Jautājums o Kipra

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1133 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Lūdzu pasaki man! Vajag viesnīcu ar smilšu pludmali, un galvenais nosacījums ir tur, kur nav krieviski runājošu darbinieku un viesnīca ir orientēta uz eiropiešiem. Nepieciešams trenēties. valodu
Lūdzu pasaki man! Vajag viesnīcu ar smilšu pludmali, un galvenais nosacījums ir tur, kur nav krieviski runājošu darbinieku un viesnīca ir orientēta uz eiropiešiem. Nepieciešams trenēties. valodu
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2021-07-243 gadā atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар cgistalker
Ja baltas smiltis, tad meklējiet Ayia Napa apgabalu.
аватар fragozo88
Dome Beach Hotel & Resort tur atradīsiet visu! https://www.tsokkos.com/hotel/Dome-Beach-Hotel-&-Resort/
аватар zolyshka111
Kipras dialekts grieķu valodā praktizēt?
аватар lana_181
Protaras vai Ayia Napa. Protaras ir klusāks ciemats, bet kāda tur jūra un pludmales! Vēl viena krāšņa jūra un pludmales Kipras ziemeļos, bet es nedomāju, ka tur tiek pārdotas ekskursijas. Bet jūs varat doties, jau esot uz salas. Ayia Napa - ballītes, klubi, sekla jūra. Un uz praktizēšanas rēķina jūs patiešām nenorādījāt, kurā valodā, tad vienkārši runājiet šajā valodā. Un jums būs prakse.
аватар Gelenka_1
Sunrise Beach Hotel Protarasā, lieliska viesnīca ar tādu pašu pludmali! Krievvalodīgo reģistratūrā nemaz nebija, atpūtnieku ļoti maz.
Vienīgais, paskatieties uz budžetu, tas nav lētākais) Lai veicas.
аватар tanice30
PROTARAS. HOTEL CROWN RESORT ELAMARIS. LĒTAS TRĪS ZVAIGZNES. VISOS ISTABAS IR DIVAS ISTABAS. IR VIRTUVES STŪRA .DIVGULTA GUĻAMISTABĀ.OTRAJĀ ISTABA DIVI DĪVĀNI. FLĪŽU GRĪDA VISUR.TAS IR INFORMĀCIJAI PAR ALERĢIKU. Ledusskapis.BALKONS AR GALDU UN KRĒSLIEM. STĀVOKLIS
VIRTUVĒ BIJA BULGĀRI, VIRTUVĒ VIESI VĒRO POLKA. VIENMĒR BIJA IESPĒJAMS MILUSI LĪDZI ŅEMT PĀRTIKAS, NEVIENS NEKĀDĀJA. ES BRAUKU, KAD JAUNS BULGĀRS IZGĀJA UN LŪDZA SVEIKAS PUTINAM. TUVUMĀ IR MŪSDIENA VIESNĪCA KEPTEN PIERRE.ON AR EIROPAS REMONTU.ŠEIT IR TIEŠI KRIEVU VALODĀ REĢISTRĀCIJĀ NAV RUNĀ. IR BEZMAKSAS WI-FI, UZ IELAS IZMANTOJĀM CEĻĀ UZ PLUDMU. VĒL TUVUMĀ Pludmalei HOTEL PERNERA (PERNERA) ŠEIT BIJA TIKAI VĀCIE UN ANGĻI. ŠĪ IR PIRMĀ REIZE, KAD GĀJU.. OTRO REIZI JAU KRIEVI ARĪ BIJA PERNERĒ. PLUDMA IR LABA. MĒS BIJĀM UZ AYIA NAPU. NISSI BEACH BEACH. PROTAMS KRĀŠĪGI. NEZINU, KĀ IR CENAS. ĻOTI VISS IR BŪVĒTS CITU.
аватар ollennka
Normālas (ne pelēkmelnas, bet dzeltenīgas) smiltis Ayia Napa un Protaras apgabalā, bet tieši tur atrodas krieviski runājošais Kipras nostūris. Lieliska viesnīca smilšu pludmalē atrodas otrpus robežlīnijai – Famagustā. Arkin Palm Beach Hotel, agrāk Arkin Palace. Ar krievu valodu noteikti nav neviena. Tiesa, arī angļu valoda var būt diezgan vāja, bet turku valodu var praktizēt.
Lai praktizētu angļu valodu, var droši doties uz Pafosu, tur tusē britu jaunieši, jebkurā krogā un viesnīcā lieliski runā Šekspīra valodā. Bet Pafos smiltis ir pelēkas un putekļainas, un britu jaunieši ļoti piedzeras, tāpēc paskatieties paši, vai jums ir vajadzīga šāda valodas prakse vai nē.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kipra
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl