Jautājums o Kipra

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1133 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Lidojam no Kijevas uz Larnaku. Parasta pase, nav biometrijas, nav Šengenas, bet ir vīza. Vai mēs bez problēmām apmeklēsim Kipras ziemeļus?
Lidojam no Kijevas uz Larnaku. Parasta pase, nav biometrijas, nav Šengenas, bet ir vīza. Vai mēs bez problēmām apmeklēsim Kipras ziemeļus?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2017-09-267 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар AndreyL
Pagājušajā gadā bija jā – nekādu problēmu no kontinentālās Kipras
аватар 3018886
Mēs ar ģimeni rīt lidojam uz Protarasu otro reizi gada laikā (šobrīd par 4 * balles cenu 320 eiro brokastīm un vakariņām uz 8 naktīm), jūnijā braucām ar īres mašīnu vispār bez jautājumiem, nē viens pat paskatījās pasē, tikai apdrošināšana mašīnai nebija derīga
аватар ElenaFox
Nekādu problēmu
аватар ollennka
es atbalstīšu. Nekādu problēmu!
аватар tich_sveta
Ja vēlāk vēlēsies doties uz Grieķiju, tad var rasties problēmas, jo. apmeklēja Ziemeļkipru. Viņus var neielaist Grieķijā.
аватар Vika284
tich_sveta Larnaka nav Ziemeļkipra, Kipras Republika ir daļa no Eiropas Savienības, nemulsiniet cilvēkus
аватар ollennka
Ka tad viņus neielaidīs Grieķijā ir no putnubiedēkļu kategorijas. Turklāt viņi tagad neliek zīmogu uz TRNC robežas.
аватар ollennka
Un bez zīmogiem, ar visu vēlmi, grieķi pasē neredzēs salas ziemeļu daļas apmeklējuma pēdas.
аватар ElenaFox
tich_sveta kāpēc tu biedē cilvēkus. Es biju Ziemeļkiprā. Un vairāk nekā 5 gadus trīs reizes gadā ceļoju pa Eiropu. Nekādu problēmu!
аватар lana_181
Tu atnāksi, bet pasi ņem līdzi. Viņi jums tos paņems pastā, bet nekādas vīzas uz Kipras turku neizsniegs, atzīmēs mājās un atdos.
аватар flexing
Paņemiet pasi un viss .. jūs esat Ziemeļkiprā!
аватар len4ik111
Paldies visiem!
аватар Vika284
len4ik111 Ļoti iesaku šodien palasīt jautājumu-atbilžu pavedienu parādījās jautājums un saprotu, ka ar Ziemeļkipras šķērsošanu nav viss tik vienkārši, Ziemeļkipru apmeklēju izmantojot veco pasi, kuru atstāju sev, kad taisīju jaunu biometrisko pasi.
jautājums pavedienā "2016.gadā bijām Larnakā uz uzkrājumiem, no turienes uz ziemeļiem, 2017.gadā atklājās, ka esam ziemeļos, viņi nedeva uzkrājumus pat tad, ja par viesnīcu maksāja dienvidos, par to kā ilgi esam noliegumā - kur uzzināt, nevis tajā pašā konsulātā "Saprotams variants ar Šengenu vai Erkānu"
аватар ElenaFox
Vika284, visticamāk, šie cilvēki lidojuši uz Ziemeļkipru vai kuģojuši pa jūru no citas valsts, tādējādi saņemot zīmogu pasē. Ja šķērso robežu pa sauszemi, tad zīmogus neliek.
аватар Vika284
ElenaFox uzmanīgi izlasīja viņu jautājumu pavedienā, viņiem nav zīmoga pasē, viņi tika pakļauti konsulārajai pārbaudei un, tāpat kā iepriekš, vispirms ieradās Larnakā un pēc tam Ziemeļkiprā.
"Sakiet man! Ja mēs nokļuvām konsulārā pārbaudē, šķērsojot robežu no dienvidiem uz ziemeļiem, un attiecīgi gadu vēlāk mums tika atteikts nodrošinājums, tad cik ilgi mēs esam Larnakas robežsargu pieturas sarakstā?"
аватар ollennka
Te vēl jānoskaidro, ko šī jautājuma autors domā ar konsulāro čeku un kā saprata, kas ir stop sarakstā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kipra
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl