Windmills Hotel Apartments 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 4.010
4.7 Numurs
5.3 apkalpošana
5.7 Tīrība
5.3 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Dzīvokļu komplekss atrodas Pernerā, starp Paralimni un Protaras kūrortu. Bāri, restorāni, kafejnīcas, veikali un ūdens sporta centrs atrodas pastaigas attālumā. Plašā teritorija ir aprakta dārzu apstādījumos. Viesnīcas celtniecības gads - 1996. gads, renovācijas gads - 2013. Viesnīca lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар chajka080
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas, lē ta par 4 zvaigznē m. Izrā dī jā s, ka 4 zvaigznes ir neuzticama informā cija no Biblio-Globus. Neuzticieties š im operatoram. Kad mē s ieradā mies, bija jau tumš s: lidmaš ī na kavē jā s 1 stundu, vē l stundu mē s savā cā m tū ristus autobusā , un vē l 2 stundas tika pavadī tas ceļ ā . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas, lē ta par 4 zvaigznē m. Izrā dī jā s, ka 4 zvaigznes ir neuzticama informā cija no Biblio-Globus. Neuzticieties š im operatoram.
Kad mē s ieradā mies, bija jau tumš s: lidmaš ī na kavē jā s 1 stundu, vē l stundu mē s savā cā m tū ristus autobusā , un vē l 2 stundas tika pavadī tas ceļ ā . Viņ i ieradā s noguruš i un noguruš i. Un tad viņ i saskā rā s ar "viesmī lī gu uzņ emš anu": naktī nezinā mā vietā viņ i sū tī ja meklē t pieš ķ irto mā jokli tumsā . To ir ļ oti grū ti atrast bez eskorta.
Numuri ar MAKSĀ JUMU gaisa kondicionē tā ju! Gatavojieties izmaksā t 9 eiro par katru dienu. Tas ievē rojami palielinā s jū su brī vdienu izmaksas.
Skatos uz cilvē ku drū majā m sejā m – man paš ai sevis ž ē l. Koncentrā cijas nometne, nevis viesnī ca. Sargiet sevi, savu maku un nervus!
аватар Vasilisa0703
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Labā ku brī vdienu nav bijis. Lai gan es atpū š os 2-3 reizes gadā ! Viens no ECB lidoja uz 6dienā m 7naktī m, viss iekļ auts, maksā ja 50 tū kstoš us. Aprakstā rakstī ts bufetes ē diens! Vienalga, kā ! Lai ko viņ i jums dotu, ē diet! Pusdienā s salā ti, sausie makaroni ar sieru. … Tomēr ▾ Labā ku brī vdienu nav bijis. Lai gan es atpū š os 2-3 reizes gadā ! Viens no ECB lidoja uz 6dienā m 7naktī m, viss iekļ auts, maksā ja 50 tū kstoš us. Aprakstā rakstī ts bufetes ē diens! Vienalga, kā ! Lai ko viņ i jums dotu, ē diet! Pusdienā s salā ti, sausie makaroni ar sieru....Viss)) Gaļ a bija trī s cū kgaļ as kuiļ a gabali, es pat nevarē ju to sagriezt ar nazi. . . Mē s rakstī jā m uz biblioglobus uzticī bas tā lruni, uzaicinā jā m gidu uz viesnī cu....Viņ i man iedeva ē dienkarti. . . Zupa vai salā ti, es saku, un ja gribu, par tā du biļ etes cenu, un zupa un speķ is. . . Tas nav iespē jams) ) otrajam hamburgeram, spageti vai zivju š protes, kas ceptas ar galvu un iekš ā m. . . Viņ a lū dza ieliet Belizu no vietē jā raž otā ja, viņ i ielē ja pusi glā zes, viņ a lū dza vē l vienu atteikumu, viņ i teica, ka maksā.... Pusdienā s viņ a prasī ja vī nu, viņ i to ielē ja glā zē , un tas bija brutā li. . . Es nedzē ru, atstā ju uz galda, nā ku vakariņ ā s, mana glā ze ir ledusskapī , gaidu nā kamo tū ristu, kurš vē las vī nu! Vecmā miņ a atpū tā s pie mazmeitiņ as, 4.5 gadi, tā pē c kamē r vecmā miņ a neraud no aizvainojuma, neko ē damu bē rnam nenes. Reiz pusdienas gaidī ju 34 minū tes. . . Viņ i visu nenes Neiesaku š o viesnī cu! Kā pē c jums vajadzī gas tā das brī vdienas! Taupiet savus nervus un naudu!
аватар Ralina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā atpū tos no 1. lī dz 15. jū lijam kopā ar ģ imeni-vī ra un bē rna pavadī bu. Mē s rezervē jā m viesnī cu no Natalie Tours un bijā m apmierinā ti ar visu. Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i un nenož ē loja, tā pieder pie ekonomisku viesnī cu kategorijas. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tos no 1. lī dz 15. jū lijam kopā ar ģ imeni-vī ra un bē rna pavadī bu. Mē s rezervē jā m viesnī cu no Natalie Tours un bijā m apmierinā ti ar visu. Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i un nenož ē loja, tā pieder pie ekonomisku viesnī cu kategorijas. Studija sastā v no divā m istabā m ar virtuvī ti, kur ir ledusskapis, tē jkanna, plī ts un trauki. Iesaku ņ emt brokastis + vakariņ as, jo Kiprā pa dienu ir ļ oti karsts un pusdienot negribā s. Kas attiecas uz pā rtiku ā rpus viesnī cas, tad ar to nebū s nekā du problē mu. Apkā rt ir daudz kafejnī cu, kur saimnieki ir ļ oti viesmī lī gi un ē diens ir ļ oti garš ī gs. Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, 5-10 minū tes mierī gā tempā . Mē s apmeklē jā m visas Protaras pludmales, jo laika bija daudz. Un, pateicoties ī rē tai automaš ī nai, mē s apceļ ojā m gandrī z visu salu. Bijā m arī Limasolas un Larnakas pludmalē s. No akvaparkiem mē s apmeklē jā m WaterWorld Ayia Napa. Tieš i blakus viesnī cai ir autobusu pietura, no kuras kursē autobusi uz Aijanapu un atpakaļ . Protaras atrodas netā lu no Greko raga Ayia Napa virzienā , kur var nokļ ū t ar autobusu (biļ ete 1 eiro no cilvē ka vienā virzienā ). Ir tī rs, dzidrs ū dens, var nirt ar maskā m skaistu zivju meklē jumos. Š ī bija mū su iecienī tā kā atpū tas vieta pie jū ras. Bet ar maziem bē rniem nav ko darī t, ļ oti neē rta nolaiš anā s jū rā . Auto noma bū s daudz lē tā ka nekā daž ā du ekskursiju iegā de. Par viesnī cu nebija sū dzī bu, ē diens bija izcils, ī paš i vakariņ as. Viesnī cā ir krieviski runā još a meitene, ļ oti draudzī ga. Ņ emiet vē rā , ka viesnī cā bū s vairā k angliski runā još u cilvē ku nekā krievu. Viņ i mierī gi sē ž sauļ oš anā s krē slos pie baseina un pavada visu dienu, lasot grā matas. Daž reiz ieš ana uz bā ru pē c dzē rieniem un atpakaļ . Personī gi mē s dodam priekš roku aktivitā tē m brī vā dabā , nevis laika pavadī š anai baseina hlorē tajā ū denī . No rī ta paē dā m brokastis un devā mies ceļ ā , vakarā atgriezā mies vakariņ ā s. Istabas tika iztī rī tas, dvieļ i biež i mainī ti un gulta arī . Mī nuss ir maksas kondicionieri !! ! Bet bez tiem var iztikt, gulē jā m ar atvē rtiem logiem, nekad nevienu kukaini istabā neesmu redzē jis. Tā pē c neklausies nevienā , paļ aujies uz savu intuī ciju un viss bū s ok.
Обеденная зона отеля Комплекс двух,трехэтажных домиков отеля
аватар turira
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s nokļ uvā m š ajā viesnī cā saskaņ ā ar Fortuna 3 * sistē mu no Natalie Tours (Kijeva). Istaba ir dzī voklis ar virtuvi-studiju, guļ amistabu, apvienotu vannas istabu. Istaba ir tī ra, mē beles ir diezgan novecojuš as, nav TV un nav fē na. … Tomēr ▾ Mē s nokļ uvā m š ajā viesnī cā saskaņ ā ar Fortuna 3 * sistē mu no Natalie Tours (Kijeva). Istaba ir dzī voklis ar virtuvi-studiju, guļ amistabu, apvienotu vannas istabu. Istaba ir tī ra, mē beles ir diezgan novecojuš as, nav TV un nav fē na. Lai gan aprakstā internetā ir norā dī ts TV un fē ns. Gulta mainī ta 1 reizi, dvieļ i 3 reizes 10 dienā s. Numuriņ ā ir kondicionieris, bet norē ķ inā š anā s dienā mums pateica, ka samaksā ts - 6 eiro/dienā . Ceļ ojuma beigā s izrā dī jā s, ka kondicioniera lietoš ana bija bez maksas - un 2 dienas pirms izlidoš anas kļ uvā m par pults ī paš niekiem no kondera.
Ē dienu cenā iekļ autas brokastis + vakariņ as. Brokastis vienmuļ as un ļ oti pieticī gas: gurķ i, tomā ti, vā rī tas olas, grauzdiņ i, ievā rī jums, brokastu pā rslas + piens, 1 veida desa vai š ķ iņ ķ is, olī vas, tē ja, kafija.
Vakariņ as tika izvē lē tas no ē dienkartes, porcijas ļ oti lielas. Bet tad atkal - vakariņ as ir diezgan vienmuļ as. Pirmā ir biezzupa vai kaut kas no vietē jā s virtuves, otrā ir gaļ a (vai nu steiks, vai sautē jums, vai ribiņ as) + frī kartupeļ i, rī si un vā rī ti dā rzeņ i (burkā ni, kukurū za, sparģ eļ i). Desertam, saldē jumam vai augļ iem. Mums iedeva pā rsvarā arbū zus, pā ris reizes bija melones vai augļ u salā ti.
Kopumā mē s noteikti nebijā m izsalkuš i. Bet izvē le ir maza. Dzē rieni vakariņ ā s par papildu samaksu.
Personā ls viesnī cā ir draudzī gs, nekā du problē mu nebija. Tā tad par nelielu budž etu - pietiekami apstā kļ i dzī voš anai. Lī dz jū rai apmē ram 6-8 minū tes ar kā jā m vienā virzienā un 10 minū tes otrā . Pā rsvarā viesnī cā atpū š as ā rzemnieki, tikai viena meitene restorā nā runā krieviski.
Viesnī ca atrodas Protaras nomalē , Pernera rajonā . Teritorija diezgan mierī ga, attiecī bā pret centru, gā jiens lī dz pilsē tas centram ir 30 minū tes pa promenā di vai 10 minū tes ar autobusu.
Atvaļ inā jumu bija plā nots pavadī t aktī vi, viesnī cā pā rsvarā nakš ņ ojā m un pā rģ ē rbā mies. Mē s daudz ceļ ojā m pa daž ā dā m pludmalē m, kā arī Ayia Napa. Par š o viesnī cu nav ī paš u sū dzī bu. Tiem, kas vē las apskatī t Kipru, nevis vienu viesnī cu - vieta normā la.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Protaras krastmala
Novērtējums 9.7
Kipra, Protaras
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Vīģes koku līcis
Novērtējums 8.5
Kipra, Protaras
Daba, Pludmales
Pravieša Elijas baznīca
Novērtējums 10.0
Kipra, Protaras
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Комплекс апартаментов расположен в г. Pernera, между г. Paralimni и курортом Protaras. В пешей доступности бары, рестораны, кафе, магазины и центр водных видов спорта. Огромная территория утопает в зелени садов. Год строительства отеля — 1996, год реновации — 2013. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Оживленный Протарас находится в 15 минутах ходьбы. Международный аэропорт Эрджан в 50 км от отеля.
Pludmales apraksts Пляж Каламиес в 600 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

2 открытых бассейна, супермаркет, терраса для загара, 3 бара.

На завтрак подают горячие блюда. Кроме того, сервируется континентальный завтрак «шведский стол». В семейных ресторанах можно заказать обед, а в течение всего дня в баре и зоне у бассейна — закуски. При апарт-отеле работает ресторан быстрого питания и кафе-мороженое.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, игровая комната, караоке.
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В отеле 88 номеров.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Pernera Avenue 75, 5310 Протарас, Кипр
Tālruņi: +357 23 831120
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.