Īsa atpūta lieliskā viesnīcā

Rakstīts: 17 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 27 augusts — 19 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ekskursija tika pirkta kā pakete no TUI ar lidojumu no Windrose Airlines. Izbraukš ana no Borispoles plkst. 8.15. Viss notiek laikā , bez kavē š anā s un problē mā m. Lidojums ir nedaudz mazā ks par 3 stundā m. No lidostas apmē ram stundu braucā m ar ē rtu busiņ u.

Satikā s viesnī cā ar aukstu svaigu apelsī nu sulu. Pē c pusstundas bijā m apsē duš ies. Reģ istratū rā nerunā krieviski. Bet mums tas nav "nav problē mu".

Vestibils nav izsmalcinā ts, moderns un ļ oti tī rs.

Istaba plaš a, gaiš a, ar sā nu skatu uz jū ru.


Un seifs ir pilnī gi bez maksas! Ir viss nepiecieš amais, pat iekā rta drē bju ž ā vē š anai uz balkona. Maz rozetes un vajag eiro adapterus - pirka tirgū par 2 eiro. Pā rsteidza dī vainais kontaktligzdu izvietojums, tē jkanna bija jā vā ra uz naktsgaldiņ a. Vai nu celtnieki ir rocī gi (piedodiet), vai projektē tā js ir gudrs! : )))

Numurā tiek nodroš inā ta viena pudele ū dens tikai reģ istrē š anā s laikā . Tī rī š ana ir ideā la.

Ē dinā š ana notika FB - pilna pansija (brokastis, pusdienas, vakariņ as).
Visi dzē rieni par maksu, pat ū dens.

Ē diens bija garš ī gs, bagā tī gs un bagā tī gs. Viss ir svaigs. Brokastis un vakariņ as ir lieliskas! Vakariņ as noteikti nebija vajadzī gas. Turklā t tas ir ē dienkartē , ir daudz ē dienu un augļ u vai desertu par maksu, kā arī dzē rienus. Vakariņ as ar dzī vo mū ziku ar skatu uz jū ru, romantiskā vidē , ar skaistu galdu klā jumu un perfektu apkalpoš anu. Viesmī ļ i savu darbu dara nevainojami, pā ri visam uzslavas, viss tī ri, ā tri un labi saskaņ oti.

WI-FI ir lielisks telpā un visā . Viesnī cas lielā kais pluss - istabai ir rezervē ti sauļ oš anā s krē sli un lietussargs! Pludmales dvieļ i ir lieli, ar "kapucē m", lai nekristu uz galvas. Tuvā k vakariņ ā m pludmales puika atnes sasaluš us, mazus dvieļ us, lai atsvaidzinā tu viesu sejas. Un tad viņ i arī pasniedz augļ us. Š is ir pakalpojums! : ) Teritorija nav ī paš i liela, bet viss zaļ š un ļ oti tī rs. Galvenā jū ra - š eit tā ir, pirmā lī nija, pā ri promenā dei.
Pludmale ir paš valdī bas, tai ir "Zilais karogs 2019", sauļ oš anā s krē sls un lietussargs par 2.5 eiro dienā . Mē s savukā rt š ķ ē rsojam gā jē ju celiņ u, peldamies daudz un mazgā jamies duš ā jau viesnī cas teritorijā.


Lielā kais viesnī cas trū kums - nekā das droš ī bas! (Ikviens var nā kt no pludmales, ieiet duš ā , iet uz tualeti un peldē ties baseinā . Lai gan tualetes, atzī mē ju, vienmē r ir tī rā kā s! Viesnī cu var saukt par ģ imenes viesnī cu, Eiropas ģ imeņ u kontingents ar bē rniem un pensionā riem. Viss mē rens, mierī gs un pozitī vs. Nē "viss ir iekļ aujoš s", kas nozī mē kā rtī bu visur! Jaunieš iem bū s garlaicī gi, lai gan viņ i iziet ā rpus teritorijas un pastaigā jas, viss blakus -kafejnī cas, bā ri un veikali Vairā k par pilsē tu un ekskursijā m varat lasī t manā stā stā.

Viesnī ca attaisnoja savu cenu un mū s nepievī la.

Veiksmi visos ceļ ojumos; )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu