Paramount Apts 3*– Atsauksmes

19
Novērtējums 6.310
№21 viesnīcas reitingā Protaras
6.6 Numurs
6.5 apkalpošana
6.6 Tīrība
6.6 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Protaras tūrisma rajona nomalē.Vairāk →
аватар klimovakatyaalex
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca nav piemē rota tiem, kas meklē klusu, noslē gtu atpū tu un izvairā s no krievu uzkrā š anā s. Neiesaku jauniem pā riem. Uz š o viesnī cu brauc TIKAI krievi, pā rsvarā pensijas vecumā , veselas ģ imenes ar lielu bē rnu skaitu. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav piemē rota tiem, kas meklē klusu, noslē gtu atpū tu un izvairā s no krievu uzkrā š anā s. Neiesaku jauniem pā riem. Uz š o viesnī cu brauc TIKAI krievi, pā rsvarā pensijas vecumā , veselas ģ imenes ar lielu bē rnu skaitu. Viesnī ca ir kā hostelis.
Katru vakaru no 19:00 lī dz 00:00 ļ oti skaļ a mū zika. Š ī ir vienī gā viesnī ca š ajā rajonā , kur viesiem tiek iekā rtotas tik dī vainas "diskotē kas".
No visiem viesnī cas numuriem paveras skats uz pagalmu vai ceļ u. Pagalmā dī vā ni un atzveltnes krē sli izvietoti "vē rsti" pret istabu balkoniem. Izejot uz balkona, uzreiz redzat sev priekš ā acu baru. Ē kas ir 3 stā vu. Skats uz jū ru, protams, nav.
Mē beles istabā ir ļ oti nobruž ā tas, lipī gas (tī rot nekad neslauka mē beles), nav tē jkannas. Administrators iesaka ū deni uzvā rī t katliņ ā . Noliktavā : ledusskapis, divi degļ i (knapi strā dā , tie silda 40 minū tes), trauku komplekts, kondicionieris. Bet! Gaisa kondicionē tā ja tā lvadī bas pults jā ņ em lī dzi reģ istratū rā , par depozī tu. Par depozī tu varat paņ emt arī fē nu un adapteri vietē jā m rozetē m. Pretē jā gadī jumā iekā rtu nevar uzlā dē t nekā dā veidā .
Wi-Fi ir maksas un darbojas tikai reģ istratū rā . 1 diena-5€, 3 dienas-10€ un 1 nedē ļ a (ja godī gi, izmaksas neatceros).
Reģ istratū ras darbiniece nav pieklā jī ga.
Ē dinā š ana kopē jā ē damzā lē pē c "bufetes" sistē mas. Vidē ja kvalitā te. Daudz treknu ē dienu, novecojuš i dā rzeņ i.
Zā le ļ oti ā tri kļ ū st netī ra. Pā ri palikuš ie ē dieni un plastmasas glā zes atrodas uz grī das. Vairā kas reizes redzē jā m lielus vietē jos tarakā nus gan ē damistabā , gan viesnī cas istabā .
Telpu uzkopš ana ir diezgan viduvē ja, ne tik biež i.
Pludmale nav tā lu, tač u tā ir ļ oti maza un tur ierodas vairā ku viesnī cu viesi.
Diemž ē l viesnī cu nenofotografē jā m. Mē s centā mies tur bū t pē c iespē jas mazā k. Bet patiesi es neiesaku jums pā rbaudī t savus lī dzekļ us, kas atvē lē ti atvaļ inā jumam. Nu, mē s pateicamies Aloha Tour ceļ ojumu aģ entū ras Sanktpē terburgā (birojs netā lu no Vladimirskaya metro stacijas) menedž erim, ka viņ š mums ieteica š o viesnī cu. Mē s vairs neatgriezī simies Aloha Tour.
аватар Irina159425
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mums bija trī szvaigž ņ u viesnī ca, trī s - lieliski! Atkal uz trim. . Viņ i aprakstā raksta, ka viesnī ca atrodas otrajā piekrastē , bet lī dz jū rai - 2.5 minū tes. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā atbilst manam budž etam, tā man uzpirka, ka tā bija tuvu jū rai. … Tomēr ▾ Mums bija trī szvaigž ņ u viesnī ca, trī s - lieliski! Atkal uz trim. . Viņ i aprakstā raksta, ka viesnī ca atrodas otrajā piekrastē , bet lī dz jū rai - 2.5 minū tes. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā atbilst manam budž etam, tā man uzpirka, ka tā bija tuvu jū rai. Ē diens nav slikts, 8 no 10, lai teiktu, ka ļ oti daudzveidī gs - nē , bet mē s jau zinā jā m, kas bū s brokastī s un vakariņ ā s) No salda, viena kū ka un augļ i, nevis kā.5 * viesnī cā s. Teritorija laba, ir trī s baseini, divi pieauguš ie un bē rnu baseins, ū dens ļ oti hlorē ts, tur nebija iespē jams nirt, tā da sajū ta kā viens balinā tā js. Pē c norē ķ inā š anā s. Tieš i 14.00 mums iedeva istabiņ u. Es neteikš u, ka personā ls ir laipns, nevis kā.5 *, kad visi jums smaida, bet bū sim iecietī gi, atkā rtoju, ka tā s ir trī s zvaigznes. Tī rī š anu istabā bija paredzē ts veikt 1 reizi 2 dienā s, patiesī bā tī rī ja katru dienu, dvieļ us nomainī ja - labi darī ts. Blakus ir vairā ki veikali tū ristiem, nav restorā nu, viens, tomē r daž i atradā s netā lu no pludmales. Teritorija ir tī ra, sakopta, ā rpus teritorijas - š ausmas, bet viss ir identisks, ja tiek tā lā k gan trī snieka, gan piecinieka teritorija. Baseini nebija apsildā mi. Jū ra, protams, maijā vē l auksta, neviens nepeldē jā s. Par gidu varu teikt, ka izskatā s ļ oti patī kami, bet pā rdot ekskursijas neprot, tikai izlū dzas, piemē ram, saka: “Apvainosies, ja neņ emsi. ” viņ š meloja, ka rī t bū s brī dinā jums par vē tru, tā pē c dodieties ekskursijā š odien. Tas ir, man nepatika, ka viņ š nezinā ja, kā pā rdot, bet izmanto citas metodes, tas bija kaut kā zems. Š ī ir klusa ģ imenes viesnī ca, bet ar bē rniem tur nav ko darī t, jo nav kur staigā t, ir tikai vienas š ū poles, viens slidkalniņ š , animā cijas nav. Ļ oti garlaicī ga viesnī ca. Atnā cu tur sauļ oties, bet lielā ko daļ u laika pavadī ju istabā , jo š ajā gadalaikā , maijā , vē l bija auksts, un nebija kur iet pastaigā ties.
аватар Avtomaxxx
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Domā ja, ka bū s sliktā k Mē s nokļ uvā m Kiprā un jo ī paš i š ajā viesnī cā caur vienu no stulbā kajiem operatoriem Ukrainā TPG. Bija baž as, ka sā ksies š ū poles. Bet pā rsteidzoš ā kā rtā vai par laimi viss noritē ja gludi. … Tomēr ▾ Domā ja, ka bū s sliktā k

Mē s nokļ uvā m Kiprā un jo ī paš i š ajā viesnī cā caur vienu no stulbā kajiem operatoriem Ukrainā TPG.

Bija baž as, ka sā ksies š ū poles. Bet pā rsteidzoš ā kā rtā vai par laimi viss noritē ja gludi.

UIA harta bez kavē š anā s, transfē rs, naktsmī tne. Viss ir kā pulkstenis.

Biļ ete uz 8 naktī m divvietī gā maksā ja 320 eiro vienai personai.

Mums bija vakara lidojums, tā pē c uzreiz iedeva atslē gas un pē c 2 minū tē m bijā m istabā.

Un tā ir viesnī ca Paramount.

TERITORIJA UN SKAITS.

Vidē ja izmē ra zona ar diviem baseiniem.

Baseini ir mazi.

Es teiktu, ka pat bē rni. Vā rdu sakot, baseinos nav ko darī t.

Mē s ieguvā m istabu E korpusa treš ajā stā vā.

Skaitlis ir kā skaitlis. Divas istabas. Nobruž ā tas mē beles. Bet viss strā dā.

Kopumā mums nav sū dzī bu.

APKALPOŠ ANA.

Ir ļ oti grū ti spriest par apkalpoš anu viesnī cā , kad ar viesnī cas personā lu ne ar vienu nav krustojies.

BET istaba tika iztī rī ta labi.

Vienā dienā . Viņ i pat mazgā ja traukus. ))
Viesmī ļ i ē dnī cā ir neuzkrī toš i. Bet viņ i to nedarī ja, un paldies Dievam.

O jā . Reiz bija pat animā cija. Vakarā vakariņ ā s dziedā ja viduvē js alus.

Arī nav kumar, Un tas ir labi.

PĀ RTIKA UN BĀ RI.

Mums bija divas ē dienreizes.

Brokastis ir standarta Eiropas, tobesh bija pā rsteigts ar neko.

Bet vakariņ as mani patieš ā m pā rsteidza.

Š eit ir patieš ā m garš ī ga izvē le, lai arī ne lieliska, bet viss ir garš ī gs.

Mē s ieradā mies lē tā kajā viesnī cā , kas bija mū su operatora cenrā dī , un es biju gatavs uz jebkuru atkritumu.

Un viņ i ņ ē ma un pā rsteidza ar labu ē dienu.

Bā rs mums nebija pieejams. Bet tū risti no Krievijas mū s sirsnī gi cienā ja ar vī nu un alu, tad man viss patika.

PLUDMA UN JŪ RA.

Tuvā kā pludmale atrodas pastaigas attā lumā viesnī cas Mimosa teritorijā.

Ir arī bezmaksas Wi-Fi parole Mimosabeach.

Pludmale ir tā , lai neteiktu vairā k.

To var salī dzinā t ar leģ endā ro Konos pludmali, kas atrodas tikai 20 minū š u pastaigas attā lumā.

Sauļ oš anā s krē sli pludmalē par maksu.

Lifehack!
Netā lu uz zā liena ir sauļ oš anā s krē sli no viesnī cas.

Un nevienam neinteresē , kurš uz viņ iem guļ.

Nu, jū s saprotat, ko darī t tā lā k. ))

KOPĀ.

Nu pā rsteidzoš i.

Mē s apzinā ti paņ ē mā m lē tā ko viesnī cu, kā da bija, jo absolū ti neplā nojā m sē dē t viesnī cā.

Uzreiz noī rē jā m maš ī nu un apceļ ojā m visu Kipru.

Tā tad, mē s bijā m patī kami pā rsteigti, ka viesnī ca izrā dī jā s absolū ti normā la visos aspektos.

Telpa tī ra ar plī ti un pilnu trauku komplektu.

Ē diens ir izcils.

Jū ra ir netā lu.

Sē kļ us bija kanesh.

Nu, kas tas par mež onī bu Eiropā , MAKSĀ TS KONDICIONERIS! ! ! Kondicionieris Carl! !

Tā du alkatī bu nebiju redzē jis pat š eit, Dzelzs ostā . Lai gan ir cilvē ki, kas atgrū ž lī dz galam)).

Depozī ts par televizora tā lvadī bas pulti, depozī ts par adapteri pie kontaktligzdas.

Vai tu tur esi traks?

Starp citu, kas var nezinā t, angļ u kontaktligzdā m adapteris nav vajadzī gs.

Š eit ir video par to, kā tos izmantot bez adaptera.

https://www. tu caurule. com/watch? v=NYyyfvpOA0c
Bet kopumā š o viesnī cu var ieteikt apmeklē jumam.

Š eit nav nekā da negatī va.

Interesentiem atstā ju video reportā ž u par viesnī cu.

https://www. tu caurule. com/watch? v=7d5odskMpZM&t=7s
аватар yuliya6850
Viesnī ca ir laba, ir viss nepiecieš amais atpū tai. Ekskursijas cena ļ oti iepriecinā ja, gā ja bez cerī bā m, apartamenti 4 personā m (2 pieauguš ie un 2 bē rni) pieklā jī gi, no 2 istabā m, virtuvī te, viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba, ir viss nepiecieš amais atpū tai. Ekskursijas cena ļ oti iepriecinā ja, gā ja bez cerī bā m, apartamenti 4 personā m (2 pieauguš ie un 2 bē rni) pieklā jī gi, no 2 istabā m, virtuvī te, viss kā rtī bā . Teritorijā baseins, viesu vakari, Ē diens vienmuļ š , bet neesam gardē ž i (kā ds ar to bija neapmierinā ts), bet ē diens mums nav pirmajā vietā , tā pē c bijā m paē duš i un apmierinā ti. Uz kafejnī cā m daudz negā jā m, Protaras vai otrā virzienā , pā rsvarā ņ ē mā m uzkodas pusdienā m lielveikalā . Pā rsvarā augļ i. Pludmales ir vienkā rš i pā rsteidzoš as! Devā mies arī uz Protarasu, bet otrā virzienā uz krā š ņ u pludmali pā ri kalnam. Netā lu nopeldē jā mies, tur arī skaisti! Tā tad 4 pludmales pastaigas attā lumā , tas ir forš i! Mums tas bija pats svarī gā kais, peldē ties, sauļ oties un vienkā rš i atpū sties. Noī rē jā m maš ī nu un braucā m uz Pafosu. Kipra ir brī niš ķ ī ga!
аватар c.bozerocki
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pozitī vā puse. . tieš ā m kluss un mierī gs. Nav nepiecieš ams skriet un aizņ emties sauļ oš anā s krē slus, tie vienmē r ir pilni. No mī nusiem...Lī dz jū rai 5 minū tes. caur tuvē jo viesnī cu. Jū ras velš u cienī tā jiem jā pievils (Zivju š eit nav). … Tomēr ▾ Pozitī vā puse. . tieš ā m kluss un mierī gs. Nav nepiecieš ams skriet un aizņ emties sauļ oš anā s krē slus, tie vienmē r ir pilni. No mī nusiem...Lī dz jū rai 5 minū tes. caur tuvē jo viesnī cu. Jū ras velš u cienī tā jiem jā pievils (Zivju š eit nav). : -) Un par garnelē m un tā tā lā k. pat nesapņ o. Nu, citos aspektos. Neizvē lī gs ies.
аватар NAdezda-53
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta spontā ni, jo piedā vā ja lē tu biļ eti, tač u pirkuma procesā cena ievē rojami pieauga un rezultā tā iknedē ļ as atvaļ inā jums 2 pieauguš ajiem ar bē rnu izmaksā ja 9.000 rubļ u. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta spontā ni, jo piedā vā ja lē tu biļ eti, tač u pirkuma procesā cena ievē rojami pieauga un rezultā tā iknedē ļ as atvaļ inā jums 2 pieauguš ajiem ar bē rnu izmaksā ja 9.000 rubļ u. Izvē loties Paramount, jā atceras, ka š ī nav viesnī ca, bet apartamenti bez zvaigznē m. TAS, kas ir ierasts viesnī cā , ir pazudis vai ņ emts pret droš ī bas naudu. Pilnī gi nav tē jkannas, mikroviļ ņ u krā sns, fē na, WI FI. TV tā lvadī bas pults pret droš ī bas naudu. Viesnī ca ir novecojusi, bet pieklā jī ga, apzinī gi uzkopta, personā ls draudzī gs. Maltī tes pusdienā s un vakariņ ā s drī zā k nav bufete, bet gan vienkā rš i 2-3 ē dienu izvē le. Viņ i gatavo daudz, daž reiz garš ī gi, no augļ iem gatavo desertus, arbū zu un apelsī nus. Teritorija liela un zaļ a, tuvu pludmalei, gulē t mierī gi. Mums patika!
Территория Территория Вид с балкона Бассейны
аватар lumina55
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Priecā juš ies par bezvī zu ceļ oš anas iespē ju, nolē mā m doties uz kā du no ES valstī m. Un kā ds bija mū su pā rsteigums, kad iekļ uvā m klasiskajā kausiņ ā . Arodbiedrī bu sanatorija "Vasilek". Mē s jau daudzus gadus braucam uz ā rzemē m. … Tomēr ▾ Priecā juš ies par bezvī zu ceļ oš anas iespē ju, nolē mā m doties uz kā du no ES valstī m. Un kā ds bija mū su pā rsteigums, kad iekļ uvā m klasiskajā kausiņ ā . Arodbiedrī bu sanatorija "Vasilek". Mē s jau daudzus gadus braucam uz ā rzemē m. Bet tā das dū ņ as mē s nekad neesam redzē juš i. Viss sā kā s ar administratoru. Rupjī bas un vē lreiz rupjī bas. Bet, kad viņ a mums pē c ilgiem skandā liem (divi pieauguš ie un mazs bē rns kalajaskā ) piedā vā ja 4. stā vu bez lifta, tad runa jau bija par š o ļ oti rupjī bu. Teritorija ir zaļ a, bet tī ra tikai no ā rpuses. No aizmugures netī rumi, daudz atkritumu. Telpas ir diezgan plaš as, bet netī rī ba ir neiedomā jama. Putekļ us nemaz nenoslauka. Aiz gultā m visi atkritumi un zirnekļ u tī kli. Pā rtika - pusfabrikā ti. Apstrā dā ti dā rzeņ i un gaļ a, ko nevar sakoš ļ ā t. Es nezinu, kam patika š ī liekš ķ ere. Iespē jams, cilvē ki jau tagad ir ļ oti nepretenciozi pret lielu naudu. Viesnī ca Protaras nomalē . Pā ris veikali un viena taverna. Ciemats pē c ciema. Tas ir vienkā rš i kauns ES valstij. Varbū t te uzmanī bas centrā ir tikai bijuš ie tautieš i, bet viņ iem vienalga. Vietē jie dziedā tā ji tiek aicinā ti divas reizes nedē ļ ā . Un tad diskotē ka ar Lyuba Uspenskaya un Vladimirsky Central. Netā lu atrodas neliels mā kslī gais peldbaseins. Tā lā k ir vē l divas mazas pludmales. Es pat nevaru novē rtē t viesnī cu ar 1.
аватар ot30001
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca izdomā ja naudu, parastajā reģ istrā cijā tika iedotas atslē gas un jā brauc iekš ā . Viss strā dā ja salī dzinoš i tī ri bez kukaiņ iem. Teritorija ir skaista, netā lu no pludmales ir maza, bet tur. Leknā veģ etā cijas teritorijā laba dienas atpū ta koku ē nā uz sauļ oš anā s krē sliem. … Tomēr ▾ Viesnī ca izdomā ja naudu, parastajā reģ istrā cijā tika iedotas atslē gas un jā brauc iekš ā . Viss strā dā ja salī dzinoš i tī ri bez kukaiņ iem.
Teritorija ir skaista, netā lu no pludmales ir maza, bet tur. Leknā veģ etā cijas teritorijā laba dienas atpū ta koku ē nā uz sauļ oš anā s krē sliem.
Istabā s ir flī ž u grī da, bet ne kategoriski tā pē c, ka nā c tikai pa nakti, ir plī ts, virtuves komplekts, bet brokastī s un vakariņ ā s pat neizmantojā t ē dienu viesnī cā .
Viņ i baroja labi ar daž ā diem ē dieniem, visi svaigi un sagremojami, daudz augļ u un jū ras veltes.
Apkalpoš ana: veļ as un dvieļ u maiņ a katru dienu, uzkopš ana katru dienu. Labi padarī ts. Paldies.
Man patika viss Paldies personā lam un viesnī cas ī paš niekam par labu uzturē š anos.
аватар fktyf1961
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pros. Labs ē diens, garš ī gi dzē rieni. pieklā jī gs personā ls, netā lu no jū ras lī č a peldē š anai. tī rs baseins. Liela 1 guļ amistabas istaba ar virtuvi un ledusskapi, kondicionieris darbojā s bez maksas. Mī nusi. WiFi dā rgais. … Tomēr ▾ Pros. Labs ē diens, garš ī gi dzē rieni. pieklā jī gs personā ls, netā lu no jū ras lī č a peldē š anai. tī rs baseins. Liela 1 guļ amistabas istaba ar virtuvi un ledusskapi, kondicionieris darbojā s bez maksas. Mī nusi. WiFi dā rgais. Telpā un visā ē kā B korpuss - ANTS. Izbraukš anas dienā pulksten 12 izlika un noņ ē ma aproces, "viss iekļ auts" beidzā s pē c 12, un mū su reiss bija 20-10. Viņ i piedā vā ja pusdienas par papildu samaksu. Bet mums bija biļ ete no 30. jū nija lī dz 8. jū lijam ieskaitot. Viņ i bija daž ā dā s valstī s, pat pulksten 10 no rī ta Spā nijā tika izlikti, bet pusdienas vienmē r bija iekļ autas cenā . Braucot ekskursijā s, kad aizbraucā m uz visu dienu un neē dā m viesnī cā , pusdienu komplekts NAV NODROŠ INĀ TS.
аватар elpis123
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Starp trū kumiem vē los atzī mē t Wi-Fi trū kumu istabā , arī biež i viss ē diens no bufetes tika ā tri sakā rtots, un mums bija jā gaida ilgi, lī dz viņ i atnesa vairā k. Lī dz normā lai pludmalei bija jā gā ja kā das 15 minū tes. … Tomēr ▾ Starp trū kumiem vē los atzī mē t Wi-Fi trū kumu istabā , arī biež i viss ē diens no bufetes tika ā tri sakā rtots, un mums bija jā gaida ilgi, lī dz viņ i atnesa vairā k. Lī dz normā lai pludmalei bija jā gā ja kā das 15 minū tes. . Kopē jais iespaids nav slikts, bet vairā k tur neatgrieztos
Parādīt vairāk »


iemiesojums mat852
Kurš tagad atpūšas šajā viesnīcā...pastāstiet, lūdzu, kā šogad klājas ar apkalpošanu un ēdināšanu?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums diman25031968
Zinot vietējo Protoras tavernu un restorānu šarmu, dažkārt gribētos tur pavadīt kādu vakaru. Kāds oboazs var aizstāt vakariņas ar pusdienām?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums mat852
Vai man vajadzētu ņemt līdzi matu žāvētāju? kas bija 2012. gada jūlijā? tiešām tik briesmīgi viesnīcā..kā rakstīts atsauksmēs?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 11 atbildes
iemiesojums mat852
ko var redzēt ejot?Mēs lidojam jūlijā
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums mat852
Mēs dodamies atvaļinājumā augusta sākumā.Kādas citas viesnīcas ir diezgan pienācīgas no 3-4 * kategorijas Protaros?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 53 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Protaras krastmala
Novērtējums 9.7
Kipra, Protaras
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Vīģes koku līcis
Novērtējums 8.5
Kipra, Protaras
Daba, Pludmales
Pravieša Elijas baznīca
Novērtējums 10.0
Kipra, Protaras
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен на окраине туристической зоны Протараса.

Atrašanās vieta 100 м от песчаного пляжа. 2,5 км от центра курорта. Ближайшая остановка автобуса расположена в 100 м от отеля.
Pludmale
  • 2. rinda
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Мини-маркет, ресторан Okeanos, бар и ресторан у бассейна Sailor.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Видеоигры.
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

99 номеров: 44 Studio, 55 One Bedroom.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
Adrese Konnou, 7, p.o.box. 33029, Paralimni 5310, Protaras, Cyprus
Tālruņi: 357-23831400
Tīmekļa vietne: Paramount Apts
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, волейбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.