļojām ar biometriskajām pasēm bez vīzas
аватар nadin65
Paldies!))
аватар nadin65
Atgriezāmies no Kipras, Protaras. Es izmantoju vienkāršas Privatbank kartes, likme bez procentiem ir tāda, kāda bija pirkuma brīdī, vienmēr pārbaudīju pieteikumā, tas ir izdevīgi! Atsauksme jau uzrakstīta https://www.turpravda.com/cy/protaras/Lawsonia_Hotel_Apartments-h41451-r370657.html
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kipra
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl