Crystal Springs Beach Hotel 4*– Atsauksmes

13
Novērtējums 8.410
№7 viesnīcas reitingā Protaras
8.5 Numurs
9.1 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.3 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas starp Protaras un Paralimini. Atvērts 1992. gadā, pēdējais remonts - ziema 2017-2018. Visi standarta numuri ir pilnībā atjaunoti un pārdēvēti par "superior" klases numuriem. Ir atjauninātas arī sabiedriskās telpas un atvērts jauns restorāns. Galvenā sešstāvu ēka. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošām brīvdienām. Ērta atrašanās vieta, attīstīta infrastruktūra. Viesnīca piedāvā saviem viesiem baudīt tematiskos vakarus ar dzīvo mūziku, un izklaides komanda nodrošinās jūsu bērnu izklaidi.Vairāk →
аватар JUlija513245
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Draudzī gs personā ls, tī ras telpas, labs wi-fi. Skaista pludmale un dā rzs. No ē diena, no kura izvē lē ties. … Tomēr ▾ Draudzī gs personā ls, tī ras telpas, labs wi-fi.
Skaista pludmale un dā rzs. No ē diena, no kura izvē lē ties.
аватар vasilev30
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba atraš anā s vieta attiecī bā pret pludmali - pirmā lī nija, no vē ja slē gts lī cis. Atpū sties var lī dz oktobra beigā m, ū dens silts. Telpas ir labā stā voklī , bet š oziem plā nots pilnī gs remonts. Viesnī cā ir draudzī gs personā ls un labs ē diens. … Tomēr ▾ Laba atraš anā s vieta attiecī bā pret pludmali - pirmā lī nija, no vē ja slē gts lī cis. Atpū sties var lī dz oktobra beigā m, ū dens silts. Telpas ir labā stā voklī , bet š oziem plā nots pilnī gs remonts. Viesnī cā ir draudzī gs personā ls un labs ē diens. Jums ir nepiecieš ams rezervē t laiku iepriekš .
аватар 9038047729
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska smilš u pludmale slē gtā mazā lī cī ar dzidru ū deni un pastā vī gu mieru. Maza viesnī ca ar labu, ne pā rā k daudz, bet diezgan daudzveidī gu un kvalitatī vu ē dienu. Bez trokš ņ ainas jautrī bas, izklaide ar dzī vo mū ziku bez sā pē m un klauvē š anas pie bungā diņ ā m. … Tomēr ▾ Lieliska smilš u pludmale slē gtā mazā lī cī ar dzidru ū deni un pastā vī gu mieru. Maza viesnī ca ar labu, ne pā rā k daudz, bet diezgan daudzveidī gu un kvalitatī vu ē dienu. Bez trokš ņ ainas jautrī bas, izklaide ar dzī vo mū ziku bez sā pē m un klauvē š anas pie bungā diņ ā m. Mierī ga inteliģ enta publika. Draudzī gs personā ls. Par telpu uzkopš anu sū dzī bu nebija. Viss nepiecieš amais ģ imenes atpū tai ar bē rnu! .
аватар gugensoler
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena Apmeklē jot š o viesnī cu, es daudz ceļ oju pa apkā rtni un nekad nenož ē loju savu izvē li, vissvarī gā kā priekš rocī ba ir pludmale ir lielisks tī rs lī cis, jū s varat sē dē t sauļ oš anā s krē slos uz zā les un ē nā , brī niš ķ ī gi pati viesnī ca ir nedaudz veca, bet viss ir tī rs un darbojas pareizi, ī paš i iepriecinā ja klusā gaisa kondicionē š anas sistē ma wi-fi istabā bija vā jš tikai pie durvī m pa TV 4 krievu kanā liem Pā rtikai ņ ē mu tikai brokastis, labi Es gā ju vakariņ ot daž ā dos krodziņ os, trim sanā ca apmē ram 40-60 eiro, es to dzeru ar litru vī na)) + aperrotif daž reiz bija mazliet tā lu staigā t netā lu no viesnī cas, tikai divi restorā ni Izbraucu individuā lā tū rē , zvanī ju uz pirmo numuru, ko internetā uzgā ju, iznā ca 280 eiro par trim, braucu uz salas centru, man patika ū denskritums un Troodos, gaiss tur nav parasts Lai laba atpū ta un izdodas it visā . … Tomēr ▾ Laba diena
Apmeklē jot š o viesnī cu, es daudz ceļ oju pa apkā rtni un nekad nenož ē loju savu izvē li, vissvarī gā kā priekš rocī ba ir pludmale ir lielisks tī rs lī cis, jū s varat sē dē t sauļ oš anā s krē slos uz zā les un ē nā , brī niš ķ ī gi
pati viesnī ca ir nedaudz veca, bet viss ir tī rs un darbojas pareizi, ī paš i iepriecinā ja klusā gaisa kondicionē š anas sistē ma
wi-fi istabā bija vā jš tikai pie durvī m pa TV 4 krievu kanā liem
Pā rtikai ņ ē mu tikai brokastis, labi
Es gā ju vakariņ ot daž ā dos krodziņ os, trim sanā ca apmē ram 40-60 eiro, es to dzeru ar litru vī na)) + aperrotif
daž reiz bija mazliet tā lu staigā t netā lu no viesnī cas, tikai divi restorā ni
Izbraucu individuā lā tū rē , zvanī ju uz pirmo numuru, ko internetā uzgā ju, iznā ca 280 eiro par trim, braucu uz salas centru, man patika ū denskritums un Troodos, gaiss tur nav parasts
Lai laba atpū ta un izdodas it visā .
аватар a-dorokhina
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar savu 4 gadus veco dē lu un bijā m ļ oti apmierinā ti. Viesnī ca atrodas nomalē , tā lu no trokš ņ ainā centra - š eit bija kluss un mierī gs. Netā lu ir neliels tī rs lī cis - š ī pludmale tiek uzskatī ta par pilsē tas pludmali, bet, izņ emot mū su viesnī cas atpū tniekus, es tur nevienu neredzē ju. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar savu 4 gadus veco dē lu un bijā m ļ oti apmierinā ti.
Viesnī ca atrodas nomalē , tā lu no trokš ņ ainā centra - š eit bija kluss un mierī gs. Netā lu ir neliels tī rs lī cis - š ī pludmale tiek uzskatī ta par pilsē tas pludmali, bet, izņ emot mū su viesnī cas atpū tniekus, es tur nevienu neredzē ju. Ir sauļ oš anā s krē sli, maksas - reizi dienā atnā k vī rietis un ja kā ds izmanto solā riju - ņ em maksu, izsniedz č eku. Sauļ ojā mies pie baseina, kur, starp citu, katru dienu kā da jauka meitene nodarbojā s ar ū dens aerobiku ar tā diem pasaules hitiem kā gangam stilā.

Man patika numuriņ i - stilī gi, tī ri, tī rī ti katru dienu. Televizoru neizmantojam, seifu arī , lē nu Wi-Fi mierī gi pacieta. Vakaros bā rā pie baseiniem skanē ja mū zika, daž i cilvē ki dziedā ja. Man personī gi tas traucē ja, bet bē rns nomira bez pakaļ kā jā m. Droš i vien varē ja palū gt istabu ar logiem uz ielas pusi un tur bū tu klusums un č irksti.

Ē diens - paņ ē mā m tikai brokastis un esam apmierinā ti.
Mans tē tis brauca ar mums - viņ am ir 50, viņ š ir ļ oti prasī gs un sarež ģ ī ts cilvē ks, bet arī viņ š bija apmierinā ts ar sortimentu. Konditorejas izstrā dā jumi ir garš ī gi - visā das bulciņ as, bulciņ as, kruasā ni, cepumi. Daudz siera. Augļ i ir lieliski - vienmē r arbū zi, melones, vī nogas, apelsī ni, greipfrū ti, ā boli. Un, protams, datumi. Atseviš ķ as bē rnu ē dienkartes nav, tač u bija daž ā das pā rslas, musli, brokastu pā rslas bumbiņ u un zvaigž ņ u veidā un olu kultenis. Gaļ as ē dā jiem kaudzis visā du izcirtņ u, desu, desu. Plus pankū kas, manuprā t. Un jogurts. Kafija no automā ta ir pieļ aujama.

Reģ istratū rā ir divi cilvē ki, kas saprot krievu valodu: Jū lija - viņ a arī runā , un Jan - viņ š runā slikti, bet saprot labi un vienmē r ir jauks un izpalī dzī gs.
Baseini ir tī ri un lieliski. Daudzi atpū tnieki bija neapmierinā ti, ka brokastī s atnā ca vietē jie kaķ i (tiem, kas brokasto verandā ), daž i pat rupji spā rdī ja. Un man, lai neā rstē tu, es ā rstē ju kaķ us.
Turklā t viņ i ir mī ļ i un ne visur skraida, bet diezgan smalki ubago ē dienu.

Lī dz Protaras centram ar autobusu var nokļ ū t 15 minū š u laikā , un tur var baudī t restorā nus un veikalus, pat mī ļ otā jiem ir McDuck. Autobusa pietura atrodas tieš i pie viesnī cas, autobuss kursē biež i, maksā.1, 5 eiro pieauguš ajam un 0 bē rnam. Turpat netā lu joprojā m sezonas laikā darbojas saldā kais ģ imenes restorā ns ONASSIS - un par 3 eiro var tikt pie bļ odas svaigā ko grieķ u salā tu ar paš taisī tu fetu, trī s milzī gus gabaliņ us mā jā s gatavotas siltas maizes un komplimentu bē rnam saldumu veidā . vai saldē jumu. Un kafija ir garš ī ga.
аватар Serginios
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man par lielu nož ē lu, es pavadī ju viesnī cā tikai 2 dienas, bet tā s pludmales panorā ma vē l ilgu laiku paliks darbvirsmas ekrā nsaudzē tā jā . Nedaudz attā linā ta no Protaras centra, viesnī ca atstā ja pamatī gu noslē gtas relaksā cijas sajū tu. … Tomēr ▾ Man par lielu nož ē lu, es pavadī ju viesnī cā tikai 2 dienas, bet tā s pludmales panorā ma vē l ilgu laiku paliks darbvirsmas ekrā nsaudzē tā jā . Nedaudz attā linā ta no Protaras centra, viesnī ca atstā ja pamatī gu noslē gtas relaksā cijas sajū tu. Standarta teritorijas apbū ve - baseins - pludmale. Istabas ir ē rtas, svaigas, bet glaunā s spilgtā s krā sā s, daļ ē ji kaitinoš as, no otras puses, viss ir tī rs, jauns. No neliela balkona paveras skats tieš i uz jū ru pā ri viesnī cai. Nedaudz neē rti, ka ē ka atrodas puslokā un daž as telpas uz balkona skatā s viena uz otru, turklā t caurspī dī gā s zemā s starpsienas nepasargā no smē ķ ē još iem kaimiņ iem un sveš iem skatieniem. Tuvā k pludmalei ir rotaļ u laukums ar galdiem galda tenisam un volejbola laukums, rotaļ u laukums. Un tad pludmale. Straujš nobrauciens pa kā pnē m ne visiem ir prieks, tač u, pateicoties š ai niansei, pludmales brī vdienas tika organizē tas vairā kos š iku teraš u lī meņ os, katrs zā liens vienkā rš i ir ierakts apstā dī jumos un ziedos. Pilnī ga dabas baudī š ana. Zem pludmales elegantā lī cī , kas ir klasificē ts kā vietē jā aizsargā jamā teritorija. Wi-Fi ir bezmaksas tikai reģ istratū ras zonā , un tas nedaudz sniedzas lī dz bā ra dī vā niem uz ielas. Izklaides ir maz, tač u viņ i š eit neiet tiem, kas vē las tik tieš u ceļ u uz kaimiņ u Ayia Napa. Un š ajā viesnī cā visi baudī ja kvalitatī vu Kipras virtuvi, skaistu jū ru un nesteidzī gu atpū tu.
аватар vernasag
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s š ajā viesnī cā palikā m divas nedē ļ as jū nija beigā s. Man š ķ ita, ka š is ir visoptimā lā kais laiks atpū tai Kiprā , jo tajā laikā gaisa temperatū ra bija ļ oti komfortabla +32...+ 37 grā du robež ā s, un izbraukš anas dienā temperatū ra jau bija. … Tomēr ▾ Mē s š ajā viesnī cā palikā m divas nedē ļ as jū nija beigā s. Man š ķ ita, ka š is ir visoptimā lā kais laiks atpū tai Kiprā , jo tajā laikā gaisa temperatū ra bija ļ oti komfortabla +32...+ 37 grā du robež ā s, un izbraukš anas dienā temperatū ra jau bija. +41.
Dzī vojā m istabā bez skata uz jū ru (viesnī cā tā du ir maz), tas ir lē tā ks par pā rē jiem, bet plusu ir vairā k kā pietiekami: 1. Tā kā saule istabā ieplū st ne ilgā k par stundu a diena, istaba nesasilst; 2. Nav ļ oti skaļ š (optimā li maziem bē rniem); 3. Tu vari pē c duš as iziet uz balkona, lai tevi neredzē tu visi, kas dzī vo viesnī cā (domā ju, ka tu mani saproti). Kopumā ar numuru biju vairā k nekā apmierinā ts. Aprakstiet numuru, nav jē gas, iepriekš ē jos pā rskatos viss ir skaidri aprakstī ts. Ja vē laties, istabu var mainī t par maksu, ja tā da ir pieejama bez maksas.
Personā ls: ļ oti labsirdī gs, š ķ iet, ka visi ir gatavi ielauzties kū kā , lai jū s iepriecinā tu, ļ oti jauki!! !
Pludmale un teritorija ir ļ oti laba, un viss ir skaidri aprakstī ts iepriekš ē jos pā rskatos.
Ē dinā š ana: Sā kotnē ji brokastī jā m un vakariņ ojā m, pusdienas bija paredzē tas tuvē jos restorā nos. Bet otrajā dienā atklā jā s, ka pie viesnī cas esoš ie restorā ni nestrā dā (visā atpū tas laikā nekad nevē rā s vaļ ā ), iekost š aubī gā ē stuvē par 45 eiro par trim, vakarā devā mies vakariņ ā s. Vakariņ u laikā dzē rieni tiek apmaksā ti (tē ja 2.60 eiro). Kopā par pā rtiku ir aptuveni 50 eiro. Vē lā k nopirkā m viss iekļ auts par 15 eiro no cilvē ka + 7.5 bē rni un problē ma tika atrisinā ta. Turklā t viss iekļ auts var iegā dā ties uz 3 dienā m, kas ir ļ oti ē rti, ja pa dienu kaut kur izbraucat.
Pakalpojumi: Internets maksā.3 eiro / 3 stundas, seifs un ledusskapis - maksā.3 eiro dienā , viss pā rē jais š ķ iet bez maksas.
Ekskursijas: Viesnī ca atrodas ievē rojamā attā lumā no galvenajā m apskates vietā m, tā pē c lielā kā daļ a ekskursiju ir diezgan nogurdinoš as. Ekskursiju cenas ir aptuveni 65 lī dz 95 eiro vienai personai. Noī rē jā m auto caur gidu, gandrī z jaunu Mazda 2 par 117 eiro uz 3 dienā m.
Š ajā laikā nobraucā m 650 km, par benzī nu samaksā ti 43 eiro. Iegū stiet labumu personī gi.
аватар Vita-sm03
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apmeklē ju š o viesnī cu info tū rē pē c viesnī cas apskatī š anas tur bija pusdienas, tā pē c var teikt, ka ē diens garš ī gs, ir saldē jums un garš ī ga jē ra gaļ a. Viesnī cai ir pluss, ka par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem un pludmales dvieļ iem nav jā piemaksā ! Ir lieliska krievvalodī go animā cija un ū dens aerobika. … Tomēr ▾ Apmeklē ju š o viesnī cu info tū rē pē c viesnī cas apskatī š anas tur bija pusdienas, tā pē c var teikt, ka ē diens garš ī gs, ir saldē jums un garš ī ga jē ra gaļ a. Viesnī cai ir pluss, ka par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem un pludmales dvieļ iem nav jā piemaksā ! Ir lieliska krievvalodī go animā cija un ū dens aerobika. Istabas ļ oti stilī gas gaiš i rozā krā sā s, ir rotaļ u laukums, redzams bildē ! Netā lu no Protarences centra!
аватар ggakiev
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta kopā ar draugu "Kristā la avotos" no 5. lī dz 15. jū nijam 2013. Š ī s desmit dienas izvē rtā s tikai kā pasaka: teicama apkalpoš ana, draudzī gs un smaidī gs personā ls, interjers (bez volā niem, bet gaumī gs), daudzveidī gs un garš ī gs ē dinā š ana, liels baseins (dziļ ums no 90 cm lī dz 235 cm), smilš u un oļ u pludmale ar ē rtu ieeju jū rā , lielisks dā rzs ar terasē m, uz kurā m ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu ar ē rtiem matrač iem un bambusa saulessargiem. … Tomēr ▾ Atpū ta kopā ar draugu "Kristā la avotos" no 5. lī dz 15. jū nijam 2013. Š ī s desmit dienas izvē rtā s tikai kā pasaka: teicama apkalpoš ana, draudzī gs un smaidī gs personā ls, interjers (bez volā niem, bet gaumī gs), daudzveidī gs un garš ī gs ē dinā š ana, liels baseins (dziļ ums no 90 cm lī dz 235 cm), smilš u un oļ u pludmale ar ē rtu ieeju jū rā , lielisks dā rzs ar terasē m, uz kurā m ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu ar ē rtiem matrač iem un bambusa saulessargiem. Dzeramo ū deni no bā ra pludmalē varē ja paņ emt bez maksas, pludmales dvieļ us - par brī vu. Uz vietas ir suvenī ru veikals, kurā var iegā dā ties ē dienu un dzē rienus. Veikali ar plaš ā ku preč u izvē li – pā ri ielai no viesnī cas. Viesnī cas teritorija ir diezgan liela un sakopta: terases klā j zā le, kas plū st kā paklā js, grezni ziedoš i krū mi un koki, palmas, kaktusi, bambuss. Gaisa temperatū ra bija kaut kur ap + 25-27, visu laiku pū ta atsvaidzinoš s viegls vē jiņ š , ū dens jū rā bija nedaudz vē ss, bet peldē jā s gandrī z visi, pat bē rni, baseinā ū dens iesila lī dz ļ oti ē rta temperatū ra pusdienlaikā . Ekskursijas nav lē tas. Piemē ram, Grand Island Tour uz visu dienu ar pusdienā m, klostera apmeklē jums kalnos, privā ta vī na darī tava ar degustā ciju utt. - 75 eiro. Ī paš as izklaides viesnī cā nebija: animā cija bā rā vakaros. Ballī tes un trokš ņ aina naktsdzī ve — tā atrodas Aijanapā , tur var nokļ ū t ar autobusu. Veikali, lielveikali - Protaras vai Paralimni (10-15 minū tes ar autobusu, biļ ete 1 eiro).
Viesnī cā ir ī paš a attieksme pret bē rniem, daudzas ģ imenes ar bē rniem. Bē rniem - atseviš ķ s baseins. Jā , darbinieki pā rsvarā runā angliski, tač u nekā du ī paš u problē mu nebū s pat tad, ja jū su angļ u valoda atstā s ko vē lē ties. Ceļ vež i krieviem - visi krievvalodī gie.
Mē s atpū tā mies uz brokastu-vakariņ u sistē mu. Pietika ar mums, divā m pieauguš ā m dā mā m, pusdienu vietā uzē st kā du augli pludmalē , jo brokastis un vakariņ as bija bagā tī gas (tik daudzveidī giem labumiem bija grū ti pretoties). Reiz pusdienojā m zivju restorā nā netā lu no viesnī cas, bet vakariņ as pē c tā dā m vakariņ ā m bija viennozī mī gi liekas. Ar brokastu-vakariņ u ē dinā š anas sistē mu dzē rieni (pat kafija) vakariņ ā s tiek apmaksā ti, pasū tī jums tiek norakstī ts un jā maksā reģ istratū rā izbraucot.
Mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s Crystal Springs, tā bija tik ē rta, patī kama un garš ī ga, ka negribē jā m doties prom.
аватар tutitam
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Moderna viesnī ca, viss ir skaisti gaiš ā s krā sā s. Pirmā lī nija, parasta pludmale. Neliela teritorija. Ir vakara programma. … Tomēr ▾ Moderna viesnī ca, viss ir skaisti gaiš ā s krā sā s. Pirmā lī nija, parasta pludmale.
Neliela teritorija. Ir vakara programma.
Parādīt vairāk »


iemiesojums setup2009
Viss jau vaučera rokās.Ēdam tīri pēc atsauksmēm. Galvenais jautājums --- vai ir kādi šķēršļi ieejot jūrā? Es domāju, ka laukakmeņi ir lieli akmeņi. Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums ILYA9
Pastāstiet, lūdzu, vai ir diskotēkas. Un tad es izlasīju, ka šī viesnīca ir paredzēta pensionāriem ((
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Protaras krastmala
Novērtējums 9.7
Kipra, Protaras
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Vīģes koku līcis
Novērtējums 8.5
Kipra, Protaras
Daba, Pludmales
Pravieša Elijas baznīca
Novērtējums 10.0
Kipra, Protaras
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен между Протарасом и Паралимини. Открыт в 1992 году, последняя реновация – зима 2017-2018гг. Все стандартные номера прошли полную реновацию и переименованы в номера Superior. Также обновлены публичные зоны и открыт новый ресторан. Основное шестиэтажное здание. Отель идеально подходит для спокойного отдыха. Удобное расположение, развитая инфраструктура. Отель предлагает своим гостям насладиться тематическими вечерами с живой музыкой, а команда аниматоров займет ваших детей.

Atrašanās vieta Отель в 55 км от аэропорта г. Ларнака, в 3 км от г. Протарас, на первой линии.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 200 м.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан Salamina (проводятся тематические вечера), бар у бассейна Yialos (средиземноморская кухня), Бар Tefkros, оборудованный конференц-зал площадью 100 кв.м. вмещает 50 человек, магазин, открытый бассейн площадью 220 кв.м, интернет-уголок, услуги доктора по запросу.

В ресторане Salamina устраивают тематические вечера. Тут подают блюда интернациональной и региональной кухни и специальное детское меню. При отеле Crystal Springs работает бар Greek, где можно попробовать свежеприготовленные легкие блюда и полюбоваться видом на пляж.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem В числе прочих удобств специальная анимационная программа с водными и настольными играми для детей. Кроме того, 6 раз в неделю для маленьких гостей устраивают дискотеки. Они также могут весело провести время на игровой площадке. По запросу жильцам предоставят услуги няни.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Гости отеля Beach могут отдохнуть на шезлонге в окружении пышных ландшафтных садов или взять уроки подводного плавания на пляже. Также в распоряжении постояльцев теннисный корт и комната для игр.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • animācija
Telpu apraksts

175 номеров: Standard Room, Family room, Studio Suite.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Crystal Springs Beach Hotel 95, Vrysoudion Streen Protaras, 5295
Tālruņi: 00-357-23-826999
Tīmekļa vietne: Crystal Springs Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.