Constantinos The Great Beach Hotel 5*– Atsauksmes

10
Novērtējums 4.410
№25 viesnīcas reitingā Protaras
4.0 Numurs
3.6 apkalpošana
3.7 Tīrība
4.4 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesnīca Constantinos The Great Beach atrodas tieši Protaras pludmalē, Protaras centrā. Viesnīca tika uzcelta 2001. gadā un ir daļa no Tsokkos Hotels Group viesnīcu ķēdes. Piemērots gan pāriem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар larisakaminskaya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s bijā m š ajā viesnī cā jū lija sā kumā . Tū risma operators Zeus Travel nepalī dzē ja problē mu risinā š anā . Dvieļ i ir ļ oti veci, notraipī ti, veļ a netiek mainī ta pat reizi nedē ļ ā / lī dz nepasaki /. … Tomēr ▾ Mē s bijā m š ajā viesnī cā jū lija sā kumā . Tū risma operators Zeus Travel nepalī dzē ja problē mu risinā š anā . Dvieļ i ir ļ oti veci, notraipī ti, veļ a netiek mainī ta pat reizi nedē ļ ā / lī dz nepasaki /. Taupiet ū deni vannas istabā . Higiē na telpā s ir ļ oti slikta. Pludmalē ir vē l trakā k, visi atstā j pludmales dvieļ us sauļ oš anā s krē slos, bet tikai ukraiņ u un krievu tū ristus viesnī cas direktors novā c, lai atbrī votu vietu vietē jiem. Cilvē ki atgriež as pē c vakariņ ā m, un viņ š no malas izskatā s glī ts. Vietē jie arī atstā j dvieļ us, tač u tos neaizved. Uz jautā jumu, kā pē c viņ š to dara, atbilde bija, ka tā nav Krievija. Ļ oti dusmī gs, nerunā nevienā sveš valodā , normā lai saziņ ai - direktors. Š ī viesnī ca nevē las redzē t krievu tū ristus. Naktī s var gulē t pē c 4 no rī ta, mū zika no ielas un troksnis ir briesmī gs. Tī rī š ana ir briesmī ga. Š ī noteikti nav 5 zvaigž ņ u viesnī ca.
аватар AndreiKaminskiy
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s palikā m ar grupu atvaļ inā jumā . Tū risma operators Zeus Travel. Viņ i solī ja lieliskus apstā kļ us. Mē s rezervē jā m dā rgā ku istabu. Cena par š o istabu bija diezgan dā rga. Kad ieradā mies viesnī cā , mums mē ģ inā ja nodroš inā t parastu numuru, nevis rezervē to numuru. … Tomēr ▾ Mē s palikā m ar grupu atvaļ inā jumā . Tū risma operators Zeus Travel. Viņ i solī ja lieliskus apstā kļ us. Mē s rezervē jā m dā rgā ku istabu. Cena par š o istabu bija diezgan dā rga. Kad ieradā mies viesnī cā , mums mē ģ inā ja nodroš inā t parastu numuru, nevis rezervē to numuru. Mē s reģ istratū rā pavadī jā m apmē ram divas stundas, mē ģ inot paskaidrot, ka esam rezervē juš i citu istabu un š ī s telpas fotogrā fijas internetā bija pilnī gi atš ķ irī gas. Uz ko darbinieki mums atbildē ja, ka arī fotogrā fijā s izskatā mies sliktā k par dzī vi. Tā tad arī paš i darbinieki nenoliedz, ka oficiā lajā m viesnī cas fotogrā fijā m nevar uzticē ties. Arī tū roperators nav palī dzē jis atrisinā t š o jautā jumu. Istaba bija netī ra, tā nebija remontē ta divdesmit gadus. Sienas ir nobruž ā tas un pā rklā tas ar pelē jumu. Mē beles ir ļ oti netī ras, kondicionieri labā k neieslē gt, jo no tā nā k tikai putekļ i. Arī pati viesnī ca ir ļ oti netī ra, nelielā ejā starp vestibilu un veco liftu jū s sagaidī s spē cī ga atkritumu smaka. Brokastī s viesnī cā bija tā da pati bilde. Mē s pat nevarē jā m iedzert kafiju, jo kafijas krū zes bija pā rklā tas ar brū ngani dzeltenu pā rklā jumu un izskatī jā s tā , it kā tā s nebū tu mazgā tas kopš iegā des. Ceru, ka nekad vairs neatradī š os š ajā viesnī cā un kategoriski neiesaku nevienam ar tā diem iespaidiem sabojā t atvaļ inā jumu.
аватар IrinaVilinskaya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Kā regulā rs Protaras apmeklē tā js esmu nakš ņ ojis daudzā s Lasvegasas Strip viesnī cā s un dzī vokļ os, tā pē c varu ar pā rliecī bu teikt, ka Costandinos ir liels un neatbilst standartam. Labā vietā ar tieš u piekļ uvi pludmalei un 5 zvaigznē m. … Tomēr ▾ Kā regulā rs Protaras apmeklē tā js esmu nakš ņ ojis daudzā s Lasvegasas Strip viesnī cā s un dzī vokļ os, tā pē c varu ar pā rliecī bu teikt, ka Costandinos ir liels un neatbilst standartam.

Labā vietā ar tieš u piekļ uvi pludmalei un 5 zvaigznē m. Mē s ar ģ imeni gaidī jā m daudz, tač u, izņ emot telpas lielo izmē ru un pludmali, man nav nekā laba, ko teikt. Mē s atradā m prusaku divā s daž ā dā s istabā s atseviš ķ ā s dienā s (un mē s nebijā m pirmajā stā vā )! Mums bija jā piemaksā par ledusskapi un seifu mū su istabā , kam "5 zvaigž ņ u viesnī cā " es atklā ju sliktu garš u.

Darbiniekiem bija daž ā di panā kumi, daž i bija ļ oti patī kami, citi - griezī gi, rupji un neizpalī dzī gi. Kā du dienu mums teica "nē " bez paskaidrojumiem, jo ​ ​ mē s prasī jā m papildu pludmales dvieļ us daž iem draugiem, kuri ieradā s no rī ta, mums pat piedā vā ja samaksā t.
Varu turpinā t ar nepatī kamajā m niansē m, kas sabojā mū su atvaļ inā jumu, bet ceru, ka ar to pietiks, lai uzzī mē tu fotogrā fiju. Palieciet citur. Tū risma operatori Zeus Travel nepalī dzē ja atrisinā t mū su problē mas.
аватар melnikov7
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Drī zā k mans pā rskats ir vairā k par operatoru. Pirmkā rt, operators krā pā s par lidojumu un mē ģ inā ja visu novelt uz aviokompā niju, bet patiesī bā izrā dī jā s, ka operators BIBLIO GLOBUS pā rcē la mū su reisu uz citu lidojumu un tā dē jā di mē s zaudē jā m atpū tas dienu. … Tomēr ▾ Drī zā k mans pā rskats ir vairā k par operatoru. Pirmkā rt, operators krā pā s par lidojumu un mē ģ inā ja visu novelt uz aviokompā niju, bet patiesī bā izrā dī jā s, ka operators BIBLIO GLOBUS pā rcē la mū su reisu uz citu lidojumu un tā dē jā di mē s zaudē jā m atpū tas dienu. Operators atteicā s no kompensā cijas. Par krā pš anu tiks ziņ ots. Otrkā rt, par viesnī cu ir daudz nepatiesas informā cijas, Wi-Fi ir maksas, bezmaksas tikai reģ istratū rā ne vairā k kā.10 metru rā diusā . Viesnī ca infrastruktū ras ziņ ā nav gatava, lai gan ir atvē rta, bet kas ir bildē s, kurā s redzama jaunā apdare, tas viss vē l nav. Š odien ir 12.05. 18. Pirmo reizi es redzē ju viesnī cu bez dzeramā ū dens, mē s ē dā m HB. Istabā ū dens nav, visu laiku cenš as tirgot bā ros, tikai pē c stingras norā des, ka ū denim jā bū t bez maksas, dod. Citā di pā rē jais atgā dina lē tu 3 * viesnī cu. Nolē mu atpū sties Kiprā , nekad neesmu bijis. Sapratu, ka par tā du naudu te nav ko darī t. Turcija uz viss iekļ auts bū tu atpū tusies nedē ļ u, bet te par š o naudu 4 dienas. Par pā rē jo izlasi iepriekš ē jo apskatu, visu apstiprinu, tā arī ir.
аватар agent_borabora
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par viesnī cas cenu zī mi starpsezonā (decembra beigā s) viesnī ca attaisnoja cerī bas. Plusi: - Lī dz jū rai 1 minū te; - Personā ls cenš as iepriecinā t, iedeva bezmaksas WiFi istabā , atnesa adapterus rozetē m, atnesa ziedus, vī nu uz istabu dzimš anas dienā , dziedā ja dziesmu) - Apsildā mi peldbaseini; - kontingents - visu vecumu eiropieš i; - Viesnī cai ir visskaistā kā teritorija starp š ī ciemata viesnī cā m. … Tomēr ▾ Par viesnī cas cenu zī mi starpsezonā (decembra beigā s) viesnī ca attaisnoja cerī bas.
Plusi:
- Lī dz jū rai 1 minū te;
- Personā ls cenš as iepriecinā t, iedeva bezmaksas WiFi istabā , atnesa adapterus rozetē m, atnesa ziedus, vī nu uz istabu dzimš anas dienā , dziedā ja dziesmu)
- Apsildā mi peldbaseini;
- kontingents - visu vecumu eiropieš i;
- Viesnī cai ir visskaistā kā teritorija starp š ī ciemata viesnī cā m.
- Ē dienu izvē le izvē lī gajiem;
- Izklaidē još i pasā kumi sacensī bu, deju, mū zikas veidā .
Mī nusi:
- starpsezonā ciematā viss slē gts;
- Istabas ar skrambā m, nepiecieš ama atjaunoš ana.
аватар alena4444441
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
jū ra Atpū ta 9.2013. g Divi draugi. Pirmo reizi Kiprā , bet nolē mu pamē ģ inā t...... Tū risma operators - Biblioglobuss. Viesnī ca Constantinos the Great 5 Viesnī cai Constantinos the Great ir 2 ē kas: (Maza ē ka ar dzī vokļ iem (Konstantī ns Lielais), Big Building - ar numuriem (Constantinos the Great Beach Hotel). … Tomēr ▾ jū ra

Atpū ta 9.2013. g Divi draugi. Pirmo reizi Kiprā , bet nolē mu pamē ģ inā t......
Tū risma operators - Biblioglobuss. Viesnī ca Constantinos the Great 5

Viesnī cai Constantinos the Great ir 2 ē kas:
(Maza ē ka ar dzī vokļ iem (Konstantī ns Lielais),
Big Building - ar numuriem (Constantinos the Great Beach Hotel).
Nav informā cijas par numuriem (sā kotnē jā s maldinā š anas avots nā k no paš as viesnī cas,
bet arī attiecī gi, vienojoties ar operatoru, kurš ir akcijā ))) uzliek jums dā rgā kas istabas iespē jas) .
Pē rkot biļ eti, pirms tam palasot atsauksmes, ka telpā s ar sā nskatu bija dzirdams troksnis, ....viņ i pilnī bā nepievē rsa uzmanī bu pilnī gam informā cijas trū kumam par istabā m (kas bija liela kļ ū da), bija 2 izvē les iespē jas: Sea Side view - sā nskats uz jū ru un Standard Sea view - tieš s skats uz jū ru.
Nopirkā m tieš u skatu uz jū ru (piemaksa no pirmā varianta bija 15tr. par istabu).

Patiesī bā:
--------------
Tikš anā s lidostā – bez pā rmē rī bā m.

Seifs, ledusskapis apmaksā ts, par to lasiet iepriekš.
Pie letes uzreiz samaksā ja par seifu par visu periodu.
Saņ ē mā m atslē gas, atnā cā m uz istabu... ) ...."priecā jos" ....
Mū s iesē dinā ja istabiņ ā ar vienu divguļ amo gultu (tā laikam ir Eiropā , divas meitenes guļ vienā kopē jā gultā ), nu, skats pa logu izrā dī jā s no malas.

Gā jā m uz reģ istratū ru noskaidrot "cē loni un sekas", meitene pie letes mums mī ļ i uzsmaidī ja un ž ē lojā s, ka krievi ir tik stulbi, ka nezin ko pē rk par savu naudu, un nezin. kā pieprasī t no tū roperatoriem pareizu pakalpojumu sniegš anu. Pē c viņ as teiktā , mē s bijā m iekā rtojuš ies pat labā kos apstā kļ os atpū tā Nr. 2, nevis Nr. 3, kurā vajadzē ja dzī vot pē c mū su talona.
....
Lī dzī gs liktenis piemeklē ja ne tikai mū s, reizē ar mums atlidoja un ieradā s precē ts pā ris, viņ i nopirka dzī vokļ us mazā ē kā un samaksā ja par "Visu" biļ eti, nabaga sieviete sē dē ja un klusi raudā ja pē c istabas apmeklē juma kurā viņ iem bija jā dzī vo...
Viņ a un viņ as vī rs arī ieradā s reģ istratū rā , lai noskaidrotu ...kur viņ i ir apmetuš ies. . un pieprasī t viņ us pā rvietot uz citu istabu.

Gide Aizatova Dinara, pie mums ieradā s tikai nā kamajā dienā.
Arī gide mū s iepriecinā ja, jo meitene, izņ emot maksas ekskursiju pā rdoš anu, nekas cits neinteresē ja un pā rē jā viņ a negribē ja iedziļ inā ties un necentā s.
Vienī gais, ko mē s no viņ as uzzinā jā m, ir tas, ka Biblio Globe pē rk istabas š ajā viesnī cā.
tikai atpū tas vietā s Nr. 3 un Nr. 4. Telpā m nav konkrē tu nosaukumu.
Ja atgriež amies pie tē mas, tad no pirktā tas izrā dī sies saī sinā jumā SSV un SSV)))) tikai par citu cenu)))))))))
Palū dzu, lai parā da atpū tas un telpu plā nu, viņ a rā dī ja ar roku zī mē tu bildi, augš ā uzzī mē ja aptuvenu attē lu, lai cilvē ki tieš ā m saprot, ko pē rk.

Š ajā sakarā mē s nolē mā m slē gt tē mu par numuru un nesabojā t mū su gaidā mo atvaļ inā jumu.

Visbeidzot:
---------------------
Informā cija: Seifs ir apmaksā ts. Ledusskapis ir maksas.
Paš valdī bas pludmalē - sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē tiek apmaksā ti par 2.5 eiro.
Plusi: jauka pludmale. jū ra.
Mī nusi:
Brokastis ir pretī gas. Vakariņ as par vē rtē jumu 4 ar mī nusu. Par š o naudu var lieliski ieturē t maltī ti tavernā s. Ar gariem matiem meitenes bū s cietas, ļ oti vā jš ū dens spiediens. Fē ns) parasti dekorē š anai. Tī rī ba 3 zvaigž ņ u viesnī cas lī menī.
Pie viesnī cas galdiem noskaidrojā m, ka Krievijas tū roperators š ajā viesnī cā ir tikai Biblio Globe.
аватар SvetKom
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena. Mē s atpū tā mies Constantinos augusta beigā s - septembra sā kumā . Kad tika izvē lē ta viesnī ca, daž ā dos portā los bija vairā k pozitī vu nekā negatī vu atsauksmju, bet kaut kā mē nesi pirms izlidoš anas lija negatī vas lietas, it kā no pā rpilnī bas raga. … Tomēr ▾ Laba diena.
Mē s atpū tā mies Constantinos augusta beigā s - septembra sā kumā . Kad tika izvē lē ta viesnī ca, daž ā dos portā los bija vairā k pozitī vu nekā negatī vu atsauksmju, bet kaut kā mē nesi pirms izlidoš anas lija negatī vas lietas, it kā no pā rpilnī bas raga. Braucu gandrī z š ausmā s - istabu skaits vecs, pā rtikas par maz. . . Cienī jamie Turcijas un Ē ģ iptes otrreizē jā s lietoš anas mī ļ otā ji, netē rē jiet laiku - dodieties tā lā k uz augstā k minē tajā m valstī m. Kiprā viesnī cu teritorijas ir mazas, nav blē dī gi klusu arā bu acu, nav super animā cijas, restorā nā , pat ja tev ir AllInc, vajag visu pasū tī t viesmī lim, kurš lē nā m nesī s pie tevis...
Braucā m ar 2 ģ imenē m (bē rni 11 un 5 gadi), izvē lē jā mies Protaras, lai ir smilš u pludmale, pirmā lī nija, viss iekļ auts (bē rni), 5 zvaigznes (nav mana "zabaganka"). Saskaņ ā ar š iem kritē rijiem tika izveidotas 2 viesnī cas - Constantinos un Grecian Park, otrā bija jā atlaiž - jā brauc no kalna uz pludmali. Š is bija ievads. Un tagad par viesnī cu.
Pretendents, vecā koloniā lā stilā - tas, starp citu, atš ķ ir viņ u no visā m gandrī z vienmuļ ajā m ē kā m, kas stā v krastā . Istaba, mums bija 127, ar daļ ē ju skatu uz jū ru pā ri baseinam - tī ra, jauna santehnika, vannas piederumi (š ampū ns, duš as ž eleja, ziepes, cepures, ausu uzgaļ i un vates bumbiņ as) tiek pievienoti, kad tie pazū d, pievienots matu ž ā vē tā js (kurš biezi mati - iesaku ņ emt savus). Laminā ta grī da, ē rts matracis, tī ra balta gultas veļ a. Plazmas TV, tē jkanna ar atsvaidzinoš u kafiju, tē ju, cukuru un krē jumu. Ir seifs, bet tas ir maksas - 2.5 eiro diennaktī , ledusskapis arī ir samaksā ts (mū su istabā gan tika atvē rts ar parastu tē jkaroti). Pielikumā ir fotogrā fijas no istabas un skata no tā s.
Ē dieni - brokastis ir diezgan vienmuļ as - olas daž ā dā s formā s, tajā skaitā olu kultenis pē c izvē les ar daž ā diem pildī jumiem, bekons, 3-4 veidu sieri, š ķ iņ ķ is (2-3 veidi), dā rzeņ i, olī vas, sautē tas pupiņ as, pankū kas, grauzdiņ i, ievā rī jumi , medus, augļ i, ž ā vē ti augļ i - vī ģ es, ž ā vē tas plū mes, dateles, ž ā vē tas aprikozes, mandeles (atvainojiet, ž ā vē ti augļ i tikai no rī ta); silti kruasā ni, vē l bulciņ as ar š okolā di un rozī nē m (tas viss sildoš ā skapī ), 2 veidu mafini - a la braunijs un gaiš ie ar variā cijā m - ļ oti labi. garš ī gi…. Forš s brī dis - ir kafijas automā ts, kas gatavo espresso, kapuč ī no, karsto š okolā di, kakao. Dzē rieni "tā pat kā " ir pieejami tikai brokastī s. Pusdienas ir daudzveidī gā kas - kā da zupa, vairā ki gaļ as veidi, 2-3 piedevu veidi, salā ti, dzē rieni, gan alkoholiskie, gan bezalkoholiskie, jā pasū ta viesmī lim, kurš , kā likums, paprasa tavas istabas numuru . Vakariņ as. Viņ i ir nesalī dzinā mi. Daudzveidī gs. Daudz gaļ as, proti, cū kgaļ a, garš ī gi pagatavota. Ir zivis, saldumi, augļ i. Katru reizi viņ i dara kaut ko jaunu, bet ir arī standarta komplekts. Nepā rstā stī t...Pā rē š anā s! Dzē rieni, atkal, jū s pasū tā t viesmī li. Nianse. Brokastis un pusdienas tiek rī kotas restorā nā mī nus pirmajā stā vā . Vakariņ as pa nullē m, vī rieš u apģ ē rba kods (bez š ortiem un slā nekļ a), š eit vairs neaizņ em galdiņ u, kas tev patī k, bet viesmī lis tevi ved, protams, ņ emot vē rā tavas vē lmes - ja vē lies uz terases ar skatu uz jū ru, ja vē lies ar kā du (mums iedeva galdiņ u 6 cilvē kiem).
Jū ra un pludmale. Pat vā rdu nepietiek - ū dens satriecoš ā debeszilā krā sa, mainot to nokrā sas - no rī ta ir viens, vakarā - cits, visspilgtā kais - pusdienlaikā , kad tas ir, principā nav vē rts tas - saule ir karsta. Sauļ oš anā s krē sli uz zā les pie viesnī cas ir bez maksas (visiem visa pietika, neviens neko neizgā za un nezaga, vienī gais, kurš vakarā atstā ja dvieļ us, no rī ta laistot tos než ē lī gi samē rcē ja kopā ar visu pā rē jo zā lienu un sauļ oš anā s krē slu “skaloš anu”). Lī dz jū rai - pā ri koka uzbē rumam (stiepjas, starp citu, no Fig Tree Bay, gar mū su viesnī cu un tā lā k, tā lā k, tā lā k. . . ) un jau smiltis, nevis baltas, bet sarkanī gi dzeltenas. Ū dens ir viscaurspī dī gā kais - tu peldi, š ķ iet, ka ar roku var aizsniegt dibenu - bet nē , bū s ar galvu. Pats apbrī nojamā kais ir tas, ka piekraste ir smilš aina, bet vilnis ū deni nesaduļ ķ o - tikai paš ā malā nedaudz paceļ smiltis, bet, virzoties atpakaļ , tā s jau ir tī ras un caurspī dī gas. Ieieš ana ū denī ir gluda, jā , ir akmeņ i, bet tie nav asi, tie ir labi redzami un vienkā rš i pā rpeld. Aiz akmeņ iem, tuvā k pontonu molam, ir seklums, kas pē c pusdienā m ir izteiktā ks. Jā , sporta zā lē dvieļ us izsniedz ar depozī tu 5 eiro par vienu, maina kad gribi, atgriež oties - saņ em savus eiro. Baseins mazs - tajā plunč ā jas pā rsvarā bē rni, pa dienu nodarbojas ar ū dens aerobiku un ū denspolo, vakarā -1 stā vā ir kaut kā das izklaides. Baseina bā rā viss iekļ auts ir savs saraksts, kas ir bez maksas, kas ir par papildu naudu. Bez maksas - iepakotā s sulas, saldais gā zē ts mucks - kola, sprite, sviestmaizes, burgeri, milzī gi, frī kartupeļ i, alus ar zemesriekstiem (lejams vienreiz lietojamā krū zē ), kokteiļ i. . . Jā , dzeramais ū dens - tie nedod, kā parasti, plastmasas pudelē s, bet lej lielā s vienreizē jā s lietoš anas glā zē s (apmē ram 0.4 l). Saldē jums - vietē jais pē c 10 - bez maksas, cik vien tī k - ir mazi zili ledusskapji - atveriet un paņ emiet, baseina bā rā - vajag pajautā t - izņ em no ledusskapja. Importa saldē jums - par naudu.
Atraš anā s vieta - paš ā Protaras centrā - jū s uzkā pjat nedaudz uz augš u un galvenā pastaigu iela ar kafejnī cu, suvenī ru veikaliem. Ja ejat no viesnī cas pa labi - pē c 5 minū š u nesteidzī gas pastaigas bū s McDonald's ar bezmaksas Wi-Fi (viesnī cā ir jā maksā ), pie McDonald's - Dancing Fountain Show, nedaudz tā lā k doties aiz McDonald's - kalnā atrodas skaisti izgaismota Sv. Elijas baznī ca (ejiet labā k vakarā ). Ja dodaties augš ā pa ceļ u, kas ved no viesnī cas - lielveikals Lidl. Iela ir vienvirziena, kursē.101 un 102 autobusi - viens uz Ayia Napa, otrs uz Paralimni. (Š is ir apļ veida marš ruts). Maksa ir 1 eiro (jā iebrauc tikai pa vadī tā ja durvī m). Mū su atvaļ inā jums izrā dī jā s dā rzenis, kā likums, jū ra mani nomoka pē c 4-5 dienā m un es gribu kaut ko redzē t, bet š eit...es gribē ju apskatī t jū ru.
Š is ir pirmais pā rskats par š o viesnī cu vietnē par Constantinos, tā pē c es mē ģ inā ju to detalizē ti aprakstī t. Varbū t uzrakstī ju kaut ko lieku, kaut ko palaidu garā m, uzdodu jautā jumus - mē ģ inā š u atbildē t. Jā , es lasī ju citā s atsauksmē s, ka troksnis no diskotē kā m ir lī dz pat nakts vidum, mē s to dzirdē jā m pirmajā dienā , tad nē , bet tiem, kas ī rē telpas dzī vokļ os, manuprā t, tā ir liela problē ma. Tas ir vienī gais mazais mī nuss, ko varu atzī mē t. . .
вид с деревянной вид из номера 127 пляж у отеля номер 127 море.... детский бассейн лестница между 0 и -1 этажами
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Saule, jū ra, laikapstā kļ i, peldē š ana, sauļ oš anā s - viens nepā rtraukts prieks! Par viesnī cu: ir pompozitā te, bet nav č ī bu, peldmē teļ a, ikdienas veļ as maiņ a, kas deklarē ta 5 * kategorijā . Kā tā ? Saskaņ ojiet vai noņ emiet zvaigznes! Vakariņ ā s restorā nā dzē rienu nav, bet rosī gi viesmī ļ i tos piedā vā , nebrī dinot jaunpienā cē jus, ka š is pakalpojums ir maksas. … Tomēr ▾ Saule, jū ra, laikapstā kļ i, peldē š ana, sauļ oš anā s - viens nepā rtraukts prieks! Par viesnī cu: ir pompozitā te, bet nav č ī bu, peldmē teļ a, ikdienas veļ as maiņ a, kas deklarē ta 5 * kategorijā . Kā tā ? Saskaņ ojiet vai noņ emiet zvaigznes! Vakariņ ā s restorā nā dzē rienu nav, bet rosī gi viesmī ļ i tos piedā vā , nebrī dinot jaunpienā cē jus, ka š is pakalpojums ir maksas. Parasta vietē jā vī na glā ze, piemē ram, maksā.4 eiro. . . Tomē r! Un depozī ts (depozī ta vē rtī ba) par pludmales dvieli un adapteri lā dē š anai ir tikai niķ ī gs. Tā pē c brī dinam topoš os tū ristus par š o un arī par to, ka, ierodoties istabā , noteikti jā palū dz š veicaram pā rbaudī t vai akumulatori atslē gas karte ir beigta. Pretē jā gadī jumā ikviens var iekļ ū t jū su istabā jebkurā diennakts laikā , izmantojot jebkuru (! ) Karti. Kļ ū das dē ļ viņ i iekļ uva mū su istabā...Bet citā di, daiļ ā marķ ī ze, viss kā rtī bā : smaidī gs, vienmē r gatavs palī dzē t personā ls, laipna apkalpoš ana un grezni interjeri!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Constantinos the Great Beach Bija š ajā viesnī cā jū lija sā kumā . Dvieļ i ir ļ oti veci, notraipī ti, veļ a netiek mainī ta pat reizi nedē ļ ā / lī dz nepasaki /. Taupiet ū deni vannas istabā . Higiē na istabā s ļ oti slikta. … Tomēr ▾ Constantinos the Great Beach Bija š ajā viesnī cā jū lija sā kumā . Dvieļ i ir ļ oti veci, notraipī ti, veļ a netiek mainī ta pat reizi nedē ļ ā / lī dz nepasaki /. Taupiet ū deni vannas istabā . Higiē na istabā s ļ oti slikta. Pludmalē ir vē l trakā k, visi atstā j pludmales dvieļ us uz sauļ oš anā s krē sliem, bet tikai viesnī cas direktors tos izņ em no krievu tū ristiem, lai atbrī votu vietu vietē jiem. Cilvē ki atgriež as pē c vakariņ ā m, un viņ š no malas izskatā s glī ts. Vietē jie arī atstā j dvieļ us, tač u tos neaizved. Uz jautā jumu, kā pē c viņ š to dara, atbilde bija, ka tā nav Krievija. Ļ oti dusmī gs, nerunā nevienā sveš valodā , normā lai saziņ ai - direktors. Š ī viesnī ca nevē las redzē t krievu tū ristus. Naktī s var gulē t pē c 4 no rī ta, mū zika no ielas un troksnis ir briesmī gs. Š ī noteikti nav 5 zvaigž ņ u viesnī ca.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2010. gada maija vidū atpū tos viesnī cā , pē c tam, kad izlasī ju š ausmī gi prā tu satraucoš as atsauksmes, tomē r nolē mu doties. Nezaudē ju, viesnī ca izrā dī jā s laba, lieliski numuriņ i, liela teritorija, izcili daudzveidī gs ē diens (pī le ar ž ā vē tā m plū mē m tikai laiza pirkstus!!! ! ), ir krieviski runā još s personā ls, katru dienu mainā s veļ a un dvieļ i, ir č ī bas, tē ja un kafija, brī niš ķ ī ga trenaž ieru zā le, peldbaseins, viesnī cas teritorija katru rī tu tiek mazgā ta ar š ampū nu, 7:00. … Tomēr ▾ 2010. gada maija vidū atpū tos viesnī cā , pē c tam, kad izlasī ju š ausmī gi prā tu satraucoš as atsauksmes, tomē r nolē mu doties. Nezaudē ju, viesnī ca izrā dī jā s laba, lieliski numuriņ i, liela teritorija, izcili daudzveidī gs ē diens (pī le ar ž ā vē tā m plū mē m tikai laiza pirkstus!!! ! ), ir krieviski runā još s personā ls, katru dienu mainā s veļ a un dvieļ i, ir č ī bas, tē ja un kafija, brī niš ķ ī ga trenaž ieru zā le, peldbaseins, viesnī cas teritorija katru rī tu tiek mazgā ta ar š ampū nu, 7:00.....atvē rts jauns zivju restorā ns tipiskā Kipras grieķ u stilā . teritorija! Es nevaru pateikt pietiekami daudz par animā ciju, es neesmu bijis - es to neesmu redzē jis! Bet puiš i visi labi, draudzī gi! Jū ra fantastiska, tī ra, ir akmens dibens, bet pā rsvarā smiltis. Netā lu no viesnī cas atrodas galvenā iela ar restorā niem un kafejnī cā m, ar klubiem un atklā tā m diskotē kā m, veikaliem un lielveikaliem. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti izdevī ga un veiksmī ga. Ej un nenož ē losi!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums SvetKom
Lūdzu, palīdziet man izvēlēties kādu no šīm viesnīcām. Mēs esam divas ģimenes ar bērniem vecumā no 11 un 5 gadiem
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Protaras krastmala
Novērtējums 9.7
Kipra, Protaras
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Vīģes koku līcis
Novērtējums 8.5
Kipra, Protaras
Daba, Pludmales
Pravieša Elijas baznīca
Novērtējums 10.0
Kipra, Protaras
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Constantinos The Great Beach Hotel расположен прямо на пляже Протараса в центре Протараса. Отель был построен в 2001 году, входит в группу гостиничной сети Tsokkos Hotels Group. Подойдёт как для пар, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 45 км от аэропорта г. Ларнака и в 55 км от международного аэропорт Эрджан.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

2 бассейна, терраса для загара, ресторан a la carte Al Fresco (итальянская кухня), ресторан a la carte Kyma (греческая кухня), ресторан a la carte Los Amigos (мексиканская кухня), ресторан a la carte Chi zen (китайская кухня), мини-маркет на территории.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem Детские телеканалы, игровая комната.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Общий лаундж/гостиная с телевизором, прямая трансляция спортивных мероприятий, живая музыка/выступление, тематический ужин (платно), дартс, караоке, массажный кабинет.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Категории номеров: The Family Suite, The King Suite, The Presidential Suite, Land View, Side Sea View, Front Sea View.

Istabās

Кондиционер, отопление, собственная ванная комната, фен, спутниковое TV, прямой телефон, радио, сейф, мини-холодильник, устройство для приготовления чая и кофе.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese 29, Protara Avenue, 5296 Протарас, Кипр.
Tālruņi: +35723834000
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).